Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
akkor nem kell vele játszani

Punker
miért szar? miben változtatott a patch?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

magus
ekkora szart mint ez az 1.2-es patch. a jatek igy mar majdnem olyan szar lett mint a cs. mar csak a beepitett wallhack hianyzik es tenyleg az lesz

Punker
az Obi fullon van a többi szerver meg ürés+nem enged be 😞(((((

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

iszonyat frankó,pláne ez az új hq bizé a játékban.
nameg mostmár végre az mp44-es is normális sebességgel lõ,meg a thompson se olyan ultraerõs...

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

[DCF]SkipeR
höh müxik 😊

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

0ppika
Lejjebb leírtam, hogy miért nem ment fel.

http://epica.nl

Punker
nekem is

zaki
nekem felment simán a crackelt exe-re

[DCF]SkipeR
Köszi!

0ppika
Ja nálam is ezt írta elõször. Nyomtam egy COD reinstallt.

[DCF]SkipeR
Most "pecselik" az Enemy Territory-t.
Az lenne a feladat, hogy segítsetek nekem(jutalom nélkül, azaz szívességbõl), miért nem tudom feltelepíteni a v1.2-t. EXE-t elindítom, és nem talál engedélyezett CoD-ot a gépen, nem akarja feltenni a javítást.

Dud [OBI]
A végsõ konfig még nincs beállítva. Ma megbeszéljük és este változtatunk.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

0ppika
Az=A

0ppika
Az játékban 12 multimap van.

Punker
összesen hány multi pálya van? eddig 4-t láttam, Obi-n nem lehetne legalább 1 sniper/csapat?

Jó, lenne télleg ha mások is pecselnének mert így az Obi folyton full-on van.

\"Hard to see, the dark side is.\"

Dietrich
az jó mert úgyis lelépek itthonról és este lesz mire hazaérek, addigra talán lesznek mások is akik megteszik. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ha megnézed ase-ban vagy a multiplayer részben a szerver infóknál ott van az hogy 1.1 vagy 1.2.
1.2 a pachelt.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Fogják követni szvsz még ma.

Dietrich
internet kapcsolat. 😊

Más nem. ASE nélkül is lehet...sõt én anélkül kezdtem a COD-al.

rezsofiz
1etértek

sazl : c

Dietrich
Tudja valaki hogy a CoD.gportal.hu TDM szerver jó ideje miért nem müxik?

Dietrich
Épp ezért asszem leszedem a francba és újra install. Vagy jó lenne ha a többi szerver üzemeltetõ is követné OBI példáját.

Õ: -- COD S&D 1.2 | obi.servegame.com|90ms|152.66.93.30:28961

Magyar serverbõl egyenlõre csak az obi peccselt.

0ppika
Ezek patch-eltek?

Serverek:
- Call of Duty I International Port I23/28I152.66.93.30:28961
CoD Server I Realism I No FreespectateI 4/32I193.224.50.166:28960
Arena-1-(Hun)SD I 5/32I193.225.82.94:28960

Arena-war-(Hun) I 0/12I193.225.82.94:28961

#mixwar.cod :. I 0/12I193.225.82.94:28962
.Clan>>Code Hun Public TDM Server INA/NAI193.225.82.94:28963
CoD.gportal.hu .:TDM:. (PRM) <<- INA/NAI195.56.172.187:28960
X-plosiv :: CoD server @ Cancun INA/NAI195.228.75.171:28960
Landor CoD Search and Destroy I 4/30I152.66.93.27:28960
=>HiGH<= Clan's S&D (custom map: highclan.uw.hu) I 0/28I193.6.243.215:28960
enom Team S&D <.War.> I 0/12I195.228.75.245:28960
enom Team S&D <.Public.> INA/NAI80.95.79.10:28960
<.cUbez.> Team S&D <.wAr.> I 0/12I195.38.96.100:28960
ET CoD server powered by .:FoP.et:. TDM I 0/24I80.64.65.18:28960
- I Call Of Duty S&D Public server I 2/30I195.70.37.188:28960
-=OLPIClan-SD-PUBLIC-server=- INA/NAI195.70.37.157:28961

Punker
ja és "fénymásolt"

Punker
felraktam a game-t+patch-t+ase-t kell még valami hogy tudjak vele multizni?

Te miylen szerverrõl gagyogsz????

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Dietrich
Nálam patch nélkül 1 db szerver sem jött be.
Felrakása után az OBI igen, mert õk is felrakták.
A többi is bejön most már csak mivel õk nem rakták fel így jön a hiba üzi hogy a szerver 1.1 verzió alatt fut.

Herold
Közben már sikerült belépnem. Nem tudjátok melyik pálya után következik a pavlov?

Herold
Na most valami baromi érdekes történt. 2 óra multi után az egyik szerver cd-keyt kér. Beírom a megfelelõ helyre, verify: valid a kulcs. Ennek ellenére nem enged felcsatlakozni, mindig azt írja ki, hogy írjam be az érvényes cd-keyt. Ilyenkor mi a f@sz van?

Herold
Kösz!

Dietrich
klikkelj rá a topic tetején lévõ linkre és a fórumban találsz egy topicot ami a szerver indítással foglalkozik. Olvass bele hátha írtak ott róla.

Herold
Engem ugyanúgy lelõttek akkor is, mikor ugráltam. Persze lehet, hogy én vagyok a béna.

Herold
Nem tudja senki a választ?

Mephi
Helósztok! A <<HAD>>-os Mephisto vagyok!Nem hiszem hogy túlzottan ismernétek mert 2 napja játszom Cod-t! Egy kis help kéne! Hogyan lehet a szerverünket át állítani hogy ne csak eredeti cd-key-el lehessen felmenni rá?Elöre is kössz bárkinek!

Dietrich
bazz mert eddig nem multiztam soha.

Amúgy az obi-ra simán beengedett.
Az más kérdés hogy nem tudom miért volt a pingem 200-230 között mikor ez 50 alatt szokott általában lenni és néha nekem darabos volt így a game.

Ja, csak szerveroldalra. Kliensnek nem kellett

tmk
de volt crack multihoz is, ugyanis azr crackelt szerverek 😄

aha...hát,persze...hihető volt

De Zaki ezt én sem értem. Miért nyávognak? Mi a baj a patch-el? (én is az Obin voltam)

\"Hard to see, the dark side is.\"

Egyetértek. én is otthagytam õket, veszekedjenek magukban. Egyébként én két példányban telepitettem a játékot, egy peccselt, és egy hagyományos verzió. Így én döntök melyikkel játszok, bár nekem bejön a peccs, végre nem az dönt, hogy ki nyomja gyorsabban az ugrásgombot.
Egyébként elõbb kultúráltságot kell tanulni, és csak utána Bunny Hopp-ot.....

rezsofiz
szerintem várd meg,mig a szerverek felfrissitik msgulat 1.2esre.

sazl : c

Bazz minek crackelt pecs?
Multizhoz nem is volt crack soha csak singlihez.

Dietrich
Most már nem veszíthetek semmit felrakom én is 😊

zaki
ecsém, elképesztõ mi van az obin: sok csíra amatõrnek ott sír a szája, hogy milyen szar a patch, meg nem tudom, közbe anélkül is mozgássérültek, szóval isztára felidegesítettem magam rajtuk

Dietrich
basszus délután még jó volt. 😊

Dietrich
nem. nem látja mintha kilenne kapcsolva a szerver.