45215
  • Hmuda
    Attol függ mikor vettétek. Az utóbbi pár évben kezdtek el szutykot gyártani. Én azt mondom jobb félni mint megijedni.
  • tmate6
    Benyomsz egy képet leirást vagy vmit?
  • FREAK
    lehet, hogy mindketten csak belenyúltunk egy szarba, de nekem a Logi teljesen jó, pedig hónapokig pihent egy ládában, most elővettem és OK

3 rugó volt asszem, az egyik legolcsóbb

szal lehet, hogy a Genius sem olyan rossz, csak az enyém volt szar, bár szvsz az egész egy nagy lutri, ahol ennyi műanyag van jelen :D
  • Glpetyus

"Embere" válogatja...én 2 és fél éve nyúzom,és no práblém :)
  • Glpetyus

Azé' megenni nem kell héló :D
  • Hmuda
    Ha kell vkinek game akkor megkereshet a Matrix hubon.
  • antijedi
    vagy fizesen elő ftp-re és ott 1-2k ért havonta anyit tölt amenyit akar :)
    na de warezreklám off szvsz :)
  • Hmuda
    Logitechet messziről kell elkerülni mert sz*rok! Nekem a vadiúj Logitechem két óra után tönkrement. A hivatalos fórumon folyamatosak a panaszok. Logitech kizárva.
  • FREAK
    igen ez komoly dilemma, ha már a kiadónak nem fizet az ember, mi a felső határa annak, amit a szoftvertolvajoknak megéri kifizetni :D

annyi, amennyi, ha kell a game, fizesd be az ezrest, és 10 napod van minden szart letölteni :D
  • Glpetyus

ÖÖÖ...nem tud valaki egy jó oldalt ahol fenn van ez a játék? :P
    Csak olyat találtam ahol 720/10 nap +áfa.... :/
    Azt egy "kicsit" drágállom...ha már a többi olcsóbb (ellenben azokon nincs fennt :D)
    thx
  • Glpetyus

Ha bele szabad szólni,szvsz 5-7 ezer körül már jó joyokat lehet venni...
    A szinte biztos jobb mint ez..(értelemszerüen)
    Logitech vagy Saitek sztem :)
  • FREAK
    nem a szintjével van a baj, hanem a minőségével

ennyiért kapsz rendes joyt is, de én nem akartam beleszólni, csak leírtam a tapasztalataimat
  • tmate6
    Nem értem nekem ez ilyen belépő szintu lenne hogy egyáltalán érdemes-e venni késobb egy 20000reset stb.
  • FREAK
  • tmate6
    mért?
  • FREAK
    Na próbáltam egy komolyabb repülést, Montego Bay-Havana, felszállás, AP ok volt, de a leszállásnál elbaszhattam valamit, mert rohadt gyorsan érkeztem, aztán ahogy a torony navigált utána, OVERSTRESS-eltem a gépet (learjet).

Be volt állítva FP-ben egy szép megközelítés, az AP követte is, de gondolom, leszállni nem tud, mert nem úgy nézett ki. :) A kérdésem, hogy hol érdemes kikapcsolni az AP-t, egyáltalán mit kell tenni leszállásnál? Kihagytam még valamit?
  • FREAK
    ha rám hallgatsz, ezt messziről elkerülöd
  • tmate6
    pffff lehet hogy holnap nekem is lessz egy ilyen bár nem sok esélye van :(
  • tmate6
    ez mire válasz hogy nem minoségi cucc?
  • Nyiri
    Nem, nagyon jol modolhato a game...
  • tmate6
    de ai itt van csak minoségi cucc tát ha betszek egy helikoptert ugye nem kell ujratelepitenem a gamet?
  • antijedi
    megvan
    és tényleg leszedhető, de csak 25 mega szal szvsz nem valami tul agyonrészletezett dolog lesz :(
  • antijedi
    hát én hiroldalon ilyet nem találtam :( nah megnézem közelebbről is :)
  • neuro
    érdekes, az avsim nekem most is kér usert/jelszót letöltésnél...
  • neuro
    hmm legutóbb még kellett.. magyarország meshez kopizz már be linket plz
  • Hmuda
    Még regisztrálni se kell. Most szedtem le egy rakat cuccot (pl egy fullnak mondott Mo mesh-t).
  • neuro
    avsim-en rengeteg ingyenes cucc is van, csak regisztrálnod kell magad
  • tmate6
    És itt minden fizetos??????
  • tmate6
    Még joystickra sincs pénzem
  • tmate6
    jaaaa :(
  • Nyiri
    Ezek fizetosek.
  • tmate6
    Amik itt vannak azokat hogy tom letolteni?
  • Hmuda
    Alapból benne van. Majd az összes magyar és bármilyen ország repterebenne van. Talán csak az ilyen kitaposott dzsungel-leszállóhelyek nem.
  • neuro
    Van egy ilyen közös magyar scenery update, amiben van 5-6 "új" magyar reptér. Most töltöttem le nemrég, azt ajánlom mindenkinek... az avsim.com-on fentvan a link valahol a hírek között.
  • tmate6
    Szeged?? azt ugye letoltotted?
  • Hmuda
    Mostmeg egy Szeged-Budapest távot repültem le egy Beechcrafttal de olyan szinten, hogy felszálltam, szintre vittem, betrimmeltem, ráfordultam, leszálltam és betaxiztam a helyemre. Imádom... :-)
  • Hmuda
    Hm. Kipróbáltam azt hogy milyen mikor a lehető legerősebb a szél. Úgy felkapja a kisebb gépeket a kifutóról, hogy öröm nézni. :-)
  • tmate6
    Ja nem is hanem Mátrix
  • tmate6
    Háháh INDEPENDENCE!
  • Nyiri
    Emule-t hasznalok azon eddig mindent megtalaltam, igaz lassucska de van idom :)