Starsky & Hutch
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Telepítés:
1. Ha letöltötted, az egész rar fájlt kicsomagolod (ajánlott hogy az asztalra csomagold ki).
2. Megnyitod a kicsomagolt mappát
3. Rákattintasz a setup.bat fájlra (lehet hogy neked MS-DOS fájltipust fog írni)
4. Megvárod míg szépen települ.
5. Elindítod a játékot a starsky.exe fájlal!
Remélem sokat segítettem mindenkinek!
Ha kérdésed van, írj egy emailt: [email protected] <#wave>#wave>
He??????????
He??????????
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Sajnos a játék tiszta driver feeling de az irányítás a közelébe sem ér...Ott csúszott kapart pörgött driftelt a kocsi,itt meg tapad és kézifékkel csúszik.
Amúgy ettõl elekintve faja,én már két kocsit üldözök elég kemény:))
`Take a look to the sky just before you die`
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Van belsõ nézet?
Fizikai megvalósítás milyen?
Gyalogosok, forgalom van-e?
thx
Piros akkor lesz a célkereszt ha befogta a szöszi...
Amúgy jól fogja be ha az ellen közvetlenül elötte vagy a kocsid orrától kicsit balra van..
Mellesleg a legtöbbet az sebez ha a tereptárgyakat ráuszítod (pl hordó ellövése mellette)...
Nem rossz a stuff én elvagyok vele,inkább mint egy colin 3:)
Feladom...Pedig még nem is lenne olyan rossz a játék, de ezt nagyon elkúrták.
Azért megpróbálom ;) hátha elõjön belölem a 9 éves.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ezzel az egérrel lövök, billel autókázok rendszerrel nem tudok mit kezdeni, ezenkívül az autó elég gagyimódra viselkedik, mondom ezt úgy hogy tisztában vagyok árkád mivoltával, de a gta is az és ott mégis valóságosnak hat a vezetés élménye.
Ezenkívül a város elnagyolt, a játékmenet unalmas.
Elsõ pálya egy kocsit kell üldözni és szarrá lõni.Na most ez igen érdekes mert az üldözött kocsi körül megjelenik egy sárga célkereszt, és ha ez piros akkor van célban(kb egytized másodpercig) akkor kell lõni.No ezt meg kell csinálni vagy 30-szor , de nem olyan könnyû, mert a célkereszt szerintem tök véletlenszerûen pirosodik be.Végre sikerül...
...Következõ pálya ugyanez csak furgont kell szarrá lõni miközben már visszalõnek.
Jó köszi...
Amúgy még vannak ilyen kilõhetõ bónusz biszbaszok is, lehet látványosakat ugratni stb.
ANNYIRA nem lenne rossz, ha igényesebb lenne a mind a játszhatóság, mind a látvány.

\"Life is around you and in you.\"

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Itt van egy videjo, egeszen jonak tunik ez alapjan, bar mar sokszor tevedtunk:)
A legutóbb amit megpróbáltam és valami hasonló képi elemei voltak az a crazy taxi volt.
Ááá, szegény én.
Bár egész sokáig ellehetett vele szórakozni, meg túl nehéz is volt.Ebbe majd ki lehet szállni, vagy csak autó?
?
, legalábbis remélem