Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
sztem elég egy értelmû h kamu a hír!

mellesleg de hasonlít a logod vkiére <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Minek? nincs elég csatár a csapatban?

kraawz
Ráadásul adott egy gólpasszt,és még egy gólban bennevolt. Talán továbbfejelte labdát kapus felett,de a gólvonalról valamelyik urugayi csapattársa bikázta be,és így term. nem az õ gólja.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

11:33 - A Real Madrid szeretné leigazolni David Villát - írja a Marca.

Hüha!!! Qvára elvagyunk engedve.

<#smile><#eljen> jo lenne ha ezekután is elkezdenéa golgyártást! (duplázva)

RaulwakY
kell nekünk Nistelrooy😊
hasznos egy játékos😉

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

szted? 😊)

A holland csatárnak statisztikáját figyelve egy dologra gondolhatunk: Nistelrooy = gól. A csatár az idei évben elképesztõ mértékben termeli a gólokat. A nagy sorozat a Bayern elleni BL odavágón kezdõdött el, azóta 24 meccsen 22(!) gólt rúgott, csupán 6 találkozón nem talált be, amit 5 duplával kompenzált (Bayern, Barcelona, Bilbao, Sevilla, Zaragoza). Ha õ ott van a pályán szinte biztosan betalál.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rockynhooo
Ruud van Nistelrooy kijelentette, hogy szívesen meghosszabbítaná szerzõdését a Real Madriddal. A holland gólvágó kontraktusa az idény végén lejár, de a klub a hírek szerint 2010-ig marasztalná.
- Olvastam, amit a szerzõdésemmel kapcsolatban írtak az újságok, de a klubbal még senkivel nem tárgyaltam errõl - mondta Van Nistelrooy. - Egyelõre tehát nem mondhatok semmit, de annyi biztos, hogy hosszú ideig szeretnék egy olyan klubnál játszani, mint a Real Madrid.

sztem mki örülne ha maradna 😊

hunbasser
<#eljen>

jól tolja a fiú

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
de yol halad 😊 egyszer kerüjjön fel 😊

Zizou5
4-2 re nyert a castilla. ujabb szalai gol (Y)

Én még ezzel várnák, nem tudom miért. :/

adta Isten...
végremáááá
hunbasser
mostmár így gondolom kötelezõ lesz,és ez azt jelenti,hogy látni fogjuk a tv-ben a meccseket! \o/ (legalábbis remélem)

ReaL MaDRid x siempre

Most akkor az AVS fogja közvetiteni a meccseket??? Nem ök voltak azok akik nem gyártották le a jelet?

17:10 - A Madridi Bíróság eltiltitta a Mediapro nevû tévés céget a futballjogoktól, és a Primera Division 20 csapatának közvetítési jogát az AVS-nek adta át. Továbbá, a Mediaprot kötelezik arra, hogy fizesse ki 50 milliós tartozását az AVS-nek. Az LFP csütörtökre tárgyalást rendelt el, hogy tisztázzák a következõ forduló kezdési idõpontjait.

Robinho14
nekem pont a sárga zöld tetszik😄

hunbasser
ez már jobb!

csak olyan fura benne a sárga szín 😊 ha én csinálnék,biztos valami szolídabbat,de mégis magasztosabbat csinálnék

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
Gonzalo Higuaín

Place of birth: Brest, France

új banner v1.5 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kraawz
ezt nem is bannernak szántam te,kb 1 perces "munka" volt.

nem tudja valaki,hogy higuain argentinaban vagy franciao.-ban szuletett?

én 8, bár nagyon kevés döntetlent szoktunk játszani, úgyhogy inkább 7, ha nagyon reális vagyok, és figyelembe veszem, hogy nem ment túl jól a játék nemrég, de ha kicsit optimista vagyok bízom a 10 pontban, 12 pont meg az álom 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Hülyék lennénk megelégedni 6 - 7 pontal, mi a Real Madridnak szurkolunk vagy nem??? Mindenkit verünk simán 😄

miilann
7 pontra teszek.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

RaulwakY
így van😊

Rockynhooo
pfuuuuu nem lesz egyszerû :S Deport sztem verjük , a többin meg minimum X yo lenne! 6 pont sem a világ vége !

Robinho14
nekem mindkettõ banner tetszik de ProGabe-é jobban😄 az valagohy szines meg több minden van rajta😄 a másik inkább poénos😄

Robinho14
én a 12 pontot aláirnám😄😄😄

a könnyedet a többihez képest értettem 😊

Oncsi
Kis könnyes Valladolidot vártunk,azt mi lett belöle? majdnem vereség !!! De 10 pontot én is aláirnám😊

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

ha 4 meccsen lesz 10 pontunk, azt aláírnám rögtön most 😊
Sztem 7-8-at szerzünk....

Azért okt. 20-tól durva meccsek jönnek, sorban:
Ugye Espanyol-Real
kis könnyed Real-Depor
és a lényeg: Valencia-Real, Sevilla-Real, két idegenbeli meccs

miilann
külön a címert belinkelnéd? <#vigyor4>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

zaki
Sztam szódával elmegy, de azért kösz, hogy megpróbáltad... 😊

egyre jobbak<#taps><#wilting>
robotnyk
<#wilting>
Madridizmo
Bocsi, ProGabe ! 😊 Így helyesebb !

Madridizmo
Campaones! Nagyon tetszik a bannered! Photoshoppal készítetted? Azt szeretném kérdezni tõlled, h. esetleg nem-e vállalnál el egy fejléc készítést és egy bannaer készítést? Ügyesen dolgozol! 😊 A Honlapomra pont szükség lenne rá! Mit szólsz ?

LasDen
dikk má szegény RvN hogy néz ki.....hüp-hüp......Spartah helyett lehetett volna madrid de mind1......
ProGabe a tied szép 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kraawz

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elnézést kérek elõre is,ha valamelyik Real szimpatizánst netalántán megsértettem volna

hétvégén énis összedobok már vmit addig semmi idõm <#ravasz1>

REAL MADRID

szerintem egész jó lett, de holnap azért megpróbálkozok énis egyel<#alien2>
Robinho14
nekem nagyon bejön😄 nagyon ügyi mügyi itt valaki😄😄😄

robotnyk
nem rossz, de én a játékosokat lecserélném egy Real Madrid feliratra mondjuk. 😊
Oncsi
Tetszik<#eljen>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rockynhooo
a gifes dolog bejön nagyon! ha Robbent fellelném a Banneren akkor én azt mondanám h nekem megfelel 😊

ProGabe
hát akkor én összedobtam egy bannert.merõben más mint az eddigiek,kicsit csilli-villire sikeredett 😊
plusz jó zsúfolt lett,de így is alig van rajta játékos 😞 a jobb oldalon lévõ csapatkép helyére egyszerûen nem találtam jobbat,ami friss :S
Heroes topikhoz hasonlóan esetleg arra jó lesz hogy a többiek is beinduljanak 😊

és csináltam egy GIF-et is,ugyebár a futó szövegben különböznek,amit azért csináltam ilyenre,mert ha majd bejön a kupa már nem férne ki.ha van rá igény a jpg-re rádobom a szöveget :\

GIF

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

RaulwakY
Azé nyertünk pedig már izgultam...😄 - feszt a teletextet néztem h mikor lövünk már gólt😊

hát így jártam 😊)

robotnyk
Luis Aragonés döntött: David Villa sérülése miatt Raúl Tamudót hívja be a válogatottba.

Ez nem szórakozik a Raul fanokkal? 😄D