45215
  • tmate6
    Na tényleg
  • Nyiri
    Most igy visszaolvasva, jaj de sajnallak titeket. :)
    En meg europan kivul sehol nem voltam :) Eletemben osszesen egyszer repultem azt is regi Nagytuskon.
  • tmate6
    Nyiri #1469
  • PLackó
    pont most repültem a DC3-al.:)
  • antijedi
    hátő, ako má inkább az alap szerintem :P
  • tmate6
    Legnépszerűbb témák

1. Tibia
    2. Fórumozók fényképei
    3. Athen 2004 Olimpia
    4. allstars™
    5. Pc tuning
    6. MIMACS tápik
    7. MS Flight Simulator 20047. MS Flight Simulator 2004
    8. Half-Life 2
    9. Jaccunk mi is szoláncot
    10. Counter-Strike:Source

Bazzeg itt tények kellenek

• antijedi
    mellesleg nekem is ezek teccetek legjobban egész usa-ban :P
    meg az hogy még a stnadard gyorskajáldában is egyszer befizetsz italra és utána anyit iszol amenyit akarsz :)
  • Nyiri
    Ha valaki kisebb/gyorsabb, de sokkal szebb mint az alap kiegesztot akar (darabonkent 8-12 mega), az keresse meg az FSCENE kieget.

Itt egy kep a Grand Canyon-rol:

Nagyon szeretem ezt a gepet :) Nincs AP es tenyleg repulnod kell :)

Amugy azert van szimulator hogy te iranyitsd a gepet, ha csak az AP-t nyomogatod akkor mi az ertelme? :)
  • antijedi
    tom iylenbe énis ettem és tényleg jó csak szvsz gatyádat ráköltöd ha lakókocsizol, ott ugye pénzt nem nagyon keresel, és ahoz hogy igy körbeutazgasd egész usa-t hát elég sok kp kell :P
  • PLackó
  • PLackó
    ilyen is régen volt:legnépszerűbb témák:
    7. MS Flight Simulator 2004
  • tmate6
    Te meg ne rohogjé itten
  • PLackó
    :D
  • tmate6
    Na megyek X-Aktázni
  • tmate6
    Asszem mind2 toled
  • Hmuda
    Ismerős képek, vajon honnan vannak? :D
  • Hmuda
    Hm, tudni kell hol kell megállni. :-)

Pl volt egy Golden Coral nevű étteremlánc. Tipikus svédasztalos megoldás, egyszeri fizetéssel, ami amcsiban irtó elterjedt. Bemész fizetsz és annyit zabálsz amennyi beléd fér. Ráadásul ezekben az éttermekben mindig irtó izléses kaja volt: stake-ek, raguk, saláták, édességek és mind mind rengeteg féleképpen elkészítve. És egészen emberi áron ment a dolog (4000 Ft és ezért végtelensok kaja, végtelensok pia, illedelmes kiszolgálás, kellemes környezet, stb). Ráadásul három külön helyen is kipróbáltam ezeket (Texarkanában, a dallasi úton és Orlandóban) és mindhárom helyen ugyanolyan perfekt volt az egész. De eléggé off vagyunk, térjünk vissza a tárgyra. :-)
  • tmate6
    Mer?
  • FREAK
    jó de szvsz nem kell animált
  • tmate6

Mit szólnátok egy ilyen bannehez?
  • antijedi
    az mongyuk nekem is feltünt, de benzin nem biztos hogy még mindig 4szer oclsobb :)
    meg rendes kajáldák néhol elég drágák tudnak lenni, gyorskajáldában meg nem jó enni minden áldot nap :D
    ettől függetlenül lene rá fölös pénzem énis viszamenék egy iylen lakokocsis hepalyra :)
  • FREAK
    Tenerife North - Las Palmas naplementekor Cessnával

a leszállásnál benyitott az asszony, majdnem elbasztam, de végül épphogy letettem, aztán eltaxiztam a parkolóig, kézifék, gyújtás le, Hifi kikapcs, jócakát :D

Legközelebb innen megyek tovább, irány Afrika!
  • Hmuda
    Nekem már az is elég, hogy négyszer jobban megéri a benzin odakint mint itthon. Sokkal olcsóbb a kocsik fenttartása is.
  • antijedi
    hát nemtom én iylenek akor még nem foglalkoztam anyira :P bár szeritnem azóta jocskán fölment az ára :P
  • Hmuda
    Hát mikor kint voltam akkor az üzemanyag pontosan negyedannyi volt mint itthon. Odakint egy gallon benzin volt annyi mint itthon egy liter és mint tudjuk: 1gallon=4liter (kb).
  • antijedi
    arról nem beszélva hogy én nem vagyok teljesen tisztában kinti árakal de szerintem benzin nem anyira olcso hogy ember lakókocsival körbetekeregje az egész usa-t, márha nem milliomos az illető :)
  • antijedi
    jah csak inét a horáth tengerpartig van mit bámulni, ot meg legnagyobb változatosák max egy burger king vagy egy mc donlads volt :P
  • Hmuda
    Nem is oylan vészes az a 8+ óra. Innen a horvát tengerpartig 12+ óra az út. :-)
  • tmate6
    Nyiri ha lesz egy kis idod esélnél az #1254 hozzászólásodról?
  • antijedi
    amugy tény hogy ha valaki kimegy akor már lásson mindent, csak ez nem mindig megoldható :)
  • antijedi
    igen igyis fel lehet végülis fogni :) énis kocsival mentem mindenhova de éha már kurvára untam az utazást... :)
    pl newyorktól niagaráig 8+ óra az ut ugy hogy semit nem látsz csak autopályát meg melete az erdőt ... :)
  • Hmuda
    Én meg pont középen egy kisvárosban, és csak kétszer voltam Dallasban (meg egyszer Orlandoban, de az télleg sirály volt :D).
  • Hmuda
    Majd egy lakókocsival és haverokkal nem lesz olyan nagyon nagy kaliberű. Hameg elfogy a lóvé akkor irány Vegas. :DDD
  • antijedi
    pl én gyk csak a környéket megbámulni mentem ki anno és se grandkanyont nem láttam se elkök képét, uygszolván nyugati parton nem votlam csak keletin és ott is viszonylag kevés helyen :)
  • antijedi
    hát egyszere mindent nem lehet... :) pl nekem élnek kint rokonaim és az elökök képét még nem látták :)
    és nekik az hogy elruccanak a grand kanyonhoz olyan kaliberü utazás kb minthogy én inét mongyuk spanyolo-ba vagy olaszrszágba mennék esetleg... (na nem távolságilag hanem stilusát illetően) :)
  • antijedi
    nem az a gáz hanem pl oylanok hogy it a "nagy" vizesés egyenes vonalú mig valójában inkább enyhén félkörös elrendezés... :)
    meg nemtom olyan kis zéke :P
    az esőkabátos embereket én meg nem néztem mert azokat majd odaképzelem :PPP
  • Hmuda
    Ja csak kár hogy én nekem nem jutott ilyenekre időm mikor az USA-ban voltam. Pedig szivesen megnéztem volna pl az elnökök képét a hegyen, a Niagarát, a Grand Canyont, stb, stb. Na majd ha lesz rendesen pénzem, akkor visszanézek egy pár évre és körbefurikázom az összes államot. :DDD
  • tmate6
    Én nekem is ilyen problémám van ugye én is látta éloben (bár már régen) És aga az elrendezés tok ás volt és pl. hol van az a hely ahol álltunk? Meg holvannak az esokabátos emberek ??? :D
  • antijedi
    hátő, végülis igy is fel lehet fogni :)
  • antijedi
    én a világot még nem láttam csak spec ezt..., bár azért egy ürhajóról énis szivesen megnézném a világot de nekem nincs rá nagyon lehetőségem... :PPP