MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem használok pmdg 737-et már évek óta, így nem tudom, mit kell rajta finomhangolni. Elõfordulhat, hogy kell. Talán Fatal többet tud mondani.
Igen, ráadásul ezek mind olyan dolgok, amit szerintem a proginak magától tudni kéne. AS-t és FSNAV-ot, AES-t mindenképpen.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Szoval akkor a front dort es a hatsot hagyjam meg a tobbit tiltsam, illetve a cargo door marad meg.
A manual irja a magassagokat ott pmd 737-600/700 nal mit erdemes allitani, vagy AES tudja ezeket alapbol ne kell finomhangolni?
mondjuk igy mar sok cucc kell egy reppeneshez😊)) Fsbuild indit flight plan megcsinal+fsflight keeper indit logolas, AS indit idojaras, fs indit + fspassenger indit+fs2crew indit+AES😊)))) csoda hogy nem akadnak ossze😊)
http://goo.gl/gd6Zi5
Elvileg még karácsony elõtt megjelenik a 2.05.
A gate vs. park problémára max annyit tudsz csinálni, hogy az elsõ és a hátsó ajtóhoz is csinálsz az AES-ben ajtót, és mikor gate-re állsz, akkor tolnak hátra is egy lépcsõt, de ki nem szarja le? Majd felfogod úgy, hogy ott közlekedik a földi kiszolgáló személyzet és nem a csáp lépcsõjén.:-)))
Az AES szerintem egy viszonylag okos dolog, látok benne fantáziát, bár igaz nekem csak a pushback meg a follow me ami fontos belõle, meg persze a lépcsõk/csáp mozgása. Viszont ez is egy olyan funkció, amit szerintem az alap gémnek kéne tartalmazni, olvashatna az afcadbõl és akkor nem kéne külön programozni minden repteret.
Tudtommal az 1.5 új állóhelyei nem kompatibilisek a 2.04-gyel.
Gatetel az van, hogy ahol nincsen Jetway az AES oda is rak lépcsõt, ahol jetway van ott csak hátra van. És jönnek a buszok ha nincs 😊) Nézd meg Ferihegy 1-en. 😊 Jópofa.
Nekem is van egy gondom. 😞 Régebben Project Airbussal repülgettem olyankor rakott a cargo ajtóhoz is cuccost, most a PMDGvel meg semmi. 😞 Igaz, letöltött config fájlt használok.
de szerintem nem fogok creditet venni a jobb repterek 3 creditbe kerulnek kb 1000ft na most ahogy elneztem kb az osszes tamogatott repter megvan ergo egy vagyon lenne aktivalni viszont ahhoz meg eleg draga hogy papir 2ds csoka integessen meg followme car vezessen a gate hez.......ami egy csomo repteren nincs is. De erdekes probalkozas De lehet ez csak a demo miatt erzem igy😊)
Ha letiltom a 13L-t is, akkor 31 irányban minden gép a 31L-et használja felszállásra, viszont 13-as irány esetén nem a 13L-rõl szállnak fel a gépek, hanem a 13R-ról, ami megint csak abszurdum. Szóval kíváncsi lennék, mit csináltál.
A leszállófények ilyenek, legalábbis a földre vetülésük. Idegesít nem idegeít, ez van. Talán régen volt valami cucc, ami kicsit gyengítette ezt a hatást, de már nem emlékszem mi volt az.:-/
Amugy jo kis program a demoval szorakoztam bar ott nem igazan jon elo a varazsa de erdekes volt latni hogy egy kis surgolodes van a gep korul. Configja lehetne egyszerubb is mert igy eleg nehez beloni egy egy gep mereteit hogy folyton alt tab. Azt viszont nem tudom meg lehet e oldani hogy egy PMDG737 GATE rol indul ahol ugye csak az elso ajtot hasznaljuk, es egy olyan repterre megy ahol nincs gate es viszont mind a ket ajtot hasznalnam az utasok kiszallitasara. ( Nem ertem kulonben hogy mas developerek miert nem fogtak meg ezt az otletet es fejlesztettek tovabb, egy aes+fspassengers+airhauler+dispatch x egyvelege eleg utos airliner szim lenne.
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A 3szögek az fs minõségi leszálló fényszórói... Nem fseztél még soha, vagy mi?:-O
Ez a Wilco ERJ-135-e?
Addig nem akarom felpatchelni LHBP-t 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ja ezt traffic030528.bgl mar toroltem reg, de bazz valami szar visszarakott valami traffic bgl-t most syedtem ki manualisan, meg WOAI ujra pakolva, plusz duplikaciok kiszedve, fel ora alatt majdnem fel is rakta azt a tonna pack-ot😊)
De most mar kezd alakulni, TrafficBoard al neztem a forgalmat most mar alakul ferihegy is szepen😊)
Ha már így benne vagy az ERJ-ben, akkor talán el tudod mondani,hogy mi a pöcsömet lehet csinálni, hogy az "ü" ne a spoiler mozgatása legyen. Defaultból az fsben az a billentyû az, de én átállítottam a spoilert a "-"-ra az "ü"-re pedig a selection decrease-t tettem. Ez kurva jó is minden gépnél, de ennél a fosnál nem. Van mód ezen állítani, vagy a köcsög feelthere tényleg ilyen barom módon programozza a gépeit? Az E-jets-ben is ez az egyik legidegesítõbb dolog.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Azt a részét viszont nem tudom hogyan kell érteni, hogy "nem engedett leszállósebességre lassulni".
A PFD-n lévõ sebességmérõn sárgával jelzett értékekre nem lehet sebességet állítani, mert az "elõválasztó" jelzés megáll a sárga sáv tetején, hiába tekered tovább a sebességállítót.
Nem tudom milyen súllyal próbáltál meg leszállni, de nekem kb. félig pakolt géppel (cargo), kb. 10 tonnányi üzemanyaggal, 35°-os fékszárnnyal 160 csomó körül alakul a Vref.
MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/
(Zlinke azóta is a hangár mélyén nózi nélkül...azért nem hívtalak... 😞((( )
De most perpillanat annyira tele vagyok minden egyébbel hogy inkább nem mondok se igent, se nemet. 😊
Lereptem a manual példa-útvonalát. Igaz, már az elején görcsöltem vele egy szakajtónyit, mire rájöttem hogy ezek a jóemberek bennehagytak egy nyomdahibát így szegény FMGS értetlenül állt az elõtt, hogy miféle nemlétezõ waypointot akarok én megetetni vele mindenáron... 😄 Egy bötût átírtam, s egybõl klappolt minden. Az útvonal eseménymentes volt, kivéve azt az apróságot hogy az utazómagasságot elérvén vidáman kattingattam a panelokon meg gyönyörködtem a grafikában, mikor is látom ám az MCD-n hogy elhagytuk az uccsó fordulópontot. Belémhasított a felismerés hogy az érkezési eljárást nem progiztam befelé az FMGS-be...lévén a tutorial szerint haladtam...hát volt is kapkodás az már szentigaz! 😄 Még sotolni is elfelejtettem képeket...de végülis megérkeztem szerencsésen. Asszem ezt az utat még párszor lerepülöm gyakorlásképpen hogy szokjam a madarat meg a kámpjútör egyéni lelkivilágát. 😊
No, itt egy pár kép:
A többi itt...