Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Javaslatom, hogy csak 1-2 bizonyos map legyen az, amik mondjuk RO-ban az igazán jók...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

dr Kotász
És, hogy továbbra se unatkozzatok, felteszek még egy (és remélem az utolsó) kérdést szavazásra:

Hány pályánként legyen rifleonly?

Azt szerintem kizárhatjuk, hogy minden 3. vagy 6. pálya, mert akkor csak egyféle játékmódban lenne rifleonly. Úgyhogy valószínûleg minden 4., 5., vagy 7. pálya közül kéne választani.

Javaslatom: minden 4. pálya.

Szavazzatok, szavazzatok, hogy végre jól mehessen ez a k***a szerver :-))
dr Kotász
Tank: 6 nem / 2 igen
Fg42: 3 nem / 5 igen
Lángszóró: 4 nem / 3 igen
Bazooka: 2 nem / 6 igen

Zaki szavazata tehát már érdektelen <#hehe>, a végeredmény:

FG 42 lesz
Bazooka lesz
Lángszóró nem lesz
Tank nem lesz HQ-ban, DOM/CTF-ben meg igen.
zaki
persze hogy nem, hiszen nem is vagyok tag (még) 😄

Dietrich
mindenki szavazz..még a Parlamentben is most 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

KM
Mondom, mondom:
Tank: igen
Fg42: igen
Lángszóró: igen
Bazooka: igen

Yossarian
Nem szavazott még KM és Zaki.

Nieleen

Yossarian
Tank: 6 nem / 1 igen
Fg42: 3 nem / 4 igen
Lángszóró: 4 nem / 3 igen
Bazooka: 5 igen / 2 nem

Eddig szavazott Dietrich, Magnetic, Hofitom, Me and a monkey, Dr Kotász, Mentol, Yossarian

Bazooka/panzerfaust ügyben többször is félreérthetetlenül és határozottan nyilatkozott: Dietrich 😊

Skyline beszivárgó szavazata nincs figyelembe véve ;-)

Nieleen

Én szavaztam. Igaz nem indokoltam.
Szóval én mindenre igennel szavaztam, mert kellenek azok! Úgy vélem minden fegyver ellen van orvosság, és ezek színesítik a játékot.

Yossarian
milenne, ha kérdezés helyett kipróbálnád? Esetleg hamarabb megtudnád?

Nieleen

Gyovai
Van még fire step is,(tûzfal)Meg norton anitivirus is ha ezeket kikapcsolom akkor jó lesz?

Gyovai
Biztos az a baj???

Yossarian
Nem szavazott még Mentol, KM, Zaki.

Nieleen

Gyovai
Hát van Norton antivirusom,de hogyan kell kikapcsolni,?

Malakai
Valószinûbb, hogy vmi tûzfal, vírusírtó nem enged ki, de ha semmi nincs ezek közül, akkor csak próbáld késõbb...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Gyovai
Nincsen javitott változata vagy éppen miért nemjó?

Malakai
Vmi változást akartok egy-egy mapra a beállításokban (pl rifle onlynál tiltani minden más fegyvert), akkor azt beleírjátok...
Nekünk nem UO szerverünk van, nemtudom, hogy új, nem specifikált mapnál újra tölti-e az alap cfg-t, ha nem, akkor a soron következõ mapnak is kell egy cfg.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Vagy épp nem megy (elõfordul), vagy vmi meggátolja a kapcsolatot (tûzfal pl)...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Gyovai
Mi lehet a baj?

Gyovai
Aztán még utána azt is hogy Trannsfer error,Restart installer to try again.

Gyovai
Ezt irja:Couldnt establish connection to server.Try again later.

dr Kotász
Hát a valami error specifikációd alapján arra gyanakszom, hogy valami hiba történt.
Gyovai
Jah megvan a progi csak amikor elinditom az installt akkor kiirvmi errort aztán nem tesz iföl mi lehet a baj?

DJ Skyline
Gyovai
CSásztok nemtudnátok megmondnai honnan lehet letölteni a All Seening Eyes nevû progit?? nagyon megköszönném.

DJ Skyline
megszállták a lengyelek az SG szervert <#gonosz1>
izgi lehet "Rajnavölgyén" 2 embernek! :\

Yossarian
azt eddig is tudtuk, hogy egy ilyen cfg kell. (már más is mondta) csak azt nem tudjuk, hogy mit kell tartalmazzon ez a cfg.

Nieleen

Malakai
Jaja, ezaz, amit tud alapbol az UO, amit mondtam, hogy mapnév_mód.cfg-vel lefuttatja az adott cfg-t autómatikusan, de úgytûnik keresés funkció még mindig problémát okoz. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

trident
Ez a hivatalos Uo 1.51 patch dokumentációjából lett kimásolva.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

dr Kotász
Nagyon köszi, de a kérdés, hogy ez valami mod, vagy alapból tudja az UO?
trident
Mást kerestem, de ezt is találtam benne. Mivel tudom, hogy érdekel titeket, gondoltam bemásolom ide.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

dr Kotász
Tyûha! Ez honnan van? Csak nem az 1.51 patch readme? Ha minden igaz, így meg tudnánk csinálni a rifleonly-t is...
trident
- Added ability to execute map and gametype specific config files. When a map is loaded on the server, a config by the name of <mapname>_<gametype>.cfg will be executed automatically, if it exists. If it doesn't exist, then it will be ignored. Eg. mp_foy_dom.cfg will be automatically run when mp_foy is started in Domination mode.
- Can specify a config file to execute within the sv_mapRotation command. For example, “sv_mapRotation exec mycfg1.cfg map mp_foy exec mycfg2.cfg map_kursk”. (Note: doing this will override the <mapname>_<gametype>.cfg and prevent that config from being executed.)

Magnetic
nem.

Magnetic, te nem szegedi vagy?

Dietrich
aktuális..nem a szerverrel vagy játékkal kapcsolatban

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
most ráérek TS-re. Ha aktuális még, akkor msn-en szóljál.

Nieleen

Yossarian
Tank: 6 nem
Fg42: 3 nem / 3 igen
Lángszóró: 4 nem / 2 igen
Bazooka: 4 igen / 2 nem

Eddig szavazott Dietrich, Magnetic, Hofitom, Me and a monkey, Dr Kotász, Yossarian

bazooka/panzerfaust ügyben nem nyilatkozott:
Bazooka/panzerfaust ügyben többször is félreérthetetlenül és határozottan nyilatkozott: Dietrich

Nieleen

Dietrich
azt nem lehet mert mikor ketten voltunk csak a szerveren párbajoztunk pisztollyal. <#zavart1>

A pisztolyt kivehetnétek, hogy legyen hely a tanknak😄

Dietrich
"bazooka/panzerfaust ügyben nem nyilatkozott: Dietrich"

NEM KELL!

😊)

Dietrich
ejh..Kotász kérdezte elöször:

és akkor mondtam 3 nem részemrõl csak hozzáadtam az én voksomat az övéhez itt:

egyébként ráérsz most? TS-re jönni?

dr Kotász
Igen, tényleg vicces. FG42-höz értõ kezek kellenek. Szerintem inkább feldobja, szinesíti a játékot, semmint megöli. No de mindegy, demokrácia rulez :-)
Yossarian
érdekesen alakul a szavazás.

Úgy néz ki, hogy tank nélkül a bazookának nagyobb létjogosultsága van, mint az FG42-es géppisztolynak 😄DD

Nieleen

Yossarian
mondom, hogy figyelmesen olvasok, de akkor még a bazooka/panzerfaus nem szerepelt a kérdések közt.

Nieleen

Yossarian
Bazooka: 4 igen / 2 nem

Eddig szavazott Dietrich, Magnetic, Hofitom, Me and a monkey, Dr Kotász, Yossarian

bazooka/panzerfaust ügyben nem nyilatkozott: Dietrich

Nieleen

Dietrich
mellesleg tegnap este Mentollal ott voltunk a szerveren, cassino ment HQ-ban és nem jött senki 😞
léptünk máshova...

Dietrich
mondom, hogy nem olvasol figyelmesen 😊
én mindenre nemet mondtam..

Öööö valóban kiemelve nem de ezt írtam:

Felesleges oda tank, ergo ha nincs tank nem kell páncéltörõ sem.

Tehát bazooka nem.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Yossarian
Bazooka: 4 igen

bazooka/panzerfaust ügyben nem nyilatkozott: Dietrich, Hofitom

Nieleen