Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
olvastam a kommenteket a cod.hu-n és ott is rebesgették ezt a csajos dolgot 😄

Nieleen

Imobe
A KHG az jó csapat 😊) Voltak most a lanon Érden <#wink> nem mellesleg lesz 2 jó csaj csapattársad is <#vigyor5>

Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..

KM
Mert lopott percek ezek.<#wink> Próbálok maradni egy teljes kört, de sajna nem mindig megy.
Egyébként teljesen igazat adok Nektek. Így semmi értelme a szervernek...
Akkor jövõ hónapban már ne legyen? Nagyon sajnálom Kotászék munkáját, de így egyszerûen nem éri meg üzemeltetni.

dr Kotász
Gratulálok. Be tudod majd illeszteni a nem egyszerû napirendedbe a rendszeres edzést/meccseket?
Yossarian
Tényleg azt mondtam, hogy nem fogok warozni meg klánozni... Veletek<#mf1>

Nieleen

Yossarian
összefutunk, csak szóltam, hogy nem fogok 2 helyre fizetni 😄

Nieleen

Dietrich
JTB az miért van, hogy bármelyik szerverre jössz már lépsz is ki hamarosan..majd pedig be? Én meg mindig abban a hitben játszom, hogy ott vagy..aztán megnézem a frag listát és már nem vagy ott.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Miért ha KHG-s leszel akkor nem futunk össze a szerveren? <#zavart1>
azt mondtad nem fogsz warozni meg klánozni..<#mf2>

áprilistól én se leszek..sõt erõsen gondolkodom, hogy már márciustól sem mert ennek semmi értelme.
Többször is volt, hogy felmentem szerverre és vártam..aztán lettünk 2-3-an vagy néha 6-7-en aztán ennyi. Megpróbáltuk nem vált be.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
Srácok, mától a KHG színvonalát rontom, szal áprilisban már ne számoljatok velem!

Nieleen

Hja, nehéz az egyszerû férfinép élete<#wink>

Ennek ellenére gyilok?😊))))))

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

PESFAN
Megkeresem köszönöm.
Hát honnan lenne drága barátom ha nem ProfBako oldaláról a letöltések menünél.
Teamspeak+honosítás.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Yossarian
keresd meg Tomit az admin szobában és kérd a szoba regisztrációt!

Nieleen

Yossarian
akkor jó neked 😊 el is mondhatod, hogy honnan van! 😊

Nieleen

PESFAN
Köszönöm mostmár minden megy.
Ja és nekem a magyar nyelvû van meg.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Yossarian
Nem tudom Trident. Bementünk a szobába, kisérleteztünk, próbálgattunk, aztán azt mondtuk, hogy legyen ez 😄 Sztem a minõségnek mindenképpen kell lenni sávszél vonzatának. Ha valami jobb minõségû, akkor általában nagyobb méretû. (kép, hang. Kivéve talán a nõi popsikat. 😊 Ha pedig egy nagyobb cuccot küldesz neten, akkor több sávszélt eszik. De ez csak sejtés. 😊

Nieleen

Yossarian
hát ezt jól megválaszoltuk 😄

Nieleen

Yossarian
settings->sound input settings-> push to talk
egyébként hangerõre kapcsol be. Valahol egyébként magyarítás is van hozzá.

Nieleen

Malakai
Settings/Sound Input/Output Settings, Push to Talk és Set, ha gombnyomásra akarod.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Punker
settings push to talk

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PESFAN
Na nekem ez új!
Okszi értem!
Haverok bejönnek bennt vagyunk a D@rts szobában ez a mienk.
Felmegyünk egy szerverre és tudunk dumálni igaz?
Tök mindegy melyik szerverre megyünk fel nem?
Mi SD-zünk.
De hol állítom be hogy gombnyomásra dumcsizzunk?

Malakai
Haverok is bemennek TS-el abba a szobába és örültök egymásnak. 😊
Érdemes configolni, hogy melyik gombra dumálj pl. Ez-az egyik elõnye az ilyesminek, a hangot nem folyamatosan közvetítik, hanem gomb nyomásra, vagy bizonyos erõsségû hang impulzusra, én az elõbbit ajánlom. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

trident
a codecet mi alapján választottad ki, sávszélesség (pontosabban sávszél használat) -ban van különbség?
(hiszen azt egy másik beállításban lehet szabályozni)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

PESFAN
Még egy kérdés!
Megcsináltam a szobát, beállítottam a hangot.
Most ASE belépek egy szerverre és mi lesz?

PESFAN
Very big Thank You!
😄

Yossarian
tss.thomi.hu:8767

Keress rá guglival és szedd le a TS klienst. (ts2_client_rc2_2032.exe)
Aztán telepítsd fel, quick connect. Server addressnek írd be ezt: tss.thomi.hu:8767
Utána létrehozol egy szobát (create channel) és oda bementek a haverokkal. Ha kilép mindenki, akkor valamennyi idõ után megszûnik a szoba. Ha ezt el szeretnéd kerülni, akkor regisztráltatnod kell. A hang beállításokkal érdemes kisérletezni. Nálunk gsm16,4 kbit-re van állítva. Nem eszi meg a neted, de elég jó a minõsége...

Nieleen

PESFAN
És mit kell csinálnom?
Hogyan tudom meg hogy free TS?
Mi UO-zunk ne feledd!

Yossarian
alkalmazható. vannak free TS szerverek.

Nieleen

PESFAN
Hello!
Nekem nem zabálja be a netem.
Nem laggolok a pingen egy ici-picit magasabb csak.
Nincsen szerverünk s úgy tudom, hogy szerver nélkül a TS nem alkalmazható!
Vagy igen?
Esetleg ha jobbat tudtok elmondhatjátok.

Yossarian
egyébként normál esetben úgy menne a dom, hogy nem körbe körbe szaladgálnak a játékosok, hanem az elöl levõ pontokon ott is kéne maradni egy embernek védeni és egy kisebb squad menne a maradék 1-2 zászlóért. Ezzel szemben mindig úgy néz ki mint a grundfoci, ahol a teljes csapat egy gomolyagban hömpölyög körbe-körbe a pályán, mindig újabb és újabb zászlókhoz 😄

Nieleen

Punker
ha ezt tudom 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Yossarian
léptettük is 😄

Nieleen

Punker
vége lett a HQ-nak, aztán nem vártam meg hogy betöltse a következõt rohangálós DOM-ot nem szeretem 😊

Yossarian
én is úgy gondolom, hogy más oka nem lehet 😄

Tegnap úgy, de úgy leléptél Punker. Rosszul esett a maradóknak. 😊

Nieleen

Punker
mert bezabálja a netet és jobban laggol hogy ne lehessen lelõni 😊

Yossarian
de mér skype-on? az nem a legjobb erre...

Nieleen

PESFAN
Ja merthogy eddig nem beszéltem csak füles fel õ meg tv-t nézett de mióta dumcsizunk is közben a nappaliban nem tud tv-t nézni és be kell mennie a hálóba.
Ez az idegességének fõ oka sztem s már kezdi mondogatni hogy kezd elege lenni a COD-ból.

PESFAN
Akkor megnyugodtam hogy nem csak nálam van ilyen probléma.
Nekem eddig nem volt baj, de mióta a skypon közben dumálok a haverokkal meg klánunk is van így mégtöbbet nyomom és már kezdi piszkálni a párom csõrét. :-)
Kezdek is kicsit bekakkantani nehogy balhézzon majd hamarosan.

Yossarian
nálunk most úgy csinál az asszony, mintha észre se venné, de tudom, hogy ez a vihar elõtti csend. 😊

Nieleen

KM
Nekem is kész kaland a játék.<#vigyor2>

Yossarian
😊

Nieleen

Bocs, hogy tegnap úgy leléptem de az asszony már a húsomat rágta, hogy megint játszok<#gun>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Yossarian
bementem elsõnek, gyertek utánam!

Nieleen

Yossarian
gyerünk!

Nieleen

Dietrich
jó addigra végzek a letöltéssel 😊

5 perc és mehetünk

Dietrich
Hi.
Lesz most valami hent?

Rejtélyes vagy😊

Yossarian
/cl_maxpackets 100

Nieleen

Serpa
hát srácok.
BETA alapján a Red Orchestra helyet kíván magának.

Csirke4
tippelek 😄