PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon köszönöm a válaszokat.
Asszem elõbb kellett volna ebbe a fórumba benéznem, és utána vásárolnom.
Ezt a CD vs. DVD dolgot nem tudtam, de úgy tûnik az eladóm sem, hiszen volt vagy 30 CD-je (nem mindet adta oda), és DVD-je egy sem. Mindenesetre ebbõl most tanultam jó sokat, megpróbálok a végére járni a dolognak. Vagy így, vagy úgy...

Még egy kérdés:
Olyan nincs ugye, hogy egy chipelt PS2 csak CD-t visz, DVD-t pedig nem. Már úgy értem, hogy akkor mikor belerakják a chipet, tehát nem most, hogy már szétcseszte a sok CD a fejet. Csak azért kérdem, hogy erre ne tudjon majd a fickó hivatkozni, ha reklamálok.
CrucifX
Fejcsere min 15 rongy, PS2-be pedig csak és kizárólag DVD-t szabad rakni, a cd olyan, mintha fognád a discmaned és beraknád a kenyérpiritóba.

Ja okksa, már látom a választ a kérdésemre.😊
Egyébként ez akkor fejcserével és utána szigorúan DVD használattal javítható? Vagy érdemes fejcserére költeni? Persze nem saját ktgemre.
Na fasza. És egyébként ilyenkor mi nem klappol a géppel? Ezt tudja valaki? Javítható?
barret
Haverra is rásóztak egy ugyan ilyen gépet...Ki sem tudta próbálni DVD-vel,mert az eladónak csak írott CD-i voltak........Gondolom,nem véletlenül!Persze nem is vitt semilyen DVD-t...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Na ez frankó. Nem Te vagy az elsõ akitõl ezt hallom. Tehát akkor az írott CD-k (mivel a fószer csak ezt használt), valószínûleg tönkrecseszték a fejet? 😞((((( Remélem tudok beszélni a fejével. Akkor most valszeg már az írott DVD-t sem fogja vinni? Vagy egy próbát azért megér?
Ha a fickónak csak írott cd-s gamei voltak akkor az már csak rosszat jelenthet! Az írott cd ugyanis igen szépen szétszedi a ps2 olvasó fejét, ergo lehet, hogy neked pl. már azért nem mennek az eredeti gamek, mert dvd-t már egyáltalán nem olvas a rossz fej miatt! Szvsz jobban jársz ha visszaviszed, vegyél inkább újonnan gépet, manapság már elég olcsón hozzá lehet jutni és utána majd ha lesz rá pénzed rakass bele egy jó kis chippet, ez ezerszer biztosabb, mint használt ps2-t venni! 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

KillYou
Én is ugy tudom hogy nagy Álmos könyv is csak Ablakonkibasz party elötti használatra javalja az írt CD-t.

http://www.agumi.hu/

Davidus
Meg úgy hallottam hogy az írott cd olyan a PS2-nek mint sósav a mókusnak.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Én laikus vagyok de azt 100%-ra mondom hogy ha a PS2 nem viszi az eredeti PS2 gémet akkor gebasz van. Vagy van olyan chip ami már csak írott játékot visz?😄

V9ykn8_TZL0

Játék DVD. Nem látom karcosnak, tehát nem hiszemm hogy a lemezzel lenne a baj. Filmet még nem próbáltam, de hamarosan azt is próbálom.
Davidus
A gyári DVD mit takar? Film vagy game?

V9ykn8_TZL0

Nekem másik fórumban azt mondták, hogy van olyan chippelt gép, amelyik egybõl viszi a gyári DVD, valamelyik csak trükközve (ki be kapcsolgatás meg mittomén). Mondjuk ezen csodálkozom, de létezik ilyen?

Egyénként nem extra olcsón vettem, sztem árában. Kipróbáltam, de a fickónak csak írott CD-i voltak, DVD pedig sem gyári sem írott. Én most két gyári DVD próbáltam, és egyiket sem viszi.
Az OK hogy esetleg nem jó, de ilyenkor mivel lehet a hiba. A chip szar benn, vagy már a fej? Vagy valami más?
Egyébként sztem ha javíttatni kell az eladómmal tudok majd egyezkedni.
KillYou
Ha a gyárti DVD ket nem viszi és nem karcosak nagyon a lemezek akkor már te is jól vontad le a konzekvenciát.

Mért nem probáltad ki? Vissza viheted? Ha ezek nem és nem filérekért vetted balek vagy!

Hali!

A múlt hétvégén vásároltam egy használt chipelt PS2-t. Elég láma vagyok a témában, lenne egy-két kérdésem.

Gondolom az természetes, ha az írott CD-ket nem viszi simán a gép, illetve ha cserélem, csak úgy hajlandó olvasni, ha hátul a fõkapcsolóval lekapcsolom és vissza. Természetes ez?

Írott DVD-t még nem próbáltam, azonban van nálam két gyári DVD, és egyiket sem olvassa. Még a fent említett ki-be kapcsolással sem.

Én csinálok vmit rosszul, állítani kell valamit, vagy szar a gép. Utóbbinak természetesen nem nagyon örülnék😞(
nekem 80 játékból 79 megy... 😛

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™

KillYou
Ha egy játékkal sokat játszol és tetszik akkor vásárlással támogatod hogy legyen még sok ilyen szóval tessék megvenni.

Davidus
Egyre jobban húzok az eredeti cuccok felé😛

V9ykn8_TZL0

Elvileg igen, meg kell venni, de letezik crackelt valtozat ami elfogad masoltat. Es sajnos nagyon sok jatek nem megy vele, messze a hdloadernel a legynagyobb az inkompatibilis jatekok szama.(chip es swaphoz kepest)

Davidus
Ja és a lényeg! Megy vele minden game?

V9ykn8_TZL0

Davidus
HDloaderrel kapcsolatban lenne két kérdésem.

1. kell hozzá chip?
2. a software-t meg kell venni vagy azt is le lehet warezolni?😛

V9ykn8_TZL0

Sephi
Most viccen kivul... remelem hogy semmi baja 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lammer
igen-igen még MSN-en sincs...
namajd lebaszom jól!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sephi
Szerintem atment Mohamedan-ba es most imatkozik Mecca-ban 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Al Age
na mondjuk az nekem is feltûnt, hogy eltûnt....😞

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Sephi
OFF

Gyerekek hova tunt Adi ?😊 Atpartolt? 😊)

aabyssx
Te tudod. Ha ez Neked így jó és megéri, akkor csak nyugodtan.
Én szeretek játszani. Ha nem szeretnék, akkor mást csinálnék helyette. Nekem nem kín 10 percnél tovább játszani...

www.youtube.com/aabyssx

KillYou
Ezért fölösleges kiadni 10 ezreket nemde. Ja hogy ezért a Konzol is fölösleges az meg más kérdés.

aabyssx
> Nem birok egy játékkal 10 percnél többet játszani.

???

www.youtube.com/aabyssx

KillYou
Nem birok egy játékkal 10 percnél többet játszani.
Arra elég fölösleges többet kiadni.

Davidus
Az utolsó PC game amit megveszek az a WoW lesz. A mostani gépemen a WoW tökéletesen fut úghogy szerencsére nem kell fejlesztenem. Szal WoW+PS2 bõven kitart addig amíg lesznek értelmes játékok PS3-ra😉

V9ykn8_TZL0

cenobite
Én azért nem warezolok (PS2), mert így tényleg csak azt veszem meg, ami igazán érdekel - sõt így is van úgy, hogy a megjelenés után jópár hónappal jutok el odáig, hogy beszerezzem az adott stuffot. Igaz, akkor már általában olcsóbb is valamivel. Most pölö 3-4 olyan játék akad, ami nincs meg, de kellene és fog jönni kb 2-3 amire nagyon várok és már elõ vannak rendelve. Ez még a 2004-es évre vonatkozik. És még otthon van egy pár játék amit még el sem kezdtem+még koránt sem járok a végén.
Így biztos nem unok rájuk. pc-n warezoltam régebben, megvolt minden 0day cucc, de szinte megcsömöltem a sok játéktól, ráuntam az egészre. Most is warezolok ugyan - pc - de már szolídabban, évi 4-5 játék maximum, ami IGAZÁN érdekel.

gamertag: kenobita

Lammer
igen ez sajnos jellemzõ...
bár ami nekem teccik azt kihajtom fullra...

Davidus
Majd biztos kibírom hogy ne vegyem meg a MGS3-at a megjelenés napján😄
Havernál szétjátszottam már a GT3-at😉

V9ykn8_TZL0

aabyssx
A warezmen-eknél leginkább az a baj, hogy megy a fórumokon és cseten a hájp, hogy húnekemmámegva' és húénmánittartok' stb. De amikor ez elcsendesedik, akkor a polcon porosodik a phillips kijátszás nélkül.
Ez csak ~kocajátékosság.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
> Meg hirtelen csak 3 játék jut eszembe ami érdekell

Evés közben jön meg az étvágy.

> nem kell hirtelen 4x15ezer forintot leszurkolni értük

Ha nem mindíg a legújabb hájpolt hülyeségeket veszed meg, akkor 15-nél jóval kevesebbért hozol ki egy játékot.
Pl. a GT3-at már régóta megkapod budget áron is és amíg azt nem pörgetted ki rendesen minek a 4?

www.youtube.com/aabyssx

Davidus
PC speekert rá lehet valahogy varázsolni a PS2-re?

V9ykn8_TZL0

Lammer
az eredetinek megvan a varázsa, de annak is, hogyha 0sec-bõl ott figyel a vinyón a "Mortal_Kombat_Deception_USA_PS2DVD-PROTOCOL" és társai feeling, mondjuk én mind2öt szeretem, csakmost a pénz a farsebemben asszondja, hogy RELEASE... 😞

Davidus
Meg nintendos vagyok szal a konzol wareztõl kicsit lelkiismeretfurdalásom lenne😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
Eszembe jutott már és lehet hogy ez lesz😉 Slidetool meg a DVD író árából kijönne 4-5 game simán. Meg hirtelen csak 3 játék jut eszembe ami érdekell(FFX,FFX-2,DMC). Igazából MGS3+FFXII+DMC3+GT4 miatt akarok PS2-t venni de azok még se jelentek😊 Meg úgyse egyszerre fognak megjelenni szal nem kell hirtelen 4x15ezer forintot leszurkolni értük😉

V9ykn8_TZL0

Lammer
igen memkártya igazad van, de a chip cakli-pakli 15K!!!
vinyó még mindíg 14E és az új akcióval 35K a ps2...

aabyssx
Amúgy ebbõl a keretbõl vehetnél egy PS2-t bundle-be egy játékkal és még vehetnél hozzá 4-5 eredeti játékot (régebbiek közül még többet is vehetsz) és akkor van annyi játékod, hogy egy negyed évig teljesen elszórakoztatnak - és ha megunok õket, akkor cserélgethetsz stb.

És akkor van gari is és úgy játszol, ahogy az ki van találva. Nincs olyan, hogy szarul írta ki és lefagy, vagy több dolog ki lett rippelve, hogy ráférjen egy DVD5-re is.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
BTW nem kell DVD író a HD Loader-es verzióhoz, mert PC-n fel tudod másolni a vinyóra a cuccot (sõt, néhányat csak onnan tudsz).

www.youtube.com/aabyssx

Davidus
Mindenesetre megvárom a decembert hátha a PStwo lenyomja kicsit a PS2 árát😉 Meg akkor tudok kárni karácson yra DVD írót és így spórolok 20K-t😉

V9ykn8_TZL0

Davidus
igaz

V9ykn8_TZL0

Davidus
A slidetool-os megoldással meg csak 76500 DVD íróval együtt és még a gari is megmarad.

76000 vs 115000 😛

V9ykn8_TZL0

aabyssx
+rgb

www.youtube.com/aabyssx

Davidus
PS2 40K(cheapboy.hu-n néztem)
memóriakártya 6,5K(hajlamosak megfeledkezni róla egyesek😛)
chip akkor 15K+5K beszerelés😛
adapter 14K
vinyó 15K
Eddig 95K+20 a DVD író... kösz de nem😄

V9ykn8_TZL0

Lammer
már bocs:
ps2 35E
ripper chip 15E
BB adapter: 14E
80as Seagate 14E
ööö az asszondja: 78K és minden új!

Davidus
A 96500-ban benne van minden😉 Viszont akkor a 89500-hoz még hozzájön a munkadíj is😛 Marad a böhöm PS2+slide tool+DVD író kombó.

V9ykn8_TZL0