PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
nálam most ugyanez a hiba van,nemtom mi okozza, mert másik gépen meg jó

PSN ID.: Beegabor

pedig nem vagy letiltva!

TukKo
Köcce a segitséget a pendivel kapcs
akartam privi
de azt irja engedély megtagadva

cicai
bocsi

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Al Age
HDLoaderrel (patchelt verzióval) viszont a játékok kb 87%-a megy és ez nagyon jó dolog. 😛

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Seth
jóaz, nyelvújítás rulez 😄

22Barna22
nélkül is nélküle pffff

22Barna22
ez a gond a PS-ekkel
de megvok Vinyó nélkül is nélküle

Al Age
Kijavítalak: _rengeteg_ játék nem megy vele. :-)
KB 6% okés az USBAdvance nevû progival.

Haxley az usb-s vinyó annyira lassu mint a dvd-rõl való futtatás vagy még lassabb. Én még ne próbáltam (valószinüleg nem is fogom mert vastagom van és van hozzá Net. adapter), de midenki ezt mondja. Meg azt is mondják, hogy sok játékot nem támogat az USB Advence. Javitson ki valaki ha tévedek!

22Barna22
cicai most nézem...ebben nincs is Online😄 LOL

Al Age
Fogalmam sincs, ezt Neked kell tudnod, ha 5.1-ben akarod hallgatni a játékokat. Én csak arra céloztam, hogy attól, hogy egy játékot rákötsz az 5.1-es hangfalrendszeredre még nem biztos, hogy tényleg 5.1-ben fog szólni.

a GT4 intróját lehet 5.1-ben kirakni
de mintha más játéknál is volt ilyen

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

cicai
pl?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Al Age
Ha azt akarod, hogy tényleg 5.1-ben szóljon, akkor optikai kábellel - olyan játékkal ami tud 5.1-es hangot adni.

cicai
akkor nem tom boccs😞

22Barna22
Itt nincs olyan h online...Miben van?Quick Race?vagy mi?x(

Vki ud szegeden olyan helyet ahol ps2-t lehet chipeltetni?
cicai
mintha ott láttam volna

22Barna22
picit maradj itt mindjárt kérdezek még😄

22Barna22
én vok hülye?😄

cicai
a fõmenüben

22Barna22
de esetleg nem tudod hol van carbonban Online menüpont?😄

22Barna22
mert hallgass rockotbasszussal xD

22Barna22
nem tudom de szerintem nem is éri meg....Mert egy játékzene nem 100 h jó basszussal.......gondolom van mélynyomód...😄 ADD EL NEKEM! 😄

cicai
Sziasztok
A PS2-t rá lehet kötni valahogy az 5.1-es hangfalra?

22Barna22
köszi...de azt is megmondaná valaki hol találom az online menüpontot a Carbonban? 😊))

Parancsolj! Itt egy komplett leírás: PS2 Online játék

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

22Barna22
Hi...Tudom nem ez a topic, de Carbon topicban nem akartak válaszolni...😞

Ki tudja hogy lehet PS2-n online játszani a Carbonnal? mert én nem akarok rájönni...Szét van osztva lakásban a net...

Aki tudlégyszi segítsen!

Köszi...

Tukko! A 7726. üzenetben, ahol a ps2-winyós megoldásról beszélsz, ezt írod: " Van még USB-s megoldás, de az elég lassú! " Ez pontosan mit jelent? Induláskor lassú vagy egész játék alatt? Lassabb mintha lemezrõl menne? Választ elõre is kösz!

22Barna22
de amikor bekerült a router a lakásba akkor fel is ismerte? (nem próbáltam ,ég semmit online)

Miért, eddig nem mûködött? Egy csomó embert ismerek, akik eddig is így játszottak.

Papesz

22Barna22
nah és azt hogy kell h routerrel szét van osztva a net? Hogy tom használni Online a gameket? Mostmár mûködik is?:S

Csibe001
Köszi szépen, megtörtént. 😊

Valaki tud abban segíteni, hogy kell megosztani a netet 2 hálókártyával a PC és a PS2 között? Tudom a router jobb, de nincs rá cash, 2 hálókártya viszont van! Priveben is irhatok, mindegy!

22Barna22
videókártya LOL... 😄 memkártya

22Barna22
khm...nem emlékszem hogy mondtam volna hogy nem számít hogy mennyibe kerül, de gy nyomorult videókártya féláron is jóóóó...de neked még olcsóbban kellett.Szóval gratulálok hogy találtál a legalacsonyabb ár ALATT is mem kártyát, de a valaminek a fele is több, mint a semmibõl az egész.......nem egészen ide illik, de az elsõ tagmondtat tökéletesen kapcsolódik a témához

Hát gratulálok, ha neked a $ nem számít, te tudod!Egyébként én csak Olcsi2 árát sokaltam! az aproneten van aki 3900-ért ad vadi újjat, csak Pest nekem kicsit messze van, de most már 576kbyt megoldotta a gondom! Szóval <#taps>
Olcsi2: azért nagyon köszönöm az ajánlatot!

Mintha a vateran vagy teszveszen lattam volna 4500ert..

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

22Barna22
ha sok akkor játsz mem-kártya nélkül...Ez a probléma eddig senkinek sem volt probléma 😄<#nevetes1>

öregharcsa
én úgy tudom játékoknál nem megy a billentyûzet, csak a linux oprendszeren(igen, ilyen is van rá!!).az egér + eddig 1 játékkal müxik tökéletesen(Age of Empires 2)ezt próbáltam...ezután feladtam, marad a kontroller...

ha rosszul tudnám sorry,de pár éve már nem nézegetem melyik megy egérrel és melyik nem....

http://pspfilez.extra.hu/

tukko: kösz az infót, dinomano: nem nem vagyok ideg<#falbav><#nevetes1>
Olcsi2: 5500, az sok, 576-t boltba ma találtam 2 színeset 8900-ért, szal darabja 4450. De gondoltam megúszom olcsóban is, meg 1 is elég lett volna!

Nekem van, vadiuj 8 megas sony 5500. Megvalaszthatsz is, milyen szinut akarsz.. 😊

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

dinomano
Jah, meg neha csal/segit a program... Most tolom a MOH-EA-t; ha közel van a celkereszthez az ellen, akkor automatikusan ráhuzza ellenre a célkeresztet; vagy jopar masik game-nel (HALO-k pl.) eleg nagy a célkereszt hatótávja; ill. hibahatart ad az embernek a program; ha picit mellélõsz a karinak, akkor is beviszi... Amugy nagyon bele lehet jönni a joy-os FPS-ekbe; és egyaltalan nem oylan szörnyü, mint ahogy 1-2 helyen beharangoznák... Nyomtam én már PC-n Pariah-t Joykarral is... :-P Most mar az a fura, ha PC-n eger+bill-el nyomom a HL2-öt... :-)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Igen azt észrevettem Hitman 3-ba, hogy mire a 2 õr lõni kezd elég sok mindenre van idõm. De mégiscsak más ezt egérrel és billentyûzettel. Valahogy jobban tetszene. Köszi a hozzászólást, a Te hozzáállásod korrekt. 😄

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Seth
meg lehet szokni, utánna teljesen természetes játszani vele, reflexszerûen. Amikor elõször játszottam fps-t, hát ezt nem lehet irányítani, aztán faszán bele lehet jönni.Egy játéknál megtanulod, többibe megy mint a karika csapás. Ráadásul a konzolos fps-eket direkt úgy csinálják meg nehézségre, hogy bele van kalkulálva a lassabb mozgás,fordulás. Billel ,egérrel asszem végigaláznád az extrém nehézségi fokozatokat 😄.

Ez a kérdés meg szerintem nem csak engem érdekel ... írtak sokan privátba, hogy megy-e ... de hát semmi. :S

Akkor nyomkodd az FPS játékot PS2-n joy-al ... nekem nem tetszik. De hát okoskodj csak és véletlenül se próbálj meg értelmes választ adni. Van PC-m, köszi.

powerdozer nézd meg itt:
http://www.consolecorner.hu/#page3
meg itt
http://www.konzolvilag.hu/index.php?data=1000&data=12
és itt is mindig találni
http://www.apronet.com/lista.php?alrovat=387

dinomano
jóóóvanna; ne ilyen idegesen... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"