Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kimaradt pályákért nem kár, a szerver konfigért pedig <#worship>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Magnetic! Küldök akkor még egy adag zsét mert még az elõzõ varia szerint utaltam kb. egy héttel ezelõtt. Azt megkaptad?

Szavazásra: Tripwire maradhat azt észre veszed úgy is, ha meg nem akkor bukta, távirányítós satchel charge nem kell, viszont simában maradjon mert tankos pályán jó az.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Magnetic
A berlov pályát légyszives tedd be a maprotba. HQ és CTF modot támogat.
Tudom nem lett még megszavazva, de nagyon sokat kérték már, hogy legyen.
Persze most is szavazhatunk, de csak este 8 körül leszek.

M.

Magnetic
Fasza <#worship>

dr Kotász
Az összegyûlt tapasztalatok fényében elkészült az új maprotation. A fegyverek beállításai mûködnek, ellenben úgy találtuk, hogy HQ-ból hiába vesszük ki a tankokat, amíg nem történik egy map_restart szavazás, bentmaradnak. Ez lehet bug, vagy csak bénáztunk a konfigírásnál, de higgyétek el, legalább 40-szer leteszteltük... A lényeg, hogy HQ-ba csak tankmentes pályákat raktunk, így lett csak megoldható, hogy HQ-ban nem, de a többi módban legyen tank.

Rifleonly pálya csak HQ-ban van, a következõk: Bocage, Brecourt, Hurtgen, Sicily (39 pályából 4, nehogy megülje a gyomrotokat :-). Mivel eddig a Foy pályán fagyások voltak, kivettük minden játékmódból. Ha egyáltalán nem fagy a szerver, visszarakjuk HQ-ba és talán CTF-be majd.

Kiderült, hogy sajnos rifleonly pályák nem megoldhatók úgy, hogy a többi pályán 1/csapatos sniper limit legyen. Csak a következõ két esetbõl lehet választani:

* Van rifleonly, de a többi pályán korlátlan csipa
* minden pályán 1 csipa/csapat, beleértve a rifleonly-t is

Ennélfogva tehát a kisebbik rosszat választottuk, és 1 sniper/team lesz a rifleonly pályákon is.

Minden egyes pályához külön .cfg file készült az adott módhoz illõ fegyver/jármû beállításokkal. Emiatt nagyon fontos (fõleg Magnetic és Yossarian számára), hogyha késõbb bármilyen custom mapot rakunk föl, NEM ELÉG csak a pályát feltölteni és a maprotation-t átírni, hanem külön konfig file-t kell írni az adott pályához, egyébként szar lesz az egész.

Természetesen, ha a kedves szervertársak bármilyen pályát hiányolnak - vagy éppen feleslegesnek tartanak - a pályalistán szívesen változtatunk, de csak és kizárólag a fentiek betartásával!

Végezetül íme a jelenlegi - remélhetõleg stabil - maprot:

Stanjel HQ
Peaks DOM
UO_Harbor CTF
Brecourt HQ - rifleonly
Kursk DOM
UO_Powcamp CTF
Carentan HQ
UO_Hurtgen DOM
Stanjel CTF
Railyard HQ
UO_Dawnville DOM
Cassino CTF
Sicily HQ - rifleonly
Arnhem DOM
Kharkov CTF
UO_Powcamp HQ
UO_Harbor DOM
Ponyri CTF
Pavlov HQ
Berlin DOM
UO_Carentan CTF
Hurtgen HQ - rifleonly
UO_Depot DOM
UO_Dawnville CTF
Peaks HQ
Cassino DOM
Sicily CTF
UO_Harbor HQ
UO_Carentan DOM
Rhinevalley CTF
UO_Dawnville HQ
Stanjel DOM
UO_Hurtgen CTF
Bocage HQ - rifleonly
Sicily DOM
Arnhem CTF
Neuville HQ
UO_Powcamp DOM
UO_Depot CTF

És azon pályák listája, amelyek kimaradtak (hogy könnyebb legyen javaslatokat tenni): Rocket, Foy, Italy, Ship, Streets, Chateau, Stalingrad
dr Kotász
Átutaltam.
dr Kotász
Távirányítós szatyor: OFF
Akna: ON (itt megoszlottak a vélemények)
Dietrich
Király..már elküldtem a másik árat..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Magnetic
Sziasztok,

Mivel Zaki jelezte, hogy mégsem támogatja az ügyünket igy a következõképpen alakul a dolog:

5.000/8= 625,-Ft

- KM (625Ft)
- Yossarian (458Ft)
- Dietrich (608Ft)
- Me and a monkey (458Ft)
- Dr. Kotász (625Ft)
- Hofitom (625Ft)
- Mentol (859Ft)
- Magnetic (625Ft)

A számlaszám pedig maradt. Ha változás van, azt majd én mondom.

M.

Malakai
/com_maxfps 125
Ha megy annyit, de gondolom igen, ha megy 333-at ugrálásoknál, akkkor 125 helyett írhatod azt.
Ha a monitor frekvenciáddal azonos az fps-ed, akkor az optionsben a Sync Every Frame-et kapcsold ki.
Azt, hogy mennyi fps-t megy éppen, azt a /cg_drawfps 1 parancsal tudod kiíratni.
Ezután persze még el kell sajátítani az ugrálást magát is, de parancsilag lényegében az fps-t kell fixálnod bizonyos számokra.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PESFAN
Az elsõ mondatomnál persze felkiáltójel van bocsesz.<#vigyor3>

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

PESFAN
Köszi a segítséget teamspeak ügyben?
Most a következõ kérdésem lenne még.
Hogy a fenébe tudok nagyot ugrani?
Mit kell beírnom?

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Megváltozott a számlaszám: 11773533-12045675, ide kell utalni jelige szerver péz😄

zaki
hello

asszem én mégsem vagyok benne a buliban...
az ok: sajnos elég kevesen látogatják a szervert, ráadásul nem igazán játszok sokat mostanában. mikor meg kedvem van játszani, alig vannak, vagy tök üres a szerver. sorry.

KM
Ha jól emlékszem, akkor én már utaltam. Nem érkezett még meg?

KM
Távirányítós szatyor: ki,
akna: maradjon!

Dietrich
"de eddig miért nem jelentkezett?"

nem olvasod figyelmesen a topicot 😊 Már többször is volt korábban és be is írtam 1x hogy mit ír ki, igaz utána csak annyit, hogy lefagyott megint mert nem tartottam indokoltnak ugyanazt leírni

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
tõlem is kilehet, mert ez korábban csak a BAS szerverek jellemzõje volt.

a gránátokkal még csak elbánok, de a szatyor már nehezebb falat 😊

Magnetic
Sziasztok,

Elöször is ,hogy kinek mennyik kell fizetnie ebben a hónapban:

Tagok:

- KM (555.5Ft)
- Zaki (555.5Ft)
- Yossarian (388.5Ft)
- Dietrich (538.5Ft)
- Me and a monkey (388.5Ft)
- Dr. Kotász (555.5Ft)
- Hofitom (555.5Ft)
- Mentol (789Ft)
- Magnetic (555.5Ft)

A fagyások:
Lehet tényleg a sok effekt a baj, de eddig miért nem jelentkezett? Pedig volt olyan nap is amikor szinte 100%-on futott a szerver.

Tripwire:
Ellenzem. Az egyik legjobb dolog a játékban. Ha belebotlok elkönyvelem, hogy láma voltam és nem néztem körül. Igy legalább figyelni is kell. Személy szerint már 1000x hatástalanitottam a gránátcsapdát és a satelcsapdát is. Ezt kétféleképpen lehet megtenni:
1: lehasalsz a gránáttal szemben és felszeded.
2: gránáttal vagy satelel robbantod.
Ha meg láma vagy és nem figyelsz, akkor igy jártál <#eplus2>

M.

dr Kotász
Az-az... Többiek?
A botlógránát, az más néven az akna(ha van két gránátod, akkor telepítheted õket)?
Ha igen, akkor KAPCSOLJAKI!!!!!!!

dr Kotász
Mellesleg mit szólnátok, ha kikapcsolnánk a botlógránátot és a távirányítós szatyrot? Tényleg eléggé durva mindkettõ...
dr Kotász
Az elõzõek fényében kikapcsolva: mortar, C47, lehellet. Reménykedjünk...
foy, pedig azért necces mert van benne egy effekt, ami aztán hazavágja a gamestatet! Ez akkor van amikor valaki kilövi a templomtornyot! :-)

Az obinál csináltak egy foy_fix pk3 fájlt, amit csak a szerverre kell felrakni a játékosoknak nem és akkor egy pár "bytes-sel" kevesebb lesz!

Átküldjem?
Dietrich
Thx ez is segítség!
Korábbi BAS szervereken sem volt ez, lehet az effektek visszavételével megoldódik a gond. Egy próbát mindenképp megér.

Dietrich
Magnetic!
Majd egy priviben írd már meg, hogy mennyit kell most utalnom, mert elvesztettem a fonalat 😊

Srácok szerezo/ryan vagyok az Indexesek adminja!
Mi is rengeteget szívtunk már evvel a hibával!
Az a gond, hogy túl sok effekt van beállítva az awe-ban nektek!
TDM-ben, HQ-ban még nem gond, de dom-ban, ctf-ben és legfõképp bas-ban ez nagyon megnöveli a cliensek és a szerver közötti kommunikációt és ezt nem bírja és kifagy!

Megoldás nincs igazán rá, olyan effekteket kell letiltani ami nagy "forgalmat" generál! (pl. repülök az égen, stukák, havas pályákon lehellet, stb.!)

Vegyetek ki 1-2 dolgot és nem lesz gond! Én a bas miatt kivettem a teljes awe-t inkább, mert álandóan határértéken mozgott a forgalom!

Kapcsoljátok be a developert, én kipróbáltam 1 mapon mit jelent a "forgalom"
gametype bas vs sd a gamestateban. Elég sokat.

BAS:

SV_SendClientGameState() for bakter
Going from CS_CONNECTED to CS_PRIMED for bakter
Sending 26784 bytes in gamestate to client: 1

SD:

Sending 22980 bytes in gamestate to client: 1

ASE remote consoljába tudjátok ki-be kapcsolgatni.
developer 1 és 0
De vigyázzatok developer 1-nél minden apró hibára elszállhat amik felett amúgy
átmenne.
Mert ez a fejlesztõ mód.

Kharkov BAS beta BAS-ban

Sending 28067 bytes in gamestate to client: 1

Kiváncsi vagyok mennyit tesz rá
a sok player.

Egyébként 30000 bytesnél száll el a szerver!

Dietrich
ha jól emlékszem 6 gránát volt ott..de nekem is volt gánátom 😊

Dietrich
a heves csaztában gondolod megtalálom akár a kisújjamat is? 😊
jó átvariálom.

amúgy igen mindent hallottam amit mondtatok, de miután ismerem a módszereiteket nem sok hasznát vettem 😄 Megláttam azt a rengeteg gránátot a zászlónál..LOL
az kegyetlen volt Kotásztól, hogy táskázott...legközelebb õt lövöm le elöbb és akkor már táskázhat nyugodtan 😊)

Dietrich
no mire jutottál? Tegnap többször is ez volt..meg a másik új szerveren is.
régi bejáratott szervereken nincs ez..nem az átírt cfg miatt van?

Yossarian
hagyd meg billentyûsre. Bal kéz kisujja kontroll bill. lenyom. Nálam így megy 😊
Egyébként hallgathatnátok a gyerekhisztit. 😊

Nieleen

dr Kotász
/com_maxfps 91
Ombika
udv!!

Hogyan tom 90 fps hatart feloldani?

dr Kotász
Hát meglepõen hallgatagnak tûntél :-)
dr Kotász
Gyertek vissza.
Dietrich
TS-be meg ordibálok és nem halljátok..tegnap meg billentyûvel mûködött.. a tököm érti ezt..

KM
A fenébe már!<#shakehead>

Dietrich
megint kifagytunk..

dr Kotász
Foy - OFF. Ki kell venni a maprotból. Nektek is csak ott fagyott?
Azé írtam, hogy lógó<#mf1>

me and a monkey
Micsoda lógót szerkesztetél magadnak

Idegnyugtatónak egy kis Jadran. Mellesleg vagy logo vagy (helyesebben) logó.
Lógó az ami a lábad közt fityeg. <#awink>

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

SKABALABABA
hello!
lenne egy olyan problémám h nem megy az all seeing eye cod2-nél azt írja ki h nem talál scannert,meg azt írja nézzem meg a kapcsolatom,mit lehet tenni?

Dietrich
állandóan ez a hiba üzi..meg az indexeseknek is.

Dietrich
cod2-nek már van..olyan is 😉

dr Kotász
Hát a google rengeteg találatot hoz rá, de úgy látom mindenki csak bosszankodik megoldás nincs...
Malakai
Addig nyomjatok egy next_map-ot sztem...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
MAX_GAMESTATE_CHARS exceeded, már nézek utána... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
kifagytunk

KM
Fagytunk?

Malakai
A CoDnak nincs beépített voiceover-je, vagyis a szerveren lévõkkel nem fogsz beszélgetni.
Ha egy klánnal/ismert társasággal akartok, akkor ott a TeamSpeak, vagy a Ventrilo (mindkét linken az említett nevek, szerverek jelen esetünkben inkább példák).

(\__/) ( X.x) ( } . { )