Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Nieleen
Nieleen
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Nieleen
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ez melyik szerveren volt? Ja és én rajta vagyok? 😉
épp telepítgetek nem érek rá :p
Nieleen
mondjuk Yossal kitárgyaltuk dokit a háta mögött..messzirõl lehet látni melyik a Kotász ha ellenünk van 😄
Nekem nincs jelszavam de direkt nem is kértem. Sztem jobban csináljátok ezt nálam.
Magnetic!
Zsé ment.
Ti is tudjátok az rcon jelszót, ha valaki nem tetszik, ti is ki tudjátok vágni! 😄
Nieleen
Vki-t szavazással sikerült már szerverrõl kitenni?<#confused>#confused>
Amúgy azt hittem kickeled az egész bandát amikor Mentolt anyázták<#ravasz1>#ravasz1>
Fejbelõtt 272
Gránát által halt meg 185
<#hehe>#hehe>
KM: Akár ma is elutalhatod. Én mindenképp utalom 3-án reggel.
M.
kerekíteni meg nem felfelé kell <#hehe>#hehe>
A Február hónap a következõképpen alakul:
Tagok:
- KM (555.5Ft)
- Zaki (555.5Ft)
- Yossarian (388.5Ft)
- Dietrich (538.5Ft)
- Me and a monkey (388.5Ft)
- Dr. Kotász (555.5Ft)
- Hofitom (555.5Ft)
- Mentol (789Ft)
- Magnetic (555.5Ft)
A fizetési határidõ Február 3!
M.
Nieleen
Addig sajnos marad az ftp és a lassú letöltés.
M.
A taglista (Reloaded):
Dietrich
Dr. Kotász
Hofitom
KM
Magnetic
Me and a monkey
Mentol
Yossarian
Zaki
M.
Nincs hozzá közöm az igaz, csak egy tapasztlat a mi szerverünkröl: vegyétek ki a kckplayer szavazást, a csíterek ellen mehetne a pb. ha viszont anyázás meg vita van akkor 3 figyelmeztetés után kirúgom az illetõt, vagy ha szólnak, hogy vki inaktív, akkor azonnal. Általában mindig van fent közülünk vki... Mondjuk a pb-t azután érdemes feltenni miután sokan járnak a szerverre. Olyankor is szoktam szólni ha vki nem a rádióval foglalkozik, mint pl tegnap is: a srác állt a templomban és lötte az ellent, második figyelmeztetésemre hajlandó volt megmozdulni a rádió irányába <#vigyor>#vigyor>
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
most 8 név van a #39251-ben szereplõ listán...ha KM is benne van a szerveres dologban akkor így 9
De akkor ki a többlet? nem csak 9-en vagyunk? Vagy KM végül be se szállt?
Nieleen
Kellene a tagok listája mert fejbõl nem igazán tudom.<#vigyor3>#vigyor3>
A taglista (szerintem és bocsi ha kihagytam valakit):
Dietrich
Dr. Kotász
Hofitom
Magnetic
Me and a monkey
Mentol
Zaki
Yossarian
M.
Nieleen
Tegnap összefutottam Magnetic kollégával a szerverünkön (BAS INDEX) és mondta, hogy este már telt ház volt nálatok! Gratulálok!
Mi még nem állunk így, de haladunk, mondjuk a VPK-ról nehéz átcsábítani az embereket! Fõleg a múlt heti szakadási hibák miatt is!
Most már ezt elhárítottuk, úgyhogy valamelyik este összehozhatnánk nálunk egy bas partit, aztán másnap nálatok dom, vagy ctf partit!
Nagyon jót tenne a szervereinknek, mondjuk fõleg a mienknek, mert még ellégé kevesen járnak!
A másik, hogy valaki segítsen már aki közületek megcsinálta a tvn-es honlapot, mert regisztráltam már, fájlt is töltötttem fel rá, de egyszerûen nem tudom, hogy mit kell tennem, hogy legyen egy bejelentkezõ oldalam, menüpontok stb.!
Nekem az is jó ha az email címemre ír pár sort (ha van ideje), nem akarom off-olni a topicotokat, de nem tudok kihez fordulni!
Elõre is köszi!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
megkérdezték kié ez a szerver..kérdem..miért?
válasz nem jött..majd megjelent szavazás Dietrich kirugására..😉
mondtam érdekes történet lenne ha kirúgnátok..aztán valaki szólhatott a tagnak, hogy az egyik fizetõ én volnék (más közülünk nem volt ott épp)szóval ezért nem jó a nyílt kiszavazósdi.
vége az lett hogy mentem GFM2 modra..
Dietrich, jó dolog is az ötletelés, de ez mind programozást igényel. Nem úgy megy ám ez a dolog, hogy minden ötletre van egy kapcsoló, amit 1-esre kell billenteni és már fasza is 😄
A célzáshoz: elismerem, néha tényleg felesleges a célzás, de nekem már berögzõdött, hogy azonnal célzok. Úgyhogy ha valaki csak 1 cm-re van, akkor is magától mozdul az ujjam.
Nieleen
az a baj hogy 100%-ra jó megoldás nem létezik ha ti nem vagytok ott.
külföldieket is elkezdték kiszavazni mert csak...(ez még néhány esetben indokolt is)
viszont legközelebb élbõl kirúgatom egy Virus nevû polákot ha megjelenik..sokadszor lép ki úgy hogy elötte le TK-z a respawn résznél..ezzel el is buktuk a dom-ot
mondjuk ilyen akkor fordul elõ ha épp fekszem a rádió mellett telepítem, miközben messzebbre célozva tartom a fegyvert, de egy ellen is lefekszik telepíteni..ugye ilyenkor van az, hogy megáll a rádió telepítés, én lövök és nem történik semmi..
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
de most komolyan, te nem találkoztál még ezzel a buggal?
Jut eszembe, nagy voltál ma este!
Nieleen
Arcoltak kicsit, bunkók is voltak kicsit, aztán kiszavazgatták a külföldieket. Leanyázták Mentolt. Kidobtam az anyázóst 2-3-szor, aztán megint arcoltak egy kicsit, mire Mentol elment. Kár érte... Aztán 5 perc múlva lelépett ez a szánalmas banda is. Nem kár érte...
Nieleen