PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!!

tudja valaki, hogy a PS2-be milyen vinyót lehet beletenni? illetve kell még hozzá valami kábel csatlakozó ilyesmi?

level 18 playstation gamer.

THNX<#worship>
mohus
www.ps2registration.com

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

http://www.teamxlink.co.uk/

Hasonlo project mint az XBOX Connect (XBC), csak ezt hasznalhatod PS2-vel is.
http://eu.playstation.com/europe/europe_select.jhtml

[HUN]Kami*, kiskami*

Passz, mi aza Kai?

[HUN]Kami*, kiskami*

Tudsz adni vmi linket, hogy hol kell reggelni...
mohus
regelned kell a central stationb, kérned kell a pin kodot és elvileg küldenek akkor lemezt is

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

De a Kai-n nyomhatja PS2-vel is chippel, es masolt jatekkal, ugye?
A PS2-nél (70004), hogy lehet az online játékokhoz a hálózatot beállítani? A leírásban vmi CD-t emeleget, de a géphez nem adtak?
Ajánlatos letiltani a csippet (ha tudod), mielõtt onlány nyomod!

[HUN]Kami*, kiskami*

Szerintetek swap magic vagy chipp legyen a gépembe? Melyiket érdemes inkább?
mohus
a chip egy jó kérdés....nekem neo 2.2 van a gépben

vagyis az elsõ szériás...én pl DOA lemezcserével bootolom a másolt gémeket

mohus
igen postán....én is arra várok...remélem Mo-ra is elküldik

Davidus
akkor rajtad csak a mumbojumbo voodoo varázslat segíthet

V9ykn8_TZL0

urbijoe
meg a gép is csippelt

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
nekem nincs a gépben modem v hálokártya

urbijoe
mi kell hozzá hogy tudjak neten játszani?

Sziasztok!
Én F1 2005-el játszok online és nagyon király! 😊) A network acces cd-t ha betszem és felmegyek vele a netre ugy hogy már beregeltem elõtte kér tõlem egy Pin kódot? Hol van ez a kód? Jól értelmeztem,hogy postán küldik?
shevy
és ha chipelve van a gépem akkor is tudok neten eredeti játékkal játszani?

mohus
30 euró
én Ausztriában vettem Graz...

igen a network acess disk DVD és egy játék is van rajta Hardware Online Arnea...így egybõl kipróbálhatod a netes játékot

amikro a network acess disk konfigurálja anetedet akkro a memókártyára rátol némi adatot

pl killzonehoz már nem kell elõtte berakni a network acess disket a gépbe, csak a Killzone DVD-t azon belül online-t választva máris csatlakozhatsz...

mohus
tudom , de itt a forumon senki nem foglalkozott vele, vagy mutatta meg a másiknak , hogy is mûkszik....😞(( Magyarországról.....

mohus
neked van ilyened?

Kaplan
PS2:

- Medal Of Honor : European Assault 8e ft!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

shevy
mohus és ilyet hol lehet venni, és menynibe kerül? a lemez a ps-ben dvd? és akkor a géprõl lehet a memória kártyára másolni?

DanielT
Technikai csemege? 😊 A multiplayer játék neten 2005 -ben? Lepadlóztam 😄
CrucifX
Hat ez nemujdonsag, szepszammal jatszanak itthon multiban, mar joideje - de a kepek aranyosak.

hi all...
lenne egy kérdésem....
a ps2 nekem Mátrix Chip van....arrol mi a véleményetek?????irjatok

Abit An7 Nforce2,Amd Sempron 2800+,2x512DDR RAM,Ati Radeon 9600XT128MB,Maxtor160GB,LG DVD RW. http://gtauniversum.atw.hu GTA SAN ANDREAS

mohus
egy kis technikai csemege, ha valki nem csak a heverokkal a kanapén illetve sajátagával akar játszani....

tehát mûkszik kis hazánkból...nekem UPC-m van

PS2 ONLINE

Killzone Online Video 1 - 20MB - MPG
Killzone Online Video 2 - 20MB - MPG

mohus
nekem Xport V2-m van

progi a PC-n install
lemez a PS2-ben

mindenki bekapcs....

a két cumó között egy USB kábeles kis dobozka tolja az adatokat

a játékállások ide-oda tölthetõek
plusz ha van action replayod vagy ar maxod akkor a csalókódokat is egyszerûen letöltheted a netrõl és áttölheted a PS2-be nem kell pötyörészni a bevitellel

shevy
valaki megtudná mondani hogy mi az az x-port vagy maxdrive és hogy hogy mûködik?

várjál még legalább 2 hetet és akkor megkapod.

hello! lenne egy kerdesem. A ps2 vel szeretnek neten jatszani. regisztraltam a cuccomat az interneten, majd mondtak hogy jon a network acces disk 14 munkanapon belul. de a cd nem jott, csak egy level amiben valami hihetetlenul egyedulallo pin kodot adtak, es felhivtak a figyelmemet, hogy a pin kodot akkor kell beutni ha az acces disk ezt keri. Kiraly. Csak hogy cd nem jott. Irtam nekik, de semmi valasz. Szal van e tipp mi a f@*t csinaljak.Koszonom a valaszokat
asfa
kösz

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Afe
Nero Burning ROM -> Recorder -> Burn Image -> 4xBurn.

asfa
sziasztok!
lenne egy kérdésem letöltöttem a legos star wars-ot ps2-re bin fáljban.hogy irjam ki hogy jo legyen és mûködjön.mert már neroval kiirtam nem adatként hanem ugy hogy rámentem hogy disc image or saved project és kiirtam de nem ment.mitévõ legyek elõre is köszönöm

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Tomsteel
Sziasztok!
Letöltöttem a pcsx2 v0.8-t(PlayStation2 emulátor), és egy kép fájlt szeretnék elindítani vele. Alcohol-lal megnyitottam a képfájlt(berakta külön meghajtóba) de a progi nem akarja elindítani(bejön a Browser és a System settings felirat, meg mozognak a fények, ennyi)
Egyáltalán beolvassák ezek az emulátorok a képfájlokat??<#nemtudom>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Al Age
Igazán nincsmit.
Kontakthibáknál azért résen kell lenni, ettõl még lehet, hogy a kábel a hibás. Ezt legegyszerûbben úgy tudod ellenõrizni, hogy mégegyszer kipróbálod azon a tv-n, amin okés volt, de picit mozgasd közben a csatikat, illetve közvetlen a csatlakozók után a kábelt. Ha a mozgatás hatására sem kezd el szórakozni akkor a valóban a másik tv scart csatlakozója az elsõ számú gyanúsított.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Köszönöm a választ, sokat segítettél vele. Bár másik rgb kábellel nem is tudtam kipróbálni, egy másik tv-n meg tudtam nézni, ott rendben volt a kép. Gondolom akkor a tv scart csatlakozója lesz a bûnös.
Mégegyszer köszi,
Vejitto
Al Age
Szerintem ez érintkezési hiba lesz, ez pedig elsõsorban lehet a tv scart-csatiján, vagy pedig az rgb kábelen, akármelyik csatinál, illetve az is lehet, hogy egy szál meg van törve, bár ha egy megtörik, akkor több is szokott.
A legegyszerûbb az lenne, ha ki tudnál próbálni egy másik, hibátlan rgb kábelt, abból kiderülne, hogy a tv, vagy a kábel a hibás a dologban. Ha a TV, akkor a scart csatlakozót le kell cserélni (enyémen ez egykét éve megtörtént), ha pedig a kábel, akkor nyugodtan gariztasd le, de meg is lehet csinálni.
Nekem kettõ gyári hibás rgb kábelem volt, az elsõt még lecseréltettem, a másodikat inkább megcsináltam magam. Az elsõnél a piros szín kábele nem érintkezett a scart csatlakozónál, a másodiknál pedig a jobb oldali audio a ps2 felõl levõ csatlakozónál.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Elnézést, ha nagyon triviálisat kérdezek, de hiába kerestem, nem találtam rá választ.
Nemrég vettem Ps2-höz RGB kábelt (RGB Cable Pro), ami tökéletesen mûködik, isteni a kép és még csak nem is zöld, az össz probléma, hogy a kép mérete ugrál fullscreen és egy kicsit összenyomottabb méret között. Ez függetlenül attól, hogy PAL vagy NTSC lemez van-e benne (a konzol PAL). Az eredeti kábellel stabil a kép, de olyan, amilyen. A kérdés csak annyi, hogy akkor ez most a tv hibája-e, hogy az nem támogat valamit, vagy kéne még valamit állítgatnom rajta?
Elõre is köszönöm,
Vejitto
Sziasztok!
Nekem még a legelsõ szériás PS2-õm van,ami csak az Action Replay kártyával viszi az írott lemezeket.Az unokaöcsémnek sikerült valahogy letörölni a kártyát.Lehjet-e valamit kezdeni vele vagy hol lehet venni ilyet?
Ha valaki tudna segíteni az életmentõ lenne,lehetõleg Emilben!
Elõre is köszi
Lammer
pedig mar kaptam a billenytuk utan... <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

petyka2
Attól függ melyik tipust...Csak a 39004-est érdemes.Vegyél inkább újat...

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Sziasztok!
Volna egy kérdésem, ha felújjítatok egy PS2-t, az kb meddig bírja? Jelenleg a GT4( eredeti) nem akar elindulni rajta.
Köszi!
petyka2
A #4737 én voltam...<#idiota>
Lammer!Ne szólj semmit...<#nyes><#boxer>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

krisztike
Xbox-nak jobb a grafikája...

grafikailag van külömbség a kettõ között????(ps2 xbox)

CHEAPBOY
ezt neked kell eldontened a jatekok (mire mik vannak- exkluzivak ugye, amik fontosak, ami mind2re van az ne legyen szempont), chippelhetoseg (ha nem tervezed eredeti jatekokkal futtatni, akkor az X amit ajanlanek), illetve az arak okán.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu