HDD szállítása repülőgépen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
nem árt. én többször vittem magammal vinyót repülõgépen és az átvilágítás sem gond (még a fényérzékeny filmeknek sem). szóval nem gond. de szerintem is mindenképpen a kézitáskádban vidd, különben megsérülhet.

dikki*yysw
Még nem tudták, hogy TheZsenykával van dolguk 😄

Fight Club : hajigálók=csomagkezelõk 😄

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Off:

Emléxem egyszer úgy utaztam hogy másnap reggel jövök vissza. A biztonságiak szépen nyugisan hátradõlve ültek az átvilágítóba vezetõ szallaguk mellett. Ugye Én mentem volna a detektoros kapuhoz, lévén semmi (szó szerint semmi) csomagom nem volt. 'Aszongya' meglepett fejjel: -Maga meg hova megy? - Mondom hogy hova... - Csak így lazán? - Mondom hogy igen. Egy darabig gyanakodtak aztán átengedtek.

Met
Esetleg kérdezd meg õket telefonon.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Tikal
Én egyszer boros palackokat vittem csomagtérben, tulélték 😊 De simán viheted magaddal is az utastérbe, szolsz nekik átvilágitáskor és kész..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Utastér:
-lehet, hogy kellemetlenségeket fog okozni,ha
meglátják a röntgen kamerák a csomagban,szerintem magyarázkodnod kell majd
-normál hõmérsékleten lesz

Csomagtér:
- ha kellõképpen körbepakolod ruhákkal, akkor nem
kell izgulnod a rázkódás, poggyászkezelés miatt
- nagyon hideg van

Szerintem csomagtér, jól 'kipárnázott' bõröndben.
szerintem feltétlenül szol elõre az átvilágitás elõtt, az a legbiztosabb, nem hülyék, üzletemberek is laptoppal mászkálnak, biztos tudják hogy kell kezelni

csomagtérbe kerülõ táskákat biztos hogy dobálják, én kézibe raknám

Sziasztok!

Külföldre akarok utazni, es HDD-t is akarik vinni magammal. Nem tudja valaki, hogy a repülõtereken amikor átvilágítják az utasok táskáit, az árt-e a vinyoknak (sajnos nem tudom milyen elven mukodnek a femdetektorok)? Miben vigyem: a kézi, vagy inkabb a csomagtérbe pakolt taskamban? Van valakinek tapasztalata ilyen teren?