17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Devla
    Bunyósból van sok, de SC2 egyedi abban, hogy fegyverekkel kell harcolni, és hihetetlen hangulatot ad.
  • Eltergo
    Tekken Tag Tournament....az a legjobb :) sok ember van benne szép agrafikája...igazság szerint a Tekken 4-et ajánlanám de több ember van a Tekken Tag Tournamentben és hangulatosabb is :)
  • Devla
    Szerintem Soul Calibur 2 MESSZE a legjobb. Nem csak PS2n, hanem a valaha csinált legjobb verekedős játék. A másik hármat sikerült 1 nap alatt megunni, de SC2vel még mindig játszok.
  • ZoL AMD
    Kössz a "segítséget"! Elég lett volna ha annyit írsz: AZUREUS!
    És mit szólsz a 3590-eshez???
  • PS3
    Vedd meg a decemberi konzolt, le van írva!
  • Fefe
    Sziasztok!!

Tudom volt már de azért megkérdezem,hogy hogyan kell az internet kapcs beállítani a ps2-n. Adapter megvan chello előf. van. De hiába akarom a tesztre (ps) rábirní kiírja egy kis idő múlva hogy nem talál net kapcsolatot. A pc-n simán megy a net. Meg lehet oldani valahogy router nélkül,hogy felismerje a netet. Próbáltam a pc-n megosztani mivel két hálókártyám van de a pc meg azt írja ki,hogy a háló kábel nincs bedugva.
    Remélem azért valahogy ki lehet bogozni,hogy mit akarok :))) Aki tud valamimegoldást azt kérem segítsen nekem
  • PS3
    az inkább csak jó, mint minőségi...
  • hiba
    ritek g4 eleg minosegi lemez?
    phipis meg tdk se szarok, 1xes megirva megis akad egy uj v10esen.
    mar az elejen is "kiadkad" a zene :(
  • PS3
    igazad van, aki béna, az tényleg ne játsszon vele :-)
  • PS3
    Talán minőségi lemezről kéne beolvasni (TDK, Verbatim), és nem fog akadni...
  • guardian hero
    Sziasztok! Ha 3D-s verekedős játékban gondolkodom, mit ajánlotok?

Tekken Tag
    Tekken 4
    Virtua Fighter 4 Evo
    esetleg Soul Calibur 2?
  • rrroka
    ha már szétcsesződés vana fejbe akkro a gyáriak is fagynak, nálam az FFX csinálta párszor.
  • UNREG
    "Általában a GTA SA akad mindenkinél aki lemezről nyomja, mi az oka nem tudom."

Azért, mert folyamatosan a lemezről tölti a terepet, és a többség gagyi DVD-t használ, amit a gép megérez. Az eredeti nem akad, pláne nem fagy.
  • Fefe
  • Devla
    Sebaj, úgyse tudott egyetlen GTA játék se lefoglalni 1-2 napnál tovább, nem veszítek sokat. (ÜSSETEK!)
  • Angyisz
    Általában a GTA SA akad mindenkinél aki lemezről nyomja, mi az oka nem tudom. Hál' istennek Én is winyóról nyomomés megy mint állat, még csak meg se peccen.
  • Fefe
    Meg elég sokszor nem töltötte be a textúrákat meg eltűntek az utak stb.......
  • Fefe
    az nekem is akadt mikor lemezről játszottam. Mióta vinyóról megy azóta meg se mukkan:). Különbe én 2x írtam a lemezeimet (TDK)és semmi baj nem volt velük. Viszont volt olyan game (hitman3) amit csak úgy volt hajlandó beolvasni ha vízszintesre tettem a ps2-t,állítva soha nem akarta betölteni:)
  • Devla
    Nekem is akad, meg fagy is.
  • hiba
    nekem gtasa meg igy is akadozik 1x ritek lemzen, de mas nem akad...:)
  • hiba
    "Lassan" minosegi DVD-R-re.
    akar 1x-esen is :)
    Van egy progi DVD Decrypter, en ezzel szoktakm, bar nem tudom mitol mas ez mint a tobbi. Biztos menne pl alcohollal is.

• Devla
    Lehetőleg 1xes sebességgel, vagy néha akadozni fog. És bármire, csak Princo lemezre NE!
  • Sir Quno Jedi
    Neroval, Alcohollal kiírod, ha ISO, azt haller, csókolom ! Ja és "-R"-es DVD-re, ha jót akarsz.
  • BladE666
    Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni!
    Azt szeretném megtudni h mivel és hogyan tudom kiirni a PS2 ös CD/DVD képfájlokat(számítogépröl) ugy h müködjön PS2 vel ha lehet még ma irjátok meg.
    köci
  • torrente
    Figyelj, én a 3588-as hozzászólás-szerűségek miatt nem is írok oldalakat. Ha angolul nem tudnak, felesleges minden. Különben is vannak a letöltésekről szóló topicok, cssak vissza kell olvasni. Sok érdekes dolgot lehet olvasgatni itt az sg-n.
  • ZoL AMD
    És innen hogyan kell letölteni? Lehet (sőtt biztos) hogy én vagyok szerencsétlen, de csak egy valami.torrent fájlt tudok letölteni. Ehez kell valami progi?
  • Lammer at Work
    rgb kábel...
  • stavi
    hali!
    a chippel nincs gond, az vinné a játékot, csak az a baj, hogy fekete-fehér a kép... Ezekszerint a TV nemtudja az ntsc-t?. Nemlehet ezt vhogy megkerülni? Teszem azt egy videóval? vagy valami spéci kábellel?
    Láttam a neten vhol vmi ps2 ntsc2pal-t... De nemsikerült letölteni... Létezik ilyen progi? Ha igen akkor használható vmire? Tényleg átkonvertálja?

köszi,
    üdv Stavi
  • Devla
    Lassan kéne csinálni egy PS2es FAQot és valahova kiírni bazi nagy betűkkel.
    Más kérdés, hogy ez a topic megszűnne létezni...
  • Devla
    http://www.suprnova.org
  • marsu
    Találtam 2 oldalt de az kevés.
  • torrente
    Tessék utánanyomozni! Az a legszebb, amikor magadtól jössz rá mindenre. Nekem sem segített senki, de nem adtam fel.
  • marsu
    Honnan tudok leszedni ps2 játékot??
    [suttog]
  • torrente
    Ez király oldal! Ahogy belépek, vírus töltödik le. Remek! Szerencsére a vírusírtóm egyből leírtotta.
  • Devla
    Akkor ideje megtanulni angolul, mert nélküle ebben a világban még el se áshatod magad...
  • Eltergo
    Kösz ez angolul van de megprobálom :)
    Nem tudok valami jól angolul :P
  • Devla
    GameFAQs
  • Eltergo
    Vettem egy Dragon Ball Z: Budokai 3 játékot..
    Végigvittem a Dragon Ball Universe-t Songokuval és Songohanal...
    Alapemberek megvannak meg Cell-től Bou-Bou-ig.
    Nem tudjátok hogy kell behozni a többi karaktereket?
    (Gotrunks,Songoten....)
  • UNREG
    A cheat a gyengék eszköze...
  • petyka2
    Má'mé'venne ujságot? cím beír pl.:gta san andreas cheatés indulhat a"game"