Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
A csapat egyébként rendben megérkezett Lyonba, megvolt az elsõ edzés aztán a sajtótájékoztató.

Képek:
Luxe mester
Beckham a labdás gyakorlatokat is elvégezte, lehet hogy vállalnitudja a játékot

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee

Rudee
Zidane is sérült, Guti és Pablo García meg nem fog Beckham helyett a szélre menni.

Rudee
1 meccsen, vagy 1 tornán könnyebben ki lehet emelekdni, mint egy egész pályafutással <#whatever>

DJ Bee18
ugyanmár, Beckham nem fog nagyon hiányozni 😊) (sõt egy jól játszó Pablo Garcia vagy Guti jobb lenne), inkább Zidane

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

aha,Toldo öreg de nézd
2000-es EB,Julio Cesar legutolsó meccsét gondolom láttad

Rudee
Casillasnak kezet csókolhat Toldo, Julio Cesar, VV meg még pár száz kapus a nagyvilágból... <#kacsint>

Sheva
az beztos h Juninho kurva jól lövi a szabadot de ott van is<#smile>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

😄DDDDDDDDDDDDDDDDd
ja igen a Real mindenhol tökéletes elfelejtettem...

kilyking
Köszi!

!!!HALA MADRID!!!

Rudee
Itt találsz párat.

kilyking
A kis vicces!<#nevetes1>

!!!HALA MADRID!!!

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

kilyking
Nem tudna valaki küldeni egy jó realos hátteret!

!!!HALA MADRID!!!

kilyking
Ha a nem lessz semmilyen rossz itélet biztos lesz a 3 pont a Lyon ellen.
A barca meg reszkedhet az El Classicoig!!!<#violent>

!!!HALA MADRID!!!

Rudee
5 percenként lõhet szabadot, amíg Casillas áll a kapuba.

kilyking
A Lyon sem örülhet ha mi szabadhoz jutunk(23)!!!<#nevetes1>

!!!HALA MADRID!!!

Juninho ha szabadrúgáshoz jut akkor a madrid kötheti a gatyáját 😊

McFrost
tuggyátok mit? 2-2 az tuti!😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Rudee
Õk kezdõk lesznek elvileg.

robotnyk
ez nem nagyon jöhet be 😊
McFrost
robinnyó, gravézen?

zaki
😄

Rudee
Ronaldo eltiltott, Beckham valószinû nem jáccik 😊

Rudee
Az.
Lehetne ilyet is:

Pavón ad gólpasszt az ellenfélnek?
Igen: 1.01x
Nem: 100.00x

McFrost
2-2
carew, juninho perne. -ronaldo,beckham

robotnyk
necces nagyon
Rudee
Olympic Lyon v Real Madrid
1: 2.60x
X: 3.25x
2: 2.50x

McFrost
de Robinnyó ottvan , le is igazolom...

McFrost
és nem mellesleg tisztelik a bírót!
ezek miatt!

McFrost
8 bíró, 4 negyed 2-2 idõkérés, korlátlan csere....csak a lé dõjjön...

robotnyk
mindig azon pattognak, hogy ilyet nem lehet, mert a bírók tekintélye veszne a több bíróval, video bíróval. könyörgöm nézzenek már meg egy amerikai foci meccset. van egy fõbíró, meg egy fél tucat segéd, plusz video bíró, felülbírálati lehetõség. mégsem üvöltöznek a bíróval téves ítélet után, még európai fociban percek mennek el azzal hogy üvöltöznek a játékosok a bíróval.
zaki
amíg ez a buzi blatter a boss, nem lesz videóbíró. inkább lesz 8 bíró 😛

McFrost
inkább marad hogy egy fax pöcsben berohan...

robotnyk
így van, de amíg vén konzervatív faszok ülnek ott fent, addig nem fogják bevezetni
McFrost
egyszerûen ilyen szinten már be kellett volna vezetni azt , mint jégkorongban:
kétes szitu 10 másodperc alatt megvan a visszajáccás, spori kirohan , megnézi és dönt ennyi.
ez kb fél perc , nincs vita , így meg 5 perc anyázás...

Rudee
Raúl a Lyon ellen megszerezheti 50. BL gólját.

Rudee
2-1re kikapott a Castilla, Barral lõtte a szépítõ gólt. Tabella friss.

Rudee
Persze, egész véletlenül pont akkor tévednek, mikor pontelõnybe kerülhetnénk. Mallorca mai 2 kiállítása is elég érdekes volt.

övé is :-)
gondolom barcáéra gondolsz de semmi köze hozzá sztem.mikor anélkül is bajnokok lehetnek..

Rudee
Majdnem.

Miláné?

Rudee
Persze, egyszer a javunkra tévednek aztán háromszor a kárunkra. Az elmúlt 2,5 évben nem tudom melyik csapat ellenfele kapott szabályos szerelésért 11est, vagy kapufáért gólt. Na meg azt se, hogy melyik ellenfelétõl állítanak ki 2 játékost a semmiért. Láccik hogy melyik csapat elnöke tölt be más szerepet is.

nemtudok konkrétumot mondani de biztos volt már olyan nem?

Rudee
Fönt kész a friss tabella.

Rudee
Elsõ félidõ derekán Ciudad Murcia-R.M. Castilla 1-0.

Rudee
Mikor fújtak nekünk?

De amikor a Madridnak fujnak akkor semmi baj

Kaplan
Oké, oké 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
A rossz az nem kifejezés. Nincs tisztában az új lesszabállyal és a gólvonal elõtt 30 cm-rel lepattanó labdát gólnak ítéli meg. Utóbbi eset elõtt még Sergio Ramost is két kézzel lökte el a csatár, ami szintén szabálytalan. És akkor még csak a tévedések 10%át soroltam fel.