Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wEEn
Szerencsére engem senki nem vádolhat csalással, mert ha megnézitek a frag-táblát, akkor ha engem kerestek jobban jártok ha alulról kezditek fölfelé olvasni, úgy hamarabb megleszek 😊) Bár 1x a múlt héten az 1-ik pályán én nyertem, na az volt eddigi karrierem csúcsa, ugyhogy az már kinyomtatva, keretben a falamon diszeleg 😊

Dud [OBI]
A SOF2 -höz ugye volt mindenféle anticsít és mûködött is kibaszottul. Szinte azt merem mondani, hogy egy idõ után senki sem mert próbálkozni, mert az elsõ buktára banoltunk mindenkit. Volt egys kibaszott jó része a PB -nek, hogy lehetett screenshotot kérni a kliens gépérõl. Ami annyit tesz, hogy egy az egyben lementette azt a képet az user gépérõl, amit az látott. Ne tudd meg hány embert buktattunk le így. A szerver be volt állítva, hogy random shotokat kért véletlenszerûen. Valamint az adminoknak joguk volt hogy a gyanúsakról kérjenek.
Ott keményen kiírta, ha valakit elkapott. Már nem emléxem, hogy pirossal vagy kékkel, de kiírta a PB ha csítert fogott és azonnal banolta, kickelte is. Megalázó is volt a delikvensnek és elrettentett vele mindenkit. Egyszóval PB rullah és könyörögjünk érte!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Ezek zavarnak engem is, mikor fal mögött végigkövetnek puskával.

0ppika
Tuti csaló volt, s most olvastam vissza, kicsit lejjeb õ is vádol valakit csalással...

http://epica.nl

Dud [OBI]
Hidd el én se. Amint tehetünk valami érdemlegeset tenni is fogunk. Csak lenne már valami használható cucc a kezünkben bevetnénk... Titokban egy PB -ben reménykedem. Ha nem lesz, megkeressük a legjobb nem PB anticsítet és ha az sem lesz, akkor jelszavas portot nyitunk és csak magbízható embereknek adjuk ki. Nem akarom én sem, hogy MOHAA szintre sûllyedjen a COD.

0ppika
Pedig a kisujjam tenném hogy tegnap egy mocskos csaló szedett le az OBI-n. Mentem egy farakás mögött, mikor kiértem mögüle simán leszedett. Visszanézve a killcam-ot úgy követett a célkeresztel mintha átlátszó lett volna a farakás, és simán meglepõdés nélül telibe lõtt. Csak annyit érdeztem tõle hogy ezt hogy csinálta. Mire a haverja: "Ha csalna azt kiírná a szerver"

Dud [OBI]
Jah, izé, õõõõ van ja! 😄 (Komolyra fordítva a szót, hamarosan lesz valami...)

csabawarchief
LOOOOOOOOL

0ppika
Az OBI-n van anticheat?

0ppika
Ha valaki cheatet használ, akkor azt kiírja szerver?

Qnosi [OBI]
😄DDDDDD

Dud [OBI]
El bazz! Inkább szóljon rólunk mint a csítekrõl...

Dud [OBI]
Ne szopass! Már idáig süllyedtél? És neked már megvan az MXf4376STG-CV multifuckerhekkervakker csíted? Állítólag mocskos jó! Az ellenséget nem pirosban hanem álló fasszal látod a barátokat meg aganccsal a fejükön!

Qnosi [OBI]
De csak ritkan, mert allitolag osszevissza bannolgatjak onnan az embereket .. tok gaz nem ? 😄

Qnosi [OBI]
Bar en neha felugrom valami f*s OBI szerverre is SD zni . 😊

Dud [OBI]
Bázmeg de kurva jó lenne!

Qnosi [OBI]
😄DDDDDDDD
telleg :}

Dud [OBI]
Csak tudnám honnan a faszból tudja hogy az OBI csítel, holott nem is játszunk Magyar szervereken! 😄 Biztos a Rambora gondol! :-))))))))))

Dud [OBI]
Bizony bizony! Ma már nem is jó játékos az akit a lámák nem csítereznek le!

Qnosi [OBI]
Hu mar azt hittem, hogy annyira bena vagyok, hogy en nem is csitelek 😄

Dud [OBI]
Mu he ha he ha! Szánalmas vagy...

Dud [OBI]
A PB petíció hogy áll? Esélytelen a dolog? Van valakinek infója?

The Garrett
hehe én bevallom hogy szedtem le scíteket , és nézegettem is hogy melyik mit tud 😄
hasznalni viszont távol álljon tõlem. 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Dud [OBI]
Nem baj, játszani se!

Qnosi [OBI]
Ugyanarrol beszelunk, csak mar fogalmazni se tudok 😊

Dud [OBI]
Egyszerûen én az unreg férgeket tiltanám a fórumról! Csak regelt névvel lehessen beszélni.

Qnosi [OBI]
Imadom ezeket a Severin, Muerte-, gumi szintu alneves f*****o k****goket, akik nem merik felvallalni a nevuket, mert ahoz csirkek, hogy bevalljak, hogy igen, ok szednek le csiteket es nezegetik is (neadjistenhasznaljak is)

Dud [OBI]
De jó hogy eljutottunk idáig...

Eisenhower
geret az a vidijó megva nekem^.^ mwhahah az elég lol^>^ és a csávó is aki lanon volt annyi mersze hogy használta^^ a gép meg a monitor bánta^>^ elég csunyán

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Qnosi [OBI]
bebaszna 😊

Zaki légyszives dolgozz már egy kicsit, durva dolgok mennek ma itt.

Mighty
Huuu de jo, hogy nem tetszik ez a jatek 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Qnosi [OBI]
6800 -ra ment

Qnosi [OBI]
Annyit mondanek (bar itt nem muxik,de remelem fog), hogy PB-hez SoF2-hoz volt egy olyan funkcio, hogy a jatekos kepernyojet egy az egyben lementette egy kep formajaban a szerverre .. errol ennyit .

The Garrett
vazze most nézem elvitték a 6800 at . na mind2 😄 majd 6900 😊

The Garrett
ezt kikérem az értelmetlen nem codozók nevében 😄DDDD

The Garrett
de még mindig nem erõl volt szó 😊
És ismered a közhelyes mondást a hazugemberrõl meg a sánta kutyáról?
Ha fele annyi értelmi képességed van mint amennyit gondolok át tudod tenni a csíter/lebukás témára.

wEEn
Kedves moderátor! Ha lehetséges minél elõbb tüntesd el ezt a rengeteg szemetet, ami itt felgyülemlett. Köszönöm az értelmes CoD-osok nevében!

The Garrett
láttam már olyan lan muvit ahol elég csunyán helybenhagytak 1 csítert. A gépét meg kihajintották és szarrátört 😄

The Garrett
na miben fogadunk? 😊
És igen, ki lehet mutatni a csítet fizikailag. DE itt most nem arról volt szó, hogy aki ésszel használja lebukik e, hanem arról volt szó hogy lehet olyan avit csinálni amint látszódik a haxx.

fm
de

HuAn82
Jah ott már élõben tolják fel az orrát az agyába ha elkapják! (na jó azért ennyire nem durvulunk...)

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

The Garrett
tudom és nekem mi közöm ehhez? 😄

The Garrett
de tudod mit ? unatkozom ugyhogy leírom 😊)))))
Nah egyszerû leszek hogy te is megértsd:
KÉpzelj el egy gyereket. Eddig ok? 😄
Felmegy játszani a szerverre betölti a jó kis csíter hogy menjen neki a játék. Tökmind1 milyen haxxot használ lehet az openGL hack, wh, modell hack.. lényeg az legyen hogy falon át látja a modell-t. NA ha eddig minden világos akkor a lényeg:
(elválasztom hogy lásd a szöveg tagolását)

Felmegy a hõõõs csítellenek erõk kapitánya a szerverre, és látja hogy érdekesen játszik a fent említett gyerek. VEsz róla 1 demót (nem nem a boltban veszi hanem a játékban) A demo belsõ nézetben készül tehát azt látja amit a fent említett csíter, DE a demoban amit eredetileg felvesz semmi csít nincs ugyebár.
Namost a drámai csavar ott jön a történetben, hogy mikor lejátsza a demot a saját gépén, akkor beteszi a csítet tartalmazó Pk3-at és a demo -t ugy nézheti meg hogy megy alatta a csít. Ebbõl meg lehet állapítani, hogy épp csak kiment a tökét vakarni az illetõ azért fordult a fal felé, vagy a fal tuloldalán közlekedõ nmy-t kisérte figyelemmel.
Ha pedig ugy látja hogy csítelt.. akkor készülhet is az avi a demóból. (ha megharagszol akkor a videókészítés mesterségébe nem avatlak be így hirtelen. szerintem ez is sok volt most neked 😊 )

Na sry mindenkinek a helyesírási és egyéb fogalmazási hibákért.

fm
a csítereket tutira nem..
;P

fm
hamis állítás,de azt hiszel amit akarsz. maj az összes csíter beszopja a faszt egy lan bulin,feltéve ha el mer menni..

The Garrett
akkor szerintem te nemtudod mit beszélek...

The Garrett
ne legyünk már ilyen primitívek... magyarok vagyunk nem?

The Garrett
de megnyugatlak 1 nappal a megjelenés után jött ki az elsõ modell hekk

The Garrett
jaja nekem már megvolt 😛 vagy 2-3 hete találtam rá.