Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még nincs, csak linux szerverhez

van mar peccs a jatekhoz?

Nincs olyan jelen pillanatban, mivel igen nagy anyagi bukás lenne.

ReTeK
GF2MX-szel is elmegy, tehát a válasz ...

R@in
Van olyan játék ami csak dx9-es karival megy? :o

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

ez a gám télleg csak dx 9-es karikkal megy?

Gfreiter
Oké, köszi szépen 😊 Már sikerült összehozni 😊 Rendi vagy, hogy segítettél!!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
A CoD-ban is vannak konzol parancsok? Hogyan lehet megnyitni a konzolt? Nem találtam meg az opciókban a megfelelõ keyt. És hogyan tudok belépni egy szerverre, aminek csak az IP-jét tudom? Pl Armyban Tab a konzol, ami a menüben is funkcionál, és neírom, hogy open 193.225.82.93, és indul is a szerver, holott a keresõ nem látja ezt a szervert. CoD-ban hogy mûködik ez? Ha pedig a Sart new servert váalsztom, akkor elindul a játék, de a haveromnak mit mondjak, milyen IP-re csatlakozzon? A sajátomra?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Köszi! Bocs, még sosem próbáltam, és most járok itt elõször, ill errõl a tört szerverrõl sem hallottam még. De azért köszi! Egy haverom az Armyról szólt, hogy mi a helyzet! Szal köszi 😊 Tja fm, tok olvasni! Csak nem tudtam, hogy az ahhoz kapcsolódik. Ha jobban megnézed, se hivatkozás a hozzászólásra,se egyéb megjegyzés.

zaki
lesz

FH ToMmY
Van magyarosítás?

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

Forrest Tomee
Nincs még patch.
Viszont fog tartalmazni egy új modot:Headquarters Mode
Jónak ígérkezik, csapatorientált, de lesz benne respawn.
Bõvebben Itt:

fm
OLVASS VISSZA,ha tudsz...

Gfreiter
Hali! Ismétlem GeneralsHungary kérdését, mert a válasz engem is érdekelne:
"Nem értem ezt a Multit!
Legelösször sikerült is belépnem...
aztán másodszorra kötölte hogy azon a kulcson vannak már...
na itt kezdetem CD-kulcsokat generálni... de vagy 25 nál is azt írta ki, hogy ezt a kulcsot már használják!
Nem hiszem el, ha egyszer randomon GENERÁL, akkor hogy a fenébe lehet mégegy olyan fent a neten, ill. lehetne csak kis esélyel, de itt mindegyik nem jó! PLEASE HELP!"

sziasztok! nem tudok lan-os szervert kreálni mert egy hibaüzenettel leáll indítás után, van valakinek valami ötlete?
fm
tudtommal nincs bot.

ReTeK
szép nagy képek ö ööö ez ATI ?

zaki
hülye vagyok, mert csak vmi linux szerveres patch jött ki, az meg kell a francnak

CELL StormBird
Már kijött a patch?

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

zaki
semmi baj, csak legközelebb mondjuk ne nyomj be ekkora képet. úgy tudom kijött már vmi patch. próbáld + azt feltenni

zaki
azért mert akinek lassabb kapcsolata van az szív, ráadásul akkora mint egy ló, sokkal átláthatóbb lenne, ha 640X480-as lenne, na mind1, majd én lekicsinyítem, hamár neked ez nem jutott eszedbe

zaki
1ébként nem tudom, tedd fela legújabb drivert, vagy mittudomén

zaki
vazze faxért kellett ekkora képeket berakni

The Garrett
jah ok csak épp tárhelyproblémákkal köszködnek a srácok :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

zaki
majd ha újra mûködni fog, akkor +lesz

The Garrett
zakiiiiiiiiiiii 1 linket a www.callofduty.hu ra tegyél az alcímbe.

The Garrett
9990-

zaki
majd ha újra megy az oldal, akkor megcsinálom

most nem, de remélem mihamarabb, a magyar szerverek ott vannak táblázatban, talán nem kérdezik meg minden oldalon 4x........

zaki
mûxik 1általán a callofduty.hu? mert azt írja nálam, hogy költözés miatt zárva

Forrest Tomee
Mennyiért vesztegetik a gammát a boltokban, látta már valaki?

Most költözés miatt nem müxik az sem, de az ötlet jó. Zaki megcsinálod??

Multiban lehet, single-ben nem.

Kinn a catalyst 3.10, ha valaki még nem tudná.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

zaki

A nagyar callofduty oldalon nincs gyik a kezdõknek? Ha van esetleg be lehetne szúrni a topic tetejébe a linket.

A csatlakozásnál internet helyett a favoritest választod és ott beirod. De használd az ASE-t mint már írtuk 25434 alkalommal.
Így örzöm meg türelmemet:

-- Call of Duty | ClanBase Port|38ms|152.66.93.30:28962
ehez adjon már valaki egy kódot privátba.
zaki
hmmm, mondasz valamit 😊

The Garrett
Írjuk már be a topik alcímbe hogy aki itt kér Szerverlistát az jelentkezzen nálom 2 nagy büdös pofonért 😄

Tovi irigylem a türelmedet.

Na jó, beírom ha nehéz visszaolvasni.
-- Call of Duty | ClanBase Port|38ms|152.66.93.30:28962
-- Call of Duty | International Port|39ms|152.66.93.30:28961
^7.^1Clan^7>>^1Code ^7Hun Public SD Server|40ms|193.225.82.94:28960
<^2MT_wss^7> Clan Server|41ms|195.56.172.138:28960
X-plosiv :: CoD server @ Cancun|41ms|195.228.75.171:28960
CoD Server | Realism | No Freespectate|45ms|193.224.50.166:28960
=>HiGH<= Clan's CoD Server Realism|48ms|193.6.243.215:28960
^4.: #mixwar.cod :. Server powered by ^7.^1Clan^7>>^1Code ^7 & i7|50ms|193.225.82.94:28962
^7.^1Clan^7>>^1Code ^7War Server|50ms|193.225.82.94:28961

Mit nem értesz a multin? Kiirtod a németek nagy részét, lerakod a bombát, megvéded és kész. Vagy fordítva.

GeneralsHungary
Nem értem ezt a Multit!
Legelösször sikerült is belépnem...
aztán másodszorra kötölte hogy azon a kulcson vannak már...
na itt kezdetem CD-kulcsokat generálni... de vagy 25 nál is azt írta ki, hogy ezt a kulcsot már használják!
Nem hiszem el, ha egyszer randomon GENERÁL, akkor hogy a fenébe lehet mégegy olyan fent a neten, ill. lehetne csak kis esélyel, de itt mindegyik nem jó! PLEASE HELP!

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

zaki
mennyire? az 1ik legélvezetesebb II. WW-os game, pl a Sztálingrádi csata nem rossz 😊

köszönöm az életben nem jöttem volna rá

Én azt mondom rakd fel.

FH ToMmY
Skacok, vki leírná, mennyire élvezetes ez a game? Csak me ha nagyopn jo akkor gyorsan felrakom 😊
thx

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

Hehe tegnap nem semmi nagyarcú brigád volt az obin. Folyamatosan egynást nyalták fényesre, hogy milyen jók vagyunk vazze. Tényleg volt köztük jó, mondjuk a nagy részéhez hozzáragadt a snipa úgy meg nem nehéz fõleg a nagy pályákon. De volt megalol is, amikor egy klántag 5 ponttal vezette a listát, a másik meg beszólt, hogy vazze király klánom van, a végére úgy lealáztuk õket, hogy ki is lépett a gyerek.

Oppika
Az elötted lévõ táblán, v. falon lévõ képeket kell végignézni.