PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Mar megijedtem hogy en vagyok az egyeduli aki nem ertettem de most mar orulok hogy nem 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

"Rákattintok Install, beviszi, ááá mondom bennthagytam a GT3origot, kinyitom tácát, Silent Hill 4 Ritekg04........ KÉÉÉÉÉSZ!!!!!"
ez egy különösen értelmes mondat volt,amibõl mindekinek világos, hogy mirõl van szó 😊))

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Adi
Láttom te is nagy regényíró vagy... Te és senki más nem tudja mirõl írsz!😄😄
Felét nem értem Lammer!😊😊
Illetve az ultolsó mondatokat....
Kírtad cd-re és...... film szakadás nálam.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
?????

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Lammer
Nos: A gép adott a probléma adott volt lentebb...
Nem sikerült sem az orig felinstall-backup csere, no eredeti lemez... Sem az, hogy érdekes módon amikor a HDLOADER BootCD-t bennthagytam akkor eredetinek látta!!! azt fölraktam, avval PLAY, persze elötte még átcserélve Backupra, ugyanazt mondta, NEM ERDETI!!! Téptem már a hajam, szegény gép ennyi restart, ki-bekapcsot nem fog megélni a következõ 1 esztendõben, amit most kapott 😞
Ráleltem egy csonkított verzióra ami elvileg az MC(MemoryCard)-ra telepûl, de ezt csak a DMS illetve Ripper tulajok élvezhetik ki, namondtam rávetõdök mint takony a gyöngytyúkra, Letölt(kemény 800K😎 kiír CD-RW(nem volt már itthon CD-R), na akkor sajnáltam szegényt, keregget mint az istennyila... nem fogadta el... YO! 1 nap múlva megírtam uarra a lemezre, kerregve de elfogadtam... Felrakta, de mondom hova, nem olvastam el, kicserélte a Ripper Browserjét(Háromszög) a HDLOADER-re, betölt, be backup nem megy... Namondom még1X reset... Rákattintok Install, beviszi, ááá mondom bennthagytam a GT3origot, kinyitom tácát, Silent Hill 4 Ritekg04........ KÉÉÉÉÉSZ!!!!!
ÉS ezért mennyit szenvedtem, a rohadt annyát!!!!!!!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
Na skaclik, megoldódott a HDLoader gondom, olyan trükkös, hogy most szerintem én tudom egyedûl a megoldást... Néztem a külföldi fórumokat, senki sem válaszolt rá, rájöttem, dehogy mennyit kínlódtam vele... pffff Backupok, másoltak mennek mind! YES!

Lammer
BB Adapter...
14E cheapnél...

JohnnySmith
Hi srácok!
Érdeklõdnék hogy hogyan lehetne összekötni egy SCPH-50004 és egy SCPH-30004-es gépet? (aki ért hozzá az egybõl levágja hogy nincs az 50004-esen link port).
Helpet elõre is THX

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

aabyssx
THX, azt ismerem, de az nem kell.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Ez mar meg sem lep. A Dibalo 2 -vel is pont igy volt! 1998-ben februarban irtak hogy meg harom honap es kint lesz! Mikor is jott ki? 2000?

En mar nem remelek semmit de az tuti hogy ezt a jatekot nem fogjak elbaszni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth
Ez direkt Sephi-nek lesz nagy öröm( úgytudom te nagyon várod):

A Nihillistic befejezte a Starcraft: Ghost fejlesztését, a Blizzard veteránjai azonban nem voltak megelégedve a végeredménnyel, ezért új cég után néztek és újabb egy évvel elhalasztották a megjelenést.
Mike Morhaine a mai napon jelentette be, hogy hosszú távú, Blizzard címeket felölelõ, multiplatform játékok fejlesztésérõl szóló együttmûködést kötöttek a Metal Arms után elhíresült Swingin' Ape Studiossal. Elsõként a Ghost kipofozását kapták feladatul.

Hardwired

PSN ID.: Beegabor

Persze ez nem eredeti... Viszont tudom javasolni a swap magicet, ott csak a dvd talca elolapjat kell leszerelni, tehat nem kell belenyulni a gepbe es viszi a Xenosagat is.

A Xenosagabol letezik egy olyan valtozat, ami rafer sima 4.7-es DVD-re. Nem vagtak ki belole semmit, hanem ujrakodoltak az osszes atvezeto videot kisebb meretre, igy picit szemcses de tokeletesen elvezheto, tehat nem rontja a jatek erteket.

Lammer
háát azmég future support... 😞

NADE!!!
Ezt skubizzátok HDL dump tool 0.2 NAgyon ql, erre vártam, és még várni is kell még mert max 1GBos gamét lehet tolni a vinyóra PCn!!!
VÉGRE, VÉGRE

aabyssx
De én nem vagyok chip-es. Engem az érdekelt volna, hogy egy HD Loader befektetéssel tudok-e játszani eredeti import Xenosaga-val (ami DVD9-en van), vagy Suikoden-el stb.

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
igen a nemkrekkeltel, de nekem a krekkelt van, amivel eddig 90%ban mûködött a külföldi chippeseknél...

aabyssx
THX, bemásolom:

Is HDLoader compatible with DVD-9 (Dual layer) games?

Games on DVD-9 media are currently unsupported by HDLoader. If you attempt to install a DVD-9 game it is likely that the installation will appear successful, but any attempt to actually run the game will most likely fail. There are currently under 10 DVD-9 games for the PS2, so hopefully this is not too much of a problem.

Can I install backups/imports using HDLoader?

We cannot comment on this. Any emails asking this question will be ignored.

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
Jah és még1 érdekes abnormalitás...
Ha megvárom míg bejön a menü, és ott rányomok az installra, persze még bent van a bootCD, azt elfogadja és föl tudja rakni, tray ki-be már kírja, hogy nem PS2 lemez...

Lammer
úgynézki, hogy a krekkelt verzsön, mindenkinél megy, csak nálam nem, namind1 ma viszem haverhoz át az Adaptert+Vinyót neki tuti menni fog(Magic chip, mittoménmeljik) ott fölnyomjuk ami köll, azt hazamegyek... 😞
Körülményes de ez van... 😞

Lammer

Hoi!

Betatesztereket keresunk magyar fejlesztesu Worms-klon jatek PS2-es betatesztelesere elkovetkezendo idoszakra a julius 10-i hetvegetol. Ha van akit erdekel a dolog, van affinitasa ahhoz hogy nyustoljon egy jatekot, hibat talaljon benne, segitseget adjon a beloveshez az jelentkezzen a chris kukac mithis . hu mailcimen nevvel, telefonszammal, bemutatkozassal. A dolog teljesen flexibilis, minden hetvegere felhajtunk egy bandat; aki jon arra a hetvegere az jon, aki nem,
nem. A teszt a fejlesztocsapatnal zajlik, nem otthoni tesztrol van szo.

A feladat single illetve multiplay jatekban:

- hibak megtalalasa
- a jatek pozitiv/negativ velemenyezese egy elso koros felhasznalo szemszogebol
- jatekelmeny velemenyezese
- finomhangolasra otletek adasa

Amit az illeto nyerhet vele:

- ha letol nehany napot a hatralevo hetvegekbol es hasznosnak bizonyul amit csinal, akkor bekerul a creditsbe es kap egy tiszteletpeldanyt
- ha kimondottan tehetsegesnek bizonyul akkor ez a kis mutatvany belepo lehet a jovoben a jatekfejlesztoi szakmaba foallasu teszter, esetleg designer munkakorbe.

-----------------------------
bye
wrack
Lammer
hát leírtam, hogy fagy...
tovább nem megy... 😞

sajna másnál si elõfordul 😞 meg egy jó ismerõstõl kaptam,neki ment simán.

Sephi
Nem lelem se nforcon se sehol. Egy csavo egy japan/angol irc szobaban buszkelkedett... 4.3 gigas az ISO. Tobben is irtak hogy mennyire elethu meg ilyenek es hogy jaccak. Most vagy ok basztatjak a nepet mert oszebeszeltek vagy tenyleg letezik.

Meg nem talalkoztam vele, de az orgasm eleg jo csapat nem hinnem hogy kamu.

Sephi
Metal_Gear_Solid_Sneak_Eater_JAP_PS2DVD-ORGASM

?!?!?!!?!?!?!!!?!!?!?!?!!!?

torrente
Hibás a játék.

Adi
Lammer lennél szíves válaszolni a kérdésemre: #2036

aabyssx
HD Loader futtat import eredeti (NTSC) játékokat? És DVD9 játékokat (pl. Xenosaga)?

www.youtube.com/aabyssx

Adi
Lehet, hogy maga a game a hibás....
Vmi esetleg crc-s maradt vagy akármi. Tört geciknél sose tudni... Tegyél be más game-t.

A jatekok atlagos merete 2 giga korul van. Manapsag mar 40es vinyot alig lehet kapni, 120asok huszonvalahany korul vannak, arra pedig rafer egynehany jatek 😊

Dzson: ajanlom figyelmedbe a "FREE_HDLOADER_DVD_CRACKED-PS2OWNZ" releaset, amibol mar ki van szedve a masolasvedelem ^_^

inkább a 20% legyen! 😊)
Ma szépen kiporszívózom...

Dzson
A kalózkodást nem lehet teljesen kikerülni. Vinyóról meg nem tudod visszamásolni dvd-re, mert azt már nem indítja el, vagyis vehetsz 10 játékonként új vinyót (4giga dvd - 40gigás vinyóval számolva durván). 😊

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Sephi
80% - mar maga a chip egy nagy szar vagy a beszereles
20% - ki kell tisztitani kicsit

Ha töltéseknél befagynak a játékok (ugyanaz a játék kétféle lemzen is), meg néha menet közbe is, akkor az fejbibi?
Ha kifújom a port az elég vagy bizzam vmi szakira, ne izzadjak vele, és kire?

Al Age
de õk se gondolták át ezt rendesen...
ha jól tudom léteznek játék-kölcsönzõk.
kiveszi az ember a játékokat egy napra, amelyik tetszik azt felmásolja és ugyanott járunk, mert az eredetit nem vette meg, de mégis megy neki a játék, ráadásul a garancia is megmarad

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Dzson
Gondolom a Sony csak úgy engedte a HD loadert forgalmazni, ha le van kellõképpen védve másolt gamék futtatása ellen. Valszeg saját ellenörzõ rutint használ, nem a PS2 beépítettet, amit a chipek kiütnek.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Lammer
egy arc a console-news.org-on írta Ripper-rel mûködik asszem 😞

Tuti a chip miatt van... azok kozul se kompatibilis mindegyikkel sajna.

Lammer
Eredeti Sony 8MB fekete...
De én nem akarom a memkártyámra feltenni, nekem jó a CD/DVD bootos is csak mán' menjen a backup is... 😞

Sephi
En megprobaltam a GC-es verzioju feltort jatekok lefutatasat es mukodott is (ugy ket oras kinlodas utan) de sajnos a zene nehol tejeseneltunik es eleg sokszor le is fagynak a cuccok. Egyebkent a Re0 volt az amit kiprobaltam.

Azt olvastam, hogy nemely memkartyakkal problemak lehetnek. Valoszinu, hogy mar reg talaltak megoldast a problemadra, szerintem nezz utana forumokon. Itt peldaul eleg sok info van rola.

Lammer
Az is egy lehetõség, hogy a memkareszbe rakod a HDDloadert...
Sajnos nekem az eredeti BB adapterhez járó DVD is befagyott... ez gondolom a Chip miatt van...
Nyelv kiválaszt, memó hova mentsen, ok utána local kiválasztás és ott fagy... 😞

Tudtommal az eredeti hdloader mukodik chip nelkul. Van egy masolt hdloader, ahol a lemezhez valamilyen chip vagy swap eljaras kell, de utana anelkul is futtat EREDETI jatekokat. Tovabba van egy cracked valtozat, ami futtat masolt jatekokat is, de ehez is kell valamilyen chip vagy swap, es egy ures 8 megas memkartya, mert valahogy oda installalja fel a hdloadert. Ne nezzetek hulyenek, kulfoldi forumokon olvastam ezt, majd kiprobalom ha szereztem adaptert 😊

Lammer
Sajnos nem sikerült az origi-backup swap... 😞
Inicializál és áll...
AZ eredeti GT3at kb 4-5 mpig inicializálta és már nyomatta is föl, amúgy tök ql, szinte nuku töltési idõ...

Adi
Az faja..

Adi
LOL vagy!😊
Nem számít, hogy van-e chip a gépedbe.. ez nem x...
Én nekem van és úgy játszok nfsu-t simán.. te mit nyomsz? Engem egy zavar, hogy cheap nem adot kodot amivel a vmilyen park-ba tudom magam registrálni. Te registráltad magad?

Lammer
Tudtok olyan listát ami támogatja a HDD installt???
Tök QL lenne...

Lammer
Zsuga NANGYON!!! az eddigi fél perces töltések most 2-3 mp!!!
yeah, a menübelépés is pátizedmp, mert eddig ha kiment a memóból a menüelérés addig is töltött ezerrel... :Ð

Lammer
NA véégre megvan a BB adapter...
HDLoader kírva, csak nem fogadja a másolt gamékat, kell neki állítólag egy eredeti és azt kell ki swappelni... NA most nincs itthon 1 sem, majd késõeste...
DE!
Beraktam a Resi-Outbreaket és megjelent a HDD Install opció!!!
Tök QL
12 perc... sajna egy gagyi régi 15GBos Quantum vinya van bennt, gondolom azé' ilyen lassú...
NA majd írom a tapasztalatokat...
Jah és a BB adaptert Cheaptõl vettem... 14E szerintem próbáljátok ki, fõleg azoknak jó akiknek eredeti gaméjuk van, chip nincs és nem szeretnék sem a lézert b*szni, sem az eredeti fejet...
CSak eredeti HDloadert még nem láttam itthon, erõsítsetek meg...