22
Operation flaspoint MP help
  • Vass Gábor
    Na végre kiderült hogy mikor jön a 2.-dik része a játéknak, már éppen időszerű volt a nyártól lehet nyomni akinek bírja majd a gépe, mert ahogy olvastam hatalmas lesz a gépigénye.
  • LSC
    Lehet játszani ma nem origival magyar szerveren valahogy?THX.
  • DOGMAN
    Operation Flashpoint v1.91 multi indítás
    Először válassz küldetést,

Majd ha ide értél, klikkelj a kívánt slot-ra hogy mi akarsz lenni.

Itt kell megvárnod a társaid is akik be akarnak csatlakozni.
    Ha csatlakoztak akkor ők is ezt a képet kapják, és választhatnak helyet maguknak.
    Ha mindenki a helyén van akkor a szerver indíthatja tovább a játékot.
    Felmerült bennem a gyanú hogy tenálad, nincsenek a mission editorban multiban játszható katonák beállítva.Másképp totál adnia kell magát a dolognak...

DOGMAN [ZSIR]
  • DOGMAN
    ZSÍÍRR!!!!!!!!
  • Icebird
    tuti hogy nem rakod be magad a poolnál! Rá kell kattintani melyik oldalon akarsz lenni és berakni magad a neked tetsző posztra. Melyik verzó van meg neked mert a Resistancetől már máshogy néz ki a pool is?
  • bebaszov [ZSIR]
    vagy ha irc-re nem akarsz jönni, gyere fel a chat.gyaloglo.hu-ra, ottan bekotlottam az ofp nevezetű szobába, nem kell akkor itt kínlódnunk.
  • bebaszov [ZSIR]
    az island-nál ki kell választanod a szigetet, amin játszani akarsz. a mission-nél pedig értelemszerűen a kívánt küldetést, azután ok. ekkor bejön az a képernyő, ahol be tudjátok rakni magatokat a különböző oldalakra (west/east), azon belül pedig a különböző "posztokra" (rpg-s, géppusis, rajvezető stb.)
    ha ez megvan, akkor ok gomb.

ha esetleg már ki volt választva a sziget is és a misszió is és ennek ellenére hiába nyomkodtad az ok-t, akkor ott tényleg gáz van:)

bár az első hozzászólásodban azt írtad, ez az általad említett pool üres, pedig nem kéne annak lennie:)
  • bebaszov [ZSIR]
    amúgy megy már a szerverünk, hárman játszanak is bent. ha te is akarsz, ne felejtsd el letölteni az addonpack-ünket a scene-lapról.
  • bebaszov [ZSIR]
    ez érdekes, mert mondjuk a poolból simán tovább kéne lépnie, ha rányomsz a start-ra, attól függetlenül, hogy nincs bent játékos.
    haver látja a gépedet csak nem tud belépni? vagy magát a gépet se látja?
    ha a gépet se látja, akkor a tűzfalon kívül talán a portnál lehet a bibi, a remote-nál az ip-cím alá írja be azt a portszámot, amivel indítottad a szervert (a portszámot megtalálod a multiplayer menüben a "remote" alatt)

ha esetleg onlájnabb helpre vágysz, gyere fel irc-re az #ofp.hu-ra
  • bebaszov [ZSIR]
    nem. ha ilyet szeretnél (mondjuk egy haverral henteskedni egyet), indítsál saját szervert simán az ofp-ből (multiplayer-->new).
    ilyenkor persze meg kell adnod a cimborádnak az ip-címedet, hogy tudja, hová kell csatlakoznia. ilyenkor neki a multiplayer menüből a "remote"-ra kell kattintania.
    ha nincs konkrét személy, akivel így szeretnél játszani és ismeretleneket várnál, hogy rátaláljanak a gépedre, akkor tényleg marad a gamespy.
  • Joey
    aham...de azt lehet csinálni a szervereteken, hogy nyitok magamnak egy szobát ahova csak két ember mehet be?
  • bebaszov [ZSIR]
    szerver perpillanat nekem se megy. próbáld később, néha el szokott menni kicsit rekreálódni.
  • Joey
    csak az a rossz, hogy még egy olyan térképet sem tudok gyártani, amin lehetne játszani, mert amik alapban benn vannak, azok meg nem indulnak el..vki plz segítsen
  • Joey
    nem megy ez a szar, mindjárt szétbaszom a gépet..
  • Joey
    jo de tod, ahogy becsatlakozok két host van! és egy host + egy joinnak kéne hogy legyen..
  • bebaszov [ZSIR]
    Joey:

ugyan a gamespy-os problémádhoz nem tudok hozzászólni, ellenben ajánlom a magyar ofp-scene honlapját:

ofphu.servegame.com

van magyar szerver is, esténként rendszeresen játszunk.
  • Joey
    Hi! Nos. a probléma a köv.: a játékot multiban szeretném játszani, de ilyen bonyolult mp kialakítással még nem találkoztam..el se tudom indítani az mp részét úgy,hogy tudjon vki csatlakozni..gamespyon keresztül megkreálom a játékot, csatlakozik is az illető akivel játszanék, de az utolsó lépésnél, ahol vmilyen "pool" van az ott üres..és selytésem szerint ott kéne legyenek a játékosok. vagy nemtudom..másodjára pedig a gamespy indításnál folyton kiirja hogy tűzfal van a gépen, holott ez a kliens és a szerveren már kiiktattam..remélem nem ez a gond..aki tudja segítsen.fikázást nem kérek.köszi