45215
  • exTrem
    Na mi van gyerekek semmi téma ? Szép lassan kihalt a fórum
  • ColdFire
    Air_traffic_control_Fs2004-Mkn.torrent
  • Royal76
    Hali! Az FS útvonaltervezővel is elkészítetted az útvonalat (és elmentetted)? Mert nekem akkor csinálta ezt amikor nem volt elkészített útvonal. És akkor nem fog tudni az atc irányítani a levegőben. Akkor csak magadra hagyadkozhatsz, meg a műszerekre. Én akkor repültem így amikor offline próbáltam az internetes útvonaltervező szerint repülni( hát elég gáz!!!!). Most az fs útvonaltervezővel tervezett útvonalat pötyögöm be az fmc-be! És ez elég jól műxik!
  • frecc
    Sziasztok!

Valaki tudja, hogy az FS hol tárolja a View options-ökre vonatkozó beállításokat? Csak mer a konfig file-ban nincs ilyen. Történetesen az érdekel, hogyha a view options-ben beállítom, hogy a spot view-hoz tartozó zoom x legyen, akkor azt jegyezze meg. (mer eddig még nem tette)

Üdv
  • ocsi10
    Jaaah ,hogy te csinálod Clidey?..Elég fasza eddig amit láttam belöle...és tényleg hasonlit az igazihoz,mert én meg ott laktam a reptér mellett...és elég sokat láttam...és azt kell mondanom..nem rossz
  • adiker
    Sziasztok,a Flight Simulator 04-el megyek és amikor create flight-ba megyek akkor beütöm a GPS-be a reptér kódját (pl:LHBP) az útvonalat kiadja de a repülési magasságot viszont nem mondja, a traffic-se.
    Azt sem mondja mikor süjjedjek (pl:F190-ről F150-re)nem tudom hogy csináljam meg!?LEGYETEK SZÍVESEK ÍRJÁTOK MEG MEGOLDSAITOKAT KÖSSZ SZIASZTOK.
  • Clidey
    Azt hiszem a topiklakók döntő többségéről elmondható, hogy falumbéli...szerintem te is...

A scenery még nagyon messze van a késztől - épp ezért letölteni sem lehet sehonnan. Hacsak meg nem hekkeled a gépem...
  • ocsi10
    de azért megkérdezem ,honnan lehet leszedni a dunakeszis...repteret?
  • ocsi10
    Clidey te irtad le... Vízöntő
    Életkor: 35-40 között
    Neme: fiú
    Város: Bugyi
  • frecc
    Azon kívül FAQ és segédletek!
  • exTrem
    Az attól függ. Ha sima lan vagy pár emebres flight-ot szeretnél akkor simán az fsben a multiplayerben csinálsz egy hostot. Ha neten akarsz repülni akkor IVAO vagy VATSIM. Rengeteg magyar oldal van ahol leírják mit, hova, miért, hogyan. Sok sikert
  • Tomaszman
    Valaki írja már le, hogy mi kell a multihoz minden progit sorrendben!! LÉCCI
  • chicco
    háme most látom hogy a moncsi sóbó ismérlek.
    meghá nem is intizel sehol.

De azért klassz,akkor én még szerencsésebb vok
  • Clidey
    És miből látod?
  • ocsi10
    Bocs,már látom is ,hogy nem.
  • ocsi10
    Clidey ...Dunakeszis vagy?
  • frecc
    Nomeg: FAAQQQQQ!!!!!!!!!!!!!
  • Air
    IVAO, VATSIM
  • HUmanHunter
    valaki tud mondani egy helyet ahol lehet neten játszani?
  • Clidey
    1st official screenshots about scenery LHDK

• ColdFire
    "15:39 rekettyes: mi a jo abban lassan repuni egy csunya taj felett"

xDDD
  • ocsi10
    Ezt használja valaki?Mert kéne egy kis segitség a feltelepitéséhez.
    Ground Environment 2006
    Köszi elöre is.

bye all
  • exTrem
    shift+2 és ki fogsz látni :)
  • frecc
    Viszont az meg lol mert ha 2d panellel nyomul az ember, akkó nem lehet kilátni a repülőből...
  • exTrem
    Hát igen a pss airbusok szarok :). A 2d panel az egytlen használható cucc
  • frecc
    Na erre kíváncsi leszek!
    Pl hogy lesz-e benne clickable virtual cockpit & overhead panel..
    Sajna a PSS airbusokban nagyot csalódtam ilyen téren is.
  • Clidey
    Szerintem meg nincs is midet eldobni... Ha volna, nem rettegnél annyira a hétfőtől...

És hogy mondjak egy olyan gépet, ahol figyeltek az utastérre is: PWDT L-410
  • Papirzacsi
    A képeket nézve semmi extrát nem látok rajta. Mondjuk nem is vagyok airbus fan ,hogy rögtön eldobjam az agyam tőle.
    Az utastér a megszokott gyerekbetegségekkel küzd. Szeretem az olyan gépeket aminek kidolgozzák az utasterét, mert máris van mibe belekötni. :-) Nem igaz ,hogy seninek nem tűnik fel a készítők közül, hogy sosincs ekkora hely, mint amit ezek elkövettek 3,3-as székezésnél.
    Kíváncsi vagyok mikor jön ki az első olyan utastérrel ellátott gép, ahol már erre is figyelnek.
  • exTrem
    Január 31-én jön a Wilco Airbus Vol. 1 Download verziója. Nagyon ütősnek néz ki ...
  • ColdFire
    mind1... ^^
  • Clidey
    Hogy mik vogymuk???
  • ColdFire
    ja amugy ti gyanusan alregek vagytok zivatarral együtt :PPPP
  • ColdFire
    Egy??? :-)

lol ^^
  • Clidey
    Más??? :-)
  • Papirzacsi
    Kicsit??? :-)
  • ColdFire
    az igazi egy kicsit más
  • frecc
    Na az frankó...:-)
    Amúgy most próbáltam PSS airbust, elég hulladék a PMDG-hez képest...
  • Papirzacsi
    Ez bizony az fs elég béna sarki fény effektje, és gyakran már észtország magasságában megjelenik, moszkva meg kb ilyen szélességi körökön fekszik.
  • frecc
    Neeem! Ez Moszkva környékén készült FL310-en....
    Szerintem az Activesky rakoncátlankodott.
  • exTrem
    Nem az északi sarkon jártál véletlenül ? Mert hasonlít az sarki fényre ...