MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyanokkal találkoztam, hogy
Aerosoft Budapest 2007 (ez van meg),
Aerosoft Mega Airport Budapest X (ez mi? csak a repülõtér?)
Az LHSimulation repterei nagyon szépek, ezeket le is fogom tölteni. Gratulálok a készítõknek. Nem kis munka lehet benne.
Alapként pedig a MAS-t (Magyarország Alap Scenery) javaslom, letölthetõ ITT több más sceneryvel együtt - a Kapos VFR-t különösen tudom ajánlani.
Meshként az ingyenes "Hungary and the Carpathians"-t érdemes használni, de fizetõsökbõl is válogathatsz.
A többit a többiek már említették.
Továbbá ajánlom az LHSimulations reptereit, jelenleg Sármellék és Pécs-Pogány van kész, de készül Debrecen is. 😊
Az említett projektet én nem ismerem, talán valaki majd kiegészíti a leírásomat. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Ezzel kapcsolatosan találtam egy magyar fejlesztésû kiegészítést, ami a Magyar Fantázia Repülõterek címet viseli. Ebben benne van elég sok kisebb repülõtér is. Úgy láttam, hogy elég régi projekt, és a weboldalt már évek óta nem frissítik. Máshol nem találtam errõl a kiegészítésrõl szinte semmi infót. Ismeri ezt valaki közûletek? Mennyire használható? Mennyire sikerült jól? Érdemes feltennem? Esetleg van valami újabb ajánlott alternatívája?
Úgy láttam a leírásából, hogy tartalmaz egy domborzati adatbázist (talán mesh ha jól tudom) , valamint tud forgalmat is generálni.
Pl. ez a mesh fájl használható? Pontosabb felszín leírást tartalmaz mint az alap FS2004? Amennyire láttam amikor a Hernád-völgyben repültem, az alap FS kicsit valahogy leegyszerûsíti a domborzatot. Olyan laposnak tûnik a Zempléni hegyvidék.. Ezen segít ez az új mesh fájl vagy van tõle jobb?
Na látom túl sokat kérdeztem. A többit majd egy következõ postban. <#smile>#smile>
Szeretném komolyan csinálni a dolgot, így nem látom értelmét, hogy elkapkodjam. Ahogy sikerül felcsipegetni az infókat és rutint szerezni az alapvetõ manõverekben, úgy akarok majd komolyabb gépekkel repülni.
A kiegészítõk közül is elsõsorban azok érdekelnének, amelyek a realitást, a valósághû megjelenést fokozzák.
Elsõsorban a magyar légtérben, ismerõs tájak felett szeretnék repülni eleinte. Ehhez kapcsolódóan szeretnék egy-két dolgot megkérdezni.
Barmi kerdesed van nyugodtan lokjed, segitunk ahogy tudunk.
Sok jo leszalllast
Pár napja kezdtem ismerkedni az FS2004 világával. Szóval mondhatjuk, hogy teljesen zöldfülû vagyok. Végigolvastam és végig csináltam az alap pilóta leckéket amelyek be vannak építve. Szóval most már egyedül repkedek a kis Cessnával. <#smile>#smile>
Nem akarom elsietni a dolgokat, így csak kisebb utakat csináltam eddig a magyar és fõleg a környékemen lévõ repülõterek között. Nyíregyháza-Debrecen, Debrecen-Kassa és hasonló útvonalakat repültem gyakorlásképpen, persze vizuális navigációval. A mûszeres navigálást még nem próbáltam, mert ahhoz még sokat kell tanulnom, azért GPS-t használok, hogy nagyon ne tévedjek el.
Eddig minden tök jól megy és nagyon tetszik a dolog. Leszállás még okoz izgalmakat, de azért mindig sikerült letennem a gépet épségben. <#smile>#smile>
Persze olvasgattam a különbözõ kiegészítõk tömkelegérõl, ami szebbé, jobbá varázsolja az alap programot. Ezekell kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni most elsõsorban.
Ennyit bemutatkozás képpen. A többi a következõ postban.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Mindegyiknek meg van az elonye es hatranya, szoval neked kene donteni melyik jon be neked jobban
<#zavart1>#zavart1>
2) Ez gépfüggõ, van amelyiknek van autoland funkciója, és van amelyiket kézzel kell letenni.
3) Igen.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
2. AUTOLAND funkcio a default FS9 gepeken nincs, de sok jo kiegeszito gepen van ( PMDG 737, MD11..stb)
3. Ha default geppel mesz mondjuk 737 es van flightplaned akkor felszallas utan bekapcsolod a robot pilotat, van NAV/GPS kapcsolo azt gps re allitod es szepen lerepuli a betaplalt utvonalat, te csak a maggassagot allisd be es a sebit.