Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

pályákhoz keresek térképeket

tudjátok olyan fentrõl fényképezett jpeg-eket
de lehet akár rajzolt is, csak pontos legyen
múltkor valahol találtam, csak elkallódott a cim
elõre is kössz a segítséget

azok a boldog szééépnapok... 😄DDD

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

rezsofiz
azok voltak a sszép idok. 😄

sazl : c

0ppika
"Idõzített gránát" 195-70-37-188:28960

http://epica.nl

Dietrich
he?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
svéd TDM: 213.100.0.231:28960

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

vettem 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

0ppika

0ppika
Az OBI-n tuti van.

én a Fallschirmjaeger 42-esrõl beszélek,nem az MG42-esrõl 😊

0ppika
Miért nincs, hol nincs?

Szóval FG nincs. A Panzerfaust szerintem is beleférne. Egy lõszerrel senki sem jut túl nagy elõnyhöz.

0ppika
Ja igen FG 42, bocs.

FG, nem MG.

0ppika
mg 42 van, panzerfaust meg elõtte sem nagyon volt.

DrBigSlingShot
Más t-ma.
Kérdés: A W32 Dumaru y valóban spy-kodik és elkûldi a cd key-eket?

Élni vagy égni???!

DrBigSlingShot
utálom utálom utálom utálom

Élni vagy égni???!

DrBigSlingShot
amateör kis giliszta tudenék az ilyenek ajánlani a régi faltenisz gamet amikor két pálcikával a kis kocka labdát kell visszavágni. Na ott élvezkedjen.

Élni vagy égni???!

DrBigSlingShot
logopédia..............állandóan azok chitereznek akik maguk is cheatelnek
a profi a chitert is lekaszálja és számomra nagy öröm mikor az ilyen fa..t a pokolra küldöm

Élni vagy égni???!

dehisz pont itt a ráció. aki két napja jáéccik az ne csíterezze már le a másikat aki régebb óta jáccik. vagy induljunk ki a másik végletbõl. nemmindenki olyan hülye hogy 2 nap játék után csíterezzen,szvsz.

ReTeK
ennyit a vote-rol

ReTeK
bejön 1 alma aki 2 napja játszik, 1böl lecsíterezne valakit, a tömeg meg kirugja...

az érem másik oldal:tegyék be minden szerverre a szavazást,és egybõl nemlennének dtk-sok.

ReTeK
igen, jó ölet, a pálya elején a fontos pontokat gyorsan elfoglaló "rusherek", no meg a kemperek kivégzésére nagyon jó kis taktikai fegyver lehetne a pancer ,viszont van az éremnek másik oldala : mákos tömeghentesek és TK-s vadalmák kedvenc szórakozása ...

jo lehet nemvolt realis a nyuszika de akkor is mosthogy kivettek nezzetek meg milett a gamebol kempharc

ja és az fg42-esek meg a panzerfaustok miért vannak kiszedve a szerverekrõl? na ezt tartom hülyeségnek...

próbáljatok málhával,meg fegyverrel a kezetekbe annyit ugrálni mint ott a játékba,de aztán nesírjon a szátok,ha utána görnyedt lesz a hátatok..

Herold
Ja, 20 kilónyi felszereléssel ugrándoznak, mint a félõrült bakkecskék.

Üdv!
Szerintem a legjobb változtatás az ugrabugra letiltása volt.Azt nagyon gyûlöltem amikor a sarok mögül elõpattogott valaki,aztán géppisztolyal szétirtott mindenkitt.Talán én ugy oldottam volna meg hogy ne lassuljon,hanem mondjuk 5-6 lépésig ne lehessen ujabbat ugrani,de igy is jó.
Egyetértek abban hogy egy ilyen játéknak minél életthûbbnek kell lennie,abban pedig a nyuszihopp nincs benne.Aki ezt szereti,annak is vannak játékok.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
1-t értek.

DrBigSlingShot
És azerintem a frindly fire-t is bent kell hagyni a sever setupban ezzel együtt a tk bannolást aktíválni kellene mert állandóan van egy stupid a csapatban aki megbolondúl és teamkillerezik hobiból.....

Élni vagy égni???!

Dietrich
Csak onnan rémlett nekem, hogy tavaly mikor több szerver is indult voltak ahol benne hagyták aztán egyre többen kivették. Most újra benne van.

Dietrich
azért jó lenne ha a kezdõkre is gondolnának a TDM szerveresek és megpöcsölnék már a cuccukat. 😊

DrBigSlingShot
Igen az server setup én csak azért írtam, hogy ne vegyék le.

Élni vagy égni???!

Dietrich
Összeszedve eddig õk jelentették be hogy megpöcsölték a szerverüket:
OBI 152.66.93.30:28961
LSSAH 195.70.37.188:28960 (Shellshock effect van tegnap ota, UD bot nincs mert nem megy az 1.2 patchel)
Clan Code 193.225.82.94:28960
193.6.243.215:28960 ( Custom map letöltés-> highclan.uw.hu)
193.6.243.215:28961 ( Public S&D v1.2 Server )

majd innen lehet frissíteni tovább ahogy bejelentik a megpöcsölést.

Dietrich
de a gránát nyomás az megvolt korábban is, nem? Az csak szerver beállítás kérdése asszem.

jo de akkor is mekkora lol volt mar amikor nyuszi modjara harcoltunk 1v1be

Dietrich
de van

DrBigSlingShot
És a pösc nagyon kellett már más bugok miatt is. Néha elöfordult, hogy a golyók simmán áthatoltak a falakon, ugyanakkor a simma asztalon meg nem. Szerintem az is jó megoldás lenne, ha 1-2 kisebb faládán a nagyobb kaliberû puskák olmai minden akadály nélkûl az ellenség testében landolna. Néha qrva vicces mikor a depot mapon az asztalmögé elbújva mindenféle támadást túl lehet lifelni. A gránát air nyomás is nagyon jó feeling remélem megmarad.

Élni vagy égni???!

Dietrich
Nálam most is hisztizik a cd key miatt 😞

DrBigSlingShot
Ja igen a fegyverek.... Igazából én csak a snipa puskánál láttam nagy változást, mikor egy lövés után nem ugyanoda áll vissza a célkereszt, de akárhogyan is nézem ez is reális, mert szerintem nem sok olyan ember van aki egybõl egy lövés után simmán visszatudná tenni a célkeresztet a célra, illeteve ismerek 1 ilyet de azt T-1000-nek hívják és terminátor s neve, mivel a mozgató logaritmusnak van mamóriája és gondolom DMA-ban mükszik LoL

Élni vagy égni???!

Malakai
Mijért, tán nincs?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

rezsofiz
az ugrálást nem hiányolom. szerintem igy tok jo

sazl : c

Dietrich
Ez most derült ki hogy rossz ip-t adtál meg. ez 1.1-es

Ez a jó:
193.225.82.94:28960

Dietrich
szerintem kellene szerver 1.1-hez és 1.2-höz is
😊

Dietrich
Nekem az a bajom hogy "mi" németek szívtunk megint. 😊
Az avatar hót szar lett (havas tájon fõleg) és mintha a fegyvereink is xarabbak lettek.
Remélem a következõ II. VH gamet a németek fejlesztik ki. 😊)

Punker
tudom

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
hát igen, de ez nem a patch hibája, hanem így van beállítva a szerver

Punker
nekem egyetlen bajom az hogy sehol nincs sniper, 1 sniper/csapat szerintem boven beferne pl a havas palyakon nagyon kell....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DrBigSlingShot
+ 1 ébként is ez a játék nem a kenguruk harca, és milyen háború az ahol csak ugrálva lehet közlekedni? Szar lehetett a kiképzés ebben az idöben ha belegndolok, hogy zsákban futás is volt......

Élni vagy égni???!