MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval -> vagyok, ahol az elején.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
De, már sokkal több átjön Laci bácsi munkájából.
Csak azt a fájlt találnám már meg, amelyik fájl felülírja...<#falbav>#falbav>
Jól látom, hogy nálad egyszerre van fenn a Hungary VFR és a VFR2009 West? Ez ugyanannak a programnak két különbözõ állapotú verziója! Egyszerre nem lehetnek fenn! Ami még a telepítési instrukciókból kimaradt, az az, hogy a jelenlegi verzió telepítése elõtt a régebben telepített Hungary VFR fájlokat le kell szedni, továbbá törölni, vagy hatástalanítani kell az Eure-ben a HP953140, HP953150 bgl-eket, valamint az Eurw-ben a HP952140, és HP952150 bgl-eket. Ezek helyére kerülnek az én fájljaim.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A Hungary_mesh kiszedése után (alul) nincsen vízlépcsõ. Most indulok Esztergomba a Duna felett, folyt. köv.
<#vigyor2>#vigyor2>
A Hubgary_mesh-t kivettem, a többi CptSAB által leírtak (19375) szerint. Balaton felõl érkezve nincsen semmi szintkülönbség a vízen és a parton, ám nincsen Gellért hegy és nincsen Várhegy. Az északi oldalon viszont megmaradt a vízesés.
Most visszateszem az AEROSOFTos bpmesh.bgl-t. Utána jövök.
Végigrepültem vagy féltucat variációban az Aerosoft verziót. Valóban, a bpmesh probléma nem oldja meg a vízesés és domb effektust. Tévedtem, amikor az északi irányból mindössze a Hajógyári és a Margit sziget vonalából néztem rá a Dunára. Ugyanis onnét egészen Tökölig belátható volt a Duna vonala és a partvonal, az persze, hogy pár kilóméterrel közelebb már vízesés és buckák vannak, na az nem jött le. Lássuk a konklúziókat. Feltettem az eredeti LAGO Budapest 2004-et. Semmi patch meg ilyesmi, mindössze a 6 repülõteret adtam hozzá. Az origin mesh és Duna elemekkel a VFR teljesen tökéletesen síkban van, vagyis sem vízesés, sem Duna buckák, sem Dunakanyar partszakadás NINCS!
Az Aerosoft féle verzióban már át lett dolgozva Budapest városa. A bpmesh az eredeti 243 kb-ról 835-re növekedett. A Duna kapott 3 bgl állományt, egy exclude egy flatten és egy end fájlt. Az ütközés, úgy néz ki, hogy a dna_flat.bgl állomány okán van. Ha ezt átnevezzük, akkor megszünnek a vízesések, a dombok, viszont a két partoldal 1-5 méterrel a vízszint alá esik. Ha utasszállítóval repülünk, annyira nem ugrik elõ, mert a megközelítési és indulási eljárások miatt a Duna átrepülése olyan magasságban történik, ahonnét ez nem látható különösebben. Ha viszont Besenyei Péter bácsit játszunk, akkor már nem annyira tetszetõs a dolog.. megoldást jelenthet a bpmesh cseréje a korábbi LAGO verzióra esetleg.
Nálam a scenery lista a következõ:
sorrendben:
Budapest 2007 - LHBP
Budapest 2007 City
Szentkirályszabadja VFR
Kapos VFR
Sármellék
Pápa VFR
Hungary 2004 14 ex military
Hungary Base Scenery 1 West
EUR " FSGlobal 2008"
"piramisok" a Duna lágymányosi partján, a Belgrád rakpart kb 8-1 méterrel feljebb van, az Erzsébet híd és a Szabadság híd között vízlépcsõ, ugyan így vízlépcsõ a Megyeri híd után.
[/img]
Ami fent van:
Budapest _City
Budapest_LHBP
Hngary_mesh
Hungary VFR
és a VFR2009 West.
Azaz valami még mindíg gáz.
<#rinya>#rinya>
Ma repülni szerettem volna, elinditottam windows-t Fs-t mindent,, és azt vettem észre hohgy az fsben a hang szakadozik és az FPSes leesett 15re a szokásos 50 helyett. Többször is elõfordult már de akkor ujrainditottam windowst és megoldódott. De most ez sem segített. Ha Windows Media Playerbe zenét halgatok és full screenbe teszem akkor detto, a hang elkezd akadozni. Ujraraktam videokarit DirectXet is de nem segített. Valakinek van esetleg valami ötlete mi lehet a baj?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
FSP report:
Passengers current Opinion: Fear and Desperation.
-Are satisfied because they have had a drink.
-Didn't like your inverted flying. (178°)
-Were irritated by the excess G-forces. (+2.78).
-Were terrified by your "dive of death".
-Are actually terrified.
-Can't sleep because they are frightened.
Ma este állok valahol a Terminal 2A mellett, éppen indítanám az aput, erre AI hajtómû hang, meg touchdown csikorgás irtó közelrõl, mondom mi a halál ez....
Kinézek, valami sötétkékre festett ATR-72höz hasonló gép ért talajt kb 50m-re tõlem úgy, hogy közben elkaszált pár másik parkoló gépet, és egybõl átstartolt. Kb ott vettem észre amikor már elég meredeken emelkedett és fordult északnak (a 13L pályairányon kb..) Azóta sem tudom mi a fene volt ez meg hogy került oda. AI smooth ment, skai traffic van fent.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Mert amúgy <#eljen>#eljen>
http://goo.gl/gd6Zi5
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
========================
Kompatibilitási lista:
Aerosoft Budapest 2007 Kozma András (Budapest City) - Orosz Péter (LHBP)
- 1.30-as verzió: az Aerosoft\Budapest 2007\Budapest City\Scenery\ könyvtárban a bpmesh.bgl átnevezendõ, vagy törlendõ. Ha ez az állomány aktív, akkor a Dunakanyarban a nagymarosi Millenium sor beleszakad a Dunába, a Nagymaros felöli partvonal természetellenesen redõzött.
LH Simulations Fly Balaton Sármellék Scenery
0.99-es béta verzió: a balaton_3, 5,9 valamint a balatondetailed_3,5,9 továbbá a kisbalaton_3,5,9, ex állományokat át kell nevezni, avagy törölni kell. Ezek az állományok nem kompatibilisek a VFR sceneryvel.
A fenti korrekciók után mindkét kiegészítõvel élvezhetjük a tökéletes élményt.
Kívánok Mindenkinek jó repülést! 😊
Amúgy tegnap óta van fent a Mega Airport Budapest, az okozhatja?
Arról érdeklõdnék, hogy hol találhatok a Lago Twin Otteréhez repaint kittet?
Elõre köszi
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Viszont azt nem értem hogy az ATC irányít a pályára stb, majd a torony is mondja hogy cleared to land aztán alulról elõbukik egy másik Boeing ami ugyanarra a pályára száll le mint én, majd mikor már olyan 15méterre vagyok a föld felett akkor közli hogy menjek körbe... 😄
-ma nagyon rám jár a rúd...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Légnyomást hogy állítom be?
Amit még észrevettem hogy a gép 180kt sebességet írt de szemmel láthatóan mintha kicsit gyorsabb lett volna, szóval szerintem annyira nem volt pontos adat, mivel van hogy taxi közben is már 11-et mutat mikor még csak egy helyben állok. Az viszont biztosan hibázott nálam hogy az ILS tetején kapcsoltam be az APP gombot.
FAQ-ot olvasgatva talán még az zavarhatott be hogy 48km/h-s oldalszelem volt.
Köszi még egyszer megpróbálom megint, szerintem mondjuk én bénázok valamit nem a géppel van a baj...
Legyen bekapcsolva a Flight Direktor
Legyen beállítva pontosan a course
Legyen beállítva pontosan a légnyomás ("b")
Stabilizáld elõbb a vízszintes iránytartást VOR/LOC (Airbusnál nem tudom)
Legyél valamivel a siklópálya alatt amikor bekapcsolod az APP-ot, semmiképpen sem felette!
Ne lépd túl az elvárható sebességet és elõírás szerint adagold a flaps-et.
Ha így sem lesz jó, akkor a gép felejtõs. (Szerintem amúgy is.)
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB