MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
Mivel ez már kõkemény FSX téma ezért eme hozzászólásodra ott válaszolok. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
ha valkinek megvan az ickás piloticskok 9. része, és amennyiben jó netje van.... nem tenné fel megaupload-ra? vagy link is jöhet

rapidshare gyakorlatilag azóta nem megy amióta megvan a gyorsabb netem.....😞

polluxware
vérerek faláról csak úgy törteli lefelé a plakkokat... úgyám

a méz meg nyulladáscsökkentõ hatású

w77d
fokhagymát én is eszek rendszeresen, sokan el nem hiszik mennyi szarra hatásos, ráadásul durva mértékben...

polluxware
mindennap egy összetört girizd fokhagymát egy kiskanál mézzel meginni.

komolyan!

polluxware
jaja... Bajnai is rendbe tette a magyar gazdaságot , nem 300 forint az euró aztán mégse sztárolják..... cudar egy világ

mosolyogni, nem morogni 😊

polluxware
v-b
á-ü

<#zavart1>

polluxware
EC135-el?? mekkora mák.. úgy tetszik az heli..

tágas a belseje?

polluxware
ezazéé morvid volt<#buck>

de értják ám<#zavart1>

pateszi
Szia,

Majd készítünk egy jó kis balatonfüredi légimentõs sceneryt és lerepülheted a simben is, mondjuk az ND-féle EC-135-tel.
Jobbulást kívánok!

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

gfarkas
OFF
Megérdemled a dicséretet, amúgy is unalmas már ebben az országban, hogy mindig mindenkit le kell mindenért szólni.
Amcsiban a tûzoltó lehoz egy macskát a fáról => min. 60 perces dicsérõ mûsor a nemzeti hõsrõl, bezzeg nálunk......
ON

gfarkas
OFF !

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat. Már 3 éve vergõdöm, úgyhogy megszoktam.

ON !

Viszont nyertem két menetet Pápa - Füred közt EC-vel, de inkább kihagytam volna.
Egyébként feltétlen közkinccsé kellene tenni !

polluxware
nos😊 bátorkodom felmérni hogy külhonban hogyan viszonyulnak eme képekhez😊

polluxware
aerosoft... nyugodt szívvel

sõt! hozzájuk tartozik valmelyest a Digital Aviation is.. valmi Niels Holgerson nevû ürge van ottan aki részt vett a Do-27 munkálataiban is.

textúrák azok milyenek? úgyértem remélem nem olyan mint a discuss glideren hogy csak ránagyítva élesek, távolabbról meg szétmosódnak (nem agyontömörített)

gépet mennyire eszi? esetleg tervben van valmiféle alapszíntû accusim féle doog hozzá?

kis panelocska amin olajat lehet töltögetni (min 3fajtát), motor égetés meg hasonlók😊

Hypo
Mar jo sokszor nyalcsorgatva neztem ezeket a shotokat, megvalosulna szerintem utne eleg sok gepet.

Hypo
A2A megkeresese szerintem is jo otlet

g0a
ugyankkor az veszelyes is lehet szegenynek mert a csajok meg vetkoznek ! 😊)

@ gfarkas: jobbulast!

Clidey
Az Aerosofttal lehet teszek egy kisérletet...kösz a tippet.

A Carenado módszere alatt nem tudim mit értesz.... a 2D gau-ra vagy a recycled gau-ra? Mert esetünkben a második megoldás ugyebár not available.

A modell FSX alatt is 1az1ben így néz ki, egy poligonnal sincs kevesebb. Itt láthatsz pár in-game shotot is.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
jobbulást<#eljen> hamarosan itt a tavasz, nagy séták a napsütéses idõben...

polluxware
A2A tím?

tudom furán hangzik, de õk rettentõen értelmes nyitott banda hírében vannak... vagy lehet többremész ha Aerosoft-nál teszed ugyanezt. Németek sztem ugranának egy keleti típusra, discuss glider után...

vagy! carenado módszerével élsz... (ezt nem kéne)

egyébként ez a modell fsx alatt is így néz ki?

úgyértem nincsenek faragások polygon terén itt ott?

[HUN]FaTaL
Gyönyörû 😊

Please public it. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

g0a
😄DD

w77d
pukkaggyámeg XXXXXXXD

Clidey
Megmégmitnem!?? Ezeket csak magamnak csináltam bibibiiiiiiii!!! 😛

w77d
ezeket a fasza festéseket tedd má elérhetõvé lécciiii XD

Hypo
<#duma>

Clidey
Ugyan, dehogy! Bár...mivel nem volt sosem bejelentve planned release date, így ha 2049 decemberében adom ki, akkor is rendben vagyunk, nemde? 😄

A dolog jelenleg úgy áll, hogy FSX gau programmer wanted... majd keresek pár külföldi fórumot és nyitok neki egy topikot, hátha... A Németh brádörzékkal már bepróbálkoztam de nemigazán izgultak rá a dologra.
Aztán próbáltam egy FS2004 konverziót is, hisz ahhoz megvan az összes mûszer, de sajna Gmaxban teljesen széthullott a modell, gyakorlatilag használhatatlanná vált. Jelenleg ez van. 😞

Clidey
Köszi szépen, ez jólesett! Már csak ezért megérte hogy megcsináltam! 😉

Clidey
Mondom mi a feladatod:

1. kabát-sapka-sál felvesz
2. zöldségeshez lemegy, húsz kilogramm kukorica megvásárol
3. hazavisz, lemorzsol, beönt egy sarokba
4. rátérdepel!!!
5. if time <> 365 day then goto step 4

Hypo
ohhh bazzzz de szep, na eleg a nagy madarakbol gyurjal erre wazze😊

Jajj ne az télleg ne!
ez? ez ne! 😄
Hypo
de ha emiatt megint csuszik a zlin merges leszek😊))))

gfarkas
Nagyon szép lesz, gratulálok a munkádhoz.
Én sajnos beteg vagyok (infarktus után ) és mint volt pápai repmûszaki az fs a reptér, repülés pótló.
Sajnos rapszodikus, hogy hogyan érzem magam, ezért egy-egy jobb idõszakomban követek el ilyen-olyan festéseket.(Sajnos idõm lenne, de egészség nélkül......).
Nagyon tudom értékelni a munkáidat, tudom, mennyi anyaggyûjtéssel, idõvel, sokszor kinlódással, kompromisszummal lehet összehozni egy ( v. több ) ilyen minõségi munkát.
Üdv : Gyõzõ

g0a
fasza lesz 😊)

Hypo
es ezt lehet billentyuvel jatszani???????

Clidey
Még pár kép, ígérem az utolsók! 😊)) AZ alfa csenelt ne nézzétek, az még szar.

Clidey
Nem, nem repül, egy ideje már vissza van alakitva rendes dizájnra.
Ezt a verziót csak azért csináltam mert nem találtam a neten elfogadható minõségû bankkártyás képet amit használni tudtam volna a törzshöz, így kihívás volt hogy más technikát alkalmazzak... 😄DDD

Clidey
Köszke a sotokat!
No igen. Ez a kék árnyalat valóban egy fokkal jobb mint a 6-700-as szériáé, de még ígyis totál szar. A svancon a p-f-z logó alakja tûrhetõ, talán csak a színe kicsit túl paszteles. A törzsön viszont a Hungarian Airlines felirat és a hozzá tartozó nemzetiszínû zászló maximálisan szarcsi-foscsi. Remélem az NGX-nél jobban megerõltetik majd magukat a PMDG-s fiúk... 😊))

Clidey
Dehogy szólok! Még a végén elül bennetek a vadászösztön! 😄

CptSAB
gfarkas fórumtársunk is pingált korábban ilyet.. pont ma láttam flightsimen. Még mindig repül ilyen festéssel 600-as? Jó ötlet volt elõvenni a madarat. Szépek ezek a függõleges vezérsíkok, tényleg jobban mutat, mint a pmdg default livery.
[HUN]FaTaL
Cool 😊

Érdekes az itthoni netem valamiért nem jeleníti meg az erre a domainre linkelt képeket. Hogy miért nem tudom, de több böngészõvel is próbáltam így mindig a céges gépen keresztül nézem meg õket. 😄

[HUN]FaTaL
Clidey: PMDG737-800 default Malev Livery, így mégegyszer megnézve ez is ronda 😄

g0a
tok jo
majd szolj ha kiteszed ezeket vhova 😊)

Clidey
Bónusz 😊

CptSAB
Volt egy tuti Pioneer dvd íróm, amely amolyan helyi lightscribe módszerrel írta (b*szta széjjel a lemezeket) akkoriban kezdõdött a bizalmatlanság, a legyen meg 2x is jelmondat, de elnézve a dolgokat, ezt sokszorosan túlteljesítettem, mert letöltöttem, flightsimrõl, simviationról, fsplanetról, avsim.ru-ról a készítõk saját oldaláról és még ki tudja honnét ugynazokat a cuccokat. Igaz akkoriban azt is megtanultam, ha szarakodik egy lemez, akkor nosza elõ egy LG írót, mert azok mindent beolvastak eddig, nõvérem gépében kettõ LG is van olvasó és író, ma is volt munkájuk a cifra lemezekkel. 😄
Hypo
En is anno meg bajlodtam a dvdk irasaval (cockpit filmek, sceneryk, repcsik, manualok...stb)
De mára már inkább beruháztam par kulso vinyora😊))) mondjuk lehet lassan nagyobb iroasztal kellene😊

CptSAB
Balázs oldala egyébként du óta nem megy. Délelõtt még matattam a rajzok között.. de ez gyakori nála.
CptSAB
Semmi baj, ha nem leled azt a Cmelcsit. 😄 Ez a két szabadnapom azzal telt el, hogy a 2 éves lustaságom miatt be nem katalogizált dvd lemezeimet vittem a gépre.. ilyenkor derül csak ki, hányszor is írtam ki a sok letöltött masinát. Avsimen tuti örülnének nekem.. több száz GB szakirodalom, gépkönyvek, sceneryk és reppentyûk. Gebasz.. An-2, Z-43 pl. minden 4-5. lemezen ott figyel. 😄
Nekem nagyon tetszik a kis Zodiac, de sajna ahog lenni szokott FS alá ebbõl sem készült valami eget rengetõ. Igaz, hogy a gyár oldaláról le lehet tölteni õket (601 és 601XL) de ez nagyon gyengusz, kb FS98 és FS2000 közötti a grafika.
Hypo
😊))

Clidey
És a hangsúly itt a "kis"-en van, ugyi? 😄