Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
mondjuk már régóta ismertek a trükkjei csak most újra napirendre került 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Amíg fenyképeztem engem is ledózeroltak😊

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Yossarian
az a hulla meg asszem az enyém, mert a földön keresgéltem a stukkert, amikor hátbalõttetek 😄 Csak késõbb láttam meg én is, hogy a levegõben forog.

Nieleen

Yossarian
nem vagy rajta a listán, de lehet, hogy nem volt még elég killed, vagy játékidõd rajta.

Nieleen

Elvégre a tied volt😊

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Yossarian
Az a fickó a Doki, amelyik lövés helyett azonnal a táskájához nyúlkál ha meglátja az ellent, miközben elbújik valami tereptárgy mögé gránátot fõzni 😄DD

Nieleen

Dietrich
jaja én is leklattyoltam a lebegõ mp40-est

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
😊)

ez melyik szerveren volt? Ja és én rajta vagyok? 😉
épp telepítgetek nem érek rá :p

Yossarian
most nézem, hogy 100 killbõl 86 fejest lõttem. Kezdek félni magamtól, lehet, hogy észrevétlen mégis csítelek? 😄DD

Nieleen

Dietrich
nem sok kell hozzá és több lesz a gránát halál..<#nyes>

mondjuk Yossal kitárgyaltuk dokit a háta mögött..messzirõl lehet látni melyik a Kotász ha ellenünk van 😄

Dietrich
igen tudjuk de én ezekhez az rcon dolgokhoz <#lama> vagyok

Yoss!

Nekem nincs jelszavam de direkt nem is kértem. Sztem jobban csináljátok ezt nálam.

Magnetic!

Zsé ment.

Yossarian
fijúk, ne tõlem várjátok a csodát!
Ti is tudjátok az rcon jelszót, ha valaki nem tetszik, ti is ki tudjátok vágni! 😄

Nieleen

Monnyuk az a szánalmas kis banda az T4C nevû amikor ott nekiállt szavazgatni... háááát nem tudom, hogy ezek után kell-e.
Vki-t szavazással sikerült már szerverrõl kitenni?<#confused>

Amúgy azt hittem kickeled az egész bandát amikor Mentolt anyázták<#ravasz1>

zaki
😄

nem is tudtam, hogy van statisztika, véletlenül kerültem csak oda az oldalra 😄

Dietrich
doki stat:
Fejbelõtt 272
Gránát által halt meg 185
<#hehe>

zaki
Dietrich
nem..én lefelé kerekitek nem érdekelnek a szabályok! <#hehe>

Magnetic
.49 fillértõl már felfele kell kerekíteni <#hehe>

KM: Akár ma is elutalhatod. Én mindenképp utalom 3-án reggel.

M.

KM
Oksa, vettem. Mehet már most is a februári utalás?

Dietrich
50 fillért nem tudok utalni <#zavart1>
kerekíteni meg nem felfelé kell <#hehe>

Magnetic
Sziasztok,
A Február hónap a következõképpen alakul:

Tagok:
- KM (555.5Ft)
- Zaki (555.5Ft)
- Yossarian (388.5Ft)
- Dietrich (538.5Ft)
- Me and a monkey (388.5Ft)
- Dr. Kotász (555.5Ft)
- Hofitom (555.5Ft)
- Mentol (789Ft)
- Magnetic (555.5Ft)

A fizetési határidõ Február 3!

M.

Yossarian
sztem nem rossz az a szavazás, mert nincs mindig admin a szerveren. Ha meg valaki visszaél vele, akkor az illetõt is ki lehet szavazni, vagy kickelni.

Nieleen

Magnetic
Szerdán lesz idõm foglalkozni a http redirect-el.
Addig sajnos marad az ftp és a lassú letöltés.

M.

Magnetic
<#zavart1>Bocsi KM<#zavart1>

A taglista (Reloaded):

Dietrich
Dr. Kotász
Hofitom
KM
Magnetic
Me and a monkey
Mentol
Yossarian
Zaki

M.

HD JOHNNIE
hi all! fel akartam menni a szerveretekre, hol persze elkezdte letölteni a dolgokat... 600K 3 percig tartott, amikor meg láttam, hogy egy 36Mb-s cuccot akar leszedni akkor az kb 5 órámba tellett volna 😊 Szóval nincs vmi gyorsabb út módi? általában szerverekrõl 130-160K-val szoktam tölteni, de itt csak 2-3k-val töltötte... 😞
Nincs hozzá közöm az igaz, csak egy tapasztlat a mi szerverünkröl: vegyétek ki a kckplayer szavazást, a csíterek ellen mehetne a pb. ha viszont anyázás meg vita van akkor 3 figyelmeztetés után kirúgom az illetõt, vagy ha szólnak, hogy vki inaktív, akkor azonnal. Általában mindig van fent közülünk vki... Mondjuk a pb-t azután érdemes feltenni miután sokan járnak a szerverre. Olyankor is szoktam szólni ha vki nem a rádióval foglalkozik, mint pl tegnap is: a srác állt a templomban és lötte az ellent, második figyelmeztetésemre hajlandó volt megmozdulni a rádió irányába <#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Köszi! Próbálkozok!
DJ Skyline
én nem szálltam be!😄
most 8 név van a #39251-ben szereplõ listán...ha KM is benne van a szerveres dologban akkor így 9

KM
Még nem fizettem, én februártól kezdek!<#kacsint>

Yossarian
ja. és most nézem, hogy Te is kimaradtál 😄
De akkor ki a többlet? nem csak 9-en vagyunk? Vagy KM végül be se szállt?

Nieleen

DJ Skyline
ez milyen lista? akik beszálltak a szerveres buliba?

Yossarian
KM kimaradt!

Nieleen

Magnetic
Majd szerdán megbeszéljük. Hacsak addig nem tudod megoldani <#email>

Magnetic
Sziasztok,

Kellene a tagok listája mert fejbõl nem igazán tudom.<#vigyor3>
A taglista (szerintem és bocsi ha kihagytam valakit):

Dietrich
Dr. Kotász
Hofitom
Magnetic
Me and a monkey
Mentol
Zaki
Yossarian

M.

Yossarian
szedjél le egy free, vagy x napig ingyenes webeditort és percek alatt összedobsz egy olyan lapot. Némelyikben template-ek is vannak, ami még könnyebbé teszi a munkádat.

Nieleen

Sziasztok!

Tegnap összefutottam Magnetic kollégával a szerverünkön (BAS INDEX) és mondta, hogy este már telt ház volt nálatok! Gratulálok!
Mi még nem állunk így, de haladunk, mondjuk a VPK-ról nehéz átcsábítani az embereket! Fõleg a múlt heti szakadási hibák miatt is!

Most már ezt elhárítottuk, úgyhogy valamelyik este összehozhatnánk nálunk egy bas partit, aztán másnap nálatok dom, vagy ctf partit!

Nagyon jót tenne a szervereinknek, mondjuk fõleg a mienknek, mert még ellégé kevesen járnak!

A másik, hogy valaki segítsen már aki közületek megcsinálta a tvn-es honlapot, mert regisztráltam már, fájlt is töltötttem fel rá, de egyszerûen nem tudom, hogy mit kell tennem, hogy legyen egy bejelentkezõ oldalam, menüpontok stb.!

Nekem az is jó ha az email címemre ír pár sort (ha van ideje), nem akarom off-olni a topicotokat, de nem tudok kihez fordulni!

Elõre is köszi!

Ryan

Malakai
Jah, ezt én is szeretem, végülis nem is olyan sokkal régebbi játkmód, mint az SD... 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
a másik, hogy ezek a lámák nem tudták mi a lényege a ctf modnak...állandóan szavaztak a köv. mapra..mert ugye kurva nehéz megérteni mi a lényege :p

Dietrich
de a tegnapi nap is azt bizonyítja, hogy csíterek nélkül is az tud lenni..
megkérdezték kié ez a szerver..kérdem..miért?
válasz nem jött..majd megjelent szavazás Dietrich kirugására..😉
mondtam érdekes történet lenne ha kirúgnátok..aztán valaki szólhatott a tagnak, hogy az egyik fizetõ én volnék (más közülünk nem volt ott épp)szóval ezért nem jó a nyílt kiszavazósdi.

vége az lett hogy mentem GFM2 modra..

Yossarian
Nem csak a TK-st kell kivágni, hanem azokat is akik csítelnek, nem a célért harcolnak, vagy inaktívak, esetleg anyáznak, stb... Szal ha kiveszed a "kick player" szavazást, akkor admin nélkül az idióták paradicsoma lesz a szerver.

Dietrich, jó dolog is az ötletelés, de ez mind programozást igényel. Nem úgy megy ám ez a dolog, hogy minden ötletre van egy kapcsoló, amit 1-esre kell billenteni és már fasza is 😄

A célzáshoz: elismerem, néha tényleg felesleges a célzás, de nekem már berögzõdött, hogy azonnal célzok. Úgyhogy ha valaki csak 1 cm-re van, akkor is magától mozdul az ujjam.

Nieleen

Dietrich
olyat kellene beállítani hogy 5 tk után kapjon kicket az illetõ aki szándékosan TK-zik..

az a baj hogy 100%-ra jó megoldás nem létezik ha ti nem vagytok ott.

dr Kotász
Kivegyük a kick player szavazást?
Dietrich
tegnap engem is kiakartak szavazni valakik mert ilyen szavazós kedvük volt...nem biztos hogy ez jó megoldás..engedni.
külföldieket is elkezdték kiszavazni mert csak...(ez még néhány esetben indokolt is)

viszont legközelebb élbõl kirúgatom egy Virus nevû polákot ha megjelenik..sokadszor lép ki úgy hogy elötte le TK-z a respawn résznél..ezzel el is buktuk a dom-ot

Dietrich
"1 méterrõl minek becélozni?"

mondjuk ilyen akkor fordul elõ ha épp fekszem a rádió mellett telepítem, miközben messzebbre célozva tartom a fegyvert, de egy ellen is lefekszik telepíteni..ugye ilyenkor van az, hogy megáll a rádió telepítés, én lövök és nem történik semmi..

me and a monkey
Tegnap egy mellettem elosonó oroszt (egy láda mellett gugoltam) kb. 1 m távolságról hátba lõttem, meg se rezzent, semmi vér, érintetlenül poroszkált tovább. Sõt még a hangra sem fordult meg. Azóta sem értem....<#nemtudom>

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Yossarian
hogy eltalaljam 😊
de most komolyan, te nem találkoztál még ezzel a buggal?
Jut eszembe, nagy voltál ma este!

Nieleen

zaki
1 méterrõl minek becélozni?<#nemtudom>

Yossarian
ma vendégünk volt 5-6 fõvel a T4ce klán a szerverünkön.
Arcoltak kicsit, bunkók is voltak kicsit, aztán kiszavazgatták a külföldieket. Leanyázták Mentolt. Kidobtam az anyázóst 2-3-szor, aztán megint arcoltak egy kicsit, mire Mentol elment. Kár érte... Aztán 5 perc múlva lelépett ez a szánalmas banda is. Nem kár érte...

Nieleen

Yossarian
az a gáz, mikor valaki 1 méterre áll tõlem én meg kar98-cal szép komótosan sebészi pontossággal becélzom a tarkóját, aztán elsütöm a puskát és meg sem sérül. A faszi meg megfordul és pacallá darál géppisztollyal 😊

Nieleen