PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#love11>#love11>
A smooth sea never made a skillfull sailor
www.solops2.com (spanyol, torrentes)
http://dox.uw.hu/ (magyar, web/ftp, fizetõs)
<#vigyor3>#vigyor3>
(\\/) (O.o) ()_() This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Egyébként meg fele akkora sincs, mint a korábbi verziók, és sokkal halkabb is.
Igaz, hogy vincsit nem olyan egyszerû vele használni, cserébe viszont benne van alapból a hálókártya. <#hawaii>#hawaii>
[HUN]Kami*, kiskami*
Hogy nagyon rossz a hutese.
Mi a különbség? Ja tudom a DVD védelem az Res gépekem de azon már segít a DMS meg a többi chip??
Azon kívûl??
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ezt nem ajánlom a páralecsapodás miatt
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Biztos hogy azert fagy mert felmelegszik? En most lettem XBOX tulaj es nekem minden esetben ugy fagyott le a gep (zsir uj) hogy allo kep + zugo hang. Meg mertem volna eskudni hogy femelegszik es azert fagy le. 6 hetig szenvedtem vele amibe beletartozott egy visszavitel ahol vettem, atvarialtak a chipet benne, de nem segitett. Erdekes modon foleg a San Andreas alatt fagyott a legjobban. Kesobb rajottem hogy miert. Mert a San Andreas ALANDOAN TOLT. Megallas nelkul. Vinyo nekul egy DVD-meghajto gyilkos jatek. Na vegul uj gepet kaptam ami azota (most mar 2 honap) nem fagyott egyszer sem le. De meg egy hiba sem volt egyik jatekban sem. Semmi. Hat a PC utan nehez volt ezt megszokni. 😊 Szoval mint kiderult alaplap hibas volt az elso gep. Mivel a forumokon, meg ahol vettem meg nem talalkoztak ilyennel megallapithato hogy sikerult kifognom egy gyari hibas gepet elso konzolkent. De elotte a rossz geppel mar en is mindent kiprobaltam. Szobaventilator, masik TV meg minden. Mar azon gondolkodtam hogy -akarmilyen hulyen hangzik- csak a teszt kedveert hogy biztos legyek benne, beteszem a hutogepbe, ugy hogy csak a vezetekek jojjenek ki belole. Van egy kisTV amit oda tudtam volna rakni a hutogep tetejere. Es igy bizti kiderult volna hogy ezert fagy-e. Mert eleve hideg levegot sziv be. Hozzateszem hogy ez pont a legnagyobb melegben volt ugyhogy nem volt jobb otletem. Persze aztan nem csinaltam meg. De neked megerne szerintem egy probat. Nyilvan nem a fagyasztoba kellene betenni, hanem csak a legalso polcra. Hulye otlet?
Tudnátok ajánlani vmi jó kis 4-en játszható gémet?
Vmi lövöldözõset mondjuk...
Thx
(\\/) (O.o) ()_() This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Az a kérdésem lenne, hogy a ps2-n hol van az iLink nem mint ha használnám csak kérdem, mert nem naon találok ojat v ahoz hasonlót <#nevetes1>#nevetes1>
Az SMS feladója vissza hivást kért Őntöl. Ön bármikor küldhet neki egy \"elmész a k***a any**ba\"- SMS-T
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Jó, de csak a PS1-s játékokhoz 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
PSN ID.: Beegabor
lenne egy kérdésem! jó a ps1-es memóriakártya a ps2-höz?
elõre is köszi a segítéget!
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Ha nem netezni akarsz a gépen, hanem online játszani az már egészen más eset, szerintem keresd meg a játék topikját a fórumban és ott tudnak majd segíteni.
szóval akkor összegezve..........
azt mondod megéri megvennem az RGB kábelt?
slim ps2-m van! milyen progi kell hozzá? mert én pl. a pro evo 5-t szeretném majd neten nyomni!
Az RGB kábel hatása, hogy úgy mondjam, elég szembeötlõ. 😉
Nethez egy net adapter mindenképpen kell, kivéve, ha slim ps2-d van, plusz kell valamiylen progi is, de szerintem ne nagyon éld bele Magad a dologba, mivel a PS2 alacsony felbontása miatt nem lesz élmény a netezés.
tud vki olcsón memóriakártyát és joystickot? használtat érdemes venni vagy sem?
az RGB kábel sokat javít a kép minõségén?
ahhoz hogy tudjak internetezni a ps2-mel ahhoz mit kell csinálnom?
elõre is köszi a segítéget!
http://pspfilez.extra.hu/
tudsz mondani olyan márkát amit lehet 4x-sen?
vegyél olyan disket amin 4X is benne van az írási tartományba
ha már másolgatsz ne szar rózsaszin 8x aritára tedd
nem tudjátok mivel lehet 4x-sen kiirni a játékokat cdre?
mert az alcohol csak 8x-an enged!
Kell komponens kábel ahhoz, hogy HDTV-n nagyobb felbontásban szántsanak egyes játékok? Mert a mostani RGB kábellel pixeles...sima tv-n szebb a képe a játékoknak...
www.eurasia.nu
(HDTV nagyobb felbontását szeretném kihasználni)
PS4 PSN: angyisz
köszi a segítséget!
Még egy kérdés mi a proginak a neve és honnan tudnám letõlteni?
Segítek kiírod cd-re berakod,és memorycard install,browse és olvassa is a xvid mp3 ogg,divx,dvd stb....