Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
capello takarodj

Next PC upgrade: 2022

Egyetértek veled! Egye meg amit megfözöt magának! Én már nem reménykedek! Az hogy idáig eljutottunk, az nagy szerencse volt!

hunbasser
b+...

ReaL MaDRid x siempre

kas123
egy újabb faxa hír 😞

LasDen
18:09 - A Real Madrid CF hivatalos közleményben tudatja, hogy Jonathan Woodgate-et végleg eladta a Middlesbrough csapatának.
<#rinya><#rinya><#rinya>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kápelló marad -.-

REAL MADRID

Oncsi
mit gondolt el?-_-

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

hunbasser
igen,de azért jó lenne ott lenni a bl helyen...ha így folytatja Capello,akkor max 6-7. hely meglehet.tiszta szégyen,komolyan mondom

ReaL MaDRid x siempre

LasCar16
jogos a felháborodásotok, de télleg semmi szerencsétek nem volt, de ilyenkor a legkönnyebb mindent az edzõ nyakába varrni, csak legyetek egy kis türelemmel, pl Milannal is ez volt õsszel h. ide vonatkoztassak

#acm

Idiota ez a Capello... Beckham miatt nem nyerünk semmit ? biztosan azért nem nyertünk az el madrigalban, azért nem nyertünk tegnap, és a betis ellen is azért estünk ki... ki kell baszni, Del Bosque jöjjön.
nem akartam iet mondani, de sok már az ilyen kibúvó "minden más miatt van, én nem vok hibás" nyilatkozatokból. hitegeti a játékosokat, aztán hirtelen már nem is játszhatnak
menjen olaszba, bundázzon és nyerjen.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

robotnyk
minek? ez a szezon már régen lecsó, mostmár csinálja amit elgondolt.
Oncsi
Beckham jelenléte miatt nem nyertünk semmit 3éve? nekem igy jön le..
kiábránditó nyilatkozat !

Oncsi
sztem én is

A mai igazgatósági ülésen nem zárható ki, hogy a vezetõség meneszti Fabio Capello vezetõedzõt. A lehetséges alternatívák: Míchel és Vicente Del Bosque

Mit gondoltok? Én most meglépném ezt

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ezt én sem értem, évek óta nincs igazi széljáték, pedig felépített védelem ellen hasznos lenne... csak szenvedünk, görcsösen középen próbálkozunk... mintha Luxe mániája átragadt volna

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

andaxxin
Széleken tényleg sehol nem voltunk,állandóan középen eröltették a játékot,ott ahol a legsûrûbb volt a védelem.A fehér zsebkendõk meg magukért beszéltek.

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Oncsi
tegnapi meccs...
széleken sehol sem voltunk !!!
Nincsen Csatára a Madridnak !! Ronaldot miért kellett elküldeni !! Most már elõvehetné Capello Cassanot,meg játszassa Beckhamot..talán jobbb lesz..ennél már csak nem lehet rosszabb !!Capellot meg elzavarnám szvsz.

ez már LOL ami itt folyik...
a Betis meccs óta kihagyunk minden helyzetet, lehet az volt a fordulópont? de áhh, szarok bele, nincs értelme szurkolni... Capello hülye, de a játékosoknak miért kell mentálisan ekkora zokninak lenni, hogy egy kib*szott helyzett nem képesek berúgni...

LasDen
talán az a parti nem 2 perccel a Superbowl eõtt volt hanem pl egy nappal...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

andaxxin
Ezt mindet köszönhetjük Capellonak.
Nincs 1 csatárunk sem(normális)
RVN nagy szar,Raul meg hiába törte magát ott elöl.
Ehez mit szóltok:A Los Angeles Galaxy új szerzeménye, David Beckham is részt vesz a vasárnapi Super Bowlt megelõzõ sztárpartin.
Én ezt nem értem Beckham ott volt a lelátón a superbowl meg most megy.

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

zaki
Nincs bocsánat, ban-t htx... 😄

hunbasser
a meccs hozta ki belõlem,sajnálom

ReaL MaDRid x siempre

Capello további gondolatai: "Kitöltöm a szerzõdésemet. A játékosaim azt mondták, hogy nem mentegetõznek, a bíró nem védte õket megfelelõen. Vannak, amikor sikerülnek a dolgok, van, amikor nem.

annak ellenére is nyerhettünk volna!!!

isten nevét nem vette a szájára!

én nem haragszom.

biztos.

na nyugilegyen

REAL MADRID

21:39 - Capello a mérkõzés után: "NEM GONDOLOK A LEMONDÁSRA! Három tizenegyest nem ítéltek meg nekünk, és hét gólhelyzetet puskáztunk el."

hát lol

REAL MADRID

Zizou5
trágárul beszélt.

Miért nem mondhat azt amit akar??? Mi jogon mondod azt neki hogy vegyen vissza? Mit csinált?

gabber_saviola
nekem elég az is, ha visszaveszel egy kicsit #22878

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hunbasser
ne vedd zokon ha ezt most nem köszönjük meg...

ReaL MaDRid x siempre

szánalmas

REAL MADRID

gabber_saviola

Real Madrid 0 - 1 Levante S. Ballesta
LINK

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Mor3llo
Hát az biztos h sokkal gyorsabb támadójáték lett volna.Van Nistelrooy csak addig jó, amíg 2 méterrõl üres kapura kell lövöldöznie...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasDen
jó kérdés....ki lehetett volna próbálni a mai meccsen Robinhot elõl Higuainnal.....

faxom tudja

Mor3llo
Srácok, csak 1 kérdésem lenne. Van Nistelrooy mi a ló pikulát keres a kezdõben ?!?!?!?!<#nemtudom><#falbav>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hunbasser
elbújhatunk a gecibe ilyen játékkal.
ha egybõl a meccs után írtam volna,valszeg röpködtek volna a büntipontjaim "stílus" címén.
mikor a sevilla x-el,itt lenne az alkalom,de már hanyadszor...
nem értem,h Capello mi a faszt csinál.mit csinál,ti értitek?sztem õ maga sem tudja...áááhhh,ez annyira szánalmas

ReaL MaDRid x siempre

Ök hazudnak nekünk, hogy örizük meg nyugalmunkat, csak az a baj, hogy nem vagyunk hülyék!

Az a baj hogy nekem a tv elött lesül a pofámrol a bör, és talán ez azért van mert szeretem a Realt. Ha a Madrid kikap, azt ugy élem meg, mintha én személyen szenvedtem volna vereséget!

LasDen
én azt sajnálom a legjobban, hogy Capello elintézi az egészet azzal, hogy a Madrid volt a jobb de nem jöttek a gólok....a játékosok meg az összetartásrõl meg a koncentrálásról fognak beszélni....

zaki
Hát jah, a játékosok, és Capello szégyelljék magukat, ne mi.

LasDen
nem kell örülni neki, de nem is kell egybõl szégyelni hogy te Realos vagy.....

Bocsáss meg! Igy már máshogy fogom fel a dolgot! Jaj de jo hogy kikaptunk, büszke vagyok hogy egy ilyen gyalázatos meccsen kikaptunk. 😄

,,szégyellem hogy Real szurkolo vagyok"

azért az eredményességnek semmi köze ehhez...

Csabesz6
ööö most õszintén erre mit lehet mondani...most költöztünk el, (anyámék válnak) nemrég lett kábeltv, ezaz elsö mecccs amit itt nézek...no comment-.-

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"