MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

g0a
hat en ezeket a long haul dolgokat meg nem birnam ki 😊 11-12 orat repulni... vagy idogyorsitassal repulsz?

polluxware
ezért nem is érdekel semmi 757, 737-tõl felfelé..

g0a
pedig ez csak kb masfel oras ut 625 miles 😊
en max 1-2-3 oras utat repulok time 1x mivel csak ivaon repulok

Hypo
😊)) hat en orultem hogy befejeztem az EBBR-LHBP-t nem szeretek idogyorsitassal repkedni😊

aztan elajulas reggel koran keles kutya aztan melo nem konnyu igy😊

Tibetan
Én meg ezért tervezek visszaszerezni egy 4890-et... 😊

Hypo: én meg még most is repülöm a Swiss-el az SBGR-LSZH utat (elõzõ éjjel megvolt az oda út) 😊

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

sim-re pc, másra konzol, thats the way, aha-aha, i like it.......
[HUN]FaTaL
Ezért tartogatom én is a HD3870et. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Hypo
nem akarok senkit elkeseriteni de nem is fog valoszinu, az uj hardwarek es fs nem mindig vannak jo viszonyban, es az ember egy upgrade utan nem erti miert van tobb gondja mint elotte volt.

En nem veletlenul hagytam meg a 8800gt-t nem mai darab igaz dx10 es de hat az ki f... erdekel fsx egy fos alatta, szoval dx9 ben fsx et is kiszolgalja fs9 et meg plane AA AF van szepen 1920x1080. mondjuk neha neha ha megnezek egy mas pc-s jatekot ( ritka, mert hatalmasat csalodtam a jatekiparban, olyan mint a zenei ipar a szenny mindenutt) akkor azok szepen elmennek rajta, epp tegnap probaltam az uj Alien vs Pred a Segatol szepen elmuszikalt rajta ket beszaras kozott mert tudom OFF de eleg parazos az a game😊)

Szoval tudom nehez aki massal is akar jatszani bar szerintem annyira az ert nem veszes, de teny hogy egy regebbi vga val jobban jar az emebr mint az uj csilivili cuccoktol.

Egyebkent tegnap nyomtam egy EBBR-LHBP utat MD11 + Fs2crew - hat kerem egy elmeny volt,

Tibetan
Hát, nem tudom, mostanában olvastad-e a topikot, de épp eléggé szemeteltem tele ezzel a problémával a topikot mind a 4xxx, mind a 5xxx Radeonok tekintetében. Sajnos tényleg az van, hogy az új szériához egyelõre még egyetlen FS9-hez használható driver sem jött ki, a régebbi, vagyis a 4xxx és korábbi VGA-khoz pedig a 9.8-as az utolsó használható driver. A többinél egészen egyszerûen hatástalan az AA és az AF. Szívás...

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

Tibetan
Teljesen egyet értek veled, s én is ezt hallottam (olvastam) az MD-11 valóságbeli stabilitásáról, sõt, az utolsó, nem rég bekövetkezett FEDEX katasztrófa is állítólag erre vezethetõ vissza. FS-ben viszont tényleg kezesbárányként viselkedik, mégsem azt érzi az ember, hogy irreális fizika szerint mozogna...

én a 9.99 euros (vagy dolláros) captain sim akciónál bevásároltam, 767 és 757 (200 és 300-ast), igaz fsx-re, de nekem sincs vele semmi bajom, tényleg nem a leggyorsabb, de cserébe gyönyörû

fs9-es csak annyiban lehet rosszabb, hogy már nem lesz service pack hozzá, illetve 767 meg se jelent

Clidey
Nekem egy C2D van ami mai viszonylatban már erõs középkategóriának számít, mégis teljesen jól fut rajta. Combosabb scenerynél 20-25fps utazómagasságon pedig 35-40-50fps is megvan. Ezenkívül nem fagy, nem ctd-zik, full interaktív a VC-je, az idõjárásradar szépen mutatja az FS default gagyi területenkénti idõjárását, az FMC is nagyon jó. Az hogy nem gyárilag nem lehet panelállást elmenteni...hát...õszintén megmondva szarok bele nem érdekel. 😊
Szóval én igazából semmi de semmi rosszat nem tudok róla mondani, ami nekem ne tetszene benne vagy hiányozna nagyon...nálam az elsõ 3 helyezettben benne van. 😊 Talán a földön és hardverigényesebb sceneryknél picit lassan tölt be a VC textúrája, de igazából az sem vészes, max 2-3 másodperc, de egyéb esetekben azzal sincs gond, a textúrái álomszépek, nem ûbereli semmi. Szóval bõven megéri azt a 2600 forintot amennyiért manapság vesztegetik!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

+ még 2

exTrem
Nagyon nagy gép kell hozzá és nem sok jót hallottam róla :/, teljesen rendszerileg még nem próbáltam, de azt leszûrtem, hogy édeskevés a konfigom hozzá 😊

[HUN]FaTaL
Ja neked CF van. 😊 Dirt egy kalap sz*r amúgy 😄 Még 9.11el nyomtam de rém árkád és borzalmasan unalmas. RBR nekem már túl sim, úgyhogy még mindig a CMR2 a legjobb. 😄

FS és TDU miatt 9.8at használok. 😊

Clidey
CS757-el mi a bajod?

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

w77d
ááá a Dirt 2 kibbaszott lassú vele...

[HUN]FaTaL
Nem, de nem is kell ezt mondom, mert mûködik. 😊

#23850: Értem. 😊

Valaki #23848?😊

exTrem
A kérdés nem az volt, hogy melyik a jobb 😊, ismerem a level-d-t és a CS 757-et is 😊. Leveld kifogástalan de CS757 már nem annyira ... Engem a vélemény érdekelne, hogy aki próbálta az mit gondol róla 😊

w77d
9.8-hoz van fix dirt2-re??

[HUN]FaTaL
Tudom, hogy elég idióta kérdés, de:

Próbáltam utat tervezni LHBP-EDDK a RouteFinderrel SID-STAR-ral, de nem tud a magasság miatt. Ha jól látom az utolsó intersection vagy airway FL160 felett nem használható. Ilyenkor mit kéne tenni? Hagyni hogy az ATC vektoráljon, vagy annál a pontnál / légifolyosón már olyan alacsonyan repülni?

Valóságban vajon merre mennek a gépek innen Kölnbe?

[HUN]FaTaL
767bõl LevelD jobb, 757bõl meg talán a CaptainSim bár a QualityWingset nem ismerem.

#w77d: örülj hogy a 10.2-vel már legalább van AF, elõtte az sem volt. Amúgy elvileg a 9.8 az minden játékhoz jó (még a dirt2höz is, amihez külön fix jött ki). AF, AA van én ezt a drivert használom. Sajnos ugye az 5ös sorozatot ez nem támogatja, így ahhoz még semmilyen normális driver nincs, reméljük késõbb javítják eme problémákat. Bár sok helyen olvasom, hogy az nv sincs a helyzet magaslatán, sokaknál gond van vele ugyanúgy.

w77d
az új játékok megkövetelik...

hát ha a két típus érdekel akkor captain sim 757 és levled 767, el lehet jobban járnál
bár ez saját vélemény
Hypo
ha regivel ment minek lecserelni?

w77d
Gyerekek nem igaz hogy ATI kártyákon új driverekkel nem lehet élsimítást használni az FS-ben..... csak van valami megoldás..

exTrem
QualityWings 757-rõl és CLS 767-ról akinek van tapasztalata az megosztaná ? 😊

w77d
ecsém akár a kocsim izzókészlete XXXXXXXXD

vzsolo
Egyébként simán igazad lehet ha a valóságot nézzük. Olyanokat lehet olvasni a neten, hogy az MD-11 stabilitása a változtatások okán a DC-10-eshez képest valamelyest romlott (ami nem tudom milyen lehetett a DC-10-es esetében). Ennek kompenzálására van az LSAS. A kérdés az, hogy ez a rendszer mennyire tud úrrá lenni a problémán (mennyivel nehezebb kézzel vezetni), és - ami esetünkben perdöntõ lehet -, hogy ez a jelenség (és úgy en block a gép viselkedése) mennyire jól van lemodellezve az FS-ben.
A játékban ez az instabilitási hajlam (már ha egyáltalán tényleg számottevõ) számomra nem igazán tûnik fel a többi repülõhöz képest, csak a kiegészítõ rendszerek léte árulkodik arról, hogy valami eltérés van a többiekhez képest. Kétség kívül ígényli a számítógép beavatkozását, hisz nem véletlenül rakták bele, de szerintem sajnos még pár évnek el kell telnie, mire kijön egy olyan szimulátor, amivel mi is megítélhetnénk egy-egy géptípust. Na majd az Aerosoft Flight Simulator... 😊

MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/

Tibetan
Természetesen igazad van, de az elsõt olyan gyorsan megcsinálták (azt hiszem, mindjárt a kiadást követõ napon), hogy azt nem is számolom javításnak. 😊

leonforce
a legjobb a tartalaek izzo-keszlet.. 😊

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
ok..
megprobalom..
thx

Seven-Four-Seven--Heavy

Hypo
Terrain Mesh Complexity-t vedd lejebb a settingsbe akkor legalabb agepet korbevevo taj egyszeges a tavolabb meg mar nem szamit

Papirzacsi
Ami azt illeti két javítás jött ki hozzá, de ez a lényegen érdemben nem változtat.:-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

g0a
nekem csak 1 problemam van az md-11 el
mivel ifr-t altaban 2d ben repulok ablak modban nekem szetdobalja
full screen modban minden a helyen van de sokszor kell mas is terkepek ivae stb es ablakot valtani jobb ha nem full screen ben van.
nemtudom ez mast zavar e 😊
ettol eltekintve remek gep

leonforce
koszi..!
azt hol talalom..? cofig file..?

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
thx az infot..!

Seven-Four-Seven--Heavy

Tibetan
Egyértelmûen PMDG! Kipróbáltam egy-két CLS terméket, csalódás volt. Mivel már nagyon vártam annak idején a PMDG MD-11-et, ezért mindenféle MD-11-et és DC-10-et begyûjtöttem és kipróbáltam, de a PMDG mindegyiket magasan veri. Szerintem sokat elárul az is, hogy a kiadás után nem sokkal kijött egy javítás, de újabb azóta sem. Sok baj nincs ezzel a géppel!

Tibetan
Szerintem ugyanazt mondjuk, csak máshonnan megközelítve! 😊 Amúgy én sem ismerem túlságosan az Airbus-okat, egy-két PSS repülés után lemondtam róluk. De az emlékeim nem túl jók velük kapcsolatban. Amúgy szerintem pont azért érzem autopilot-ra kihegyezve az MD-11-et, amit te is írsz: "...kikapcsolt robotnál még besegít az LSAS is, meg a védelmi funkciók, így számomra inkább úgy tûnik, hogy valamennyivel precízebben/biztonságosabban vezethetõ robotpilóta nélkül, mint más gépek..., ... más gépekhez - legalábbis Boeingokhoz - képest az MD-11-en kikapcsolt robot mellett is több számítógép van az ember és a vas között (bár némelyiket ki lehet kapcsolni)..."

Hypo
lod radiust vedd mediumra

vzsolo
Hát én nem tudom. Nem igazán érzem úgy, hogy más modern jeteknél jobban lenne kihegyezve az AP-re. Ráadásul kikapcsolt robotnál még besegít az LSAS is, meg a védelmi funkciók, így számomra inkább úgy tûnik, hogy valamennyivel precízebben/biztonságosabban vezethetõ robotpilóta nélkül, mint más gépek. Mondom ezt úgy, hogy Airbushoz sajnos nem nagyon volt szerencsém, bár próbáltam a PSS és Wilco termékeit, de azok...hát nem tudom mennyire fedik a valóságot...
Én inkább úgy mondanám, hogy más gépekhez - legalábbis Boeingokhoz - képest az MD-11-en kikapcsolt robot mellett is több számítógép van az ember és a vas között (bár némelyiket ki lehet kapcsolni). De ezen szerintem nem fogunk összeveszni.<#integet2>

MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/

leonforce
nekem is ez lesz a kovetkezo jelolt..csak nem tudom h CLS vagy PMDG...
az elobbi mellett szol h van teljes koru INS..bar kezdem megszeretni az FMC-t is...

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
Neked is hasonlo problemad van..
a grafikai motor szeletekben pakolja fel a texturakat..millio beallitast kiprobaltam mar, de nem lehet megszuntetni.. 😞
ha ez nem lenne hanem eles lenne az osszes textura homogen modon akkor nagyon-nagyon szep lenne ...

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
Qva jo...
milyen textura csomag van fenn..?

Seven-Four-Seven--Heavy

Hypo
ne ez volt nalam de en kikapcsoltam es a feher keret pirosra valtott

vzsolo
Nos, az imént kipróbáltam, és ha FMS SPD módban, bekapcsolt ATS-sel szállok le, akkor 45 láb környékén automatikusan leveszi a gázt, majd kikapcsol az ATS. Ekkor még sárga keret és ATS OFF felirat van az FMA-n, majd a reverz aktiválása után ez fehérbe vált át, tehát FMS SPD módban végzett leszálláskor ki sem kell kapcsolni az ATS-t, ez automatikusan megtörténik.

Tibetan
Így van! Még olvasni is élvezet, tényleg annyira jó vezetni ezt a gépet! 😊
Amúgy nem azt akartam mondani, hogy nem lehet kézzel vezetni, hanem, hogy szinte minden porcikájából az érzõdik, hogy nagyon autopilotra van kihegyezve a gép. Amolyan félúton van a Boeing és az Airbus között - jó értelemben. Szóval még nem olyan durván "repülõ notebook"! 😊 Ám nagyon fincsin vezethetõ, jól átgondolt logikát követõ gépmadár!

vzsolo
Igen, úgy kell, elõször F2 egyszeri megnyomása, majd nyomva tartása. Ezért írtam, hogy úgy kapcsolom a reverzt, ahogy te is.<#kacsint>

Hypo
ahhhh szoval te elotte mar 50 labon ats-t kapcsolsz na megnezem otthon, de mintha az remlene a manualbol hogy eloszor f2 egyszer es majd mikor mar jelzi hogy mehet reversebe akkor nyomom folyton.

koszi na meglesem, de tuti user hulyeseg lesz itt😊 meg szokni kell 737 utan, de nagyon bejon eddig. megerte