439
Az új kiegészítő
-
#151 takigabi: kosz, behanytam a tobbi koze ;) -
#150 Valoszinuleg nem. Legalabbis azok, akik anno ingyen kezdtek a warezt biztosan nem. Ha valaki most 13-15 evesen kezd bele ebbe, neki termeszetes az smsweb es a tobbi emeltdijas smsbaromsag. Holott van alternativa...
DC++ tenyleg nemjo, nincs upload korlat, sok a leecher, stb. eMulen mas a helyzet, beallithatsz upload limitet (persze dc++ eseten meg ott a netlimiter), ill. a feltolteseid aranyaban szedhetsz lefele dolgokat. Nyilvan nem fogod kihasznalni a max savszelesseget, ha csak 1-1 fajlt szedsz vele, ebben verhetetlen egy FTP... Azert ha nem is 4 ora alatt, de 24 alatt minden lejon, ha egy deje csacsizol :) Es szinten nforce megjeleneskor fentvan minden. Plusz minden regebbi is ... A kapcsolat sem szakad meg, mert ujrakonnektal masik szerverre, stb.
Remelem a bocsanatkeresem is arulkodik rolam :) nem csak a nemreagalokcsaknefarassz-megkemprogramazosszesfajlcsereloespunktum tipusu hozzaszolasok miatti valaszt kicsikarni akaro provokativ szemelyeskedesem :)
-
#149 Ehhez nekem is hozza kell szolnom. Sok topikban sok-sok-sok vita, anyazas volt mar a "ket tabor" kozott, hogy fizessunk-e warezert vagy nem. Egyesek, mint Te is, nem fizetnetek erte, masoknak azt a keves penzt megeri, hogy veszodseg nelkul tolthessen. En nagyon sokat hasznaltam fajlcserelot, de meguntam, lealltam veluk. Neha meg eloveszem, ha valami regebbi dolgot keresek. En ftp-zek, nem sms-ezek, de nekem az a minimalis havidj boven megeri. Nem kell sorbanallnom, nem szakad meg a kapcsolatom, NFOrce megjelenessel egyidoben mindent elerek, maximum savszelesseggel toltok, stb. Es mivel altalaban a legujabb cuccok a gepemen vannak, DC++-n pl. semmi savszelessegem nem marad magamnak tolteni, mindenki nalam all sorba :(
Na mind1, a bajom csak az, hogy Te durvan leminositettel valakit, akit nem ismersz, csak azert, mert fizet valamiert, amiert Te nem vagy hajlando!
"merhetetlenul egyszeru ember vagy :D smswarezolo kis nudli" ezt Te irtad, de ez sokkal inkabb Rolad arulkodik, nem gondolod?
Nem akartam "tamado" hangvetelt irni, csak kozolni a velemenyemet. Ugy nez ki, soha, egyik tabor sem fogja a masikat megerteni!? -
Takigabi #148
:D -
#147 befelyez=befejez - ez tenyleg csunya volt -
#146 Remelem azert mostantol kevesebb kocsogot kapok a famra ;) -
#145 NNa. Most, hogy tisztaba jottem a helyiek atlageletkoraval (kosz a tanacsot Mayday! :) ), tisztaznek par dolgot.
Eloszor a konnyebbel: Grusi :) - azt gondolom, az smswebes dolgok elleni tiltakozasom, es hasznaloinak minositese nem nagykepuseg. Az eMulerol ugylatszik veletlenul nalad kicsit tobbet tudok. Peldaul tudom, hogy szabad forrasu, igy ha akarod atnezheted spyware utan :) Nem kevesen fejlesztgettek az utobbi evekben, es baromira nem a kemprogramiras volt a celjuk - bar volt verzio amely hordozott biztonsagi rest, de mely halozatos programban nem volt ilyen ? Tenyleg nem erdemes keverni a Kazaa es mutacioinak tevekenysegevel... nem tudom, mibol szurod le, h ubermaisternek kepzelem magam, csak nem azert mert eMulevel kapcs. kepben vagyok ?? :)
Hykao: mint irtam legutobb en befelyeztem - volna, ha nem irsz, de igy:
1 Koszonom, h vegre epesszel, ertelmes dolgokat is irtal.
2 Ha a helyesirason az ekezetekre celzol, el kell szomoritsalak - angol bill.rol igy gyorsabb :)
3 Ertem en a szavak jelenteset, csa inkabb erveket vartam volna ... (pl. mint amit utoljara irtal)
4 Valoban, a minosites kisse eros, provokativ volt, de hidd el, csak a valasz kicsikarasa volt celom. A gyozkodes nem intelligencia kerdese, egy alternativat ajanlottam a fizetos warez helyett, melyet butasagokkal (by grusi) es nemtorodomseggel reagaltatok le (by hykao).
4a-b-c-d igazad van abban, hogy nehez helyzetbe kerultek a warezoldalak a sok torles miatt. Megis: 7wrz, vagy a ma mar nem mukodo warezcenter free resze jo pelda arra, h azert mehetne az ingye` is! Vagy legalabb reszben ingyen ... A warez szelleme az ingyenesseg, a kiprobalhatosag lenne, illetve ma mar csak volt ... mert egyszerubbnek tartjak/tartjatok sokan az smswebezest a fajlcsereloknel.
5 Ebben tokeletesen igazad van, de orultem volna, ha valakinek otletet adok a fajlcserelok gondolataval, sajnos ahogy nezem, itt erre senki sem fogekony - ez elkeserit ;)
6 Ebben is igazad van, meg is ragadom az alkalmat, hogy bocsanatot kerjek a szemelyeskedesert. Mindenkitol.
Barki elegtetelt vehet a harcteren ;-) Egy idopontot es egy szervert mondjatok :) Gondolom a sabre is megy majd novaworldon, ahogyan az eredeti is ment - kamuseriallal. -
#144 Na, akkor eloszor a jatekrol:
elso dzsungelkuldetest probaltam: hangulatos :) vegre a kisse mar egyhangu sivatagi palyak utan valami valtozatosag :) a trailerekbol mar ismert palya. kulonos valtozast grafikaban nem vettem eszre, rentgeteg a fa - nekem tovabbra is kedvencem, apro ujitas h a misson kozben is valthatok fegyvert ... elso latasra ennyi. Nekem tetszik. Gondolom az igazi ujitast nem akartak itt elloni, azaz a jarmuvek vezethetoseget ... majd a jointban :)
Patchre gondolom okossag meg nincs, amde kosz a linket hykao! Eleg hamar lett, kapkodtak a novanal ? :) -
#143 Ne LAN-t keress, nem fog fog menni!
Novaworld- re menj fel és úgy jó lesz -
#142 A PC Dome-on egy helyen megtalálható a két patch, és az in-game videó (ami nem 10 megás, ahogy az előbb írtam, hanem majd 23): Katt ide. -
#141 Kijött egy-egy patch, mind a TS-hez, mind az alapjátékhoz...
...khm...a két patch együttes mérete 60mb körüli... -
#140 A HARDWIRED-ről letölthető egy rendkívül impresszív 10 megás videócska, pár poénnal fűszerezve. -
#139 Te !
Miért engedsz meg magadnak ilyen szemtelen hangnemet?
1. Tanulj meg helyesen írni, ha már észosztónak titulálod magadat!
2. Kérdezd már meg, hogy érdekel-e a félresiklott okoskodásod! (A Válaszom: NEM)
3. Mit nem értessz azon, hogy "NE FÁRASSZ!!!", és hogy "FELEJTS EL"?
4. Ha te értelmes, intelligens ember lennél, akkor nem minősítenél ismeretlenül, nem győzködnél másokat, és legfőképp nem gyártanál nevetséges elméleteket!
4.a. A "warez ingyenes volt", ahogy írtad, amíg el nem lehetetlenedett a szolgáltatók gyors reagálása miatt.
4.b. pl.: HDC azért lett smsweb-es, hogy ne törlődjön az általuk feltett anyag szinte pillanatok múlva.
4.c. Az ATW féle - ahol a HDC is van - smsweb díjából (jelen esetben bruttó 200Ft) kb. 10% a HDC részesedése (20Ft), amit pl. tárhelybővítésre használhatnak fel.
4.d. Nehezen elképzelhető, hogy ebből meggazdagodjanak.
5. Mindenki onnan tölt ahonnan akar, és annyiért amennyiért neki tetszik.
6. Ha véleményed van, írd, de ne személyeskedj, mert ezzel nem érsz el semmit, maximum saját magadat minősíted, járatod le. -
Grusi #138 ...vagy az en eletkorombol vonj szamtani kozepet, es voilá! ;]
mind1, normalis korulmenyek kozott egy ilyen nagykepu, fennhejazo barmon nagyon felhuznam az agyamat, de rajottem: nem er annyit.
Mindenesetre nem ertem, miert hiszed magad az übermenschnek, de szamomra nem is lenyeg.
A fő, hogy te boldog legy, picim. :D -
antijedi #137 izé témaba vágot is pls, miylen lett az uj kieg aki már probálta? mennyivel let "jobb" mint az alap vagy csak +mapok? :P -
#136 Azert kukkantsd meg lecci Hykao atlageletkorat is! :) -
#135 sajnos a csacsin kicsit lassan csordogal az anyag :) raadasul a desert combat miatt idonkent le kell allitanom :)
75% ... reggel mar jovok a velemenyemmel a gamerol :)
Termeszetesen lesz eszosztas is, azt sajnos nem tudom kihagyni. Elore is elnezest ... -
#134 feltetelezem nekem :)
Hykao nem a farasztas volt a celom, egesz egyszeruen ugylatom, h merhetetlenul egyszeru ember vagy :D smswarezolo kis nudli :D ahoz ertesz, amit egyszer mar csinaltal, vilagfajdalom gondolkodnod ... ok, mostantol Toled mar nem varom el :D
Grusi: hatigen, nem nehez parhuzamot latni az emelt dijas szolgaltatasok kozott. Mindketto atveres, es mindkettot beszopjak a legtobben ...
A Kazza-hoz sem minden kliens spyware, bar azzal a halozatal en nem foglalkoztam, nagy fajlokra, mint a iso/avi sokkal jobb az eMule. Az emule nem spyware, ezt probald meg felfogni :) Erolkodj egy kicsit, mondogasd magadnak ... esetleg nezegesd meg a honlapot, olvasgasd a forumjait, stb. Ennyire sokat persze toled sem varok ... Tisztaban vagyok a supergamezre jarok egy reszenek korlataival ... sikit az ostobasag a hozzaszolasok 50%-abol.
Az atlageletkor az sg forumon a legalacsonyabb, talan emiatt is van ez, nemtudom ...
Na, egyszer majd a sabrerol is irok, csak a sok forumozas elviszi az idomet :D -
#133 Mármint ezt most kinek írtad? -
#132 Persze, és pár napon belül hívlak is, addigra nekem is lesz egy-két dolog a tarsolyomban, ami esetleg téged is érdekelhet. -
Coco #130 Hol keres?? -
#129 Megszólalt a kultúrwarezos... -
Grusi #126 a Kazaa is egy meglevo halozatot hasznalo freeware program, dragam, es ugyanolyan spyware, mint az emule.
Amugy nem en vagyok az, akibol egesz nap dolt az okossak valosagsokkal es hasonlo dolgokkal kapcsolatban ;] -
Coco #125 kipróbáltam, nagyon teccik ;)
Serverünk hamarosan Team Sabre serverként fog menni -
#124 Mondom: NE FÁRASSZ A FASZSÁGAIDDAL!!!
...és legfőképpen ne minősíts, hogy nem ismersz!!!
Nincs most időm a magadfajta csókákkal szócsatázgatni!
FELEJTS EL! -
#123 ...emellett azert nem szavazok vv3ra, mert az ugyanolyan atbaszas es az ember hulyenek nezese, mint az SMSweb.
Emellett igenytelen, egyhangu, mestersegesen tupirozott szar musor a valosagshow. Mindegyik. Akkor inkabb jatszok ... -
#122 emule spyware ??? :D latom dol beloled a sok okossag :D ne keverd a kazaa es mas baromsagokkal ... az emule sosem volt spyware, leven egy meglevo halozatot hasznalo freeware program :)
hykao: gyenge labakon allo elmelet ? mire celzol ugy konkretan ? mifele elmeletre ??
Inkabb arrol meselj, mivel van nagyobb szarakodas, emuleben search/add download (2 kattintas), vagy telefont elovenni, megkeresni hol van fent mar, kuldeni a megfelelo szamra egy megfelelo SMSt, megkapod a kododat es onnantol szerepesz egy nyilvantartasban (kapod majd a spam-smseket, ahogyan 1 haverom), fellepsz az oldalra avagy FTP es elinditod a letoltest). Mindezert elkurtal a semmire 200 forintot, es olyanokat gazdagitasz, akinek semmi joga ebbol penzt csinalni, mivel semmit sem tett hozza! A warez valaha ingyenes volt, csak a magadfajta ecceru es borult ertekrendu barataid miatt sajnos ma mar nem az. Ugyanis a warezosok is rajottek, h beloletek ecceruekbol eleg egyszeru penzt nyerni :D BALEKOK :DDD
Ha azt gondolod, hogy a wareznek van olyan ara amit meg meger, es van egy hatar amit mar nem, akkor hidd el: az ertekrended 0, parhuzamban az intelligenciaddal. -
Coco #121 ripet nem találtam sehol -
#120 NFO (yo) -
#119 NFO -
Grusi #118 Emule? Remek spyware program, hasznald egeszseggel, csak gyozd uninstallalni a Gatort meg a hasonlo remek dolgokat a gepedrol :)) -
#117 Gyenge lábakon álló elméleteiddel ne fárassz!!!
Nem nem tudok boldogulni ezzel a szarral, hanem egyrészről nem szívelem a fájlcserélő(szerűségeket), másrészről pedig nem kívánok szarakodni ezzel, inkább dobok egy sms-t...
VV3-at leszarom, te viszont úgy tűnik nem, lehet csak azért nem szavazol, mert ahhoz is sms-t kell küldened...
Mellesleg az smsweb-et sem szívelem, de ha kell valami, ami itthon még nem kapható, akár film, vagy játék: 160Ft+áfa nem sok 6 napi töltögetésért....
De a lényeg ne fárassz! -
#116 na meglett a regem :) -
#114 Hali!! Magyar server van?? -
#113 Köszi, megpróbáltam, nem találta. Uninstall. Marad az sms... -
#112 edonkey al, toltsd le az emulet majd copyzd be a linket. -
#111 Akkó úgy tűnik marad az sms, meg a helytelen értékrend... -
#110 hehe ezt én is akartam kérdezni -
#109 Nem biztos, hogy mindenki ki tudja várni, amig esetleg pár hónap múlva kijön itthon...
...szerintem senki se küldene sms-t, ha más helyről ingyen le tudna tölteni...
Amúgy, hogy a faszba kell használni ezt az általad beírt linket? -
#108 Csekkold a #61-est.