45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#1177 Attol függ mikor vettétek. Az utóbbi pár évben kezdtek el szutykot gyártani. Én azt mondom jobb félni mint megijedni. -
tmate6 #1176 Benyomsz egy képet leirást vagy vmit? -
#1175 lehet, hogy mindketten csak belenyúltunk egy szarba, de nekem a Logi teljesen jó, pedig hónapokig pihent egy ládában, most elővettem és OK
3 rugó volt asszem, az egyik legolcsóbb
szal lehet, hogy a Genius sem olyan rossz, csak az enyém volt szar, bár szvsz az egész egy nagy lutri, ahol ennyi műanyag van jelen :D -
"Embere" válogatja...én 2 és fél éve nyúzom,és no práblém :) -
Azé' megenni nem kell héló :D
-
#1172 Ha kell vkinek game akkor megkereshet a Matrix hubon. -
antijedi #1171 vagy fizesen elő ftp-re és ott 1-2k ért havonta anyit tölt amenyit akar :)
na de warezreklám off szvsz :) -
#1170 Logitechet messziről kell elkerülni mert sz*rok! Nekem a vadiúj Logitechem két óra után tönkrement. A hivatalos fórumon folyamatosak a panaszok. Logitech kizárva. -
#1169 igen ez komoly dilemma, ha már a kiadónak nem fizet az ember, mi a felső határa annak, amit a szoftvertolvajoknak megéri kifizetni :D
annyi, amennyi, ha kell a game, fizesd be az ezrest, és 10 napod van minden szart letölteni :D -
ÖÖÖ...nem tud valaki egy jó oldalt ahol fenn van ez a játék? :P
Csak olyat találtam ahol 720/10 nap +áfa.... :/
Azt egy "kicsit" drágállom...ha már a többi olcsóbb (ellenben azokon nincs fennt :D)
thx -
Ha bele szabad szólni,szvsz 5-7 ezer körül már jó joyokat lehet venni...
A szinte biztos jobb mint ez..(értelemszerüen)
Logitech vagy Saitek sztem :) -
#1166 nem a szintjével van a baj, hanem a minőségével
ennyiért kapsz rendes joyt is, de én nem akartam beleszólni, csak leírtam a tapasztalataimat -
tmate6 #1165 Nem értem nekem ez ilyen belépő szintu lenne hogy egyáltalán érdemes-e venni késobb egy 20000reset stb. -
#1164 #1100 -
tmate6 #1163 mért? -
#1162 Na próbáltam egy komolyabb repülést, Montego Bay-Havana, felszállás, AP ok volt, de a leszállásnál elbaszhattam valamit, mert rohadt gyorsan érkeztem, aztán ahogy a torony navigált utána, OVERSTRESS-eltem a gépet (learjet).
Be volt állítva FP-ben egy szép megközelítés, az AP követte is, de gondolom, leszállni nem tud, mert nem úgy nézett ki. :) A kérdésem, hogy hol érdemes kikapcsolni az AP-t, egyáltalán mit kell tenni leszállásnál? Kihagytam még valamit? -
#1161 ha rám hallgatsz, ezt messziről elkerülöd -
tmate6 #1160 pffff lehet hogy holnap nekem is lessz egy ilyen bár nem sok esélye van :( -
tmate6 #1159 ez mire válasz hogy nem minoségi cucc? -
Nyiri #1158 Nem, nagyon jol modolhato a game... -
tmate6 #1157 de ai itt van csak minoségi cucc tát ha betszek egy helikoptert ugye nem kell ujratelepitenem a gamet? -
antijedi #1156 megvan
és tényleg leszedhető, de csak 25 mega szal szvsz nem valami tul agyonrészletezett dolog lesz :( -
antijedi #1155 hát én hiroldalon ilyet nem találtam :( nah megnézem közelebbről is :) -
neuro #1154 érdekes, az avsim nekem most is kér usert/jelszót letöltésnél... -
neuro #1153 hmm legutóbb még kellett.. magyarország meshez kopizz már be linket plz -
#1152 Még regisztrálni se kell. Most szedtem le egy rakat cuccot (pl egy fullnak mondott Mo mesh-t). -
neuro #1151 avsim-en rengeteg ingyenes cucc is van, csak regisztrálnod kell magad -
tmate6 #1150 És itt minden fizetos?????? -
tmate6 #1149 Még joystickra sincs pénzem -
tmate6 #1148 jaaaa :( -
Nyiri #1147 Ezek fizetosek. -
tmate6 #1146 Amik itt vannak azokat hogy tom letolteni? -
#1145 Alapból benne van. Majd az összes magyar és bármilyen ország repterebenne van. Talán csak az ilyen kitaposott dzsungel-leszállóhelyek nem. -
neuro #1144 Van egy ilyen közös magyar scenery update, amiben van 5-6 "új" magyar reptér. Most töltöttem le nemrég, azt ajánlom mindenkinek... az avsim.com-on fentvan a link valahol a hírek között. -
tmate6 #1143 Szeged?? azt ugye letoltotted? -
#1142 Mostmeg egy Szeged-Budapest távot repültem le egy Beechcrafttal de olyan szinten, hogy felszálltam, szintre vittem, betrimmeltem, ráfordultam, leszálltam és betaxiztam a helyemre. Imádom... :-) -
#1141 Hm. Kipróbáltam azt hogy milyen mikor a lehető legerősebb a szél. Úgy felkapja a kisebb gépeket a kifutóról, hogy öröm nézni. :-) -
tmate6 #1140 Ja nem is hanem Mátrix -
tmate6 #1139 Háháh INDEPENDENCE! -
Nyiri #1138 Emule-t hasznalok azon eddig mindent megtalaltam, igaz lassucska de van idom :)