Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Hány pályánként legyen rifleonly?
Azt szerintem kizárhatjuk, hogy minden 3. vagy 6. pálya, mert akkor csak egyféle játékmódban lenne rifleonly. Úgyhogy valószínûleg minden 4., 5., vagy 7. pálya közül kéne választani.
Javaslatom: minden 4. pálya.
Szavazzatok, szavazzatok, hogy végre jól mehessen ez a k***a szerver :-))
Fg42: 3 nem / 5 igen
Lángszóró: 4 nem / 3 igen
Bazooka: 2 nem / 6 igen
Zaki szavazata tehát már érdektelen <#hehe>#hehe>, a végeredmény:
FG 42 lesz
Bazooka lesz
Lángszóró nem lesz
Tank nem lesz HQ-ban, DOM/CTF-ben meg igen.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Fg42: 3 nem / 4 igen
Lángszóró: 4 nem / 3 igen
Bazooka: 5 igen / 2 nem
Eddig szavazott Dietrich, Magnetic, Hofitom, Me and a monkey, Dr Kotász, Mentol, Yossarian
Bazooka/panzerfaust ügyben többször is félreérthetetlenül és határozottan nyilatkozott: Dietrich 😊
Skyline beszivárgó szavazata nincs figyelembe véve ;-)
Nieleen
Szóval én mindenre igennel szavaztam, mert kellenek azok! Úgy vélem minden fegyver ellen van orvosság, és ezek színesítik a játékot.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nekünk nem UO szerverünk van, nemtudom, hogy új, nem specifikált mapnál újra tölti-e az alap cfg-t, ha nem, akkor a soron következõ mapnak is kell egy cfg.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
izgi lehet "Rajnavölgyén" 2 embernek! :\
Nieleen
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
- Can specify a config file to execute within the sv_mapRotation command. For example, “sv_mapRotation exec mycfg1.cfg map mp_foy exec mycfg2.cfg map_kursk”. (Note: doing this will override the <mapname>_<gametype>.cfg and prevent that config from being executed.)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Fg42: 3 nem / 3 igen
Lángszóró: 4 nem / 2 igen
Bazooka: 4 igen / 2 nem
Eddig szavazott Dietrich, Magnetic, Hofitom, Me and a monkey, Dr Kotász, Yossarian
bazooka/panzerfaust ügyben nem nyilatkozott:
Bazooka/panzerfaust ügyben többször is félreérthetetlenül és határozottan nyilatkozott: Dietrich
Nieleen
NEM KELL!
😊)
és akkor mondtam 3 nem részemrõl csak hozzáadtam az én voksomat az övéhez itt:
egyébként ráérsz most? TS-re jönni?
Úgy néz ki, hogy tank nélkül a bazookának nagyobb létjogosultsága van, mint az FG42-es géppisztolynak 😄DD
Nieleen
Nieleen
Fg42: 3 nem / 3 igen
Lángszóró: 4 nem / 2 igen
Bazooka: 4 igen / 2 nem
Eddig szavazott Dietrich, Magnetic, Hofitom, Me and a monkey, Dr Kotász, Yossarian
bazooka/panzerfaust ügyben nem nyilatkozott: Dietrich
Nieleen
léptünk máshova...
mondom, hogy nem olvasol figyelmesen 😊
én mindenre nemet mondtam..
Felesleges oda tank, ergo ha nincs tank nem kell páncéltörõ sem.
Tehát bazooka nem.
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961