MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez festéshez van.
www.world-of-ai.com, van hozzá telepítõ meg csomagok, amiket fel kell tenni.
http://goo.gl/gd6Zi5
Az
Viszont csak az "XXX" számot kell átírni?
Pl.: ezt a gépet szeretném feltölteni. Viszont ennek semmilyen alapgépe sincsen. Vagy nem is kell?
Pffff.... még próbálkozom <#rolleyes>#rolleyes>
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Viszont Ferihegyre ti honnan töltitek le az Malév AI repülõket? (esetleg mást?)
Én beírtam a gugliba ezt: FS2004 Malév AI Aircraft... de negatív 😞
Amúgy az F1, F2 nyomogatásával tudod kiválasztani melyik kapura viszen a follow me autó.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
nálam meg pont fordítva.. 1.5ös lhbp és hiába van tél, maga a reptér környéke havas viszont a kifutók nyári textúrákkal mennek
bár ez engem nem különösebben zavar
az irányítás
Az irányítás a GATE 222-re akar vinni! Az AES meg a GATE 12-re!
(egyébként a "decrement position" és az "increment position" mire való?)
Remélem nem bántottalak meg, mert morgásom sem neked szólt.. általános véleményem volt. Ami sokszor visszaköszön, fõleg amikor a hazai vfr repülés és kisgépek világáról van szó. Nekem a téma sokat jelent, mert szép a világ, de minél többet visszaadni, visszakapni az belõle a legjobb. Ami azonban a legfontosabb, Magyarország a Hazánk (letojok minden politikai irányzatot magasról.. mielõtt bárki bármit gondol) nekem az a szép, ha körberepülöm a Mecsek bérceit, alattam kanyarognak folyóink, a Balaton partja stb.. egy kisgéppel. Nem esek hasra egy-egy új fizetõs nagyvastól, a külföldi nemzetközi repterektõl, a karibi paradicsomtól. Szépek.. de a prioritási listában az elsõ, az Magyarország. Errõl szólt a régi Flybywire blog is.. megmutatni a hazai kiegeket, a magyar tulajdonban repült géptípusokat, légitársaságokat. <#worship>#worship> Peace ! 😄
pl. Tököl LHTL:
0,5 m/pix 156 tile ad ki egy szerkesztendõ textúrát
1,0 m/pix 49 tile
2,0 m/pix 16 tile
4,0 m/pix 6 tile
pl2. Taszár LHTA
0,5 m/pix 144 tile
1,0 m/pix 42 tile
2,0 m/pix 16 tile
4,0 m/pix 4 tile
A számsor változó, de attól még az Agent vagy az FS SDK-ban még mindig csak 1 állományt szerkesztgetek, amin 300 épület és 600 fa helyezhetõ el. Ennyi a matematika. A különbség persze szembetûnõ, mert egy 0,5 m/pixeles felbontásból 4,7-re redukált szebb és élesebb képet ad vissza, mintha egy 4 m/pix lenne lerontva. Lassan két éve készítem a sceneryjeimet.. ezt a matekot jól megtanultam, a végeredményeket sokan letöltötték. Használja is mindenki a maga örömére.
Nézd meg a lefedett km2-et. Van amúgy komplett Magyarország textúraszettem. Tömörítve 3GB, kicsomagolva sem volt több 7-8 gigánál. A Amúgy nem az én projectem.. miért vállalnék be egyedül ilyesmit? Közöltem egy vázlatot, hogy ha minden feltétel adott, megoldható a dolog.
Neharagudj, de általános hozzáállás honunkban, hogy ááá.. nem érdemes, nem kell. De ha ott a link, naná, hogy rajta csüng a nép.
A többi mega airporton megállnak, ha jól tudom azok simwings termékek. 😊
Egyébként feldobják a reptér hangulatát, úgyhogy én örülnék ha visszakerülnének. 😊)
2 - Igen. Technikai okok és idõhány miatt nem lehetett megoldani, hogy megmaradjanak. Az FSX-es verzióban maradtak. Az FS9-esbe talán egy késõbbi javításnál visszakerülnek.
pl.: Nurnbergben szálltam le (EDDN) és a kocsi állandóan a GATE 1-hez visz. Az irányító pedig a GATE 13-at adta meg. Van erre beállítás, vagy ez is FS/AES hiba?
2. - Más: A MEGA Airport Bp. 1.5-ös verzióban totál eltûntek az animált kocsik és buszok?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Telefonszám passz hogy minek. Add new creditnél kell hozzáadni. Csak euroban lehet fizetni és csak bankkártyával.
Problémám van és hát ha valaki tud segiteni. Sikerült megszereznek a Fly Tampa Hong Kong kiegészítõt, viszont olyan problémám van vele, hogy a repülõgépek közt is vannak házak, ami hát nem épp szerencsés. Valaki nem tudja mi lenne a megoldás hogy azok onnan eltünjenek? elõre is köszi a választ
Gondolom nincs, de ha az Aerosoft honlapján regisztrálok, akkor a telefonszámot is meg kell adni! Minek? Én nem tudok pl. németül zagyválni velük 😊 Vagy csak emailen értesítenek?
És Forintban nem lehet, csak EURO-ban fizetni? És egyáltalán kinek?
Az AESHelp-ben az "Add New Credits" menüben lévõ serial number-hez adnak csak számot vásárlás után?
Lehet sok a kérdés, de a tapasztaltabbaktól szeretnék kérni pár tippet, hogy mit hogyan csináljak, mert nem akarok bonyodalmakat!
Köszi
Budapest scenery feltelepítése és frissítése a legújabb verzióra.
Az AES letöltése és telepítése.
Kredit sorozatszám beírása.
A kiválasztott repülõterek aktiválása.
FS indítása, majd ha nincs kalibrálva az általad használt légijármû (sárga ablak figyelmeztet), akkor az AESHelper futtatása és a repülõgép konfigurálása.
Az egész progi használata nem magától értetõdõ, bill kombinációkkal van tele, stb. Minden kérdésre választ ad a mellékelt PDF kézikönyv.