Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+
"de utálom a csítereket" és ehhez hasonló célozgatások...
gondolom ez a ***ok "fegyvere",mert ha valakinek nagyon megy akkor az csíter, és szépen felidegesítem, hogy ne tudjon a játékkal törõdni/koncentrálni, végül is ez is egy fegyver, ha jól meggondolom

Alapból egy unreg aztán meg egy unreg de csak klánja nevét vállaló bejegyzésre nem adok, viszont 1-2 kérdés felmerült bennem:
- Honnan veszi bárki is, hogy nála a bölcsek köve és úgy, hogy õ nem csítel mégis kiszúrja a csítert, hol egy demo vagy bármi ami bizonyítja, hogy igazat mond?
- Miért nem a klán leaderének ír, hogy figyeljen oda az egyik játékosára?
- Ha én azt irnám itt álnéven, hogy xy cheater akkor ezt mindenki készpénznek venné, sõt még ennek hangot is adna? (#6411)
- Veletek még nem volt olyan, hogy baromira ment egy map és még magadat is lecsíterezted annyira mákoltál? (Velem már sokszor volt, és biztos voltam, hogy az ellenfélnek is meggyõzõdése, hogy kamu volt)
-FoP rengeteget warozik, gondolom sokat is gyakorol, az egyik leggyakrabban játszott pályájuk a carentan, nem lehet, hogy wh nélkül is tudja az összes olyan helyet ahol az ellenfél elõfordulhat?
Én, sokakkal ellentétben nem csak azért várok egy hatékony anticheatre, hogy kiszûrje a csítereket, inkább azért, hogy a megalapozatlan gyanusítgatások, lejáratások, rinyálások végetérjenek. Amig ilyen nincs addig vigasztal az, hogy ha csíter ellen játszom, attól én skillesebb leszek, õ meg marad ugyanaz a nulla...
►►^._.^◄◄
http://epica.nl
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Csak az a problémám, hogy nem nagyon sikerült még megszoknom a MOHAA után, hogy nem pontosan oda lõ ahová a fegyver csöve mutat, hanem 1 kicsit balra fel, ezért általában mellélövök... Az ellenfél pedig ki szokta használni ezt a hibámat
Elõbb-utóbb belejövök addig is adok nektek 10-20 ajándék frag-et 
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Sokkal hangulatosabb, mint a MOHAA. Nagyon tetszik!!!
Þór vígi þessi rúnar

-- Call of Duty | ClanBase Port|35ms|152.66.93.30:28962
<^2MT_wss^7>^2MT_wss^7> Clan server <+ ventrilo server>+ ventrilo server>|38ms|195.56.172.138:28960
CoD Server | Realism | No Freespectate|47ms|193.224.50.166:28960
^7.^1Clan^7>>^1Code ^7Hun Public TDM Server|50ms|193.225.82.94:28963
^2-=^1S^3z^1C^1H^3u^1N^2=-Szerver|51ms|195.70.37.157:28960
-- Call of Duty | International Port|52ms|152.66.93.30:28961
^7.^1Clan^7>>^1Code ^7War Server|54ms|193.225.82.94:28961
=>HiGH<= Clan's CoD Server|59ms|193.6.243.215:28960
^7.^1Clan^7>>^1Code ^7Hun Public SD&RE Server|64ms|193.225.82.94:28960
Landor CoD Search and Destroy|66ms|152.66.93.27:28960
😉 Ne vedd a szívedre 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

http://epica.nl

Élni vagy égni???!
Kérés: Amenyiben létezik akkor légyetek oly kedvesk azt nekem megadni.
Hálálkodás: Köszönöm
Élni vagy égni???!