Mivel foglalkoznak ma a 3dfx egykori vezetői?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja, meg 1.1-es opengl dll-juk sem volt sajna. Mindenki 3rd party opengl drivert hasznalt voodoohoz. Amugy a glide szep volt es jo volt, csak korlatai voltak, mert 1xruen 32 bites glide nincs pl. De a savage-nek is volt sajat apija, a metal, ugye? (ha jol emlexem), melyet unreal tamogatott is.
Hogy te milyen hülye vagy.
Hát én úgyemlékszem már a Riva128 is tudott 24bitet
Ja az elõbb az a Rage 128 Riva akart lenni😊 csakhát evés közben fene se figyel annyira😊)))
Ja az elõbb az a Rage 128 Riva akart lenni😊 csakhát evés közben fene se figyel annyira😊)))
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
most mondjam azt hogy volt rage128am és nem bántam meg hogy nem voodoot vettem?😊 amúgy volt voodoo2 is de azon gyors túl is adtam mert nem a teljesitmény a lényeg hanem a sok csicsa nekem😊) igy most is atim van, bár ezt az FXet nagyon vártam de már nem is igazán tudom miértis😞
na de majd az FX2 vagy miaszösz😄DD
na de majd az FX2 vagy miaszösz😄DD
Mármint 2d/3d, illetve a voodoo2 csak 3d, igaz? 😛
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
a TNT2-õm meghalt az 1024x1024-es textúráktól ut2k3-ban. Igaz, csak 16MB-os volt 😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Tokmind1 ki talalta ki 1szer regen, a kerdes hogy most mit tud. Ha lemarad, akkor bukta, ez van. Itt nem lehet a multbeli erdemekbol ma +elni.
A Harry Potter ironoje is munkanelkuli csoves volt, most meg az 1ik leggazdagabb brit. Vagy ott van a Simpson csaladot rajzolgato magyar tag a Frei dossziebol.
Hála égnek az ATInál senkit sem emlitettek😄DDD