Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rambo [OBI]
logjal arrafelé, majd jövünk

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Ombika
Nah mar megvan csak kerdes ti mikor jottok es melyik szobaba?

Rambo [OBI]
Esetleg egy kicsit értelmesebben ugyanezt?

Punker
nem laggol....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ombika
Hmm beszelek de baxik ra szaggat mint allat de nem toltok erdekes!! Vmi tipp

Dietrich
Vettem most be viagrát is hogy az újjaim ne lazuljanak el. Mehet az írtás!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

wEEn

Dietrich
Kevés..de annyira épp elég hogy mikor a Reichstag-nál összejövünk emlékezni nyugdíjas talikon, bekapcsoljuk a laptopokat,(erre azért futja belõle) bedugjuk a madzagokat és írány valamelyik szerver (persze full csíter progikkal mert azért a korunk miatt levagyunk már lassulva + a látásunk sem a régi)és adunk a bolsiknak.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Rambo [OBI]
1. Töltsd le.
2. Új szerver => add meg az alul látható paramétereket!
3. Csatlakozz!
4. Dumálj!

wEEn
Mennyi most a nyugdíj Dietrich?

Sparxxx
Én is felmentem egy picit kipróbálni a szervert, nekem nem laggolt, pedig voltunk fent 24-en! Bár mondjuk csak benéztem pár percre!
Nem hinném hogy tartós lesz (ha laggol), elég sirályul szokot menni

Ombika
NAh vki helo hogyan kell hasznalni ezt a Ventakarmit!! THX

Dietrich
Bekéne állítani ott is a szervert hogy max. 2 fõvel lehet több az ellenfél.

Dietrich
A game szvsz 3 alapfilm alapján készûlt.
2-rõl egyértelmû melyik (Elit alakulat, Ellenség a kapuknál)holnap lesz a harmadik film a TV2-n 21:00-tól:
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=1918208&i_where=1&i_where_tv=1

A híd túl messze van.
Vagy másnéven a Market Garden hadmüvelet.

Szerintem a híd részhez az ötlet a játékban innen van bár maga film nem volt valami nagy mü, anno mikor elöször láttam '78-ban jobbnak tünt. Hopsz most lebuktam. 😊

zaki
bazzeg ennyi gyökeret: 14-10 az állás már 4 kör óta a ruszkiknak, és nem állna át még véletlenül sem 2 ember, mikor ha egyenlõen vannak akkor is õ nekik kedvez a map, na tele is van a faszom az ilyen emberekkel

Népszerû a játék..😊

Rambo [OBI]
Meglepne, ha a vas lenne az oka. Lehet, hogy a hányózat problémás.
Az Axelero állítólag valami szoftvert cserél, ezért néha extra fos a kapcsolat.

wEEn
Ezt a képet hol lehet megtalálni a játékban?

wEEn
Most HQ-ztam Mohiklanon, de qrvara laggolt! Olyan szinten darabos volt, h nem lehetett benne célozni 😞
Más is tapasztalt ilyet? (mondjuk ment alatta a ventrilo, meg voltunk bent vagy 20-an)

zaki
fasz kivan, ez van mindenhol

Meier bugos, nalunk is fent van, de most irunk egy-ket dolgot at benne, pl. az admin resz kicsit furcsa. 😊

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

ReTeK
öregség jele

ReTeK
0ppika
Ombika
Teamspeakerrel nyomom de sehol senki ugyhogy szart se er!! 😞
VEntrilot honnet tudom leszedni ??

Dietrich
Én is így vagyok mindig...egészen addig míg egy dobtárast nem sikerql szereznem a ruszkik ellen.

AirborneRanger
itt meg egy csiter 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Mr Manson
Itt egy csaj!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

AirborneRanger
szia 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

ízlések és pofonok...

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

R@in
Ventrilo a jobb.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

ventrilot eddig csak egyszer láttam,én inkább ts párti vagyok,mer ehhez szoktam hozzá,meg ezt ismerem 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Én még csak a Ventrilo-t próbáltam. Teamspeak jobb/rosszabb? Mennyiben más?

akkor az lesz a probléma mert nekem chello-m van.
köszke
wEEn
Mindenki játszik!
Én is most hagytam abba, mert kitéptem az összes hajamat, amikor szériában 6-szor haltam meg úgy, h az ellenségnek 1mm élete maradt a tûzharc után!

0ppika
Na mi van? Kihalt a topic? Így nehezen lesz meg a 10K!

http://epica.nl

Csak viccoltam ám itthon ülök nincs kedvem kimozdulni ebben a viharban. Sajnos ki kell, mert szombaton a berugás helyszinén hagytam a kocsimat most el kell érte menni. Így hát csak délután tudok menni dutyzni.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

wEEn
Igazán rendes tõled! Köszönöm
Amúgy meg tehetek én róla, hogy nekem kötetlen a munkaidõm?

Dolgozok bazzeg, hogy a befizetett adómból jól ellegyél és játszogathassál. Bazzeg.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Dud [OBI]
Ahogy nézem már 22 -en vannak bennt! 😄

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

zaki
😄DDDDDDDDD

wEEn
Gondolom a ventrilora ill. a teamspeak-re gondolsz
Mi próbáltuk már mindkettõt, de mostanában inkább ventrilozunk.

Ombika
VEntriot hasznaljatok ti vagy csak teamsayt??

wEEn
Nem értem hol vannak az emberek hétköznap 10 órakor? Szégyenszemre 8-an voltunk az OBI-n

Dud [OBI]
Köszi

Dietrich
Majd délután/este megnézem.

Dietrich
Oké azt hittem publikus. Nekem nem áll szándékomban üzemeltetni.

M313R
Szerveradminok!

Megjelent az Admin bot CoD v1.2 kompatibilis verziója (UDPB-COD v1.0.5), egy halom hibajavítással, új funkcióval.
Élesben még nem teszteltük, de reményeim szerint még a mai nap üzembe lesz helyezve a Landoron.
Természetesen az lenne a legjobb, ha a playerek is aktívan résztvennének a bot tesztelésében, a hibák, javaslatok, észrevételek leírásával, akár ide, akár a bot fórumába.

Linkek:
http://bot.udpviper.com/
Hivatalos bot fórum (Angolul tudóknak)

►►^._.^◄◄

ReTeK

Dud [OBI]
Igen, nálunk is annyi.