Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem ne légy ennyire pesszimista, ha csak egyet rúgunk, már nem olyan rossz.De sztem X lesz
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
2-0 ugyanaz .. fenebe
ahh értem 😞
REAL MADRID
hol nézed?
REAL MADRID
Pedig nem gyenge a kozeppajank .. ugy latszik nincsenek jo kedvukben
Robinhot Cesar elkaszálta, 11es nincs. Ewerthon a gólpassza elõtt sztem lökte Helguerát, de eddig gyengén játszunk
Nem megy a jatek vagy a Zaragoza kontrazik jol ?
grrrrrr
steam et meg mindig nem tud senki ?
Nezi valaki a meccset ?
tudom, Én is megkapom a méleket 😊
nah mászok innen, nem offolok....hajrá Madrid 😊
nah mászok innen, nem offolok....hajrá Madrid 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
0-2 lesz fiúk 😊
Azért hajrá ma este 😊
Azért hajrá ma este 😊
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
látom Robo, hogy megkaptad
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nahh utána nézek!
REAL MADRID
Azt varja mindenki de sehol semmi <#rinya>#rinya>
tudtok adni streamet az esti kupa meccsre? Hala Madrid!<#confused>#confused>
bandyx
Ez csak természetes
X-eltek ma ügye? /fogadott rá/
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
En is megprobalnam nezni steam en .. valaki valamit ?
Steamen sztetek lehet nézni??
én most megpróbálkoznék vele, csak eléggé elkavarodtam a távolkeleti rengetegben 😛
én most megpróbálkoznék vele, csak eléggé elkavarodtam a távolkeleti rengetegben 😛
jajólvan..
csak olvastam olyan cikkeket is, hogy Perez várni akar, stb stb... aztán ellencikket meg nem olvastam (mert nem linkeltetek :-/ ) 😄
csak olvastam olyan cikkeket is, hogy Perez várni akar, stb stb... aztán ellencikket meg nem olvastam (mert nem linkeltetek :-/ ) 😄
Ficha técnica
Zaragoza: César; Ponzio, Alvaro, Gabriel Milito, Toledo / Aranzábal; Oscar, Zapater, Celades, Cani; Ewerthon y Diego Milito.
Real Madrid: Casillas; Salgado, Sergio Ramos, Helguera, Roberto Carlos; Gravesen / Pablo García, Guti; Beckham, Baptista, Robinho; Ronaldo
Árbitro: Pérez Burrull, del C.T. Cántabro
Campo: La Romareda
Hora: 21.00.
Zaragoza: César; Ponzio, Alvaro, Gabriel Milito, Toledo / Aranzábal; Oscar, Zapater, Celades, Cani; Ewerthon y Diego Milito.
Real Madrid: Casillas; Salgado, Sergio Ramos, Helguera, Roberto Carlos; Gravesen / Pablo García, Guti; Beckham, Baptista, Robinho; Ronaldo
Árbitro: Pérez Burrull, del C.T. Cántabro
Campo: La Romareda
Hora: 21.00.
Kiváncsi vagyok, hogy Perez tényleg megvárja-e a világbajnokságot, szerintem butaságot csinál... Lehet emiatt Beckham kedve is megcsappan, bár ha van esze Beckhamnek, ilyeneken nem akad fenn, de azért biztos nem esne neki jól, ha húzná a dolgot Perez, senkinek se esne jól, de ez profizmus 😊
David Beckham Madridban maradna
<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps>
<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps>
REAL MADRID
<#shakehead>#shakehead>HALI<#sir>#sir><#rinya>#rinya>
REAL MADRID