PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudja valaki, hogy a PS2-be milyen vinyót lehet beletenni? illetve kell még hozzá valami kábel csatlakozó ilyesmi?
level 18 playstation gamer.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Hasonlo project mint az XBOX Connect (XBC), csak ezt hasznalhatod PS2-vel is.
[HUN]Kami*, kiskami*
[HUN]Kami*, kiskami*
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
[HUN]Kami*, kiskami*
vagyis az elsõ szériás...én pl DOA lemezcserével bootolom a másolt gémeket
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Én F1 2005-el játszok online és nagyon király! 😊) A network acces cd-t ha betszem és felmegyek vele a netre ugy hogy már beregeltem elõtte kér tõlem egy Pin kódot? Hol van ez a kód? Jól értelmeztem,hogy postán küldik?
én Ausztriában vettem Graz...
igen a network acess disk DVD és egy játék is van rajta Hardware Online Arnea...így egybõl kipróbálhatod a netes játékot
amikro a network acess disk konfigurálja anetedet akkro a memókártyára rátol némi adatot
pl killzonehoz már nem kell elõtte berakni a network acess disket a gépbe, csak a Killzone DVD-t azon belül online-t választva máris csatlakozhatsz...
- Medal Of Honor : European Assault 8e ft!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
lenne egy kérdésem....
a ps2 nekem Mátrix Chip van....arrol mi a véleményetek?????irjatok
Abit An7 Nforce2,Amd Sempron 2800+,2x512DDR RAM,Ati Radeon 9600XT128MB,Maxtor160GB,LG DVD RW. http://gtauniversum.atw.hu GTA SAN ANDREAS
tehát mûkszik kis hazánkból...nekem UPC-m van
PS2 ONLINE
Killzone Online Video 1 - 20MB - MPG
Killzone Online Video 2 - 20MB - MPG
progi a PC-n install
lemez a PS2-ben
mindenki bekapcs....
a két cumó között egy USB kábeles kis dobozka tolja az adatokat
a játékállások ide-oda tölthetõek
plusz ha van action replayod vagy ar maxod akkor a csalókódokat is egyszerûen letöltheted a netrõl és áttölheted a PS2-be nem kell pötyörészni a bevitellel
lenne egy kérdésem letöltöttem a legos star wars-ot ps2-re bin fáljban.hogy irjam ki hogy jo legyen és mûködjön.mert már neroval kiirtam nem adatként hanem ugy hogy rámentem hogy disc image or saved project és kiirtam de nem ment.mitévõ legyek elõre is köszönöm
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Letöltöttem a pcsx2 v0.8-t(PlayStation2 emulátor), és egy kép fájlt szeretnék elindítani vele. Alcohol-lal megnyitottam a képfájlt(berakta külön meghajtóba) de a progi nem akarja elindítani(bejön a Browser és a System settings felirat, meg mozognak a fények, ennyi)
Egyáltalán beolvassák ezek az emulátorok a képfájlokat??<#nemtudom>#nemtudom>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Kontakthibáknál azért résen kell lenni, ettõl még lehet, hogy a kábel a hibás. Ezt legegyszerûbben úgy tudod ellenõrizni, hogy mégegyszer kipróbálod azon a tv-n, amin okés volt, de picit mozgasd közben a csatikat, illetve közvetlen a csatlakozók után a kábelt. Ha a mozgatás hatására sem kezd el szórakozni akkor a valóban a másik tv scart csatlakozója az elsõ számú gyanúsított.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Mégegyszer köszi,
Vejitto
A legegyszerûbb az lenne, ha ki tudnál próbálni egy másik, hibátlan rgb kábelt, abból kiderülne, hogy a tv, vagy a kábel a hibás a dologban. Ha a TV, akkor a scart csatlakozót le kell cserélni (enyémen ez egykét éve megtörtént), ha pedig a kábel, akkor nyugodtan gariztasd le, de meg is lehet csinálni.
Nekem kettõ gyári hibás rgb kábelem volt, az elsõt még lecseréltettem, a másodikat inkább megcsináltam magam. Az elsõnél a piros szín kábele nem érintkezett a scart csatlakozónál, a másodiknál pedig a jobb oldali audio a ps2 felõl levõ csatlakozónál.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Nemrég vettem Ps2-höz RGB kábelt (RGB Cable Pro), ami tökéletesen mûködik, isteni a kép és még csak nem is zöld, az össz probléma, hogy a kép mérete ugrál fullscreen és egy kicsit összenyomottabb méret között. Ez függetlenül attól, hogy PAL vagy NTSC lemez van-e benne (a konzol PAL). Az eredeti kábellel stabil a kép, de olyan, amilyen. A kérdés csak annyi, hogy akkor ez most a tv hibája-e, hogy az nem támogat valamit, vagy kéne még valamit állítgatnom rajta?
Elõre is köszönöm,
Vejitto
Nekem még a legelsõ szériás PS2-õm van,ami csak az Action Replay kártyával viszi az írott lemezeket.Az unokaöcsémnek sikerült valahogy letörölni a kártyát.Lehjet-e valamit kezdeni vele vagy hol lehet venni ilyet?
Ha valaki tudna segíteni az életmentõ lenne,lehetõleg Emilben!
Elõre is köszi
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Volna egy kérdésem, ha felújjítatok egy PS2-t, az kb meddig bírja? Jelenleg a GT4( eredeti) nem akar elindulni rajta.
Köszi!
Lammer!Ne szólj semmit...<#nyes>#nyes><#boxer>#boxer>
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu