MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
ugyan az. A villanypóznát és a mozgó jármûveket csak akkor jeleníti meg, ha közvetlenül fölötte vagyok, aztán amint tovább repültem, el is tûnik......

w77d
megnézem, az pont fönt van....

Hypo
Esetleg van meg fent valami repter kiegeszitod pl heathrow? mert az is leeg sok apro dolgot tartalmaz es ha ott is elofordul akkor globalis gond lehet ha viszont nem, akkor a bp sceneryvel lehet gond.

CptSAB
Sorry.. valamiért nem nyitja meg..
w77d
ez, hogy késõn jelennek meg a kiszolgáló jármûvek meg jó pár objektum nálam fõként Ferihegyen jelentkezik. Néztem pár sceneryt és ott nem ilyen idegesítõen közel jelenít csak meg..

CptSAB
Emitt egy kép.. egy cessna cockpitból. Elég messze látni, csak úgy dense üzemmódban is.

Messze nézek és házakat, fákat látok
CptSAB
Miért pont Ferihegy? Ha ez globális eredetû (driver egyébb..) akkor az egész Földgolyón érvényesül. Ha csak Ferihegynél van ez nálad, akkor a scenery környékén van valami gond. Ha én mindent maxra húzok, akkor a távolban az épületek, egy közeli városkában is láthatóak.
w77d
lenne egy nagy kérésem: valaki nem tudna csinálni Ferihegy sceneryvel egy olyan videót, hogy a kifutóról indul és szépen elrepül a terminál felett, mindeközben a talajon lévõ kiszolgálójármûveket és object-eket nézve?? kiváncsi lennék nálatok milyen hamar rajzolódnak ki és tûnnek el a dolgok....

CptSAB
Köszi. Most már én is nagyon tülkön ülök. Amint az újra csak feltört blogomat eltakarítom, és helyére valami saját tervezésû oldal kerül, minden info és a bétás verziók is elérhetõek lesznek majd.
Hypo
Minden tiszteletem es hajra a munkahoz, annyira jo lenne mar ha lenne valami magyarorszagi scenery normalis, LHBP egy dolog, de kis pottom orszagoknak is van egy rakas scenerije, nekunk meg semmi, szoval hajra a munkahoz.

CptSAB
ui: a Kaposújlak melletti radarállomás is modellezve lesz majd a késõbbiekben, elvégre nemcsak a sántosi LH-D24-es lõtér, hanem az LH-R24-es lokátorállomás is a körzetbe tartozik. Folyamatosan gyûjtöm be a környezõ mûemlék épületek fotóit is.. talán majd egyszer lesz egy körmyezõ vfr is..
Hypo
pont akartam javasolni😊)

CptSAB
Készülget a Kaposújlak scenery.. egyenlõre a textúrázatlan épületmodellek, a növényzet, repülõtéri világítás és az a "csúnya" AFCAD alkotja. A fotótextúra alapok már megvannak, sajnos sbuilder azóta sem mûködik. Azt már tudom, kit keresek meg majd a fotózással kapcsolatban.. vagyis kezd sinen lenni a dolog.. az eddigiekhez képest. Sorry a miniatûr képért.
Kösz. Próbálkozok.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

CptSAB
FSPassangers is logol.. és még izgalmassá is teszi a játékot!<#lookaround>
Mire gondolsz?
A #12187-ben írtam, hogy a General Settings-be a Log flight time ki van pipálva. (Igaz, hogy Settings General-t kellett volna írnom.)

Majd keresek valamit progit, ha ez nem megy, csakhogy tudjam mennyi idõt ültem a gép elõtt <#nyes>

Nem estem magamalá, mert nincs logbook, csak arra volnék kiváncsi, mi cseszte el <#zavart1>

Hypo
Amugy igay a lentebbi allitas, vagy vannak jo kis kulon logbook progik sokkal jobbak

Hypo
logolast bekapcsoltad a Options->Settings->General?

Papirzacsi
Kapcsold ki a logbookolást, és kész. Idõvel sztem rájössz semmi szükséged rá. Egyetlen haszna, hogy késõbb rádöbbensz, mennyi idõt töltöttél a gép elött ülve. :-))

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Kösz a segítséget.
Sajnos nem oldódott meg a probléma. Megcsináltam ami le van írva a #12181-ben. Nekem a log_file= sorban a logbook helyén az a hülye karakterlánc volt ami a hibaüzenetben megjelent.
A hibaüzenet ugyan megszünt, a régi adatok megmaradtak, de nem hajlandó új bejegyzést írni a Logbook-ba.
Próbáltam új Logbookot nyitni de úgy sem jó. Akárhogy lépek ki az FS-bõl, nem kínálja fel a logbook dialog box-át. Ha kézzel írok be (Add entry) azt elmenti, de automatikusan nem. A General Settings-ben a Log flight time ki van pipálva.
Valami belepiszkált a Fs9.cfg fájlba, egyenlõre nem látom a megoldást.
Mégegyszer köszi.

Hypo
kene screenshot es akkor latnank a problemat...

w77d
akko nem tudom mit kezdjek a problémámmal... lehet újrahúzom az egész rendszert, hátha......

Hypo
hat ha maxon van akkor annal tovabb nem nagyon van:

a visiblity nel talan probald meg bar az nem rakja ki az autogen objecteket tavolabb

w77d
nem tudjátok, hogy át lehet e írni valahol, hogy budapesten milyen távolra rajzolja ki az objektumokat? a setupban maxra húztam, de így is zavaróan kicsi a távolság...

Hypo
es itt egy link meg a temaban.
http://www.sim-outhouse.com/sohforums/showthread.php?p=383435

Hypo
c:\documents and settings\\application data\microsoft\fs9

In that folder is a file named fs9.cfg along with others. When I opened the file in notepad, I found a parameter "log_file=A++++++++++++++++". I then deleted just the file name and left the "log_file=" then restarted the program.

After a short flight, I closed the program and the logbook worked normally. I then opened the cfg file again and the entry read "log_file=logbook" as it should. The old logbook file itself was intact and none of the prior information was lost.

Tanácsot kérek!

Ha az FS9-bõl "Exit"-el lépek ki ez az üzenet jelenik meg és nem ír be a Logbook-ba.

Ha "Flight End"-el lépek ki és utána Exit akkor bejegyzi az adott repülést.
Eddig ezt nem csinálta, nem tudom mi változtatta meg.

Kitöröltem azokast a hangokat amiket beletettem és visszatettem PMDG alaphangokat így müködik, majd babrálok vele .
1680x1050 FSbe is ugyan ez van beállitva :S
chicco
reality aszem a 2 fül

nevemsenki17
Valaki segítene hogy hol kell bekapcsolni a törést?elõre is kösszi

Szia!
Egy barátom is járt így, ott az volt a gond hogy más volt a képarány a simulátorban és más a monitor settingsben. E kettõnek ugyan annak kellene lenni ha jól tudom. Talán így megoldódik.
CptSAB
Milyen képarányban, felbontásban játszól? Driver beállításai? Fura, hogy pont egy monitor üti ki a biztosítékot.
Hi! Crasht kapcsold be! Viszont nekem is kéne nagyon a segitség,mióta 22" monitorom van PMDG teljesen megbugyant, feltelepitem mikor betöltöm FS-t megy. Kilépek ujra betöltöm hogy repülök egyet 0%ról nem mozdul Loading és hiba züenetet kapok😛MDG_737_Main.gau a hibás, kilép FSA és nem indul PMDG , kedzek ettõl agybajt kapni! Válaszotokat elõre is köszönöm ! Üdv,
nevemsenki17
Hello valaki tudna segíteni hogy hogy kell megcsinálni hogy ne patanyak vissza a földrõl ha lezuhanok???elõre is kösszi

exTrem
Kérlek olvass már vissza csak egy pár hsz-t ... épp erre a kérdésre válaszoltam egy másik tagnak. Mielott kérdezel olvass faq-t és olvass vissza a hszekben. Hali.

Halli!
Én szeretném azt megkérdezni, attól aki jártas a multiplay -repülésben hogy hol lehet olyan szervert találni ahol az fs2004-el többen össze tudunk csatlakozni. Nem az IVAO-ra gondoltam. Független nem irányított rendszert keresek. (Kötelék repülés, mûrepülés gyakorlására, ill. egyébb hasonló repülések korlátlan végrehajtására.)KÖSZI
egészen pontosan itt.-http://library.avsim.net/
bocsi AVSIM.COM
Próbálj körülnézni az Avsaim.com-on
chicco
nevemsenki17
Hello valaki tudna segíteni hogy honnan tölthetnék le maléves gépeket??elõre is kösszönöm

CptSAB
Beizzítottam egy új suneffect.cfg-t remélem ez megoldja a problémát.

Újabb kérdés:

Az AFCAD oltári ronda grass textúráját hogyan tudom kicserélni, ugyanis nagyon szép real grass textúráim vannak, "amelyek talán még a szinvilágukat figyelembe véve" is belepasszolnának inkább a tájba, mint az a semmilyenzöld maszat. Az a poén, hogy nem is lelek rá erre a foszöld textúrára. A detail1 textúra az megvan, kicserélve, de az csak egy plusz minta az alap fû textúrán, de sajnos az AFCAD által használt grassra még azt sem teszi rá.
exTrem
Hali persze hogy tudotok repülni együtt. Menjetek a multiplayer opsions-be aztán ott valamelyik tag host-ol egy servert és ha ez kész akkor a másik csak a join fül után beírja az ipdet és csatlakozik. Sok sikert.
Fly neked pedig vmilyen enhancer progit ajánlok tudom hogy van ilyen mert emlékszem hogy volt ilyen beállítás ami megszüntette a felvetett problénát. Nem emlékszem hogy fizetos volt e vagy nem de nézz körül 😊

CptSAB
Tud ajánlani valaki olyan javítócsomagot, amely megszünteti a Nap természetellemes, mindenen átvilágítunk effectjét? Elég zavaró, amikor full overcast felhõzetmellett is "süt" a nap. A tapasztalt vén rókák tudják szerintem, hogy mirõl írok.
Üdv!

OFFline szeretnénk egy idõben ketten repülni. Skypen tudjuk tartani a kapcsolatot. De jó lenne látni egymás gépét is. Vagyis össze kellene valahogy kapcsolni a két számítógépet. Hogyan lehetséges ezt megoldani??

PMDG 737 a gép, de nem hiszem, hogy ennek van jelentõsége.

Kösz: Czakó

CptSAB
Feledékeny vagyok...
FSEarth 5.2
CptSAB
E heti utsó "ficsõr eksönöm" , amit ajánlani tudok a változatosságot kedvelõknek. A Google Earth-t mindannyian ismerjük. Biztos többen ismerik, vagy akár ki is próbálták azt a segédprogramot, amelynek köszönhetõen realtime a google earthon nyomon tudjuk követni repülésünket. Repülési sztorik, kalandok írásához talán jól jöhet.. igaz én másra nagyon nem tartom.
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a Pro Flight Emulatorral, hátha tudtok segíteni.
Az a helyzet, hogy miután beállítottam magamnak az útvonalat, és kapcsolódni akarok az FS-hez, a következõt írja ki:
"NO avaible Hotkey Slots found... Unable to continue."
Ha tudtok, légyszi segítsetek!

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM