Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DDDDDDDDDd

REAL MADRID

vmvr
jól nyomja, ha játszik. bár rendszerint csereként kap lehetõséget, és mikor beáll, akkor él vele. Voltak kisebb sérülései. örülnék,ha maradna, jó játékos.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

robotnyk
úgy tudom, hogy a sérülése miatt egyelõre nem kezdõ, de valószínûleg a kölcsönt véglegesítik, Reyes marad itt, Baptista meg Angliában
Tudtok valamit Julio Baptistáról? Hogy nyomja az arsenalba?

LasDen
esetleg RMTV...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mikor lesz a meccs? Nem közvetiti tv?

robotnyk
hunbasser
<#eljen><#eljen><#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
Ha DB elismeri akkor olyan rossz már csak nem lehet... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Maradona: “A világ egyik legjobb középpályása, soha nem szabadna kihagyni a válogatottból”
Redondo: “Gago pont olyan típusú játékos akit szívesen látnék a csapatomban. Mindene megvan ami egy középpályásnak kell. Sokat fut, mindig elõre néz és jól lát a pályán.”
Valdano: “Gyorsan és jól gondolkozik a pályán, mindig odaadja a labdát ahova kell. Pont olyan típusú játékos, akire szüksége van a Real Madridnak.”
Vicente Del Bosque: “Gago szerzõdtetése jó húzás. Remek játékos.”

Érzem, hogy jó vásárt csináltunk. Még VDB is elismeri, pedig inkább kritikus 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
írni kellene egy mailt Calderónnak 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nem,csak speciel Ronaldo és Adriano nem nagyon kedvelik egymást,Adriano meg van olyan **** h nem passzol neki,vb-n is sztem csak az edzõi kényszer miatt passzolt 😛

ReaL MaDRid x siempre

Navas, Diego, ez tök jó ötlet. Remélem kiszúrják maguknak Diegot, de Kaka se lenne rossz, de sztem nem adják el

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

I3andy
aszittem csak kölcsönben van

ez hülyeség, mostmár ott tartasz, hogy azonos nemzetbeliek is utálják egymást 😄DD VB-n nem tûnt fel, passzolt Ronienak is, szted tûrné az edzõ???

hunbasser
Navas és Diego tényleg jó ötlet <#eljen>
csak nem tudom most,h Soldado kölcsönben van-e,vagy eligazolt,én úgy emlékszem,h eligazolt

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
pl Adriano sem passzol Ronaldonak válogatott meccseken,mert utálja,szal errõl ennyit

ReaL MaDRid x siempre

Matthew Prosac
sõt mondok jobbat: márcsak dacból is passzoltam neki..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
ha focizol tudod h ez fa**ág...
annak passzolsz aki jó helyzetben van és nem nézed h ki az..
ilyen nincs hogy nem passzolom le neki mert fasírtba vagyok vele... legalábbis nem nálam. 6 év nagypályás ifimeccs után mondom, és volt akit nem kedveltem.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

I3andy
Na ha már ennyien leírták a véleményüket leírom én is.

Szerintem a vezetõséggel semmi baj nincs. Végre van normális elnök, aki hagyja az edzõt dolgozni, aki szintén érti a dolgát végre (minden csapatával tudott bajnokságot nyerni). A sport igazgatónk is jó, Baldini
szintén. Azt nem tudom, hogy a többi vezetõségi tag milyen munkát végez, úgy hogy róluk nem írok véleményt.

A fiatalítás elengedhetetlen, de szerintem se eszetlenül kell. Az öregebbek közül én megtartanám:Helguerat, Cannavarot, Gutit, Salgadot(amíg Cicinho nem lesz 100-as) és RvN-t.
És Raúlt a saját posztján játszatnám, ebbe nevelkedett bele.

Ronaldo, Beckham, Cassano, Emerson fölöslegesek, nem bízom abban hogy tudnának változni. Ronaldo tavaly is -amikor nem volt kezdõ és nem tetszett a szurkolóknak a játéka- hangoztatta, hogy el akar menni. Hát had menjen. Beckham meg ma már csak a hírnevébõl és a testébõl él. Nem tartom jó dolognak, hogy a fiatal járékosaink elõtt olyan példát mutat, hogy pl:amikor az edzõ azt mondta hogy kerettag és ne menjen semmilyen esküvõre akkor elészökött.
Emerson lassú, kiégett és már a leigazolása utáni hóapokban arról beszélt h õ majd vissza akar olaszba menni játszani. És Cassano, ...szerintem egyértelmû hogy miért.

Egy irányító, aki már megszokta az európai focit és magas szinten mûveli ezt a mûfajt elengedhetetlen. A piacon szerintem jelenleg 2 ilyen játékos van Kaká és Diego (Riquelme azért nem mert sztem nem mutatott sokat a villareal tavalyi és t elõtti szezonján kívül és már öregecske).
Kaká nagyon drága lenne + Diego Robinho nagy barátja, jól megértenék 1mást a pályán tehát szerintem Diego kéne. A középpálya szélére is igazolnék: Jesus Navást. A Sevilla-ban hétrõl-hétre bizonyít és spanyol. Még egy középpsõ védõ is kéne, hogy lehessen valakit betenni, amikor Canna ilyen. Erre is van sok "jelentkezõ", nekem Mexes lenne a szimpatikus. Woody-val azért nem értek egyet, mert nem lehet tudni mikro sérül meg.

És akkor már egy ilyen kerettel sok variációs lehetõség lenne:
Kapusok:Casillas, Lopez, Adán
Védõk:Cicinho, Ramos, Canna, Mexes, Helguera, Meija, Bravo, Carlos (Marcelo majd RC helyett)
Középpályások😄iarra, Gago, Javi Garcia, De la Red, Guti, Diego, Reyes, Navas, Robinho
Támadók:Raúl, RvN, Higuaín, Soldado

Ez az én véleményem, lehet h hülyeség, de én akkor is így gondolom.

Lyon ellen is mennyit futottunk, most meg? próbáltunk passzolgatni egy helyben, 0 harc

igen, meg már általában akkor játszunk kifogástalanul kiscsapat ellen, amikor pl. 4 meccse nem megy a szekér, és így muszáj

hunbasser
nem Capello itt a hibás.hameg igen,az is a csapat miatt,és a szurkoló nyomás miatt lehet.
látszik,h Capello mennyit kiabál egy meccsen,nem azt csinálják,amit mondott nekik,fegyelmezetlenek,flegmák,túl lazák.
kivételt képeznek a nagy csapatok elleni meccsek.
ha egy barcát meg tudunk verni 2-0-ra,akkor egy szaros recrétõl miér kell kikapnunk 0-3-ra?
általában mindig az van,h elsõ félidõben szopunk egy gólt,aztán második félidõre meg teljesen máshogy jönnek ki,ilyenkor az az érzésem,h Capello lebaszta õket a szünetben,és utána már persze,h játszanak!
fiatalítani kell,ez nem kérdéses

ReaL MaDRid x siempre

de szted nem árt a csapatnak,h argentínok is meg brazilok is vannak?
biztos nem lesznek jó viszonyban,elvégre nagyon nagy a rivalizálás a két ország közt,és nem nagyon fognak kijönni.meg ha nem is lesznek rosszban,Robinho inkább fog Ronaldonak passzolni,mint mondjuk Higuaínnak

Ezzel nem értek egyet, el lehet vonatkoztatni. Én pl. MU-nál egyáltalán nem veszem észre a pályán Ronaldo és Rooney között bármilyen ellentétet, pedig volt, elég nagy. Figyelj, csapatban normális játékosok faji alapon nem tesznek különbséget. Vayg az angol válogatott, máskor egymást rugdossák, ott még sincs ellentét. Vagy ott az inter, meg Dinho és Messi, hidd el teljesen lesz*rják ki milyen

a lényeg, hogy most kezdtük, még most indul be tulajdonképpen, sajnos bele kell törõdni, 3 év alatt elb*szott csapatnak min. 2 év kell, és ez alatt rossz dolgok is benne vannak, a fiatalítás nem jelent eredményeket is, eleinte kudarcok is akadnak, sõt, elég sokszor. De a reformokat akkor már végig kell vinni, pl nyáron nem küldhetjük el Capellot, akárhogy is állunk különben újrakezdõdik minden

hunbasser
én meg inkább jobb szeretném,ha csak spanyolokat vennénk mostmár,légiós van dögivel.
de szted nem árt a csapatnak,h argentínok is meg brazilok is vannak?
biztos nem lesznek jó viszonyban,elvégre nagyon nagy a rivalizálás a két ország közt,és nem nagyon fognak kijönni.meg ha nem is lesznek rosszban,Robinho inkább fog Ronaldonak passzolni,mint mondjuk Higuaínnak

ReaL MaDRid x siempre

értem ez alatt Braziliát meg többi hasonló oszágot, vegyük Amerikának 😊
spanyol fiatalokat is lehetne azért találni

hunbasser
azt nem nagyon kéne,h elargentínosodjon a csapat,meg sztem az sem nagyon jó,h argentínok és brazilok játszanak egy csapatban :S

ReaL MaDRid x siempre

Perez nagyon betett nekünk, és azért nem lehet kidobni mindenkit, mert annyi jó játékost helyettük nem lehet egyszerre csak úgy venni. Azért mi sem vagyunk ABC-ben, hogy csak úgy bevásároljunk. Meg most kezdtük az építést, most kezdõdik a Fiatalítás (Gago majd Guti helyett, Marcelo RC helyett, Higuain Ronie helyett, kiderül hogy válnak be) Ott van pl. Fabregas, nem engedik el, hiába akartuk. Marad Argentína fiatalokra

hunbasser
egyetértek veled.viszont Salgadora és Helguerára(fõleg most) szükség van.
az a baj,h Capello túlságosan favorizálja Cannat,mert h õ olasz,miközben Helguera jobban teljesítene szvsz.
a jövõ csapata még csak most épül,ez a baj,h még csak most.
amióta Perez elkezdte ezt a "minden évben megveszem a legjobb játékost" akciót,azóta nincs komolyabb fiatalitás,és elengedett olyan játékosokat mint pl. eto'o.(bár így utólag nem is baj,h nincs nálunk,mivel rendkívül rehellem a stílusa miatt,meg amiket csinált,de legalább lenne egy kiváló támadónk)
ya,és nem beszéltem még Hierroról,Makelélérõl,és ha maradhatott volna Portillo,McManaman,sõt,akit a legjobban hiányolok:Moro.
csak Perez meg akarta csinálni azt,amit Santiago Bernabéu az '50-es években csinált:megvette a világ legjobb játékosait,és olyan csapatot csinált,h 10 éven belül 6 beket nyertek.
csak Perez papa nem gondolt a fiatalokra,és ez lett most a vesztünk.

ReaL MaDRid x siempre

énse vok reálos, ez így ahogy van igazság és egyetértek veled

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Zizou5
igen valóban 1-2 dolgokt helyesen látsz, de mégsem lehet kidobni ennyi játékost csak ugy..

Matthew Prosac
Nem vagyok Real-szurkoló, így nem biztos hogy kíváncsiak vagytok az objektív véleményemre, de azt mondanám hogy Capello a világ egyik legjobb edzõje, vele nincs és nem is lesz probléma, biztos vagyok benne hogy 3-4 éven belül lesz egy olyan szezonja a Realnak mint a Manchesternek 99'-ben (kupa+bajnokság+bl), vagy hasonló.
Egy teendõ lenne, amit már rég meg kellett volna lépni: korosodó, motiválatlan, (állandó sérülések miatt)rossz kondiban lévõ (játékosokat kirakni a francba. Õszintén szólva radikális lépés lenne, de Helguera, Salgado, Ronaldo, Cannavaro, Guti, Roberto Carlos (tudom, van aki ezek közül elfogadhatóan teljesít, de hosszútávon már nem érné meg itt tartani) elmehetne a francba onnan.
Ronaldo szép, Ronaldo jó, (amúgy egyikse 😄), de ha meghallom a nevét csak az a kép ugrik be ahogy a földön fekve szívja a fogát a fájdalomtól, hogy õ most megint mennyire lesérült.
Helguera, Salgado, Guti az elmúlt 2-3-4 évben nálam mindig is középszerûen teljesített (a Real-szinthez mérve), voltak jó fellángolásaik, de ennyi.
Cannavaro energiájának 90%át lefoglalja a sajtóban való magyarázkodás, hogy õ bizony megérdemelte azt az aranylabdát, közben a pályán bizonyítja az ellenkezõjét.
Fiatalokat kellene venni, akik már bizonyítottak, és nem argentínából ezeket a "nagy tehetség lesz" fiatalokat, mert lassan az Arsenal szintjéra meg a fiatalítás, és annak nem lesz jó vége...
Akik nálam már bizonyítottak és fiatalok, azok fõleg az Ajaxban találhatóak, vagy a kiesõjelölt Hamburgtól sem lenne nagy szám Van der Vaart-ot elorozni.. Kellene egy jó támadó középpályás aki jelenleg Brémában található és sosem értettem miért nem igazolja már le valami nagy csapat: Diego. Ottvannak még a portugálok is, pl Quaresma (tudom Barcás volt) kegyetlenül jó... Õk nálam már bizonyítottak.
Aztán jön Gago, vagy Higuain, vagy ment a West Hambe Tevez és Mascherano és utóbbi kettõ még a kezdõbe is nehezen fér be, annyira nincsenek képben...
Hát hajrá.

tormy
Real szurkolók mindig gyözelmet várnak, ha nincs, akkor fütyülnek és anyáznak. Ez is egy ok amiért kurva nehéz lehet a Realban játszani.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

robotnyk

The player passed every exam without any problems.
hunbasser
akkor gondolom mérsékelt baloldaliak,és ezért nem szeretik egymást

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
nem annyira radikálisak, mellesleg kölcsönösen rühellik egymást az ultras surral
robotnyk
nem maradnak távol, egyszerûen megvan szabva nekik, hogy mit vihetnek be a stadionba, szigorúan ellenõrzik õket.
9csöves9
no most hülyeséget írtam mert az csak a Delle Alpira vonatkozott-.- no mindegy lényegtelen

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

hunbasser
és mi a helyzet az Orgullo Vikingoval?

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9
igen errõl hallottam,csak azt nem értem hogy miért nem egységesen maradnak távol a hazai meccsektõl?

a Juventusnál is balhé volt a Viking és a vezetõség között,így nem jelenik meg a Viking a hazai meccseken semmilyen formában

robotnyk
az ultra sur erõsen szélsõjobbos, ezért nyomta el õket a klubvezetés
hunbasser
lehet vhol kapni Realos falinaptárat Mo-n? 😊
lehet h gyerekes,de akkor is,szeretem,h olyasmi van a falon,amit szeretek,az ilyen New Yorkos meg hasonló naptárakból meg már elegem van,papírboltokban meg csak cicás,meg lovacskás meg mittomén milyen naptárakat lehet kapni.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
én örülök,h több nagyobb ultra csoport is ott van a meccseken,mint pl az ultras sur meg a 5 estrellas,õk biztos,h nem fognak fehér zsebkendõt lebegtetni,és minden meccsen hozzák a várt hangulatot 😊

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9
Ultras Sur-on egész Spanyolország nevet,pedig régebben rohadt sokan voltak

egyébként véleményem szerint a madridisták a Bernabeuban nem segítik úgy a csapatot, ahogy kéne. Inkább nyomást tesznek rájuk mostanában (utóbbi év), és ez nem jó. Mert ezek showt várnak, és sokan nem szurkolni mennek ki. Azt nem mondom, hogy hátráltatnak, de pl. a Mestallaban többet segítenek a szurkolók a Valencianak, angolokról nem is beszélve.

Fabio Cannavaro elnézést kér a rossz formája miatt a madridi szurkolóktól.

...

igen, így beférne egy EU-n kívüli védõ még 😊
én azt mondom, spanyolORSZÁGban, vagy Argentínában játszó védõ kéne, ha értitek mire gondolok, a stílus miatt

hunbasser
így nem számít eu-n kívülinek,legalábbis így tudom

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
õõõ Gago most megkapta az olasz papírokat így õ sem számít majd EU-n kívüli játékosnak????