Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CarajoEsp
Szerintem nem lenne rosz a multija ,hogyha S&D-ben valóban a feladatokra mennének rá emberek és nem arra ,hogy fragesek legyenek. Sajna ez itt nincs jól megoldva.
Tudom nem idevág ,de miért nem lehet egy Chaser szerü multiponztozást berakni. Ott nem az szémít kit ölsz meg hanem ,hogy megoldjátok-e a feladtot.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Lazarus
Mérgesek voltak
fm
BEL mód? a bibi sztem csak az vele,hogy én itthon próbáltam 2 géppel,így 2 ember volt a pályán,és mikor leöltem az "ellent" mindketten újjászülettünk. tehát respawn nyilván van(a s&d-ban is van) scak körökre van osztva..de ez nem tuti,még tesztelem minjá

fm
sry,hogy így rápörögtem,de ha lesz,mikor lesz tdm?

fm
szavazzunk! 😊

legyen tdm!! a bátyám nevében is tdm..az már kettõ 😊

szavazzunk! #1

Dud [OBI]
Hûûû pedig az ilyen lopkodós témát szeretem! 😊 Olyan portunk lehet hogy lesz.

De ha nagyon akarjátok lesz TDM (is). Ezt a többi OBI -val meg kell beszélnem.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

fm
jaja,én is beteszteltem,elég érdekesnek tûnik. itthon 2 gép van azon néztem,de azt nem tudom,hogy körre van-e osztva,vagy respawnra. a retrieval tuti körökre van osztva,így biztos ami biztos legyen sztem TDM server,3mp-s respawn,friendly indicator on...stb. ez tuti lenne!

fm
rögtön betesztelem itthon,milyen is a BEL és a RETR.,lehet-e bennük nem körös,hanem respawnos játékot nyomni..

A BEL milyen, próbáltátok már?

fm
van még a RETRIEVAL,vagy mi,ahol iratokat,meg ilyesmit kell lopkodni..de sztem csak az a lényeg,hogy ne körökre legyen osztva a meccs,hanem ha meghal vki,3-5mp-en belül respawnoljon..

Dud [OBI]
SaD, BEL, TDM, DM.... nincs több? Én azt hittem van még!

fm
mod? milyen mod van még?

Dud [OBI]
Megoldható! De ne legyen inkább valami más mod, ami még nem volt?

fm
sebaj,ha jól láttam 2 cod server van. de csak jó lenne egy tdm server is

Dud [OBI]
Háááát nem kifejezetten COD témára van kihegyezve!

fm
a második ip csak az utolsó számban és a protban különbözik az elsõtõl..

fm
netom melyik milyen,melyik megy..stb:

-152.66.93.29:12215
- 30:28960
-152.66.218.108:28960
-193.224.50.166:28960
-195.228.254.110:12213

neveket sem tudom,próba..(ha jelszó kell:codhu,az obisnál meg obicod)

fm
menj fel tört serverre! (pl. az összes magyar az!)

fm
nagyon hasznos site😊 thx,este megyek jáccani 1000L..

Dud [OBI]
OBI ip: 152.66.93.30 Mindegyik port itt üzemel. Van egy másik szerverünk is, de az most pihen. 😊
OBIsite

fm
az OBI ip-je engem is érdekelne,nem használok ASE-t,nem szeretem

fm
a BEL módot én sem láttam még..de szvsz jó lenne egy tdm server "kisebb" pályákkal,realism móddal,ha van ilyen. persze ez nem kívánságmûsor,és sajna nemtudom lenne-e rá elég ember,de mi ketten a bátyámmal minden este próbálunk codozni itthonról,de ált. nem találunk csak s&d servert,azon meg nehéz átállni codra,mint már írtam. ha netán lesz egy jó tdm server,elõre is BIG THX!

Slow
az ASE-t ajánlom, ott könnyû megtalálni a magyar szervereket

egyébként OBI

Slow
most látom, hogy van egy magyar BEL szerver
-::- Behind Enemy Lines - 195.228.254.110:12213

Slow
a BEL modot még nem próbáltam, csak olvastam róla, érdekes lehet
(aránytalan csapat, ugye?)

Dud [OBI]
Ha igény van más gamemodra (Behind enemy lines, TDM, DM... stb) akkor tudunk még portot indítani. Erõforrás még van.

fm
jaja..thx!

Slow
kösz az obinak ám!!!

Pilu OBI
Nem az is S&D, csak van sok külföldi barátunk, nekik csináltuk azt a portot, de természetesen innen is mindenkit várunk.

Slow
nem kell rohangálni, meg rambózni, hanem taktik 😉

egyébként kb 3 perc egy kör
(én ezt sokkal jobban szeretem)

fm
a "másik" az sima team deathmatch? van ilyen tdm server,ahol sokan vannak és fel lehet rá menni tört verzióval?
én nemigen találok ilyet..a search&destroy meg uncsi,úgy nem lehet átállni moháról codra,hogy amint szituba kerül az ember,meghal és vár 1órát,míg újra játszhat..

Slow
semelyik
haggyá' =)
marci mondta, hogy sf a realitásra van kiélezve, émmeg mondtam, hogy csak nehezítésnek vannak bepakolva a weigh sys, meg az aim sys cuccok
beee😉

Pilu OBI
OBI szerverek jelszava:
Search & destroy: codhu
A másikmak pedig: obicod

Mighty
Melyik DM vagy TDM típusú játék campelõs. Egy se. Na de az Escape!!!!! hooah! 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Slow
nem is
csak úgyértettem ezt mondod
bocs

ide még annyi, hogy az SF csak egy jól eltalált, a cs tanulsága alapján optimalizált AKCIÓsos játék, rusholni kell meg jól célozni, meg jól mozogni, egyáltalán nem kempelõs cucc

Mighty
Tudom, nem is akarnék én egy SF-esített CoD-ot (ló@-ot, legyen reális és kész ), hanem, hogy ne gránáttal/pisztollyal rohangáljanak az emberek, mert úgy gyorsabb... Ezt egyébként mohaaban se szerettem.

Mighty
Nem emlékszem, hogy SF-ben gyorsabb lettem volna tele inventoyval, ha a gránát volt a kezemben...

Slow
=)))

fm
100szónak is 1 a vége,addig nem lehet totál reális játékról beszélni,míg attól függ,hogy eltalál-e a golyó,hogy milyen gyorsan szaladsz a háborúban..az a mátrix

Slow
jah, hülye vagyok, persze hogy beleszámít mit pakolsz az inventoriba, félreértettem, aszittem a kézben lévõ dolgokról beszélsz, sry

Slow
jaja
itt legalább nem lehet oldalra hajolva szaladni
örüljünk most akkor ennek 😉

meg hogy végre nyúl-embereket irányíthatok<---gyerekkori vágyam 😉

I.C.ram
Mohaban is gyorsabb voltál, ha pisztoly volt a kezedben!
fm
oké,az ma már megvalósítható tényleg. no problem..nem ezen múlik,hogy jó-e a multi,vagy sem..

I.C.ram
De az kifejezettén a reálra van kihegyezve, ez meg inkább az akcióra.
Slow
igen?
sztem az újban nem...
és sztem az infiltration-ben van az, nem?

fm
igaz..ezért hülye aki gránáttal a kezében rohangál. mohában is gyûlöltem,ha az enemy berohan a kezében a kiélesített grenade-el aztse tudja hova,szitává lövöm,de nem úszom meg,mert BOOM. az ilyen agyatlan suicide hajlam nem túl "reális". én mindig fedezékbe próbálok bújni,és onnan operálni a gránáttal.

Mighty
codhu

Mighty
A Strike Force-ban bizony beleszámolja a játékos sebességének kalkuláslásánál, hogy mennyi lõszer, gránát, fegyver van nála.

Mighty
Strike Force. Te is ismered.