Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Köszi az intézkedést a SOF2 topicban! Remélem banoltátok is... 😄
ON

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
Azért lõtte a fickó a sarkot miután elszaladtál a fal mögé, mert sok láma fasz miután elmenekül, visszalopózik a fal mögé, és onnan kihajolva, félig fedezékbõl próbálja lelõni azt, aki a fal mögé kergette.
A falaknak meg nem pont ott van a vége, ahol a textúrát látod (azaz a saroknál, hanem valamivel beljebb), így ha pont a sarkot lövöd, akkor úgy le lehet szedni valakit, hogy még csak odaguggolt, de nem is hajolt ki. Ez a Q3 motorban sajátosság.
A szitut úgy lehet feloldani, hogy az arcra dobsz egy gránátot a háztetõ fölött, majd ha erre abbahagyta a lövöldözést, mert el akar ugrani a gránát elõl, akkor kiröppensz a sarok mögül, és oldalazva ugrálva megkeresed a ficót, maj lekuporodsz egy pillanatra, hogy tudj célozni, és lenyírod.
(C)Rambo
OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
DE márpedig jan. elsõ hetében vagy még szilveszter elõtt jön a peccs.
én akkoris megmondtam hogy nem lesz. Na kinek lett igaza? 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Élni vagy égni???!
nembaj ha nem magyar csak legyenek rajta min 20-25 ember és müködjön
elõre is kösz a cimeket
OFF:
Sürgõsen eladó a konfigom:
Abit BD7II + 512MB RAM + P4 1,6A@ 2,66 (alapfeszültségen!)
Irányár: 45000
ON
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

szerinted az mitõl van, hogy néha recsegõ, ropogó hang jön ki a hangfalból (vagy fülhallgatóból) amikor játszok vele ?
általában amikor nagy robbanás van, de olyankor is amikor szinte semmi zaj nincs.