Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
errõl beszélek.
Kandurex
Én nem hurrogtam le...spec azon nevettem amit a kollega mondott, hogy még fent sincs rajta...😊 De le a kalappal a gyorsaságukért.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

I.C.ram
Az a bajom, hogy itt valaki mondott egy linket, ahol fentvan, rögtön rá lehurrogták, hogy mi a szarért kell ilyen linket reklámzni, ahol nincs teljesen fent.
Hmuda
Már két file lent van. 😛PP

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Frank99
hát, kedves Svejk, valahogyan védeni kell a játékokat...

egy securom nem probléma (általában) de egy serial az egy Netes játék sajnos.

vedd meg, ha nyomulni akarsz...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Kifejtenéd hpgy most mit akartál mondani illetve mi bajod van? 😄

Kandurex
Nekem MÉG nem sürgõs, van itt egy H&D2 amit végig kell tolnom. Másrészt tanulj meg olvasni, azt írtam, hogy pár nap és mindenhol fent lesz és azt, hogy warez és, mint ilyenért nem szokás könyörögni...

I.C.ram
Nem kell itt játszani a nagy WAREZGURUT. Mutass mégegy oldalt, ahol fentvan. Eddig itt nyüszítettetek, hogy mikor jöün már, most meg hírtelen ráér holnap is.
Hmuda
Lehet, hogy mégtán jobban jártam mint a WC-vel. Innen sokkal gyorsabb mint onnan.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kandurex
Az jó! 😄

Kandurex
Pfff..örüljön????? Bazze hát az összes sms weben fent lesz 1-2 nap múlva...ne röhögtes..még, hogy örüljön..lol

Hmuda
Ja, de végülis egész gyorsan jön,. szóval csak frissítgetnem kell, nem nagy gáz.

I.C.ram
Örülj neki, hogy egyáltalán mondott linket.
Kandurex
Muhaha! Elküldtél egy smst??

Hmuda
Bazdmeg! Ezen a szar oldalon még nincs is fent teljesen! Mi a fazsnak kell hi8ányos linkeket reklámozni?!?!?!

I.C.ram
Mekkora köcsögség, hogy csak eredeti CDkey-jel lehet multizni 😞 Leeht kénytelen leszek megvenni 😞
És persze csak vicceltem 😄DD

Nah elsõ küldit lenyomtam,hát egész jó bár korántsem olyan jó mint arra számitottam

zaki
jó gyorsak 😊

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
LOOL milyen komoly a gálvölgyi só, nézitek? 😛

már mindenki tudja 😊

zaki
nekem tegnap hajnalba ment el kb egy órája. nagyban netezek, erre hirtelen megszakadt a kapcsolat, tiszta ideg vótam 😛

zaki
csak baromságokat írsz... viszont tényleg szoktam csalni a DC-n

Nemmondoooooood

bazzeg pont most ment el ez a szopott kurva net fél órára!
AXELERO SUXXXXXX

\"Life is around you and in you.\"

majd a fronton intézzétek el 😊

zaki
jaja, de nem volt új nekem amit írtál 😊 tudom, hogy kijött egy 5cd-s verzió is 😊

CarajoEsp
Már tudom😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CarajoEsp
Zaki. Megkaptad az üzimet? Privátba küldtem😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Punker
az gáz 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
nem vagy jópofa te láma...

gondolom dev-coda

dev-codb

Punker
az igaz de nem fogja érdekelni a magyar eladókat.....

zaki
attól még lehet drága

Zagash
mingyá kész. csak kormosra égett a benti gépem, és múlt hét elején kezdhettem elõlrõl az egészet... nem voltam ideges

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

Breki33
sziasztok
mi a bin neve?
Zagash
Hahó! Ez nem EA játék

Hmuda
Hehe, Punker nagyon király az aláírásod. 😄DD

Punker
off a mohaa:b magyarosítás hogy halad? 😉

Zagash
Én is csak úgy hallottam egy arctól, a magyar disztribóturtól még régebben...

zaki
6 ezer lesz. 16 EZER :p

Punker
ez sajna nem valószínû 😞

Zagash
"A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen" <= ez jó 😊

shaba23
szerintem erre esély sincs...marmint a 6 rugóra
Zagash
Állítólag egész baráti ára lesz, 6E körüli. Ha igaz, én tuti meglepem vele magam karira. 😊

zaki
tök felesleges, azzal nem lesz hamarabb kint a game

Punker
mondjatok már valami címet plz

írj a fórumába én már írtam

zaki
én meg a HDC-re