Iomega Super DVD Drive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megadom magam :o)
DVD-RAMhoz nem volt szerencsem kozelebbrol..... valamelyik sajtoban olvastam, szal akkor az urge sem allhatott a helyzet magaslatan....de legalabb most tudom.
DVD-RAMhoz nem volt szerencsem kozelebbrol..... valamelyik sajtoban olvastam, szal akkor az urge sem allhatott a helyzet magaslatan....de legalabb most tudom.
Pontosan!
Ugyanis a DVD-RAM magnetóoptikai elven, blokkrendszerben mûködik a többi meg a CD hagyományain alapszik.
Éppezért adatkezelés terén a legjobb a DVD-RAM. ugyanis a winyók elvét használja.
Ugyanis a DVD-RAM magnetóoptikai elven, blokkrendszerben mûködik a többi meg a CD hagyományain alapszik.
Éppezért adatkezelés terén a legjobb a DVD-RAM. ugyanis a winyók elvét használja.
Hogyne lenne!!!!!!!!!!!!!
Amiket a piacon veszel hamis dvd-ket, mind ilyenre írnak. Világos az alja, rá van nyomtatva+szép borító, és rádsózzák drágán.
Amiket a piacon veszel hamis dvd-ket, mind ilyenre írnak. Világos az alja, rá van nyomtatva+szép borító, és rádsózzák drágán.
"Kár, hogy nincs is olyan, max. álmodtad. Kétrétegû írható DVD sincs..."
Már hogy ne lenne? Igaz, még nem láttam, de több helyrõl is hallottam több layer-es DVD lemezrõl.
Már hogy ne lenne? Igaz, még nem láttam, de több helyrõl is hallottam több layer-es DVD lemezrõl.
Mindenesetre én a PC-WORLD -ben olvastam a DVD-RAM -ról és társairól! A videózásra legalkalmasabb technológia a DVD-RAM volt, ugyanis ezen a legjobb az adatok kezelése (dinamikus). Eggyetlen hátránya a korong magas ára, de szerintem ha ráálnának a tömeggyártására akkor olcsóbb is lehetne.
Kár hogy a kétrétegre írók még mindíg 400-ba kerülnek.. :(
De nem is látni sehol kétrétegû írót...
DVD-9-re még várni kell egy picit :(
De nem is látni sehol kétrétegû írót...
DVD-9-re még várni kell egy picit :(