PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
Amúgy ezen nem tudom mit sértõdsz be, hogy ülj le...
Azzér nincs egyen súlyba azzal, hogy elkennem a szádat.....
Én pl: jó forrásnak akkár a konzol kuckót tudom neked ajánlani!
CB elég sok fura dolgot hallotam, most nem azzér, hogy rontsam a hírnevét!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
En is mellette allok, mert nekem is segitett/segit!
egy szot nem mondott mit ker erte, az most mas dolog hogy probaltam/om viszonozni a szivesseget

szal alenyeg, hogy elegge lol volt hogy Bill jott ezzel az arlistaval...
bar mar elmondtak de az egy ezust gep..ami lehet hogy jobb mint amit te megveszel a buzi raktarbol akarhonnan zsirujonnan..
a masik a masolt jatek..orulok hogy ilyen sok gazdag gyerek maszkal a magyar utcakon hogy mar nem szorulnak ra a warezolasra.. mennyi jatekotok van.. 10...15??..jaaa.. akkor jo.. eletben nem lesz egyszerre 40 -50 jateka kezetekbe...
(ha jo lemlexem nekem 2* darab n64 jatekom volt.. es elofordult tobb jateknal hogy 22 ezer ft volt!...)
most kemeny.. 1* valahany jatekom van GC re.. ( inkabb kozelebb a 10 hez)
viszont az biztos ha X et chipeltetni fogom nem veszek ra eredeti jatekot...
nah mindgey ma rnem akarok ujabb flameba belemenni..
legkozeleb "maradj.... allva" csak hulyesegeket ne irj😊
Adi
Pfffff!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
lol😊 most hangosan enekeltel hogy senki ne hallja sky-t?😊
CSOCSO
LOl el se olvasom vegig.. imadom az ilyeneket.. osszehordanak mindent hogy fillerekbe kerul... sztan mikor odaadnam nekik a suskat hogy nesze ennyit mondtal szervald ossze akkor hoppa nem menne😊 lol...
igen... az ar teljesen realis.. es ne varjatok hogy egy honapos ps2-t annyiert fog eladni mint egy agyonhasznalt szar 1 evest!

nahja.. irhatta volna az arat jatekok nelkul es utanna odairhatta volna hogy vannak masolt dvd-s jatekok .. 45 darab es darabonkent 1 ezres.. listaert emilezzeset vagy valami...
de flamet cisnalni egy ilyenbol..lol..

"akkor ülj le..."
😊 hat ezzel piztos nagyon a lelkedbe taposott😊

nah akkor peace mindenkinek.. legalabbis remelem mostmar az lesz... az eladashoz meg sok sikert
Hentes Bill
én ezt az egy forrást tudom, azt hittem, hogy az, ami ott van, az tuti. <#confused>

Boldog Karácsonyt!

aabyssx
Mennyi hisztis p*csa... 8^o

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Lalala 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

cheapboy-t felejtsd el, mert amit ott veszel (bizonyos esetekben), nem teljesen az, aminek látszik. Sajnos tudok egy-két dolgot egy-két dologról, azt viszont nem szeretném itt leírni és ezzel cheapboyt megbántani. Legyen elég annyi, hogy ezek miatt én már cheapboyt kitöröltem a potenciális konzol eladói listámról.

Mondj valami más forrást, mert ezzel engem nem gyõztél meg!
Lammer
énis befejeztem... ez már LOL, hogy te oktaccc ittt... ááá ez már LOL kész vagyok!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

nem 1-2 ezer, de most ne menjünk ebbe bele. Én például adok a dizájnra és az ezüst tv állványomhoz, ezüst tv-mhez és ezüst hangfalaimhoz ez a fajta passzolt. Tudom, te nem adsz erre. Elfogadom. Te miért nem tudod elfogadni, hogy egy másik embernek ez is fontos lehet ? Egyébként a laikusoknak is egyszerûbb megkülönböztetni a PS2-t a PS2-tõl, ha színben eltérés van. Tudtommal nem csak színben, hanem tudásban is van különbség az elõzõ verziókkal szemben (pl. halkabb ventillátor-mûködés, felszereltség stb...). Csak azt ne mondd, hogy ez is semmiség. Lehet, hogy neked az, de hidd el, nekem ez is nyomott a latba, amikor emellett döntöttem.

Ok. mára ennyi, megyek haza. Sziasztok!
Hentes Bill
cheapboy.hu

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
figyu, megmondom õszintén, hogy nem néztem az infodat, mert nem nagyon érdekel, de hogyha neked írnának ilyet, hogy "akkor ülj le...", neked se esne jól, ha ilyen lenézõ hangnemben szólnának hozzád szerintem. ennyi, "vitát" befejeztem, sry az offért, majd szólok vmelyik modinak törölje az üziket, ha nagyon zavaróak <#miaz>

(3169-re inkább nem is válaszolok)

Skyner: nem érzem magam rosszindulatúnak. ezüst/fekete nem mind1? tudtommal semmiben nem különbözik a kettõ, csak a színben. egy-két ezer forint különbség a kettõ között, ennyi

Boldog Karácsonyt!

ezt tanusíthatom és maximálisan Lammer mellett állok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lammer
A FASZOM IDEJÖN EGY IYLEN KIS TAKONYPÓC, és elmegy a maradék kedvem is a segítségadástól! OLDJÁTOK MEG!
kéééééééééész!!!!
/me beül a duzogva a sarokba és bekapcsolja a ps2öt... <#schmoll2>

Figyelj ! Ha ezüstrõl beszélek, akkor miért feketére hozol fel példát ? Azért írtam, hogy nem figyeltek oda a részletekre és mégis hozzászóltok a témához. Ha annyira tisztában vagy az árakkal, akkor kiváncsi lennék helyekre, ahol az általad leírt árakon ugyanaz megkapható zsír újban, mint amit én kínáltam használtban(ismétlem: ugyanaz, nem hasonló !!!!). Ha ezt megteszed, akkor van mirõl vitáznunk és hidd el, ha neked van igazad, én ezt képes vagyok belátni és nem fogom kötni az ebet a karóhoz. Az "effajta emberekrõl" = rosszindulatú.
Lammer
aabyssx!!!
te meg úgyis látom sportot ûzõl a copy-pastebõl, nyugodtan bepastelheted az összes (konzol techie meg need help)fórumba, a mondandóm végén lévõ érdemi részt!
eennyyyi!

Lammer
nem képzelem nagy embernek magam, csak "innen" tudnék neked pár embert mondani akinek (nemcsak szóbeli) segítettem PS2+Boxos okosságokban, a ps2es HDD õrületrõl már nem is beszélve, amit ráadás én kezdtem el az elején még asszem... ha ezeknek az embereknek nem segítek, még most is a elején tartana, dehát errõl szól a fórum, nem??? én segítek bárkinek szivesen... de te odadobsz egy ilyet, hogy elkenem a szádat(legalább a korkülönbséget tisztelhetnéd, én sem szólók be SQJnek ilyen durván azért, pedig õ is annyival idõsebb mint te tõlem legalább szerintem), ez betett nagyon(láttál volna 200 a vérnyomás, és itt basztam a monitorba majdnem akkorát)
úgyhogy ennyi...
ezentúl bárki beír BÁRMI problémát szarok rá!!! oldja meg! majd én is csak chattie-boykodni járok majd ide...
ENNYI!
ÉS RITKÁN (kb 10évben eccer, meg ma különben is ilyen nyügi napom van) SÉRTÕDÖK BE, de most nagyon... <#schmoll2>

Lammer
ez nem megsértõdés, gondolj bele, ha te is látnád a gépét, mintha tényleg most hozta volna a boltból, rohadt zsír állapotban van, mondjuk én ismerem õt, rohadt háklis(mint én) a cuccaira, áthozta multkoriba a gépet mert segítettem neki HDDzésben, becsomagolva+párna meg ilyen puha vackok, hogy még véletlen se ütõdjön oda, vagy rázkodjon meg...stb... mondom neki "LOL te kemény vagy!" 😄DD

Hentes Bill
"effajta emberekrõl"

privátba küld el mire gondoltál <#ejnye1>

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
"akkor ülj le..."

nem kéne ilyet írogatni ember, és akkor nincs flém. egyébként nagyon nagy embernek hiszed te itt magadat, ha ilyen üzeneteket megengedsz magadnak 😛PP
kicsit vegél vissza az arcodból, mert nem flémelni jöttem ide. és mit bizonyítsak? elvagy te szédülve egy kicsit 😛PP

ha gondod, bajod, problémád van írj privátot, ne b*sszuk szét a topicot

Skyner: mondtam, nézegetem kb egy hónapja az apronetet, ott olvastam, nem én találtam ki. és nem ezüst, hanem fekete ps2rõl beszéltem

Boldog Karácsonyt!

Lammer
figyelj cimbi, tényleg egy used machinát nem lehet persze 100%ban eladni, azért ebbe te is belemész, itt voltak korrekt árak rá asszem 85 környékén RGB nélkûl,,, nyugodj bele, ide tényleg hülyeség volt beírni...
majd elviszik, akinek kell egy ezüst fasza gép, az úgy is elviszi!

De aranyos, ahogy megsértõdött! 😄DDDDD

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

hagyjad cimbi ! Sajnos ilyen a világ, az elõbb leírtam a véleményemet az effajta emberekrõl.
...neked viszont van pofád beleokoskodni. (bocs, csak téged idéztelek, a te stílusodban) Oké, neked nem számít a 10e forintos különbség a használt gép javára (a te számításod szerint). Neked az sem számít, hogy fekete színû-e a gép, vagy pedig ezüst. (szerintem nem mindegy) Az is oké, hogy neked a backup DVD játékok is nulla értékkel bírnak. Szerintem azért nem kevesen vannak, akik bizony pénzért veszik a DVD-ket(még ha másolt is) -és szerintem ezért ugyancsak butaság elítélni egy embert- Majd ha én is milliomoscsemete leszek úgy, mint te, akkor majd én is meg fogom venni a 10-15e forintos játékokat, de addig jobb híján kénytelen vagyok -illetve voltam backup DVD-ket venni- Ja, te abba bele sem gondolsz, hogy megveszed az újat és kichipelteted és ezzel a garancia ugyebár ugrott (tehát ugyanott vagy, mint én, vagyis már neked sincs rá garanciád -holott elvileg mondjuk 3 órája vetted a zsír új gépedet-) Az elõny talán nálam van, ugyanis az én gépem már bizonyított, mûködött tegnap-mûködik ma-és ezek szerint, mivel nem hajtom szét és CD-t nem tettem és nem is teszek bele-mûködik holnap is, míg a te zsír újad lehet, hogy már másnap olvasási hibákat fog jelezni (mert ugye hallottunk már gyári hibás termékekrõl és ugye már nincs garid, tehát mehetsz drága pénzért javíttatni). Na de mindegy, neked új géped van (ebben a tudatban megnyugszol). Egyébként már nagyon rühellem azokat, akik már csak rosszindulatból is lefikázzák a másikat, mert õ el szeretne adni valamit és persze nem sz*rért-h*gyért és nehogy már valaki megvegye, ezért jól beszólnak. Ha nem ismernél magadra, akkor most szólok, hogy sajnos te ilyen vagy! Meg kell jegyeznem, hogy Hentes Bill se különb ! Én, ha a helyedben lettem volna, akkor elolvasom a hozzászólást, legfeljebb magamban csöndben véleményt formálok róla és továbblépek. De te nem ! Te felháborodva az okos sorstársaddal (Hentes Bill) megállapítjátok, hogy ez túl drága és más véleményét elvetve a saját mondókátokat hajtjátok, miközben nem figyeltek a részletekre. Azért Hentes Bill kollégádat is megkérdezném, hogy ugyan hol vesz õ ezüst PS2-est chipelve 38 ezerért. Mindegy, kár veletek vitatkozni. Szerintem hagyjuk a témát !!!!

Ui:Köszönöm Lammer-nek, hogy védelmemre kelt. A lényeg, hogy én nyugodt szívvel fogok lefeküdni, mivel tudom, hogy nekem van igazam.
aabyssx
> ps2 modding, meg xbox modding témában

Nemtom'. SRY. Én nem nagyon olvasom az ilyeneket.

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
és mit szövegel? ne add mán alá a lovat, jah hogy itt cstel az más...
érdemi dolgokat asszem ps2 meg Box fronton egy "picit" többet tettem le az asztalra... nem?
ps2 modding, meg xbox modding témában... nem?
szóljatok, ha tévedek...

aabyssx
Anyám! :|

BTW Hentes Bill majdnem 10x annyit szövegel itt, mind Te. Nem olyan régóta, de többet. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
figyelj te kis pöcs!!!
te tudod mit kensz el??? az orrdról a vért, amikor behúzok 1et, te mia faszt tettél eddig a konzolos sg-s társadalomért, mert asszem itt senki vagy még, elõszõr bizonyíts, oké???
kérdezgess rá a többiektõl itt mielött beszólsz nekem oké???
na ... irgumburgum

Sir Quno Jedi
Mondjuk ha az adott ember a barátom lenne és ismerném õt is és a gépet is és tudnám az elõéletét a dolgoknak, akkor én is megvehetõnek ítélném, bár a barátaimnak nincs pofája ennyit kérni...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Áz ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx
Én a memo-n kívül asszem megvenném. Akkor mos' hülye vagyok? <#zavart1>

www.youtube.com/aabyssx

Hentes Bill
kb egy hónapja böngészem az apronetet, ott lehet megtalálni a hírdetést.

san andreas topicból az 1ik tag már vett nála gépet

szal lammer engem ne ülets le plz, mert elkenem a szádat 😛

Boldog Karácsonyt!

Sir Quno Jedi
Csípet okolod, õ rakatta be ezt a "naon szar" csipet ennyié ! 😄DD

Sir Quno Jedi
Én szándékosan "drága", könnyen elérhetõ alapárakat vettem alapul, a mai árlisták alapján, így nem érhet vád, hogy csencselt árakkal hozakodom elõ. Term. én sem venném meg annyiért, mint amit írtam, ugye, mert nem vok hülye (annyira).

Lammer
nalátod!
akkor ülj le...
menj egy Kstudióba vagy Cheapboyhoz azokban a nagyközönség is megbízik és megcsinálják new-ba 48ért... na!
pont!

Sir Quno Jedi
Szájhagyománnyal nem foglalkozunk, szorítkozzunk a tényekre !

Sephi
Mi mi mi!??!

gép+1 kont 36000
kont 7000
memo 5500
chipelés 12000 (ez valami naon szar chip lehet)
bbadapter 9500
seagate HDD 18000

Es mind eredeti vadonatuj!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sir Quno Jedi
Áz !

aabyssx
45 játék nekem 4 évig tart...

www.youtube.com/aabyssx

Hentes Bill
mittomén, csak email címet tudok 😄

Boldog Karácsonyt!

Sir Quno Jedi
Ha kihozol valamit a bolt ajtaján, már MINIMUM 25%-kal kevesebbet ér. Próbálja ki aki nem hiszi. Ha valóban el akarsz valamit adni, akkor reális áron érdemes kínálni. Persze mindig lehet találni balekot, csak jómagam sosem voltam kalmár szellem, nem fogok átverni senkit.

jajj ez nagggyon ákcijós, hiszen a 45 játék már fél milla körül van... 😉

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Lammer
de hol???

Hentes Bill
50004-es gép magic csippel

Boldog Karácsonyt!

Lammer
igen ez így van, mondtam is Skyner-nek és nem hitte el, hiába alig használt, mert tényleg alig használt én ismerem, mert a való életben haverok vagyunk, mondtam neki: te elhinnéd egy vad idegennek, hogy alig használt?" hmmm mondjuk az állapota is hibátlan...

Sir Quno Jedi
Az ihlet, nemigaz ?!! 😄DD

Lammer
köszi!
ez csak úgy jött 😉

Sir Quno Jedi
Engem abszolúte nem zavar, ha valaki warezol, csak az összelopkodott, noname DVD-it, ne akarja már felszámolni aranyárban, mer ez "kissé" vicces. Én nemrég adtam el a PS2-met, de nem adtam hozzám a rakat eredeti gammámat sem, meg semmi olyat amit nem kért, akinek adtam, mert így nem lehet jól üzletelni. Aztán magamis vettem vacsiúj ezüst gépet, még aranyárban, csip, ezüst memo, miegymás, szal. van némi fogalmam mivel jár ez... 😄DD

AZ már csak zárójel, hogy egy használt cuccot nem illik origi, bruttó kisker árban számolni, mert az csúnya dolog ! 😄DD

Lammer
milyen csippel vaduijjal 38???
kstudió 38 + csip az ingyé van?
de ez a gép 50004es tehát még nem slim!