PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csocso14

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

jaszy
Még 50 et sem. Túl nagy a kínálat és kevés a kereslet 😞

Prince of Máté
max 50et adnak érte vagy még annyit se

DaniX14
én kb eddig vettem hozzá gran turismo 4 meg memókártya a gépet kaptam meg a chippelést is ugyhogy én még nem tarok ott😊de sztem külön próbáld meg eladni!

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Barney Tech
Jah de ha összeszámoljuk kb 85000 költöttem rá.

DaniX14
el lehet adni annyiért ha összeszámitjuk a cuccokat de ne madnak érte annyit sztem!

Helló!
Láttam ilyen MaxShoot-ot ps2-höz, amivel csatlakoztatni lehet billentyûzetet, meg egeret. Van valakinek ilyene? Kíváncsi lennék mik a tapasztalatok vele kapcsolatban. Kompatibilis e a játékokkal? (nem csak az FPS-ekkel...stb) Fõ kérdés: Jó ez a cucc???
Barney Tech
Mondkuj a csatlakozok lehet hogy egy idõ után kilazilnak most péntosan a tv kimenetre gondolok.

Én a ps2 met leejtettem másfél méter magasról 😊 , mer a kontroller vezetéke beleakadt a lábamba , de semmi baja nemlett a gépnek.
Barney Tech
Én is el szeretném adni az enyémet és Xbox360anat venni.

Barney Tech
Egy PS2 új chippelt 2sony kar +1 másik kar,8mb memcard,,dobozos,rgb kábel,(eredetiek)a midnight klub 3 és grand turismo 4,+10db játék
75000ft adnának érte?

Nem tudjátok hol vesznek be használt ps2-t?Valami üzletet mondjatok vagy Budapesten vagy Kecskeméten.

Papesz

DaniX14
Valaki tudna javasolni valami olyasmi játékot mint pl. bully vagy vmi jó kis akció félét?

DaniX14
ok kössz a válaszokat hát nem dobálom csak elváltak szüleim és ha többi idõre viszem apumhoz akkor van szükség szállitásra!akkor jó

dinomano
Ha normalisan szalitod, nem lesz vele gáz, mint Tukko irta; termeszetesen a sok rázkódás nem hasznal neki...:-|

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Hát ha normálisan van szállítva szerintem nem lesz baja, de ha ugy dobálják mint egy zsákot az biztos nem tesz jót neki.

Eladó egy 1 éves használt nagyon jó állapotban lévõ PS2,2 kontollerrel,1 8 mb memóriakártyával(gyári),1 eredeti Monster Hunter játék,és egy Action Replay Max evo program.Akit érdekel az írjon msn-en:[email protected]

DaniX14
Hellotok!Az lenne a kérdesem hogy az nem tesz jót a ps2-nek ha viszük össze-vissza vagy ez baromság?

Hellhammer
Ha már szóbakerült a swapmagic... Nekem van egy eladó 3.8 Coder példányom magicswitch V3-al bontatlan állapotban (egyszer sem volt használva, a lemezek tokjamég le van ragasztva). Tamás256-nak ajánlottam, de most nem kell még neki. Szal ha valakit érdekel a dolog, privizzen rám.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

dinomano
Banyapapa-t kerdezzetek, ö szorakozott SWAP MAGIC-el... Konzol szakboltokban kaptok SWAP MAGIC boot-dvd-t, boot cd-t; meg pár kütyüt, amit bele kell tenni a PS-be(müanyag-izémicsodák..); és akkor a masolt game-ek nagy része menni fog... A chippeles kiméletesebb+job megoldas sztem... :-|

Hello!Ez a bootlemezes történet engem is érdkelne!valaki tud felvilágsitást adni?Mint Tamás 256-nak?please
dinomano
bóóótban tudsz venni boot lemezt; termeszetesen amit netröl töltessz,nem fog menni... 22-es csapdaja... :-D

Seth
és a letöltött boot lemezt hogy futtatod?

PSN ID.: Beegabor

Hellhammer
Hi!
Küldtem privát üzit.

Sziasztok! Lenne egy kérdésem... Azt hallottam, hogy a PS2 slim-et nem kell chip-eltetni, csak egy boot lemez kell hozzá és viszi az írott CD-ket... Igaz ez? Ha igaz, akkor honnan tudok letölteni boot lemezt? Elõre is köszi!
jaszy
Egy fejtakarítás nemártana.Vagy fejállítás. Volt nekemis gépem aminek ezvolt a baja. Rendbejött tõle.

sziasztok valaki tapasztalt már olyat h fagyogat a ps2? nem minden játéknál a fiifa'07 pl megy akár 3-4 órán át is de egy csomó játék megfagy egy félóra után nemtudja valaki h milehet a baj? chippelt a gép és írott a disc de mindegy mire írom jelentkezik a probléma ha valaki tud segíteni az írjon légyszi a [email protected] köszi
Szemezgess, van egy csomó játékteszt.

Papesz

NBA 2k7 Imááádom! 😊
Prince of Máté
Na

Már rég vettem új Gémet.

Tudnátok Mondani olyan játékokat amiket érdemes beszerezni?
KÖSSZ

Nincs vita!!!! Az a lényeg hogy a PS2 jobb... 😊😊 már azér is mer ez egy ps2 forum 😊😊 meg mer nekem is ps2 öm van😊😊<#wink><#wink><#wink><#wink>
jaszy
Viszont az X-box tartósabb ! Nade a favorit akkoris a Ps2 !! Énis jobban szeretem. Mais szátbombáztam egyet alkatrésznek 😊 Fránya servo ic kifingott benne 😞

Hát igen ez az elfogultság, de nincs ezzel semmi baj. nekem PS2-m van és az a jobb.<#buck>

cicai
Látszik hogy mindenki a saját konzoláért van oda😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Seth
barátnõdön letesztelted már?? 😄

cicai
a másik meg ez

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Prince of Máté
Mellesleg az X-box irányítója egy Bunkó és aligha rezeg míg a PS2-jé komplett vibrátorként is használható akár.

Prince of Máté
PFf látszik hogy értesz ezekhez...
Az okoskodók mint te azt hiszik hogy az X-boxon jobb a grafika mert erõsebb..
Hmm Hát nem.
<#kuss>

Seth
"Mellesleg a PS2-nek (már tapasztaltam) 1 picivel jobb a grafikája"

ez természetesen nem igaz, xbox sokkal szebbet tud mint ps2. Ott a gond hogy box-ra japcsik nem nagyon fejlesztettek, pedig tény hogy õk hozzák ki mindíg a legtöbbet egy konzolból, rengeteg olyan ötletük és apró trükkjük van,amivel olyan képi világot varázsolnak ami úgy tûnik padlóra küldi a rendszert,aztán mégse, mert olyan jól optimalizálják hogy csak ^^. Persze vannak nem japó cégek, akik szintén kenik vágják, de ritkán veszik a fáradtságot, hogy új trükköket fejlesszenek ki,amivel esetleg elódázhatnák a gép életkorát még 1-2 évvel. Lásd xbox-ra kik fejlesztenek manapság? szinte senki. Ps2-re még 1-2 évig jönni fognak anyagok, ha nem is csúcsprodukciók

cicai
Mivel jobb az Xbox?
- A beépített mrevlemezzel
Mellesleg a PS2-nek (már tapasztaltam) 1 picivel jobb a grafikája

probald meg, amikor bekapcsolod a bekapcs gombot kb 3mp-ig nyomd film lejatszas elott!

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Ula78
Hamár szóba került (pedig itt ennek semmi keresnivalója)
Mind kettõ dícséretes multal és játékokkal büszkélkedhet!
Mindkettõnek van elõnye hátránya, nem jobb egyik sem a másiktól, bárki bármit is mond!
(Volt nekem mind kettõ).
De a végsõ itéletet a Microsoft mondta ki, mivel megvont minden támogatást az XBox_1-tõl, a gyártás leált stb.
El fog veszi hama az idõ homályában, míg PS2-re még mindig jönnek a játékok.
A SONY garantált 2 év teljes támogatást, persze nem sok van már neki sem hátra. (bár a PS3 világ szerte nagy bukás, nálunk pedig csak õsszel jön)
Itt ahol lakom van egy kis konzolos üzlet, már bizományba sem vesznek be XBox_1-et, ami van nekük garival 20eft, még a PS2-35eft.
😞

22Barna22
hé! MrDos! Ezt mire véljem? 😄 Ki mondta h a PS jobb? Sztem is jobb a Box, de ez naon OFF! SENKI NEM KÉRDEZTE! Te kérdezted a Box topicban h jobb e a PC...onnan jött? XD LOL

Seth
Játékkínálatban, ami szerintem az 1. szempont, utána lehet szó grafikáról. Senki nem tud abba belekötni, mert tény, hogy a box sokkal erõsebb masina, de a játékkínálata , és a húzócímek garmadája nem lepi el a polcodat, az tuti

Nem tévedtél el?

Papesz

A grafikáról ne beszéljünk inkább.
Szerintempontosan 3000000-szor jobb az XBOX. Nem tudom miben jobb a PS2.
Prince of Máté
www.konzone.hu
kérlek szépen én itt vettem olcsón és tökéletes még hülye kapcsoló sincs rajta, de éles a kép és aranyozott a csatlakozó