MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
rapidshare gyakorlatilag azóta nem megy amióta megvan a gyorsabb netem.....😞
a méz meg nyulladáscsökkentõ hatású
mosolyogni, nem morogni 😊
Majd készítünk egy jó kis balatonfüredi légimentõs sceneryt és lerepülheted a simben is, mondjuk az ND-féle EC-135-tel.
Jobbulást kívánok!
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Megérdemled a dicséretet, amúgy is unalmas már ebben az országban, hogy mindig mindenkit le kell mindenért szólni.
Amcsiban a tûzoltó lehoz egy macskát a fáról => min. 60 perces dicsérõ mûsor a nemzeti hõsrõl, bezzeg nálunk......
ON
Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat. Már 3 éve vergõdöm, úgyhogy megszoktam.
ON !
Viszont nyertem két menetet Pápa - Füred közt EC-vel, de inkább kihagytam volna.
Egyébként feltétlen közkinccsé kellene tenni !
sõt! hozzájuk tartozik valmelyest a Digital Aviation is.. valmi Niels Holgerson nevû ürge van ottan aki részt vett a Do-27 munkálataiban is.
textúrák azok milyenek? úgyértem remélem nem olyan mint a discuss glideren hogy csak ránagyítva élesek, távolabbról meg szétmosódnak (nem agyontömörített)
gépet mennyire eszi? esetleg tervben van valmiféle alapszíntû accusim féle doog hozzá?
kis panelocska amin olajat lehet töltögetni (min 3fajtát), motor égetés meg hasonlók😊
@ gfarkas: jobbulast!
A Carenado módszere alatt nem tudim mit értesz.... a 2D gau-ra vagy a recycled gau-ra? Mert esetünkben a második megoldás ugyebár not available.
A modell FSX alatt is 1az1ben így néz ki, egy poligonnal sincs kevesebb. Itt láthatsz pár in-game shotot is.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
tudom furán hangzik, de õk rettentõen értelmes nyitott banda hírében vannak... vagy lehet többremész ha Aerosoft-nál teszed ugyanezt. Németek sztem ugranának egy keleti típusra, discuss glider után...
vagy! carenado módszerével élsz... (ezt nem kéne)
egyébként ez a modell fsx alatt is így néz ki?
úgyértem nincsenek faragások polygon terén itt ott?
A dolog jelenleg úgy áll, hogy FSX gau programmer wanted... majd keresek pár külföldi fórumot és nyitok neki egy topikot, hátha... A Németh brádörzékkal már bepróbálkoztam de nemigazán izgultak rá a dologra.
Aztán próbáltam egy FS2004 konverziót is, hisz ahhoz megvan az összes mûszer, de sajna Gmaxban teljesen széthullott a modell, gyakorlatilag használhatatlanná vált. Jelenleg ez van. 😞
1. kabát-sapka-sál felvesz
2. zöldségeshez lemegy, húsz kilogramm kukorica megvásárol
3. hazavisz, lemorzsol, beönt egy sarokba
4. rátérdepel!!!
5. if time <> 365 day then goto step 4
ez? ez ne! 😄Én sajnos beteg vagyok (infarktus után ) és mint volt pápai repmûszaki az fs a reptér, repülés pótló.
Sajnos rapszodikus, hogy hogyan érzem magam, ezért egy-egy jobb idõszakomban követek el ilyen-olyan festéseket.(Sajnos idõm lenne, de egészség nélkül......).
Nagyon tudom értékelni a munkáidat, tudom, mennyi anyaggyûjtéssel, idõvel, sokszor kinlódással, kompromisszummal lehet összehozni egy ( v. több ) ilyen minõségi munkát.
Üdv : Gyõzõ

Ezt a verziót csak azért csináltam mert nem találtam a neten elfogadható minõségû bankkártyás képet amit használni tudtam volna a törzshöz, így kihívás volt hogy más technikát alkalmazzak... 😄DDD
No igen. Ez a kék árnyalat valóban egy fokkal jobb mint a 6-700-as szériáé, de még ígyis totál szar. A svancon a p-f-z logó alakja tûrhetõ, talán csak a színe kicsit túl paszteles. A törzsön viszont a Hungarian Airlines felirat és a hozzá tartozó nemzetiszínû zászló maximálisan szarcsi-foscsi. Remélem az NGX-nél jobban megerõltetik majd magukat a PMDG-s fiúk... 😊))
Érdekes az itthoni netem valamiért nem jeleníti meg az erre a domainre linkelt képeket. Hogy miért nem tudom, de több böngészõvel is próbáltam így mindig a céges gépen keresztül nézem meg õket. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5

De mára már inkább beruháztam par kulso vinyora😊))) mondjuk lehet lassan nagyobb iroasztal kellene😊
Nekem nagyon tetszik a kis Zodiac, de sajna ahog lenni szokott FS alá ebbõl sem készült valami eget rengetõ. Igaz, hogy a gyár oldaláról le lehet tölteni õket (601 és 601XL) de ez nagyon gyengusz, kb FS98 és FS2000 közötti a grafika.