Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
hehe kár hogy lemaradtam róla 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
hhehe ugye te se akarsz codozni többet? 😄

Szerintem Garrett-nak válaszolt valaki szalonképesen

0ppika
Mi volt a #6423-as hozzászólás?

http://epica.nl

Jöhetne már a Pandora vagy a PunkBuster, egyre több a kétnapalattkirálylettem tipusu játékos.

ReTeK

+
"de utálom a csítereket" és ehhez hasonló célozgatások...
gondolom ez a ***ok "fegyvere",mert ha valakinek nagyon megy akkor az csíter, és szépen felidegesítem, hogy ne tudjon a játékkal törõdni/koncentrálni, végül is ez is egy fegyver, ha jól meggondolom

M313R
Teljesen csítellenes vagyok, aki ismer az tudja, de amit legalább ennyire utálok az a csít miatti rinya.
Alapból egy unreg aztán meg egy unreg de csak klánja nevét vállaló bejegyzésre nem adok, viszont 1-2 kérdés felmerült bennem:

- Honnan veszi bárki is, hogy nála a bölcsek köve és úgy, hogy õ nem csítel mégis kiszúrja a csítert, hol egy demo vagy bármi ami bizonyítja, hogy igazat mond?
- Miért nem a klán leaderének ír, hogy figyeljen oda az egyik játékosára?
- Ha én azt irnám itt álnéven, hogy xy cheater akkor ezt mindenki készpénznek venné, sõt még ennek hangot is adna? (#6411)
- Veletek még nem volt olyan, hogy baromira ment egy map és még magadat is lecsíterezted annyira mákoltál? (Velem már sokszor volt, és biztos voltam, hogy az ellenfélnek is meggyõzõdése, hogy kamu volt)
-FoP rengeteget warozik, gondolom sokat is gyakorol, az egyik leggyakrabban játszott pályájuk a carentan, nem lehet, hogy wh nélkül is tudja az összes olyan helyet ahol az ellenfél elõfordulhat?

Én, sokakkal ellentétben nem csak azért várok egy hatékony anticheatre, hogy kiszûrje a csítereket, inkább azért, hogy a megalapozatlan gyanusítgatások, lejáratások, rinyálások végetérjenek. Amig ilyen nincs addig vigasztal az, hogy ha csíter ellen játszom, attól én skillesebb leszek, õ meg marad ugyanaz a nulla...

►►^._.^◄◄

ReTeK
sajnos a választ mi se tudjuk

zaki

0ppika
Na lécci segítsen valaki. Nincs kedvem visszaolvasni.

0ppika
Hi. Tudna valaki segíteni? Nem tudok neten játszani, azt írja hogy valaki már használja a cd-keyt.

én ezt tudom, te is tudod, es a normális emberik is tudjak , de a csiterek nem tudják hogy mi tudjuk hogy õk tudják hogy mi tujduk 😊))

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

wEEn
Én játszok egy kicsit és majd elmesélem, hogy milyen volt! Igy nem jo? 😊))

wEEn
Akkor ezeknek sürgõs orvosi kezelésre lenne szükségük! Ahogy az elõbb már irtam én közel sem vagyok vérprofi és amikor a legjobb formámat hozozm akkor is csak a középmezõnyben szoktam lenni, de igy is lehet élvezni a játékot. Különösen úgy hogy az egyik haverommal aki szintén az adott pályán van, a skype-pal folyamatosan dumálunk és hatalmas nagy röhögéseket vágunk le amikor a másik ilyen-olyan körülmények között elhalálozik. Szóval igy is lehet nagyon jókat játszani kedves és beteg csiter barátaim...

epresszios = depresszios csak nem tok gépelni 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

rosszul fogod fel a dolgot, a epresszios, sikerélmény nélküli kis bénák csak igy tudnak sikereket elérni, és ha már az élet más terén nem megy hát itt muszáj nekik hogy jolegyen igy... 😛PP

wEEn
Komolyan nem értem ezeket az embereket (mármint a csitereket)! Szerintem a saját szórakozásást is elrontja ezzel, mert egyszerûen igy nincs kihivás a játékban!

wEEn
Valóban baromi jó kis csaták vannak, amit nehéz abbahagyni, pedig holnap matek vizsgám van és inkább tanulnom kellene...
Csak az a problémám, hogy nem nagyon sikerült még megszoknom a MOHAA után, hogy nem pontosan oda lõ ahová a fegyver csöve mutat, hanem 1 kicsit balra fel, ezért általában mellélövök... Az ellenfél pedig ki szokta használni ezt a hibámat Elõbb-utóbb belejövök addig is adok nektek 10-20 ajándék frag-et

wEEn
Csak ezen az 1 oldalon 2-szer van leirva a megoldás. Olvass vissza!

Olvass már vissza!

fm
inkább hehh... 😞(((

Mayday
Hehh... 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Ilyen van, de a reflective mód miatt neki is lement az élete jócskán, legközelebb meggondolja. Gyökerek meg public szerveren mindenhol vannak, túl kell lépni rajtuk, mint azon ha lecsalózzák az embert ha vezet a meccsen. Én szelektiven kezelem ezeket a beírásokat, persze néha elszáll az agyam.

Gfreiter
Igen, nekem is tetszett, egészen amíg ez a Baszku nevû gyerek szándékosan lelõtt hátulrõl a kor kezdete után kb fél perccel. Jó ez a Duty, meg örülök, hogy lehet németekkel is lenni. Ahhoz képest, hogy most kezdtem, már elég jól megy 😊))

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Egyébként jó volt a game ma este a Landoron, nagyon élveztem, végre jó társaság jött össze.

Nem az én babérom én csak segítek másoknak, ahogy Te is. Egyébként viccnek írtam. Csak nehogy a www.ase.com-on keresse a cuccot...

Gfreiter
Cpoypaste, hogy a srác tudjon menni minél elõbb!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Jaja, asszem tõled van. Nem akarom elnyúlni a babérjaidat, csak gondoltam segítek.

Hejjj, ez a szöveg ismerõs!!!!

Carlos
Jaja!!!

Þór vígi þessi rúnar

Gfreiter
Ugye?

Carlos
Nagyon állat a szingli!
Sokkal hangulatosabb, mint a MOHAA. Nagyon tetszik!!!

Þór vígi þessi rúnar

Gfreiter
Anyám hazajött, és nem bírja a horrort... Faszom hónapok óta nem néztem tévét, azt egyzser akarok megnézni valamit...

The Garrett
hovamécc most kezdõdik a kedvencek temetõje 😄

0ppika
Bazzeg ezért kellett balhézni??? Most meg nem is játszol???

The Garrett
vazze mi tunksütit sütöttünk.. de 2x olyan halálos 😄

DrBigSlingShot
yo yo majd holnap melássssssuk na pá mindenkinek jócccccakát

Élni vagy égni???!

ReTeK
majd kapod a sok hedsütit

DrBigSlingShot
Okey semmi gond csak egyszerûen szeretnék már magyarokkkkkal is játszani.

Élni vagy égni???!

Gfreiter
ASE-t nem kötelezõ letölteni, külön külön is beírkálhatod a játékba a Favourites => New Favourite-be

Gfreiter
letöltöd az ASE-t, www.ase.com-ról, installálod, és beállítod hogy magyar szervereket lásson, itt vannak az IP-k:
-- Call of Duty | ClanBase Port|35ms|152.66.93.30:28962
<^2MT_wss^7> Clan server <+ ventrilo server>|38ms|195.56.172.138:28960
CoD Server | Realism | No Freespectate|47ms|193.224.50.166:28960
^7.^1Clan^7>>^1Code ^7Hun Public TDM Server|50ms|193.225.82.94:28963
^2-=^1S^3z^1C^1H^3u^1N^2=-Szerver|51ms|195.70.37.157:28960
-- Call of Duty | International Port|52ms|152.66.93.30:28961
^7.^1Clan^7>>^1Code ^7War Server|54ms|193.225.82.94:28961
=>HiGH<= Clan's CoD Server|59ms|193.6.243.215:28960
^7.^1Clan^7>>^1Code ^7Hun Public SD&RE Server|64ms|193.225.82.94:28960
Landor CoD Search and Destroy|66ms|152.66.93.27:28960

😉 Ne vedd a szívedre 😊

The Garrett
inkább: a FÓRUM ésszerû használata c. el kéne topikot nyitni...

0ppika
Kellen nyitni egy külön topicot: Hogy kell multizni COD-val

zaki
nem bántottál meg, csak ahogy 0ppika is mondta, minden oldalon ott van a válasz. legközelebb 1 kicsit olvass vissza, hátha megkapod a kérdésedre a választ. ja, és sorry

0ppika
Nincs gond, csak már páran meguntuk hogy mindenki ezt kérdezi. A válasz ott van minden oldalon.

DrBigSlingShot
Most mi van megbántottalak? Most vagyok itt elõször és ezt kapom nem semmi........

Élni vagy égni???!

zaki
ezt nem hiszem el komolyan mondom. olvass már vissza 1 k*baszott kicsikét

DrBigSlingShot
Kérdés: Van magyar servi ahol lehet multizni a call of duty-val?
Kérés: Amenyiben létezik akkor légyetek oly kedvesk azt nekem megadni.
Hálálkodás: Köszönöm

Élni vagy égni???!

DrBigSlingShot
Sziasztok!

Élni vagy égni???!