PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

no akkor én elhuzok szabaccságra gyerkõcök, és csak szerdán leszek netközelbe, ugyhogy aki FFDP ügyben érdeklõdne az az index FF fórumon seifert, vagy salamon7et keresse, meg cheapboy is aszondta jönne, lehet õ is fog tudni infót.

Eddig információk:
helyszín - Híd Western sörözõ Ferenckörút, violin mellett, az üllõi és a boráros tér között. vszínû galéria. majd kirakok egy táblát 😊)))

idõpont - Március 19 péntek mondjuk 19 óra.

téma: nem szigorúan FF nem kell megijedni 😊

üdv: rrróka

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Aramir
Töröld ki az átmeneti internetes fájlokat, aztán nyomj egy frissitést. Nem saját tárhelyen van.

Télleg jó kis film lehet ha vkinek a DPig sikerül letöltenie hozza mán el, kellene e gyüjteménybe. Korábbi részek...? vagy itten is csak a 7tõl kezdenek bonyolódni az események...? 😊))))))))

Ádi: így van ennyit, de 2 kontrollernek bõven jó. ha tovább baszakodik visszaviszem nyilván 😊

Sephi
Juuj 😊 Na rohanok letolteni 😊)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nekem csak a kép felsõ negyedét tudja megmutatatni...
pls rakdd fel mégegyszer,mert jópofának tûnik

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

Aramir
Játékból film

Adi
hmm....... 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Bazd+!!
Nekem nehogy bevágd a durcát!!!!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Sephi
hmm....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Adi
Ennyit ér!!

Adi

Múltkor nem vágta le mi az a logitech... 😊

Sephi
Fenet... en nem birom az ilyet hogy 4 oldarol tamadnak es mar asse tudom mit lojjek... de a sarkanyom atvaltozasai gyonyoruek ... de nem fogott meg sajna.

aabyssx
Szép...

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
A Panzer Dragon Orta nem tudom mire fel kapott 94% mert nekem annyira nem teccik bazeg...

bobo11 írtam mailt!

Sephi
Az X joya nagyban hasonlit a DC-jere szal eleg kenyelmes. De az a ekete es feher gomb annyira folosleges...

A fogása spec sokkal jobb mint a SONY kontorllernek, mert nagyobb, a gyári szarvai vhogy olyan picik. Tegnap határozottan ragadt a bal analóg ha balra toltam, így visszaraktam a sonyit...

Anubys
Hát igen... Isten az a gép...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sephi
Aszitem valami gama nem gondoltam konzolra.

barret
Sephi,ezt azért illene tudni...DC az egy gyönyörûség sajnos hamar megbukott!

Bérbe vehet? reklámfelület...

azoli
A legjobb a jövõév nagy durranása a PSXP !!!

Sephi
Jaa....

Ize nekem is amikor volt DC-em en is odavoltam erte! Az tenyleg nagy konzol volt...

Aramir
DreamCast

Sephi
Mijaza DC ?😞((

Anubys
Hát...
Üssetek, de még mindig a DC a király. Persze PS-re még a GA-n kívül alig van normális játékom.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sephi
Miert ismerosom peldaul kiszedte a DVD lejaccojat az X-Box-bol es racsatlakozott egy TEAC DVD olvasot es sokkal jobban futnak a gamak nekije.

Sephi
Es hogy teccik ?😊

Anubys
Saitek? Es a Mortal 5-tel probaltad mar? :-)

Anubys
Meg nem fizettem ki, de mar nalam van... 😊
Haver addig lenyulta a GC-t...

guardian hero
Köszi! GC-hez nekem is van utángyártott kontrollerem, kicsit rosszabb a fogása, de azon kívül semmi gond nincs vele. Igaz, az Saitek. Amúgy a PS2 kontrollert csak PC-hez akarom használni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

megvan már a PS2-õd is?

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

az X O stb gombok jobban kidudorodnak és nem lekerekítet szélûek mint a SONY ezért nehezebb egyszerre lenyomni õket, bár még nem probáltam, lehet hogy tökfaszán megy, ez egy benyomás.
BGDA2n probáltam ott teljesen tökéletes. az analóg kicsit nehezebben mozdul, de lehet hogy csak még nincs bejáródva.

Anubys
Hat, ps2-hoz meg nem, de a GC-mhez mar vettem utangyartott kontrollert. Eleg kaka, 2x kell megnyomni a gombot, hogy egyszer reagaljon, etc... Szerintem inkabb eredetit vegyel.

Anubys
Nem tudom, en azt olvastam (meg logikusan is hangzik), hogy kb. 3500 orat bir a fej, es tok mindegy, hogy masolt vagy eredeti lemezt olvastatsz vele. A masolt lemeznel csupan tobbet hasznalod, mivel tobb jatekod van hozza (tehat nem mondjuk heti 20,hanem heti 30 orat pl.), es emiatt korabban megy tonkre (tehat nem 2 ev alatt, hanem masfel ev alatt). Na mindegy, az en uber ritka Golden Axe remake-em sajnos nem jott ki eredetiben, csak a japanoknal, igy kenytelen vagyok masoltan jatszani, es meg raadasul CD-s is... 😞

guardian hero
Hogy érted a durva gombozatot? A kialakítása durva, vagy nem elég érzékeny, vagy mi?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

olvasni 1373. hsz-t.

guardian hero
Mekkora különbség van az eredeti DS2 és az olcsóbb utángyártott kontrollerek között? Pl. a SNAP gyártmányú darabbal van valakinek tapasztalata?

barret
a disc anyaga,és az irás technológia más! a gyáriakat nyomják, a másoltak meg "égetve" vannak.a másolt disc-ek lejátszásához erõsebbre kell állitani a lézert,tehát hamarabb kiég!

CrucifX
Sephi
En alitolag baromsag. Aszontak nekem hogy minnel sotetebb a CD vagy DVD lemez annal jobbat tesz a fejnek. Az egyik elektronikusom aki 7 eve dolgozik PS es PS2 gepekkel ezt mondta nekem szal az mar csak nem mond baromsagot... bar en nem tudom mi az igazsag

bobo írok.

anubys: a forumba régebben kifejtetet vki, hogy az írt CD-k olvasása bassza a fejet el jól, mer ezek ugye általába rippek, ki van vágva belõle ez-az, meg talán több power kell az olvavásához, meg örült hangosan tekeri.

Anubys
Jut eszembe, mi art a fejnek, az, hogy masolt, vagy az, hogy CD-s?

szia © rrroka

milyen gamek vannak cd-n megbeszélhetjök,ird le az elképzelésed,mailban,oké

üdv

[email protected]
barret
azért egy ps2 emu jól jönne már! nem kéne cd-t irogatni!(én sem játszom cd-s játékokat,éljen a dvd!!!

bobo mekkorák a fájlok? az img-t meg cue-t lehet image írássalCDre tenni.
De nem ajánlja senki hogy írt CDt játsz le a gépeden, mer nem tesz jót a fejnek.
Ha vki mégis CDs játékokkal játszana, nekem van vagy 15 db játékom amiket szívesen odaadok egy doboz üres CDért,b vagy egy pár sörér, vodkáér...

Action
Sephi
Atya eg... nekem a haverok szoktak brutalizalni a joy-t Soul Calibur 2 jateknal de akkor sem megyen meg a joy...

Ezek Acton Replay kódok, csak akkor tudod beírni, ha van AR2 lemezed.
azoli
Segítsetek fontos!!!

azoli
Hy!
Segítsetek ezt értelmezni mert frankón nem vágom, hogy kell ezeket a cheat-eket bepötyögni!!!

0E3C7DF2 1853E59E
7E872DC9 BCC06C53
CAF94036 BCA99B83