Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem sajnálom Tõled, Zaki, a 10000-et, csak:

Gratulálok!

Gratulálok!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
eldumcsiztunk ma a háborús filmekrõl, hogy miket érdemes megnézni, miket nem, meg ilyesmik. de ezt is csak azért, mert jött a 10k (amit én nyúltam le, de ez nem számít
)
)
Na ez nagyon csúnya volt skacok! Nagyon-nagyon csúnya dolgokat mondtam ,amikor megláttam, h tegnap óta 327db új üzenet van!
Késõbb amikor olvastam megint csak csúnya dolgokat mondtam, amikor láttam milyen értelmes hozzászólások vannak!
De a legvulgárisabb kitöréseim akkor voltak amikor megláttam h ZAKI ELVITTE A 10K-T!
Késõbb amikor olvastam megint csak csúnya dolgokat mondtam, amikor láttam milyen értelmes hozzászólások vannak!
De a legvulgárisabb kitöréseim akkor voltak amikor megláttam h ZAKI ELVITTE A 10K-T!

sok ertelmes uzenet szuletett a mai nap ugylatom
volan egy kérdésem:valamelyik moderátor letiltott a dumálásrol.nem tudtam irni. te voltál zaki?
sazl : c
20k az enyim lesz 

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mocsok lenyúltad a 10001-t 😊)))
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"