Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Ja, és 1.6-os. 75 lovas 😊 Imádom. Már 4 éve megvan, és ez az elsõ kocsim.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
'91. VW II. csudajó kis gép. Fehér, 5 ajtós, el ablak, 12 lemezes CD tár. Naon csúcs 😊 Igazi Soldat 😊))

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

zaki
milyen szekered van?

Gfreiter
Meg most olajcsere, vezérmûszíjcsere, és tsai... Pedig a kocsival nem is lehet multizni...

zaki
értjük-értjük 😊 megnéztem, 11 pénz az 576-nál

Gfreiter
Pontosítok: 10 ropi nem sok gempa egy ilyen játékért, csak most nekem sok, ahhoz, hogy egy pálya miatt kiadjam. Teccikéteni?

Gfreiter
Volt, amelyiknél voltak bent, és mégis fekete volt. 10 ropi sok gempa. Lehet várok még egy picit, végülis még új a gamma.

zaki
nem tudom. 10 ropi talán

zaki
az, hogy üres 😊

Gfreiter
Egyébként mennyibe kerülhet most a CoD, ha megveszem? Mert láttam olyan amcsi szerbereket, amiken a Stalingrad map ment. Huh, azt muszáj kipróbálni...

Gfreiter
köszi. És a fekete? 😊

zaki
azt sztem nem lehet beállítani, hoyg csak a tört szervereket mutassa, de azt igen, hogy a magyar szervereket mutassa, mert azok asszem mind törtek. piros az azt jelenti, hogy tele van a szerver, a zöld pedig azt, hogy fel tudsz menni 😊

Gfreiter
Aztán az ASE automatikusan detektálja játékaidat, és ha elindítod az ASE-t, akkor majd azon belül ki tudod választani, hogy melyik játékhoz nézzen szervereket.

Ugyanakkopr én is kérdezek vkitõl: az ASE-ban nem lehet beállítani, hogy csak a tört szervereket mutassa? Van egyáltalán vmi jelöléde a tört szerverekenek? Illetve vannak olyan szerverek, amik mellet a játékosok/max játékosok pirossal, vagy zölddel van jelölve. Ez mit jelent? Elõre is thx!

Gfreiter
Az ASE-t? Ahova akarod. Nekem pl a D:\Program Files-ban van.

Gfreiter
Én, de nem sokáig...

Gfreiter
Próbáltam vagy 5x, de mindig elment a hang 😞 Lehet, hogy gond van a szerverükkel. Megpróbálom késõbb. De ezen az oldalon nagyon kira cuccok vannak 😊))

zaki
ja, de másodszorra már végigment nagyon faszán nézd meg újra, én meghaltam a röhögéstõl

Gfreiter
Aha, nagyon cuki 😊 Csak valamiért elmegy a hang kb a felénél. Neked is?

zaki
végignézted? én beszartam rajta röhögéstõl 😄DDDDDDDDDDd

Gfreiter
*kakaót*

Gfreiter
Ja, és erre is adjatok kakót...

Gfreiter
Nekem ez a kedvencem A szöveget is figyeljétek, mer úgy az igazi 😄

zaki
jó reggelt! EZT NÉZZÉTEK! 😊 csak egy kicsit halk vmiért, adjatok rá egy kis kakaót

Gfreiter
Jó reggelt!

zaki
jó reggelt

Szép yo reggelt
Garrett:nemvagyok sötétbõrû,csak paksi!!! eztkikéremn magamnak!! 😄
Punker:üdv! 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Gfreiter
Akkor nem tudom, hogy mi lehet a baj. Próbáld meg újratelepíteni a játékot, talán az segít.

Herold
Ha spectator módban vagyok már az indulásnál, még egér sincs, nem lehet semmit csinálni. Mondom, még a játékból se tudtam kilépni, egyedül a konzol jön be.

Gfreiter
Amikor betölt a pálya, akkor rá kell klikkelni a Team-ra, és ott kiválasztod, hogy melyik csapatban légy, azután fegyvert választasz. Ha meghalsz, akkor bizonyos szervereken spectator módba kerülsz, és meg kell várnod a játék végét.

Herold
Egy másik szerverrel is ez volt. Közben alul látom, hogy futkároznak az emberkék. Ilyenkor meg kell várni a meccs végét? Vagy mi?

ReTeK
a cod, Main könyvtárában van a ...cfg fájl

ReTeK
hmm, elméletileg az r_displayrefresh
a konzol parancs

tmk
Be lehet valahol álltani a kezdési képfrissitésifrkevenciát?
Hiába állitom detonátorban 85-re, a játék induláskor felnyomja 120hz-re és ez nem tetszik a moncsinak vagy a videokártyának, ezért álltalában le is fagy minden.
any idea?

aha...hát,persze...hihető volt

Herold
Az elõbb csatlakoztam egy szerverhez (bel mód). Bejött a játékoslista, az alján a Spectators cím alatt szerepelt az én nevem. Nem rakott be a játékba, csak a listát mutatta. Semmit nem tudtam csinálni, még kilépni sem, egyedül a konzol jött be. Vagy 10 percig vártam, aztán reseteltem. Ilyenkor mi történik?

HuAn82
Biztos terminator!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Punker
nagyon jó

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Adi
Nem világítot!😊 3 lába se volt... 😊 csak amikor 3-an lõjük és egy kibaszott sarokba van.
doboz+fal na akkor az érdekes.. és lelõ minket.. ezt 2x megismételte!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

grebber
Milyen ez a game multiban jó?

Next PC upgrade: 2022

Gfreiter
Halle! Melyik tört szerveren vannak más pályák is? (pl hajó, stb)...

The Garrett
Biztos ki volt tapétázva HOgy CSÍTTOs vagyok üssetek 😊 vagy 3 lába volt 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ReTeK
"egy elég feltünõ csíter gyerek" csak nem világított a sötétben ? ...na de te 1böl kiszurtad, mert sok pontja volt, Sherlock Holmes powa

Adi
Uhh tényleg voltam vmi deatchmach szerveren. Hááátt nem volt egyszerû!😊 De volt egy elég feltünõ csíter gyerek. Na mindegy.😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Amúgy ez a homályos effekt nekem is bejön nagyon😊.

Malakai
Nálam az volt a baj, hogy hibás volt az iso és így egy rakás dolgot nem tett fel az install. Azóta leszedtem megint és mostmár semmi gond.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

rezsofiz
bizony

sazl : c

The Garrett
nem extra szolgáltatás hanem szerves része a járéknak 😉

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ReTeK

M313R
Use gombra kikapcsolja a killcamet, van lehetõség a "nemvégignézésre".

►►^._.^◄◄

ReTeK
aha,sejtettem
de tulajdonképen ez a játékosnak felajánlott extra szolgáltatás, amire jelen esetben ku**ra nem tart igényt, legalább 2 freg a TDM-en mire végignézi az ember hogy namost ki mákolt le