PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ez egy különösen értelmes mondat volt,amibõl mindekinek világos, hogy mirõl van szó 😊))
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Felét nem értem Lammer!😊😊
Illetve az ultolsó mondatokat....
Kírtad cd-re és...... film szakadás nálam.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Nem sikerült sem az orig felinstall-backup csere, no eredeti lemez... Sem az, hogy érdekes módon amikor a HDLOADER BootCD-t bennthagytam akkor eredetinek látta!!! azt fölraktam, avval PLAY, persze elötte még átcserélve Backupra, ugyanazt mondta, NEM ERDETI!!! Téptem már a hajam, szegény gép ennyi restart, ki-bekapcsot nem fog megélni a következõ 1 esztendõben, amit most kapott 😞
Ráleltem egy csonkított verzióra ami elvileg az MC(MemoryCard)-ra telepûl, de ezt csak a DMS illetve Ripper tulajok élvezhetik ki, namondtam rávetõdök mint takony a gyöngytyúkra, Letölt(kemény 800K😎 kiír CD-RW(nem volt már itthon CD-R), na akkor sajnáltam szegényt, keregget mint az istennyila... nem fogadta el... YO! 1 nap múlva megírtam uarra a lemezre, kerregve de elfogadtam... Felrakta, de mondom hova, nem olvastam el, kicserélte a Ripper Browserjét(Háromszög) a HDLOADER-re, betölt, be backup nem megy... Namondom még1X reset... Rákattintok Install, beviszi, ááá mondom bennthagytam a GT3origot, kinyitom tácát, Silent Hill 4 Ritekg04........
KÉÉÉÉÉSZ!!!!!
ÉS ezért mennyit szenvedtem, a rohadt annyát!!!!!!!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Érdeklõdnék hogy hogyan lehetne összekötni egy SCPH-50004 és egy SCPH-30004-es gépet? (aki ért hozzá az egybõl levágja hogy nincs az 50004-esen link port).
Helpet elõre is THX

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
En mar nem remelek semmit de az tuti hogy ezt a jatekot nem fogjak elbaszni.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Nihillistic befejezte a Starcraft: Ghost fejlesztését, a Blizzard veteránjai azonban nem voltak megelégedve a végeredménnyel, ezért új cég után néztek és újabb egy évvel elhalasztották a megjelenést.
Mike Morhaine a mai napon jelentette be, hogy hosszú távú, Blizzard címeket felölelõ, multiplatform játékok fejlesztésérõl szóló együttmûködést kötöttek a Metal Arms után elhíresült Swingin' Ape Studiossal. Elsõként a Ghost kipofozását kapták feladatul.
Hardwired
PSN ID.: Beegabor
NADE!!!
Ezt skubizzátok HDL dump tool 0.2 NAgyon ql, erre vártam, és még várni is kell még mert max 1GBos gamét lehet tolni a vinyóra PCn!!!
VÉGRE, VÉGRE
www.youtube.com/aabyssx
Is HDLoader compatible with DVD-9 (Dual layer) games?
Games on DVD-9 media are currently unsupported by HDLoader. If you attempt to install a DVD-9 game it is likely that the installation will appear successful, but any attempt to actually run the game will most likely fail. There are currently under 10 DVD-9 games for the PS2, so hopefully this is not too much of a problem.
Can I install backups/imports using HDLoader?
We cannot comment on this. Any emails asking this question will be ignored.
www.youtube.com/aabyssx
Ha megvárom míg bejön a menü, és ott rányomok az installra, persze még bent van a bootCD, azt elfogadja és föl tudja rakni, tray ki-be már kírja, hogy nem PS2 lemez...

Körülményes de ez van... 😞
Betatesztereket keresunk magyar fejlesztesu Worms-klon jatek PS2-es betatesztelesere elkovetkezendo idoszakra a julius 10-i hetvegetol. Ha van akit erdekel a dolog, van affinitasa ahhoz hogy nyustoljon egy jatekot, hibat talaljon benne, segitseget adjon a beloveshez az jelentkezzen a chris kukac mithis . hu mailcimen nevvel, telefonszammal, bemutatkozassal. A dolog teljesen flexibilis, minden hetvegere felhajtunk egy bandat; aki jon arra a hetvegere az jon, aki nem,
nem. A teszt a fejlesztocsapatnal zajlik, nem otthoni tesztrol van szo.
A feladat single illetve multiplay jatekban:
- hibak megtalalasa
- a jatek pozitiv/negativ velemenyezese egy elso koros felhasznalo szemszogebol
- jatekelmeny velemenyezese
- finomhangolasra otletek adasa
Amit az illeto nyerhet vele:
- ha letol nehany napot a hatralevo hetvegekbol es hasznosnak bizonyul amit csinal, akkor bekerul a creditsbe es kap egy tiszteletpeldanyt
- ha kimondottan tehetsegesnek bizonyul akkor ez a kis mutatvany belepo lehet a jovoben a jatekfejlesztoi szakmaba foallasu teszter, esetleg designer munkakorbe.
-----------------------------
bye
wrack
tovább nem megy... 😞
?!?!?!!?!?!?!!!?!!?!?!?!!!?
www.youtube.com/aabyssx
Vmi esetleg crc-s maradt vagy akármi. Tört geciknél sose tudni... Tegyél be más game-t.
Dzson: ajanlom figyelmedbe a "FREE_HDLOADER_DVD_CRACKED-PS2OWNZ" releaset, amibol mar ki van szedve a masolasvedelem ^_^
Ma szépen kiporszívózom...
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
20% - ki kell tisztitani kicsit
Ha kifújom a port az elég vagy bizzam vmi szakira, ne izzadjak vele, és kire?
ha jól tudom léteznek játék-kölcsönzõk.
kiveszi az ember a játékokat egy napra, amelyik tetszik azt felmásolja és ugyanott járunk, mert az eredetit nem vette meg, de mégis megy neki a játék, ráadásul a garancia is megmarad
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
De én nem akarom a memkártyámra feltenni, nekem jó a CD/DVD bootos is csak mán' menjen a backup is... 😞
Sajnos nekem az eredeti BB adapterhez járó DVD is befagyott... ez gondolom a Chip miatt van...
Nyelv kiválaszt, memó hova mentsen, ok utána local kiválasztás és ott fagy... 😞
Inicializál és áll...
AZ eredeti GT3at kb 4-5 mpig inicializálta és már nyomatta is föl, amúgy tök ql, szinte nuku töltési idõ...
Nem számít, hogy van-e chip a gépedbe.. ez nem x...
Én nekem van és úgy játszok nfsu-t simán.. te mit nyomsz? Engem egy zavar, hogy cheap nem adot kodot amivel a vmilyen park-ba tudom magam registrálni. Te registráltad magad?
Tök QL lenne...
yeah, a menübelépés is pátizedmp, mert eddig ha kiment a memóból a menüelérés addig is töltött ezerrel... :Ð
HDLoader kírva, csak nem fogadja a másolt gamékat, kell neki állítólag egy eredeti és azt kell ki swappelni... NA most nincs itthon 1 sem, majd késõeste...
DE!
Beraktam a Resi-Outbreaket és megjelent a HDD Install opció!!!
Tök QL
12 perc... sajna egy gagyi régi 15GBos Quantum vinya van bennt, gondolom azé' ilyen lassú...
NA majd írom a tapasztalatokat...
Jah és a BB adaptert Cheaptõl vettem... 14E szerintem próbáljátok ki, fõleg azoknak jó akiknek eredeti gaméjuk van, chip nincs és nem szeretnék sem a lézert b*szni, sem az eredeti fejet...
CSak eredeti HDloadert még nem láttam itthon, erõsítsetek meg...