Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zizou5
azigen : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

LasDen
tud ám öltözködni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Oncsi
Gut ! Köszi !!! Holnap,Holnapután ugyis Bécsben vagyok !!! azt hittem közelebb van😊

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rockynhooo
akkor én bebaszok mint az állat 😄 <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen>

LasDen
tegnap, 23:58 - Bernd Schuster szerint Robben pénteken vagy szombaton a Real Madrid játékosa lesz.

úgy legyen.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
<#worship>

robotnyk
Iniesta ügyet hivatalosan cáfolja a klub a weboldalon, Dudek pedig tényleg jön, szintén a hivatalos oldal alapján.
zaki
NS szerint holnap mutatjuk be Dudeket.

Rockynhooo
egyre több helyen olvasom ezt az Iniestas dolgot <#whatever> ugylátszik tényleg érdeklõdünk 😊

RaulwakY
Örülnék én is és gondolom még sokan ha a Real MAdrid színeiben látnám Robbent<#smile><#wink>

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Rockynhooo
jajj csak legyen már hivatalos:
Brit sajtóértesülés szerint a Chelsea és a Real Madrid megállapodott egymással Arjen Robben átigazolásáról, így a holland válogatott labdarúgó a tervek szerint pénteken érkezik a spanyol fõvárosba.
A BBC úgy tudja, hogy a két klub a vételárat is rögzítette: a madridiak 22 millió eurót fizetnek a szélsõért. A 23 éves futballistát korábban a Bayern München is szerette volna leigazolni, ám a bajorok ajánlatát Robben és a Chelsea visszautasította.

apropó , Reyes mindenáron maradni akar, állítólag a döntés Suszti kezében van <#hawaii>

LasDen
Irdningben...hogy milyen messze van nemtom....esetleg ez lehet...

Oncsi
Ausztriában hol is edzõzik a Madrid? Bécstõl milyen messze?

Zizou5
hát ha jobban megnézzük, télleg ritkul de még van 1 rakat védõnk, és ha el is fogynak, Castilla ;]

hunbasser
viszont egy olyan klubnak,mint a mi szeretett Real Madridunknak nem olyan nagy gond egy 160 milliós kiadás.persze,azért hagyna nyomot,de nem mélyet,mert tudnák azt a pénzt pótolni,ráadásul egy Messiért... 😊
õ még legalább 10 évig ilyen szinten fog focizni,ha nem jobban.

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Ehh, ritkul a keret, fõleg a védelem... Mondjuk senki nem fog hiányozni (RB, Mejia, Pavón, Helguera mondjuk kicsit igen, RC maradhatott volna még 1-2 évet...)
Mondjuk nekem nem nagyon fog hiányozni.
Alig lett volna pár meccse, ha marad.

zaki
Lehet gyendülne, de nem pénzügyileg... 😄
100 gurigáért simán elengedné pl a Milan Kakát.
Aztán a maradék pénz sem menne kárba... 😄

hunbasser
sok sikert neki!akár csak Pavónnak

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
mejia eltávozott a real murciába.

hunbasser
aláírásodat megmosolyogtam 😊

egyébként az az egyik legjobb ötlet,ha a legnagyobb spanyol kluboktól vásároljuk fel a legjobbakat,mert akkor az ellenfél is gyengül,meg mi is erõsödünk,persze nem szabad túlzásba vinni,max 1-2 ilyen igazolás egy évben,esetleg 3.csak a barcával az a baj,h rivális,és azért egy barcelonából érkezõ embert mi sem látunk olyan szívesen :S persze Saviola kivétel,õ sosem volt vérbarcás,de pl ilyen Puyol,meg Oleguer,úristen,ezeket még akkor sem látnám szívesen,ha õk fizetnének,és csak azért mert barcás 😄D de pl Messi még nem annyira hû a klubjához szvsz.

ReaL MaDRid x siempre

Oncsi
Én ha nagyon Milliárdos euros lennék és nagy REal szurkolo,akkor csakazért is adnék 180at Madridnak Messire😛😛
egy az hogy nálunk lenne
kettõ,gyengülne a barca

miilann
vmi komoly történhetett sztem helguera és a klub között ha szarabb fizuért el AKAR menni egy rivális csapathoz,azert õ nem tegnap érkezett,nem hinném h ok nélkül csak úgy elhagyná a realt <#pardon1>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

hunbasser
egyébként elég ilyesztõ,de mi lenne már,ha meglenne,húúú...úgy tudom,160 milla a kivásárlási ára,ha ezt vki kicsengeti,a barca úgyis elfogadja,direkt azért rakták ekkorára az összeget.

ReaL MaDRid x siempre

Oncsi
<#eplus2><#eplus2><#nevetes1><#nevetes1>

Oncsi
60 milla !!! azért az már pénz !!! Sztem nem kellene,vagyis ennyiért nem kellene !!

hunbasser
ájjjájjjájjj,milyen dolgok már ezek 😄Dd

akkor én inkább mondok egy merészebb dolgot -.- :Messi. 😄 igaz,h rámenne a gatyánk is,de ezzel két legyet ütnénk egy csapásra:meggyengítenénk a barcát(nem is kicsit),és mi megerõsödnénk >😉

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
Pavon aláírt a Zaragozahoz! Canna marad nálunk!

na de azért mindent már én sem hiszek el😄 :
Mint ismert, a madridi sport napilap a katalán FC Barcelonával sosem bánik kesztyûs kézzel, míg a Real Madridról általában a pozitív(nak vélt) dolgokat hangsúlyozzák, addig a rivális gránátvörös-kékekrõl igyekeznek a legapróbb kellemetlen dolgokat is felnagyítani.
A legújabb ilyen eset Andrés Iniestáról szól. A madridi tollforgatók szerint a Barcelona még mindig igen fiatal, spanyol válogatott középpályása nem érzi jól magát csapatánál, mivel az egyik legrosszabbul keresõ játékos a keretben annak ellenére, hogy az utóbbi két évben bebizonyította rátermettségét. Mivel a Real Madrid továbbra is egy kreatív, a középpályán irányítani képes játékos után kutat, a Marca értesülései szerint készek kifizetni Iniesta 60M eurós kivásárlási árát.

hunbasser
én nagyon szomorú lennék,ha elmenne...

ReaL MaDRid x siempre

zaki
NS szerint már le is igazolták ingyen 3 évre, évi 3 milliós fizuval.

Rockynhooo
Ivan Helguera távozna a Real Madridtól, de klubja egyelõre nem engedi el.

Iván Helguera minden bizonnyal a Valencia játékosa lesz, azonban az AS címû spanyol lap mai száma arról ír, hogy a megállapodás még mindig nem köttetett meg. A Real Madrid ugyanis nem akarja eladni a játékost a Valenciának, Helguera viszont kizárólag oda hajlandó távozni.

Helguera nettó 2,5 millió eurót keres évente a Madridban, míg a Valenciánál 1,5 milliót kapna szezononként.

LasDen
4 edzettek....milyen kemény má 😄

hunbasser
Pavónnak örülök,Graneronak örülök,Robbennek is örülök 😊

Sneijderrel és Robbennel nem veszíthetünk,ketten együtt 53 millióba kerülnének,ha nem válnak be,akkor sem veszített sokat a csapat pénzügyileg,mert az van dögivel.de persze csak akkor kéne õket megvenni,ha cipész bá' is biztos benne,h jók lesznek,különben akkor megint az lesz,h megvesszük õket,nem válnak be,elkezdnek padozni,év végére meg már fele annyit sem fognak érni,és elviszi õket vmi középcsapat(kissé érdekes dolgokat írtam,de elõfordult már ez pár jó játékossal :S)

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
már sok helyen írják,hogy Robben mindenben megyezett velünk és pénteken spanyolba repül,már "csak" a Chelsea-nek kell belemennie az üzletbe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Az Ajax 30 (!!!) millió eurót kér Sneijderért.

Hát ez nem kevés, de ne most garasoskodjunk, 25-öt kéne elsõre válaszolni minimum. Eddig csak Pepe került pénzbe, 30 millióba, bár inkább 20 volt az sztem. És 100 millánk biztos volt idénre. Beleférünk Robbennel+Reyyessel is akár

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

RaulwakY
XD

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Zizou5
:]

LasDen
én jónak látom, hogy csináljon pár tripla szaltót és egy cukaharát... 😄
(ezt a szar poént)

Zizou5
nem lesz több német a csapatnál aszondta suszti. szerintem olvassa a topicot. csak azt csinálja amit MI jonak látunk : DD

Rockynhooo
"Én a Juve-nál? Nem lenne rossz visszatérni." - nyilatkozta a La Gazzetta Dello Sportnak Fabio Cannavaro. "Gyakran beszélek Alessio Secco sportigazgatóval, aki a barátom. Új védõt keresnek, de nem erõsíthetek meg semmilyen tárgyalást sem velük, sem bármelyik másik klubbal."

"Mindenesetre nagyszerû idõszakot töltöttem Torinóban és nyertem két scudettót, amit soha, senki nem vehet el tõlem. De a világ legjelentõsebb klubjában játszom és éppen most nyertük meg a bajnokságot." - folytatta a világbajnok védõ. "Ha valaki engem akar, a Real Madriddal kell tárgyalnia."

LasDen
Kp....tehetséges irányító...

SLICK
Granero milyen poszton játszik?

LasDen
21:01 - Francisco Pavón 4 éves szerzõdést kötött a Real Zaragozával. A Real Madrid korábbi hátvédjét holnap este héttõl mutatják be új csapatánál.

21:00 - HIVATALOS: Esteban Granero aláírta 2011-ig szóló szerzõdését a felnõttcsapathoz.

21:02 - Holland rádióértesülések szerint Arjen Robben Madridba igazolása órák kérdése. A vételár 23 millió euró lehet. A La Sexta szerint szerint a holland játékos holnap elhagyja a Chelsea edzõtáborát.

micsoda jó hírek... 😄

SLICK
Nem is arra fel mondtam, azért ilyen dolgokkal tisztában vagyok

Rockynhooo
nem hát 😊 de jobb ha tartalékba van ott vki... ! nem járunk úgy mint a cselszi Csehvel XD

LasDen
de olyan nem lesz....és ne is mondj ilyet 😄

Rockynhooo
Casillas is megsérülhet ám ....

LasDen
Ott van De la Red, Javi Garcia....õ meg mehet a fenébe....

Zizou5
nem lenne sok hasznunk belõle, és ha mondjuk eltörik a lába diarranak vagy gagonak vagy mittomén, és kell 1 szûrõ, akkor visszatudjuk rendelni. :]

LasDen
inkább adjuk el, minthogy minden évben kölcsönbe küldjük.....megvételét sem értettem igazán anno....