Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0ppika
nem=neki

http://epica.nl

0ppika
Hát azt nem venném a lelkemre. De ha szegény tényleg megsemmisítette a másolatát, akkor majd én odaadom nem az én eredetimet.

van mar

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

I.C.ram
HQ szervert mikor indít már valamelyik banda???
Herold
Szégyellje magát minden érintett, éjjel fél kettõkor tök üres volt a HWSW S&D szervere!

Hát besszertnek kiváló. Csak szegény Lori lehet hogy kettétörte hirtelen felindulásból kifolyólag a fénymásolatát

Vagy ha van tûzfalad, akkor nézd meg, hogy az animokat nem tiltottad-e le a privacy settingsben (Zonealarm)

Punker
java vagy flash kell neki.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Van egy kis gondom: amikor elindítom az Explorert és böngészek, akkor nem akarja behozni a mozgo animaciokat és ennek megfelelõen jó pár oldalt sem. Valami kodek letörlõdhetett vagy mi lehet a baj? Rakjak fel vmit? Pls help valaki... (talan itt tud valaki segíteni)

\"Hard to see, the dark side is.\"

Punker
a Ship mint HQ nagyon gáz....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0ppika
Csak beszertként említettem meg ezt a lehetõséget.

Dietrich
Nem tetszik.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Akkor csak a Cd1-et kérné......
-- videokártyadriver
-- hibás telepítés (újra)
-- bal gombbal kettyincs...
-- passz

zaki
😄

0ppika
Mert csúnya másolt játékod van.

Iori
Hellosztok!

mert van az hogy rakatintok SP modban a new gamere,rakatintok a fokozatra es utana nem csinal semmit??HELPPP

I love this game!

KM
Tengeribetegség...

0ppika
Mi a bajod a Ship mappal?

Dietrich
Én speciel nem. Ez a hajós map elvette a kedvemet....meg úgyis a tévét nézem 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
😊)

0ppika
Na mi van? Mindenki játszik?

KM
Gyászodban osztozunk! Nyugodj békében!

Dietrich
😊
9x haltam meg legutóbb Dawnville-nél ebbõl 5x lõttek le a németek...engem Sepp Dietrich-et. 😄 😞

KM
Én kérek elnézést!

Dietrich
Mekkérek=Megkérek

Dietrich
Mekkérek minden german játékost ne engem lõjenek le! Thx!

KM
Szexben sem jó. Mindenki mindenkivel...

Dietrich
ez tört.

szerintem ez a dm mód a leggyenguszabb mód..mindenki mindenki ellen...

Thanks! Már néztem, de nem egyszerû az eset: tdm van egy rakás, de dm szinte egy sincs ami tört 😞

Dietrich
Mákod van. 😊

A kedvenc finn szerveremet is megpöcsölték és mit ad isten DM módban fut épp (amúgy TDM szokott lenni). A bökkenõ csak az hogy senki nincs rajta épp.
212.50.195.194:28960
http://btserver.cjb.net

Én azért szeretem mert mindig új mapok vannak rajta.

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Dietrich
Most látom hogy az ASE-ben vannak ilyen módok is:
Demolition,Reinforced Search And Destroy próbálta ezeket valaki?

AirborneRanger
De én szereplek rajta 😛

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Dietrich
ASE kiadott egy csomót. Használd a keresõjét..igaz nem magyarok így végig kell zongorázni melyikre enged be.
195.38.103.203:28960 régebben ez volt DM szerver a magyarok közül, de már nem az.

Dietrich
Számomra a csúcs film az volt mikor 1 db lövéssel Iván lelõtte a német messerschmidtet. LOL
😊

Én nem tdm-et vagy Sd-t keresek hanem DEATHMATCH-et, de azért kössz...

LOL,ez teccik 😄

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

ranGer2
Ezeket a képeket én gyártottam!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

zaki
képed? nem a logo-d? 😊

Balidani
Király lett.Jo kis szolid😄

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Balidani
Hi ez egy teszt,mert uj a képem!

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

wEEn
Igaz, hogy csak 1 kicsit le kellett volna görgetned, de nehogy elfáradj inkább megkerestem neked!

Csumi! Nem tudna felköhögni valaki egy tört deathmatch szervert?
very hálás lennék..

wEEn
Gondolom mindkét pályát szövetségesként nyomod, mert németként (azaz nekem mindig) elég nagy szívás mindkettõ, de fõként a railyard.

0ppika
Nem kell tört patch! Nekem sem engedte elsõre. Próbáld meg a játékot újra feltelepíteni és akkor biztos engedi. Csak simán uninstall nélkül rárakod, nem tart soká 5-10 perc és a beállítások, mentések is megmaradnak.

praetorian
Sziasztok srácok!!!

Komoly kérdésem lenne hozzátok. Nekem a játéknak a tört verziója van meg, sajna csak erre telik. Mostanában az összes szerver patchelt 1.2 re, de én nem tudom ezt megcsinálni, valamiért nem engedi a progi. Hibaüzit ír ki.
Gondolom a tört játékokhoz tört patch is kell, de nem tudom hogy ilyen van-e egyáltalán, vagy honnét lehet letölteni esetleg. Segítsetek légyszi!

-Volt már déja vüd? -Nem kérdezted már?

AirborneRanger
Amikor kilõttük volna akko leszakadt (timed out) 😄 aztá nekiáltunk tk-zni 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Punker
+ közben elõadást tartott a kommunizmusról is 😊)

DrBigSlingShot
a régi orosz filmekben Szasa az ilyen helyzetbõl simmán kivágta magát, miközben még 1 panzerVI hadosztályból is ocskavas hegyet csinált. (kisdobos/uttörö idöszak) az orosz Spilbeg rendezõnek elég nagy volt a fantáziája...

Élni vagy égni???!

Punker
és túlélte a túsz? 😊)