36
-
#36 Megmondtam, rajtad csak röhögni lehet, de erre legalább jó vagy! Amúgy fölösleges vitázni vki olyannal, akit naponta kimoderálnak. Te annyira sügér vagy, h lemented a saját beszólásaidat, h ha kiszedik akkor visszaírhasd? Uram atyám!
"kapalozol", "beszivtad", "igy jar mindenki aki velem kezd"
Nem szívtam be semmit, leírtam amit gondolok, ahogy gondolom. Mi közöd hozzá?
Veled itt már nem kezd senki, mert un mindenki, Te kezdesz ki mindenkivel, mi meg jót röhögünk rajtad.
Ha vki nV "hívő", vagy szimpatizáns azzal nemhiszem, h bárkinek bármi baja lenne itt, és uaígy fordítva. Az a baj (a te esetedben) h egyszerűen nincs se stílusod, se érveid, annyira vagy képes, h ha vki szted nem "igazat" vagy "jót" mondd akkor azt alpári módon leszólod érte. Annyit nem bírsz fölfogni, h ez 1 FÓRUM, itt a VÉLEMÉNYÉT mondja el mindenki, Te meg jössz, és "anyázol"... De semmi baj, csináld csak, amíg hagyják, addig is jó vagy poénnak, ügyeletes udvari bolondnak...
Fuss atinever fuss!!!
-
Poki #34 Egy biztos. Az FX nagyon drága ahhoz, hogy az ember megvegye. A teljesítménye sem a legjobb. Az igaz hogy lehet kapni FX5800-at is meg Ultrat is, mivel láttam több helyen is a neten. pl. DEPO.hu-n is fel van tüntetve.
Bakker atinever: Vegyél FX-et mert neked az a legjobb, minket meg hagyjál békén, mert nekünk jobb a "vacak" ATI termék is. Meg nincs is annyi pénzünk, hogy megengedhessünk magunknak egy "high-end"-es cuccot. -
#26 1. Mintha elfelejtettél vna válaszolni. Ha 1 hír arról szólt, h a kártya KÉSIK és ezért CSAK JÚNIUS VÉGÉN JELENIK MEG és tényleg akkor jelenik meg akkor az KÉSÉS nem?
2. "Kitartoan probalkozz csak az xfx.hu-val hatha 1x bejon! =)" keress vissza, idézz nyugodtan én még NEM HIVATKOZTAM SOHA AZ xfx.hu-ra. Mondtam már legalább tartsd "észben" (na jó, ez tényleg elvárhatatlan tőled) h kivel miről vitatkozol, és ha lehet ne keverd őket mert kínos lesz, mint most is.
3. Én még nem hallotam arról hírt, h vki vett vna Mo-n Fx5800-at, bár elég láma is lenne az illető mivel az R9700pro gyorsabb is nála, olcsóbb is nála és már vagy 9-10 hónapja kapható...
atinever, rajtad csak röhögni lehet, de erre legalább jó vagy! HAJRÁ!!! -
#22 qaz megnéztem, remélem atinever koma is megteszi mert egyszerűen eltántoríthatatlanul hitt a kártya megjelenése utáni Tomshardwer tesztben, de lám, az igazi megjelent 5900U... Hát nem is tudom elég siralmasan "teljesít", remélem kiadnak végre vmi tényleg "jó és újra a világlegjobb/gyorsabb chip"-jét nV-ék mert különben az ATI mérnökei nyáron fognak téliálmot aludni, és sose kön ki az R400(/420legújabban) mert: MINEK? -
#20 Okoska, A nicked nem a képességeidre vonatkozik.
Leírom, hogy te is értsd: vicc volt. -
gonosz #19 hol van teszt a vegleges 5900u-rol, meg a 9800 pro 256 ddr2 -rol?
256bites vezerlovel ddr2 memo? az mar dongethet.. -
#18 OFF (gyengébbnek: atinever):
Én ebbe belefáradtam, legalább arra emlékeznél, h kivel mikor miről vitázol. De h könynebb legyen belinkelem:
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1054572932
Először nézd meg a 20-as utána pedig a 30as számú hozzászólásom. Utána meg szépen kérj bocsánatot h megint csak kötekszel ráadásul szokásod szerint semmit nem írsz a cikkről... itt uais megbeszélni akarjuk a véleményünket nem egymást anyázni.
Az, h egy olyan időpontot jelentettek be megjelenésnek ami már pofátlanul nagy késés lett vna és akkor képesek kihozni "pontosan" abba nem tudom mi a nagy kunszt. A korábbi cikk arról szólt, h a kártya késik, és vszínűleg CSAK JÚNIUS VÉGÉN JELENIK MAKD MEG. Hát akárhogy nézem most június vége van. Akkor meg minek örülsz? Kis hazánkban pedig még az xfx.hu-n sem lehet kapni, 5800at, hol van még az 5900U?
ON
Szerintem nagyon sok érte ez az ár, különlegességnek sem éri meg, hiszen az R9800pro 256DDRII is "csak" 100e körül van, a 161e Ft túúl sok, de összel már az R9800 fog ketyegni a gépemben!!! :)) -
Rockety #17 ennyi pénzből inkább veszek egy frankó monitort bakker, sőt ha nem valami tipi - topi moncsit vesz az ember még egy középkategóriás vidkártya is becsúzhat mellé (4200as szintű mondjuk). Szal ez az ár azért LOL. -
gonosz #15 mondjuk en inkabb eladnam es vennek mas es jobb:) tipust helyette, a fennmarado summabol meg meglenne a nyaralasom :) -
#13 Hát szó se róla, én is vágnék neki helyet!! :D -
gonosz #12 azert ha hozzamvagnanak egyet, nem dobnam ki a szemetbe :) -
#11 Ez be sem fér a gépembe... Ennek valami hosszabított ház kéne!! :D Vagy vágok neki helyet... -
Borg #10 jo én a 9800pro256ot számoltam át most... de igy meg főleg:) -
Anee #9 83 ezer+áfa a 9800 PRO szóval azt kell szénné húzni...
duplája a GF FX5900U...kicsit nevetséges -
#6 Veszek 2-t. összekötöm SLI-vel, mint annó a voodoo-t, úgyis 2 agp slot van az alaplapomon....
:)))) -
Borg #5 LOL:)
Milyen hónap is van? Június közepe hm... annyit nem késett végülis...
Mennyiért is van 9800? 110+fa hmmm
Akkor aztán marhára megéri venni egy kártyát 161ezerért, ami ráadásul fairplayben ugye, lassabb mint a 9800... -
#2 :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))