PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tyler82
meg a www.playzone.atw.hu-t se hagyd ki Lúk!
<#love11>

A smooth sea never made a skillfull sailor

http://dlink.shp.hu (magyar, ftp-s, fizetõs)
www.solops2.com (spanyol, torrentes)
http://dox.uw.hu/ (magyar, web/ftp, fizetõs)
<#vigyor3>

(\\/) (O.o) ()_() This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

de amúgy mi a gond velük? rosszul dolgoznak vagy annyira szar chipet használnak? mind2?
ki tud olyan ilegális helyet ahonan letudok tölteni ps2 höz gamét

öregharcsa
ha garanciát ad rá akkor igen.....egyébként felejtõs

http://pspfilez.extra.hu/

megy a ventid rendesen vagy dobj rá egy usb-s ventit
Az apronet.hu-n hírdetõ boltok által chipelt, új PS2-krõl (43-45 ezer Ft körül árulják) mi a véleményetek? Érdemes ilyet venni?
tyler82
Ja. meg a GT4nél kifagy ha a GTmódból akarsz aracade módba váltani. (Verbatim DLre írva) amit a mostani 50004es gépem tökéletesen visz. meg minden mást is. Csak kell még 1 vastag gép!

Nekem semmi gondom vele (volt már nemegyszer, hogy 8 órát ment egyfolytában).
Egyébként meg fele akkora sincs, mint a korábbi verziók, és sokkal halkabb is.
Igaz, hogy vincsit nem olyan egyszerû vele használni, cserébe viszont benne van alapból a hálókártya. <#hawaii>

[HUN]Kami*, kiskami*

"mér mi a bajod a slimmel??"

Hogy nagyon rossz a hutese.
mér mi a bajod a slimmel??
tyler82
Mert slimet nem veszek az tuti!!<#hawaii><#smile><#nyes>

tyler82
Melyiket érdemes venni? SCPH30004 vagy SCPH 30004R?
Mi a különbség? Ja tudom a DVD védelem az Res gépekem de azon már segít a DMS meg a többi chip??
Azon kívûl??

Sir Quno Jedi
Ja, egybõl kinyírod, ha csak úgy bevágod oda.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mohus
"csak a teszt kedveert hogy biztos legyek benne, beteszem a hutogepbe, ugy hogy csak a vezetekek jojjenek ki belole."

ezt nem ajánlom a páralecsapodás miatt

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Nincs. Csak azert kerdeztem mert mar nem egy helyen olvastam hogy "nagyon jo hutese" lett az uj gepnek. 😊
Biztos hogy azert fagy mert felmelegszik? En most lettem XBOX tulaj es nekem minden esetben ugy fagyott le a gep (zsir uj) hogy allo kep + zugo hang. Meg mertem volna eskudni hogy femelegszik es azert fagy le. 6 hetig szenvedtem vele amibe beletartozott egy visszavitel ahol vettem, atvarialtak a chipet benne, de nem segitett. Erdekes modon foleg a San Andreas alatt fagyott a legjobban. Kesobb rajottem hogy miert. Mert a San Andreas ALANDOAN TOLT. Megallas nelkul. Vinyo nekul egy DVD-meghajto gyilkos jatek. Na vegul uj gepet kaptam ami azota (most mar 2 honap) nem fagyott egyszer sem le. De meg egy hiba sem volt egyik jatekban sem. Semmi. Hat a PC utan nehez volt ezt megszokni. 😊 Szoval mint kiderult alaplap hibas volt az elso gep. Mivel a forumokon, meg ahol vettem meg nem talalkoztak ilyennel megallapithato hogy sikerult kifognom egy gyari hibas gepet elso konzolkent. De elotte a rossz geppel mar en is mindent kiprobaltam. Szobaventilator, masik TV meg minden. Mar azon gondolkodtam hogy -akarmilyen hulyen hangzik- csak a teszt kedveert hogy biztos legyek benne, beteszem a hutogepbe, ugy hogy csak a vezetekek jojjenek ki belole. Van egy kisTV amit oda tudtam volna rakni a hutogep tetejere. Es igy bizti kiderult volna hogy ezert fagy-e. Mert eleve hideg levegot sziv be. Hozzateszem hogy ez pont a legnagyobb melegben volt ugyhogy nem volt jobb otletem. Persze aztan nem csinaltam meg. De neked megerne szerintem egy probat. Nyilvan nem a fagyasztoba kellene betenni, hanem csak a legalso polcra. Hulye otlet?
Sanja mert ha pc lenne már 5 ventit rádobtam volna...Igen pstwo...van valami jó ötleted?
Hi!
Tudnátok ajánlani vmi jó kis 4-en játszható gémet?
Vmi lövöldözõset mondjuk...
Thx

(\\/) (O.o) ()_() This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

PSTwo?
mohus
ez nem pc😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Sziasztok!nem tudtok véletlenül Ps2 hûtés technikákat?? mert már csomószor kifagyott!valszeg ez lehet a baja!thx
Deego
Hy!
Az a kérdésem lenne, hogy a ps2-n hol van az iLink nem mint ha használnám csak kérdem, mert nem naon találok ojat v ahoz hasonlót <#nevetes1>

Az SMS feladója vissza hivást kért Őntöl. Ön bármikor küldhet neki egy \"elmész a k***a any**ba\"- SMS-T

Sir Quno Jedi
Viszont PS2 gammák nem tudnak rá menteni !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DanielT
Az a gáz, hogy csak Ps1 -es cuccokhoz jó.
Lammer
csak PS1es jatekokat tucc elmenteni vele... szal ... <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Seth
igen így van, csak ahhoz jó...😄
(nem kell folytatni😄)

PSN ID.: Beegabor

Kaplan
Akkor én is mondom 😊
Jó, de csak a PS1-s játékokhoz 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Banyapapa
Jo,de csak a PS1es játékokhoz.

Seth
jó, de csak ps1-es játékokat tudsz rámenteni,mivel ugye meghatározott 15 blokk áll rendelkezésre,ami ps2-es mentésekhez nem jó, mivel kbyte-ban méri

PSN ID.: Beegabor

helló mindenkinek!

lenne egy kérdésem! jó a ps1-es memóriakártya a ps2-höz?

elõre is köszi a segítéget!
utángyártottból van "márka" vagy teljesen mindegy?
Al Age
Nekem még PS1-hez volt kettõ utángyártott memóriakártyám, igaz mindegyik standard 15 blokkos "1 megás" volt, de semmi különbséget nem éreztem a gyári és az utángyártott között.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

a mostani utángyártott memkártyák nem felejtik el az adatokat? használtok nem szoni kártyákat? láttam talán 16 és 32 megásakat is; ezek jók?
Al Age
RGB kábelt nagyáruházakban ezer Forintért kapsz. Annyit simán megér.
Ha nem netezni akarsz a gépen, hanem online játszani az már egészen más eset, szerintem keresd meg a játék topikját a fórumban és ott tudnak majd segíteni.

köszi szépen!

szóval akkor összegezve..........
azt mondod megéri megvennem az RGB kábelt?
slim ps2-m van! milyen progi kell hozzá? mert én pl. a pro evo 5-t szeretném majd neten nyomni!
Al Age
Szerintem inkább vegyél utángyártott, mint használt memóriakártyát és controllert.
Az RGB kábel hatása, hogy úgy mondjam, elég szembeötlõ. 😉
Nethez egy net adapter mindenképpen kell, kivéve, ha slim ps2-d van, plusz kell valamiylen progi is, de szerintem ne nagyon éld bele Magad a dologba, mivel a PS2 alacsony felbontása miatt nem lesz élmény a netezés.

helló mindenkinek! nem régóta van ps2-m úgyhogy szeretnék egy-két dolgot megkérdezni!

tud vki olcsón memóriakártyát és joystickot? használtat érdemes venni vagy sem?
az RGB kábel sokat javít a kép minõségén?
ahhoz hogy tudjak internetezni a ps2-mel ahhoz mit kell csinálnom?

elõre is köszi a segítéget!
ok köszi!!!!
öregharcsa
dvd decrypter......cd lemez?? a traxdata asszem tudja(4x-52x)....nekem még nem volt gondom vele...

http://pspfilez.extra.hu/

nem arita philips!!
tudsz mondani olyan márkát amit lehet 4x-sen?
Al Age
Egyik legjobb lemez... és még olcsó is 😉

mohus
ez lemeztõl függ nem a progitól

vegyél olyan disket amin 4X is benne van az írási tartományba

ha már másolgatsz ne szar rózsaszin 8x aritára tedd

hi
nem tudjátok mivel lehet 4x-sen kiirni a játékokat cdre?
mert az alcohol csak 8x-an enged!
Hi!
Kell komponens kábel ahhoz, hogy HDTV-n nagyobb felbontásban szántsanak egyes játékok? Mert a mostani RGB kábellel pixeles...sima tv-n szebb a képe a játékoknak...

köszi gammar!
Krego1:a progi neve:ps2 reality madia player 1.5
www.eurasia.nu
Vagyis nem lesz szebb a kép a komponens kábellel?
(HDTV nagyobb felbontását szeretném kihasználni)

Miért? az RGB-vel mi a bajod ? Progressive Scan azon is megy.

PS4 PSN: angyisz

helló gammar!
köszi a segítséget!
Még egy kérdés mi a proginak a neve és honnan tudnám letõlteni?
Hello Kgero1!
Segítek kiírod cd-re berakod,és memorycard install,browse és olvassa is a xvid mp3 ogg,divx,dvd stb....