45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#8641 Na mi van gyerekek semmi téma ? Szép lassan kihalt a fórum -
#8640 Air_traffic_control_Fs2004-Mkn.torrent -
Royal76 #8639 Hali! Az FS útvonaltervezővel is elkészítetted az útvonalat (és elmentetted)? Mert nekem akkor csinálta ezt amikor nem volt elkészített útvonal. És akkor nem fog tudni az atc irányítani a levegőben. Akkor csak magadra hagyadkozhatsz, meg a műszerekre. Én akkor repültem így amikor offline próbáltam az internetes útvonaltervező szerint repülni( hát elég gáz!!!!). Most az fs útvonaltervezővel tervezett útvonalat pötyögöm be az fmc-be! És ez elég jól műxik! -
frecc #8638 Sziasztok!
Valaki tudja, hogy az FS hol tárolja a View options-ökre vonatkozó beállításokat? Csak mer a konfig file-ban nincs ilyen. Történetesen az érdekel, hogyha a view options-ben beállítom, hogy a spot view-hoz tartozó zoom x legyen, akkor azt jegyezze meg. (mer eddig még nem tette)
Üdv -
ocsi10 #8637 Jaaah ,hogy te csinálod Clidey?..Elég fasza eddig amit láttam belöle...és tényleg hasonlit az igazihoz,mert én meg ott laktam a reptér mellett...és elég sokat láttam...és azt kell mondanom..nem rossz -
adiker #8636 Sziasztok,a Flight Simulator 04-el megyek és amikor create flight-ba megyek akkor beütöm a GPS-be a reptér kódját (pl:LHBP) az útvonalat kiadja de a repülési magasságot viszont nem mondja, a traffic-se.
Azt sem mondja mikor süjjedjek (pl:F190-ről F150-re)nem tudom hogy csináljam meg!?LEGYETEK SZÍVESEK ÍRJÁTOK MEG MEGOLDSAITOKAT KÖSSZ SZIASZTOK. -
#8635 Azt hiszem a topiklakók döntő többségéről elmondható, hogy falumbéli...szerintem te is...
A scenery még nagyon messze van a késztől - épp ezért letölteni sem lehet sehonnan. Hacsak meg nem hekkeled a gépem... -
ocsi10 #8634 de azért megkérdezem ,honnan lehet leszedni a dunakeszis...repteret? -
ocsi10 #8633 Clidey te irtad le... Vízöntő
Életkor: 35-40 között
Neme: fiú
Város: Bugyi
-
frecc #8632 Azon kívül FAQ és segédletek! -
#8631 Az attól függ. Ha sima lan vagy pár emebres flight-ot szeretnél akkor simán az fsben a multiplayerben csinálsz egy hostot. Ha neten akarsz repülni akkor IVAO vagy VATSIM. Rengeteg magyar oldal van ahol leírják mit, hova, miért, hogyan. Sok sikert -
Tomaszman #8630 Valaki írja már le, hogy mi kell a multihoz minden progit sorrendben!! LÉCCI -
#8629 háme most látom hogy a moncsi sóbó ismérlek.
meghá nem is intizel sehol.
De azért klassz,akkor én még szerencsésebb vok -
#8628 És miből látod? -
ocsi10 #8627 Bocs,már látom is ,hogy nem. -
ocsi10 #8626 Clidey ...Dunakeszis vagy? -
frecc #8625 Nomeg: FAAQQQQQ!!!!!!!!!!!!! -
Air #8624 IVAO, VATSIM -
HUmanHunter #8623 valaki tud mondani egy helyet ahol lehet neten játszani? -
#8622 1st official screenshots about scenery LHDK
-
#8621 "15:39 rekettyes: mi a jo abban lassan repuni egy csunya taj felett"
xDDD -
ocsi10 #8620 Ezt használja valaki?Mert kéne egy kis segitség a feltelepitéséhez.
Ground Environment 2006
Köszi elöre is.
bye all -
#8619 shift+2 és ki fogsz látni :) -
frecc #8618 Viszont az meg lol mert ha 2d panellel nyomul az ember, akkó nem lehet kilátni a repülőből... -
#8617 Hát igen a pss airbusok szarok :). A 2d panel az egytlen használható cucc -
frecc #8616 Na erre kíváncsi leszek!
Pl hogy lesz-e benne clickable virtual cockpit & overhead panel..
Sajna a PSS airbusokban nagyot csalódtam ilyen téren is. -
#8615 Szerintem meg nincs is midet eldobni... Ha volna, nem rettegnél annyira a hétfőtől...
És hogy mondjak egy olyan gépet, ahol figyeltek az utastérre is: PWDT L-410 -
#8614 A képeket nézve semmi extrát nem látok rajta. Mondjuk nem is vagyok airbus fan ,hogy rögtön eldobjam az agyam tőle.
Az utastér a megszokott gyerekbetegségekkel küzd. Szeretem az olyan gépeket aminek kidolgozzák az utasterét, mert máris van mibe belekötni. :-) Nem igaz ,hogy seninek nem tűnik fel a készítők közül, hogy sosincs ekkora hely, mint amit ezek elkövettek 3,3-as székezésnél.
Kíváncsi vagyok mikor jön ki az első olyan utastérrel ellátott gép, ahol már erre is figyelnek. -
#8613 Január 31-én jön a Wilco Airbus Vol. 1 Download verziója. Nagyon ütősnek néz ki ... -
#8612 mind1... ^^ -
#8611 Hogy mik vogymuk??? -
#8610 ja amugy ti gyanusan alregek vagytok zivatarral együtt :PPPP -
#8609 Egy??? :-)
lol ^^ -
#8608 Más??? :-) -
#8607 Kicsit??? :-) -
#8606 az igazi egy kicsit más
-
frecc #8605 Na az frankó...:-)
Amúgy most próbáltam PSS airbust, elég hulladék a PMDG-hez képest... -
#8604 Ez bizony az fs elég béna sarki fény effektje, és gyakran már észtország magasságában megjelenik, moszkva meg kb ilyen szélességi körökön fekszik. -
frecc #8603 Neeem! Ez Moszkva környékén készült FL310-en....
Szerintem az Activesky rakoncátlankodott. -
#8602 Nem az északi sarkon jártál véletlenül ? Mert hasonlít az sarki fényre ...