Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
úgy legyen.... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!
Brit sajtóértesülés szerint a Chelsea és a Real Madrid megállapodott egymással Arjen Robben átigazolásáról, így a holland válogatott labdarúgó a tervek szerint pénteken érkezik a spanyol fõvárosba.
A BBC úgy tudja, hogy a két klub a vételárat is rögzítette: a madridiak 22 millió eurót fizetnek a szélsõért. A 23 éves futballistát korábban a Bayern München is szerette volna leigazolni, ám a bajorok ajánlatát Robben és a Chelsea visszautasította.
apropó , Reyes mindenáron maradni akar, állítólag a döntés Suszti kezében van <#hawaii>#hawaii>
õ még legalább 10 évig ilyen szinten fog focizni,ha nem jobban.
ReaL MaDRid x siempre
Mondjuk nekem nem nagyon fog hiányozni.
Alig lett volna pár meccse, ha marad.
100 gurigáért simán elengedné pl a Milan Kakát.
Aztán a maradék pénz sem menne kárba... 😄
egyébként az az egyik legjobb ötlet,ha a legnagyobb spanyol kluboktól vásároljuk fel a legjobbakat,mert akkor az ellenfél is gyengül,meg mi is erõsödünk,persze nem szabad túlzásba vinni,max 1-2 ilyen igazolás egy évben,esetleg 3.csak a barcával az a baj,h rivális,és azért egy barcelonából érkezõ embert mi sem látunk olyan szívesen :S persze Saviola kivétel,õ sosem volt vérbarcás,de pl ilyen Puyol,meg Oleguer,úristen,ezeket még akkor sem látnám szívesen,ha õk fizetnének,és csak azért mert barcás 😄D de pl Messi még nem annyira hû a klubjához szvsz.
ReaL MaDRid x siempre
egy az hogy nálunk lenne
kettõ,gyengülne a barca
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
ReaL MaDRid x siempre
akkor én inkább mondok egy merészebb dolgot -.- :Messi. 😄 igaz,h rámenne a gatyánk is,de ezzel két legyet ütnénk egy csapásra:meggyengítenénk a barcát(nem is kicsit),és mi megerõsödnénk >😉
ReaL MaDRid x siempre
na de azért mindent már én sem hiszek el😄 :
Mint ismert, a madridi sport napilap a katalán FC Barcelonával sosem bánik kesztyûs kézzel, míg a Real Madridról általában a pozitív(nak vélt) dolgokat hangsúlyozzák, addig a rivális gránátvörös-kékekrõl igyekeznek a legapróbb kellemetlen dolgokat is felnagyítani.
A legújabb ilyen eset Andrés Iniestáról szól. A madridi tollforgatók szerint a Barcelona még mindig igen fiatal, spanyol válogatott középpályása nem érzi jól magát csapatánál, mivel az egyik legrosszabbul keresõ játékos a keretben annak ellenére, hogy az utóbbi két évben bebizonyította rátermettségét. Mivel a Real Madrid továbbra is egy kreatív, a középpályán irányítani képes játékos után kutat, a Marca értesülései szerint készek kifizetni Iniesta 60M eurós kivásárlási árát.
Iván Helguera minden bizonnyal a Valencia játékosa lesz, azonban az AS címû spanyol lap mai száma arról ír, hogy a megállapodás még mindig nem köttetett meg. A Real Madrid ugyanis nem akarja eladni a játékost a Valenciának, Helguera viszont kizárólag oda hajlandó távozni.
Helguera nettó 2,5 millió eurót keres évente a Madridban, míg a Valenciánál 1,5 milliót kapna szezononként.
Sneijderrel és Robbennel nem veszíthetünk,ketten együtt 53 millióba kerülnének,ha nem válnak be,akkor sem veszített sokat a csapat pénzügyileg,mert az van dögivel.de persze csak akkor kéne õket megvenni,ha cipész bá' is biztos benne,h jók lesznek,különben akkor megint az lesz,h megvesszük õket,nem válnak be,elkezdnek padozni,év végére meg már fele annyit sem fognak érni,és elviszi õket vmi középcsapat(kissé érdekes dolgokat írtam,de elõfordult már ez pár jó játékossal :S)
ReaL MaDRid x siempre
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hát ez nem kevés, de ne most garasoskodjunk, 25-öt kéne elsõre válaszolni minimum. Eddig csak Pepe került pénzbe, 30 millióba, bár inkább 20 volt az sztem. És 100 millánk biztos volt idénre. Beleférünk Robbennel+Reyyessel is akár
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
(ezt a szar poént)
"Mindenesetre nagyszerû idõszakot töltöttem Torinóban és nyertem két scudettót, amit soha, senki nem vehet el tõlem. De a világ legjelentõsebb klubjában játszom és éppen most nyertük meg a bajnokságot." - folytatta a világbajnok védõ. "Ha valaki engem akar, a Real Madriddal kell tárgyalnia."
21:00 - HIVATALOS: Esteban Granero aláírta 2011-ig szóló szerzõdését a felnõttcsapathoz.
21:02 - Holland rádióértesülések szerint Arjen Robben Madridba igazolása órák kérdése. A vételár 23 millió euró lehet. A La Sexta szerint szerint a holland játékos holnap elhagyja a Chelsea edzõtáborát.
micsoda jó hírek... 😄