PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergou
Komolyan mondom, nem tudom mi ert teged Sephi, pedig te agy pc fan voltal... Ezer, meg ezer olyan game van, ami Konzolon sosem volt, es nem is valoszinu, hogy lesz... En mindig is alapvetoen pc gamer maradok, neha egy kis onzol is, de csak nagy ritkan... Ja, es a pcm egyben Nintendo 64 konzol is, ezt ugy tudod😊

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
mondok is, a vice city kutyaszar a Mafiahoz kepest, az Anachronox, Ultima IX, Gothic 1/2, Freedom force, Dungeon siege, Morrowind+tribunal+bloodmoon, Gabriel Knight 3, Sea dogs, Thief 1/2...soroljam meg???

Sephi
Es ebbol is latszik hogy mekorra faszofejek vagytok mert olyan dolgokrol beszeltek amikrolfogalmatok sincs.

Az ugye nem gond hogy mostanaban mar potpm 350 Euroert kapsz mar egy Ps2 chipelve es egy jatek ugyertem egy DVD amin van egy jatek kemeny 2000 forint! Irottan! Erdeti DVD akarsz? 8000 forint a maximalis ar a Game City-ben bazd meg. 3000 - 8000 vannak a EREDETI DVD arak baszod meg 😊

Es egy Ps2 gama 1000 hangulatosabb mint egy rohadt bugos PC jatek mert valjuk be PC-re az utobbi evben ha keszult 3 vagy 4 jatek amit erdemes volt jaccani akkor sokat mondok.

Mondjal te nekem egy jatekot ami feler egy Ps2 jatekal! A GTA VC az is mar mult evben volt PS2-re es csak most nem reg jelent meg PC re es a grafika eszeveszet szar lett a PS2 hoz kepest 😊

Szal ha gemar vagy akkor Ps2 ha meg programazo dizajner vagy mas akkor Pc kell.

Es faszikamatol meg hogy jaccok FF meg Ps2 jatekokat nem leszek 11 eves es nem megyek sirni az anyamhoz 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ezt gondold át még egyszer. Persze csak akkor ha komolyan ez a véleményed.

Ha vki elkuld a k. anyadba, akkor ugye jopofizol hozza, mer ugyis biztos vagy benne hogy anyad nem k...?
Hat akkor tanulj tole, van mit!
A hozzáértõ megint megszólalt. Egyszerûen imádom a hozzád hasonló okoskákat.

Én voltam az,aki elindította a két topicból akárcsak az egyiket is? Nem. A jelenlegi konzolos gárdából vki? Nem. Akkor mi a francot akarsz?
Egyébként,ha annyira biztos vagy a pc fölényében,akkor miért veszed ezeket a topicokat provokációnak? :/

😄
gergou
jah, igaz, a ps2 lefutott lemez... Ilyen 11 eves kissracoknak valo, akik odamennek a mutterhoz, azt kikonyorgik tole holnapra a special fajnel fatazi 23 extra kiadasat dupla dvd, alig 50 rongyert😊) Na, meg a gombok nyomkodasahoz, es a kormany rangatasahoz nem kell esz, annnal nagyobb orom ol egy gamet a pcn ugy elinditani, hogy eleinte nem ment, de bizonyos butykolesek utan mar fullosan muxik( neveli az ugyessegunket, es ezaltal meg a 11 eves gyerek is tanul), de ha csak a dvdt tudja belenyomkodni a ps2 be, sokra nem megy vele, mint hogy vesz hozza ket origin gammat oszt 1 evig nyomja oket😊

Ha C64 szintu jatekokra vagyom, akkor inkabb benyomok 1 emulatort, nem adok ki ezert 60 rongyot egy PS2-re, meg 20 rongyot jatekonkent.
Meg szerencse hogy ti sose flemeltek, nem irritaljatok az embereket "PS3 a PC vero", "PC-s jatekoknak lealdozott" es hasonlo baromsagtopikokkal, ugye? Akkor miert csodalkoztok a valaszon?
Ugyanmar, mi mindig csak tudomanyosan tajekoztaunk. 😊
Sephi
Szal a Pc-esek aze jonnek majd ide mert nekik nincs Ps2 es nem tudgyak milyen az hogy ugy jaccani hogy tuti menni fog a gama es nem kell atom gep meg atom directx meg atom kartyak hanem egy gomb lenyomasa 😊))

Gyerekek nem tudgyatok nekem elmagyarazni hogy a Primal jatekban hogy verekedem? Mert nem ertem a fenti gombokat!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Általában a ps2 tulajokat a pcs játékoknak leáldozott topicban megtalálod,de értelmes beszélgetést mostanában ritkán találsz ott,mert jakuzához hasonló iq harcosok jönnek oda flémelni....😞

gergou
Jah, ezeket mar en is ismerem, a gondd veluk, hogy mire valmelyik is elkeszul, addigra megoregszem😊)

Skynet
felesleges volt a topic mer majd idegyûlik az összes pc-s és egéyb ellenkonzolos ember hogy nyomassa a hülyeségeit..😊
[Jakuza]
gergou
Jah, mar itten is vagyok, kezdothet egy kis langolas basszer??😊)

Dynamic
Figy!
Ha a keresõben nem találod, akkor klikk a "Témákra" (a fórumcímek felett van közvetlenül), a Játékosok fórumán belül és feljön az összes létezõ játék topik abc sorrendben.
Amúgy már van egy kevéske PS2 topik
[Jakuza]
Nem baj.
Legalabb van egy ertelmes cimmel ellatott PS2 topic.
Minden ertelmes Ps2 rajongot keretik ide latogatni, es a PC-s jatekoknak lealdozott es egyebb balfasz cimu topicbol iderandulni, es akkor vegre megszunnek azok a flame topicok.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nos, nem találtam PS2-vel foglalkozó topic-ot (nagyon valószinu hogy bénaságom miatt, nem vagyok még jártas az SG-ben), így nyitottam egyet. Index-es és 576.hu-s haverok, gyertek csak!!!