45215
  • [HUN]FaTaL
    Igen ezek az 1.5 verzió bugjai. A mozgó járművek azért tűntek el alert bevallása szerint, mert buták voltak és zabálták az fps-t (nem álltak meg ha jöttél és keresztezted az útját meg ilyenek). Mondtam alertnek az AESLiteot (többi aerosoft scenery), azt mondta következő verzióra megnézik. :) Ha jól tudom a fejlesztője ugyanaz mint az AESnek, Oliver Pabst csinálja ezt is a repterekhez.

A váróponttal nem tudom mit lehetne kezdeni de elég idegesítő, egyébként az afcad sem jó, mert az apronra küld először akkor is ha van szabad csápos kapu sajnos. Bár utóbbit azt hiszem zacsi már javította.

FSXben nekem 1.5 alatt ilyen szürke kockák vannak a kifutón és nincs Szabadság-híd (a vízben mennek az autók):D
  • Hont
    Nálam is szinte rá kell tenni az orrfutót a pályára, hogy engedélyt tudjak kérni...
    Esetleg lehet ezen tuningolni?
  • spmd
    Karácsonyra remélhetőleg elkészül a Pipis-hegyi reptér. Egy-két fotót kell még készítenem a helyszinen, mert a legutóbb nem sikerült a legjobban (kisütőtt a nap).
    Más:
    -http://pt154hun.mlap.hu oldal megszűnt, vagy átköltözött egy általam nem ismert helyre esetleg?
    -A PT Tu-154 B2-est miért nem lehet VC nézetben elindítani? (az "Engine Stop levers" mindig visszaugrik alaphelyzetbe)
    -Letöltöttem az Aerosoft honlapjáról a BP sceneryhez készült 1.5 Patch-et, de azóta eltűntek a mozgó járművek a reptérről (beállításnál minden maxon), illetve a várópont előtt közvetlen megállva nem aktív az ATC engedélykérés menüpontja, szinte teljesen ki kell gurulni a kifutóra, hogy aktív legyen.
    Válaszotok előre is köszönöm.
  • [HUN]FaTaL
    Nyílt forráskódú programoknál is előfordul.

Opensource != ellopom és eladom a kódot.
  • Clidey
    Gondolom úgy lehet legális hogy nem írták bele. :) De mivel az egész cucc nyílt forráskódú is egyben, gyanítom sok értelme nem is volna beleírni. :)
    Amiket te mondasz hogy frí programoknál beleírnak a licenszszerződésbe ezt-azt, ahhoz valszeg nem letölthető a forráskód csak maga a stuff. AZ meg más tészta akkor. :)
  • Clidey
    Nézd meg a képeket róla, töltsd le, nézd meg magad, aztán ítélkezz.
    Ha diplomatikus akarok lenni, akkor úgy fogalmaznék hogy talán nem véletlen hogy az FS2004 topik pörög jobban... :D
  • [HUN]FaTaL
    Cikket nem olvastam, de hogy lehet hogy legális? Tegyenek egy pontot a licencszerződésbe mint több ingyenes programnál, hogy nem értékesíthető pénzért és kész.
  • Hypo #31916
    na akkor innen volt ismeros:))) a smiflight.com on olvastam KOSZI
  • Rue East
    és amúgy milyen ez a flightgear?
    érdemes kipróbálni?
  • Clidey
    Sőt, volt róla egy cikk is ami több nagyobb portálon megjelent...csodálkozom hogy nem láttátok...kifejtették benne, hogy sajnos teljesen legális amit ez a féreg cég csinál (mármint hogy más néven adja ki ugyan azt a stuffot), ám aki mégis bedől nekik, az refundolhat ha akar és letöltheti az ingyenest. :)
  • Hypo #31913
  • polluxware
    hupsz;) fsx
  • polluxware
    ha valki filódzik a Justflight DC-3 dacotán... FELEJTŐS
  • polluxware
    ezt nem is te mondtad... (először)
  • Hypo #31909
    http://www.flightgear.org/
  • [HUN]FaTaL
    Igen én is úgy emlékszem, hogy valahol már láttam ingyen. Vagy az valami más volt?
  • Hypo #31907
    proflight sim

erdekes mintha ez lenne ingyen is ...ezek meg penzt kernek erte?
  • Hypo #31906
    nem olyan felelmetes am a feladat, annyi utility van, sot meg merem kockaztatni mindenki hasznal totalcommandert, na peldaul az a masolason kivul eleg sok mindent tud, tessek felfedezni es akkor majd ry ilyen muveletet is meg tud hamar oldani.

Mindig mondom tanulni tanulni tanulni:))))))

• koreny20
    Most mér?:D
  • Hypo #31904
    Na vegre csak hatra dol az ember popcorn sor es olvassa a forumot es jot szorakozik:))))
  • koreny20
    van vele munka
  • koreny20
    srácok megvan a csomi az AI hangokhoz, annyit róla hogy két wav file ezt a soundba kell másolni, 3 fájl az effects mappába, és az összes mappába amiben az Ai gépek vannak, nekem pl Woai_ftp B737 vagy valami hasonló az összesnek (kb 100) az aircraft.cfg-jében át kell irni 2 sort, akinek igy is kell attól nem vonom meg :D
  • koreny20
    igy jóhogy csak picit volt ott :D
  • CptSAB
    Mesterien modellezett sörös-lovas kocsi.. nem tudom mi a bajotok vele.. :D
  • Hont
    A Windfost írtam át!
  • koreny20
    hogy dátumoztad át?
    hogy nem valósidőben repültél?:D hanem mondjuk holnapra állítottad?
  • [HUN]FaTaL
    FDC az nem ATC hanem mindenféle egyéb kieg, cabin hangok, gpws stb. PFE meg nekem speciel egyáltalán nem tetszett mert összeakadtak a billentyűkombinációk más kiegekkel.

#31885: Magyarország alap scenery (vízrajz, landclass stb.), LHSimulations Sármellék, LHSimulations Pécs-Pogány és persze CptSAB kollega sceneryjei :)
  • Hont
    Át dátumoztam...!
    Eltűnt!
  • carlosfly
    :D:D Ez de nagy.
  • Hont
    Már én is gondoltam erre!
    Lehet Alerték már szét szakadtak a röhögéstől a "színfalak" mögött!:))))
  • koreny20
    Egy k****va mikulásnak 3000lábnál jobban örültem volna...
  • MatWood
    Szerintem egy Easter Egg lehet, amit a készítők tették bele a scenerybe. Próbáljátok meg ugyan így elindítani, csak egy másik napon.
  • koreny20
    ez mi a fuck? XD
  • koreny20
    Neeeeee, nekem is 42 es gate ugyanaz
  • koreny20
    MEgnézem én is
    eskü
  • Hont
    Igen!
    Pont indulni akartam.
    Benyomtam az útvonalat aztán FSP.
    Körülnéztem kitolás előtt és ott állt pont az útban...
  • koreny20
    És ez most jött ki? eddig sehol semmi?

• Hont
    CSak a szokásos.
    LHBP, LHSM,
  • koreny20
    van vmi scenery-d a budapest 2007en héten kívül magyarországra?
  • koreny20
    Aerosoft Pro Flight Emulator pl de van egy másik az nem annyira ATC asszem, FDC Live Cockpit ezeket nézd meg, most egyellőre nem tudok a kezelésében segíteni vizsgaidőszak után ránézek aztán ha még mindig érdekel elmagyarázom hogy műkszik