Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zizou5
nem kell sztem c. ronaldo.. azon a poszton van robinho reyes.. hasonlo szellemû játékosok, nem kell egy 3. de la red, hát sztem kamu, bittos nem adnánk el, hisz tehetség. cassano megérdemelte, rb, viszont sztem rohadtul nem, neki max, ugy kellett volna tudatni, h behívja a szobájába, és megmondja neki, és nem igy utal rá, ilyen piszkosul. ez szemétség volt szvsz.

A madridi ABC napilap szerint a Real Madrid 40 millió eurót ajánlott a Manchester Unitednek Cristiano Ronaldóért. A portugál szélsõ a nyáron, a Rooney-val való konfliktusa miatt is emlékezetes világbajnokság után kijelentette, a Realban akarja folytatni, végül azonban maradt Manchesterben, és mint kiderült, a játékos és a klub is így járt a legjobban. Ronaldo 12 gólt szerzett a Premier League idei szezonjában, emellett adott 6 gólpasszt, így óriási szerepe van abban, hogy a United 6 pont elõnnyel vezeti a táblázatot. Az angolok természetesen ezek után hallani sem akarnak az eladásáról: az ABC szerint 70 millió euróban állapították meg Ronaldo árát.
A portugál ügynöke egyébként a minap kijelentette, a nyáron a Barcelona visszautasította a lehetõséget, hogy leigazolja a portugált, ma már azonban, az ügynök szerint, nincs az a pénz, amiért a Manchester United elengedné õt. Sir Alex Ferguson, a United menedzsere a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában leszögezte, a Real semmiféle ajánlattal nem állt elõ, de amúgy sem áll szándékukban egyáltalán tárgyalni Ronaldo esetleges eladásáról.
hunbasser
helyes<#eljen>
RB-t nem nagyon szeretem,ha kezdõ,akkor nagyon arcol,merth õ ott lehet.
écija ellen is mekkora úrnak érezte már magát,h körülötte sok ember volt a b csapatból

ReaL MaDRid x siempre

kas123
Cassanót megértem, de RB?! õt mé kellett így megalázni?:S

LasDen
10:50 - Roberto Carlos mióta a Real Madridba szerzõdött (1996), mindössze 9 (!) mérkõzést hagyott ki sérülés miatt.

wow...az igen...<#wow1><#wow1><#hehe>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

De la Red év végén Zaragozáé lehet, mindössze 1,2M €-ért... De valószínûleg opciós joggal. Vagy Capello felhívja a nagyokhoz.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bezzeg hátul meg cseleznek, gondolhatunk Reyes, Canna hibájára...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

igen, emlékszem. Most bevállalós fickókra van szükség, mert ezt hiányolom, alig van cselkísérlet, úgyhogy próbálkozzonn csak sokszor lõni 😊

robotnyk
legutóbb mikor edzõmeccsrõl olvastam, Marcelo rúgott egy triplát 😊
Gago megkapta az olasz papírjait.

Roberto Carlos sérülése komolyabbnak mondható (hasonló módon vesztette el harcképességét, mint Helguera a Bajnokok Ligájában Carew-val szemben). Éppen ezért hatalmas meglepetésre Marcelo kerülhet be a vasárnapi kedzõbe.

Hát ezért nem kell Bravo 😊), kíváncsi leszek. Olyan rossz nem lehet edzéseken, Capello biztos nem lutrizik

hát ezaz... ez megint a galaktikus baromkodás, Kaka aláírom jó lenne, de C Roni? Arra a posztra van egy Robinhonk, meg Reyesünk, akik sztem csak annyiban rosszabbak, hogy picivel kevesebb cselt mernek bevállalni, csak ez a stratégia nem kedvez nekik. Láthattuk amikor Robihonak ment a játék trükközgetett õ is, szóval képességre van olyan jó. Csak a Capello stílus nem kedvez neki(most még, késõbb gyorsulhat a játék), és C. Roninak sem kedvezne

Ha RB-t mellõzi, akkor Marcelo az elsõ csapatban lesz biztos. Cassano meg megérdemli, Capello hajrá

<#taps> remélem éted az ironiát. LOL

Casillas
akkor minek kaka? majd pótoljuk mással :|

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Fabio Capello, a Real Madrid vezetõedzõje világosan értésére adta Antonio Cassanónak és Raul Bravónak, hogy nem tart igényt a játékukra.

A Real Madrid szerdai edzése elõtt Cassano és Raul Bravo is szerelést öltött, és a bevett gyakorlatnak megfelelõen a többiekkel futott ki a pályára. A két futballistát azonban nem várt meglepetés érte, Fabio Capello ugyanis ekkor szólt nekik, hogy hagyják el a pályát, és a klub egyik segédedzõje irányításával külön kezdjék meg a tréninget. A gyakorlatok elvégzése után a szakvezetõ kétkapus játékot rendelt el, ám mikor Cassanóék is csatlakozni szerettek volna a többiekhez, Capello elküldte õket, mondván, õk nem játszhatnak az edzõmeccsen.

A két focista mellõzésének a tréningre kilátogató 500 szurkoló is szemtanúja volt, a játékosok érthetõen maguk alatt voltak a nyílt megalázás után. Capello lépésével nyilvánvalóvá vált, hogy a klub minél elõbb megválna a játékostól, aki a napokban még azt nyilatkozta, hogy nyárig szeretne Spanyolországban maradni. Raul Bravo esete azért különös, mert a védõ néhány hete hosszabbította meg 2009-ig a szerzõdését, igaz, azóta a klub Marcelo személyében új futballistát igazolt a posztjára, s a jelek szerint a spanyol hátvéd ezzel el is vesztette esélyét, hogy a jövõben pályára léphessen a Real Madridban.

Azért ez durva! Cassanot nem sajnálom. Igy aztán tud majd bizonyitani Capellonak! Hátha csak igy értik meg hogy el kell menniük akkor, hajrá Capello!!!

Csak beszélgetünk, hogy ki tudna hozzátenni a relamadrid játékához! Ja és még odébb van Kaka leigazolása. Várd ki!

LasCar16
megin a Kaká téma?😄 azért van még köztetek pár elvakult madridista-.-😄
amúgy a 3 új szerzemény mikor fog bemutatkzni, remélem minél hamarabb kíváncsi vagyok rájuk^^

#acm

Potolhatatlan ember nincs!

laslandes
Castillaban 😄DD

ja jo lesz majd ha szetis a csapat a sztaroktol 😄

REAL MADRID

Casillas
nakik mindegy, csak jöjjenek, mer az jo -.-'

Vivimos por ti, vence por nosotros.

azé durva hogy mondjátok hogy jöjön kaká meg Cr

hol fognak játszani? 😄

REAL MADRID

LasDen
nem nézte senki a zuhanyhíradót?
volt benne egy össeállítás, hogy hogy készítenek riportokat és a Madridhoz mentek el, hogy Puskás emlékfilmet készítsenek...de alig akarták beengedni õket....aztán beszéltek egy Marcas szerkesztõvel aki érdekes dolgokat árult el, hogy a Madrid védi a játékosokat a nyilatkozatoktól meg amúgy is nehéz rávenni õket hogy nyilatkozzanak...meg hogy nem szeretnek autogrammot osztogatni és ezért napi 1h-ban csak ez a feladatuk...aztán mutatták hogy mit csinálnak edzés elõtt 😄DDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zizou5
és C. ronaldo? õ is kiszemelt! vagy nekik nem szurkolsz? vagy kiknek is szurkolsz? vagy most mi?! amugymeg, nem te döntöd el h ki jön és ki megy.

robotnyk
miután nyáron nemet mondott Calderonéknak, aláírt egy 5 éves szerzõdést tudtommal
<#wilting> ha te mondod

hunbasser
lejár a szerzõdése,azt jöhet hozzánk ingyen -.-
így jobban jár,mert legalább megkapja az átigazolási díjat,amit adtunk volna érte 😛

ReaL MaDRid x siempre

Figíot meglehetett fogni pénzel meg egy két haszonhajhászt majd meglátjuk C.Ronaldíot meg nem engedi el a MU
Ezt nyilatkozta? Szerintem ezt kell mondania! Merte volna nem ezt mondani.<#zavart1>

Még nem! Pénz beszél!

(pénz beszél, azt mondja viszont látásra)

õ nyilatkozta
hunbasser
jó,elhisszük -.-

ReaL MaDRid x siempre

Kaká nem fogja elhagyni a MILAN-t
hunbasser
én örülnék C-nek,mert sokszor kihúzna minket is a szarból,ráadásul látványosabb játékot játszanánk,és remekül irányít

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
sztem ne C.Ronaldot hozzuk el....hamár szélsõt akkor ott van Quaresma (v hogy kell írni a nevét)....õ is tehetséges és olcsóbban is meg kapható v egy fiatal spanyol is jobb lenne...

LasDen
sztem ne C.Ronaldot hozzuk el....hamár szélsõt akkor ott van Quaresma (v hogy kell írni a nevét)....õ is tehetséges és olcsóbban is meg kapható v egy fiatal spanyol is jobb lenne...

Cristiano Ronaldo, Kaka. Nekem az a véleményem hogy nagyon kellenek! Még akkor is ha valamelyik nagyképü. Nem arra vagyok kiváncsi, hogy kinek milyen az arca, én a focit szeretem! Akik meg belefájásultak a mai madridba, azoknak el lehet menni (fekete lista). Igyis sokan vannak!!! Elnézést kérek ha esetleg valakinek ez nem tetszik!

kas123
ez yó hír 😊 Mata maradjon csak.

sztem semmi baj nem volt Robinhoval, ha azt nézzük, hogy az egész csapat kalap sz*r volt, õ a jobbak közt volt. Elsõ meccsén is õ pörgette föl a játékot, Ronaldoval is jól mozogtak ketten, 2006. elsõ 2-3 hónapjában meg sztem a legjobb õ volt. Sztem a nyomásnak semmi köze nem volt hozzá, fél év kell hozzá mindenképp, ha van nyomás ha nincs idén pl. Robinhot kevésbe lehet észre venni, 2-3 jó meccse volt.
Szóval ettõl ne féljünk, ha megváltónak tekintik, sztem az sem okoz komoly változást a beilleszkedésben

LasDen
15:22 - Fernando Gago: "Nem vagyok megmentõ!"

ez igaz és lehet az lesz mint tavaly Robinhoval hogy túl sokat vártak tõle....

a katalán gárda kategorikusan cáfolta azokat a híreszteléseket, melyeket az elmúlt napokban a spanyol sportsajtó szellõztetett meg. A pletykák szerint ugyanis a Barcelona megállapodott a királyi gárdával, annak egyik legígéretesebb tehetségének, Matának (képünkön) az ügyében, ezt azonban a Joan Laporta által vezetett vezérkar azonnal cáfolta. Csakúgy mint a Real Madrid Castilla vezetõedzõje Michel, aki szerint Matának esze ágában sincs elhagyni jelenlegi csapatát, s mindenképp a blancóknál szeretne sikereket elérni.

Hülye spanyolok jól megkavarták megint a szart...

madridista fórum:

,,Nem tudom vki mondta e már vagy volt e már itt hír, ha igen akkor elnézést.
Szóval Ribéryre lehet hogy márciustól egy éves börtönbüntetés vár...jogsi nélkül vezetett hónapokig de valahogy eddig megúszta.Viszont a márciusi tárgyalásnak akár csúnya vége is lehet."

Hoppá 😄DDDD Ezért mondjuk úgyse jár börtön, de mindegy 😊

A mai edzésen ismét betalált Gonzalo Higuaín. Roberto Carlos megsérült, így idõ elõtt kellett abbahagynia a tréninget.

sztem Milanba nem hiányzik, úgy értette 😄DD

sose értettem miért megy mindig capelloval

nemigazán vaok oda erte

REAL MADRID

nehogy Emerson a milanba igazoljon már csak õ hiányzik :/
ProGabe
"Inter coach Roberto Mancini has revealed the club are no longer considering the possibility of signing Real Madrid's David Beckham."

ez nálam n.c.,olyan szinten megy a sz.rkeverés hogy már azt sem tudom Becks egyáltalán nálunk játszik-e még 😊

"January 04, 2007

CONTROVERSIAL Italy forward Antonio Cassano is edging nearer the exit door at Real Madrid, the Spanish press has reported.

Reports overnight suggested he had been kicked out of training by Real coach Fabio Capello. "

igen,megint,ez is n.c. -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
Lehet, hogy miattunk csõdölt be, annyit tejeltek nekünk, hogy rajta legyen a mezen nevük... 😄

robotnyk
az olaszok ezt mondják, de mérget azért nem vennék rá
azt hallottátok, hogy becsõdölt a BENQ Mobile? és 3 hónap alatt felszámolják. Vajon ki lesz a mezünkön, újra csak SIEMENS vagy egész más? 😄D