Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
ex-Zaragoza <#sir>
kár érte.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

DJ Bee18
Mondjuk idén D. Villa is egy állat 😄DD Jó lenne õ is 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

robotnyk
annyira nem is volt vészes, btw a lényegtelen részt töröltem, többi marad
zaki
4 meccs 3 cumi, szorul a hurok 😛

DJ Bee18
Tesó 😄DDDDD

robotnyk
majdnem ugyanolyan elfogult vagy, csak a másik irányba. jön még kutyára traktor, év végén majd meglátjuk a tabellát.
DJ Bee18
Ronaldinho miatt én is nézem. Jó lenne ellopni, mint Figo-t 😄DD

<#worship><#eljen>

REAL MADRID

horpeti
Le a flémmel!

Hajrá Madrid, fujj Barca!

<#worship><#bdead>

<#banplz>

😄DD

Na én se Offolok többet, amúgy a Barcával bajom nincs, szeretem õket is (fõleg régebbrõl, mikor volt Figo, stb... de most Ronaldinho is), de õs Reál Madrid drukker vagyok 😊
Szóval remélem semmi sértõdés! 😊

lehet Robo nak lesz egy kis dolga! 😞

REAL MADRID

Matthew Prosac
kösz,.. azért még remélem lehetünk haverok <#alien>

a Barca topicban azért voltam mostanság mert sporfogadás miatt körül kellett szaglásznom náluk.. azonkívül Ronaldinho játékát csodálom és azért a híreket elolvasom róluk. . Ennyi.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hehe ezzel énis igy vok: olasz Inter, angol Pool,Tottanham,Newcastle német<#fejvakaras><#levele><#hamm>

100% HALA MADRID 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

REAL MADRID

zaki
gratulálok, te aztán tudod hogy kell flémháborút elindítani

Akkor én most bocsánatot kérek tõled mert sokszor küldtelek a Barca topityban! 😞

Ezentúl a Zaragoza topityban teszem 😛

REAL MADRID

DJ Bee18
Csak a Madridot követem figyelemmel, többi csapatnál csak értesülök az eredményekrõl, meg néha a meccsek közben szimpatizálok a csapatokkal. De amúgy csak a Real meccseit szoktam várni, a többibe csak belebotlok. Meg pl. angliában a Pool, olaszban az Inter, akiknek picit szurkolok, de mondom, az eredményeiket megnézem, meg néha a meccsüket, ennyi, semmi különösebb érdeklõdésem nincs irántuk, a játékosok iránt.

Neuman
Miért rajtuk, és a Madridon kívül még kit lehet szeretni? <#buck>

!!!HALA MADRID!!!

Matthew Prosac
kicsitse <#vigyor>

horpeti
Én a nõket is imádom! 😊

Hát a zaragozával itt se leszel népszerû 😄DD

<#wilting><#wilting><#wilting>Én meg azt hittem Barca s vagy?

REAL MADRID

Matthew Prosac
én meg négy csapatnak szurkolok, ha lehet így mondani akkor 3 fokozaton.
Manchester United - Heavy-Very Hard = Fan
Chievo, Zaragoza - Hard-Medium
Accrington Stanley - Easy <#kacsint>

DONGUBA
Joigaz de nem hiszem hogy csak a madridot imadod.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Neuman
Nekem az volt! És utálom az ilyen Barcasokat!

!!!HALA MADRID!!!

DJ Bee18
...ez az ilyen elmebetegek velemenye...

Azért vegyél vissza...

DJ Bee18
Mondtam, hogy nem zavar, nem érted?? Csak megjegyeztem, hogy úgy könnyû más csapat szurkolóit szomorítani, hogy te 3 top csapatnak szurkolsz, így tudod magad kárpótolni, mi viszont ebben az egy csapatban bízunk, ne élj vissza vele.

DJ Bee18
Nyugi, Guba nem szitkozódott.

horpeti
Fradi - Újpest hozzátok képest...... 😛

DONGUBA
Nem szitkozodas volt

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Neuman
Az megint más Te pl nem szitkozódsz! De Guba igen!

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
A másik meg: (Minek orulsz eselyetek sincs az aranyra...talan ezust de asse biztos.)Ezt nekem nem normálisan tette!

!!!HALA MADRID!!!

Az rendben van hogy ne írjanak ide azok, de ne általánosítsunk akkorse! A barca topikban is van sok normális realos akikkel meglehet beszélni a dolgokat, és nem csak szitkozódik...

Neuman
Nana! Én csak egy megjegyzést tettem! Emlékszel arra mikor a Realnak rengeteg sérültje volt! A Barkaszosok ide jártak, szinte minden nap! Így szar a Real meg úgy szar a Real, címszavakkal!

!!!HALA MADRID!!!

Matthew Prosac
ráadásul az a 3 csapat nem a Scarborough, Albinoleffe illetve Salamanca 3-as..
de félreneérts Guba, nekem semmi bajom azzal hogy hány csapatnak szurkolsz és hogy melyikeknek.

Nem tudom ki írt ma a barca topikba 😊) De ott senki nem rinyált, hogy ne írkodj oda. Amúgy meg miért ne lehetne, ha normálisan teszi az ember? (mint jelen esetben)

Neuman
Nem zavar! De az igen hogy az ilyenek, mint te ide járnak pofázni! Menjél írogassál olyan fórumokra, ahol a te "csapataidnak" szurkolnak, mert itt senki nem kíváncsi a véleményedre szerintem!!!

!!!HALA MADRID!!!

DONGUBA
Minden lehetseges.

DJ Bee18
Mondtam ilyet? Csak könnyebb a dolga, 3-ból egyik csak nyer, ha 1-nek szurkolna, kisebb esélye lenne. 😄D
Mellesleg a következõ meccsen már izgulnotok kell mert mg egy botlás, és már vége a kényelemnek 😊

Attól nem kell félni 😊)
Amúgy meg csak 1 csapatnak lehet szúrkolni? Vagy mi?

horpeti
lol 😄D

így is van!

OFF rulZ 😄

DJ Bee18
Mellesleg ha így haladtok, a Valencia lesz a nevetõ harmadik 😄DDD És akkor egyik csapatod se nyer sajnos 😊

DJ Bee18
Könnyû neked, egyszerre 3 csapatnak drukkolsz, egyik csak bejön, nem? NO COMMENT

DONGUBA
Nem flem akar lenni csak aki latja a Madrid vergodeset tudja ezt.Persze ti elfogultak vagytok ami ertheto.

Matthew Prosac
neflémeljünk <#ejnye1>

DONGUBA
Minek orulsz eselyetek sincs az aranyra...talan ezust de asse biztos.

zaki
PG állítólag 2 hónapra kidõlt térdszalag sérülés miatt

horpeti
grat a gyõzelemhez!

Kedden kötik a kábelTVt, mostantól tudom majd nézni a meccseket! 😊) (ha adják is😛)

5 gólt vágni szerintem nem tudunk a Zaragózának, csak ha annyira dekoncentráltak, és iszonyat szar formában lennének mint amilyenek mi voltunk... Tehát az hogy mondjuk szárnyalnak a fiúk, az 5 gólhoz még nem elég 😞(

De azért persze bízom benne...
De fõleg abban bízom, hogy a köv. szezonra összekovácsolódnak a fiúk néhány célzott igazolással együtt.

DJ Bee18
mikor megint?? már a szezon 2. fele van 😄D

nope, jo ez igy ugyis jatszunk meg mind2vel ..

robotnyk
bocs, nem szeretném ha flém forrása lenne. spec egy xnek jobban örültem volna, úgy már másodikak lennénk
En igy orulok