Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..
Egyébként teljesen igazat adok Nektek. Így semmi értelme a szervernek...
Akkor jövõ hónapban már ne legyen? Nagyon sajnálom Kotászék munkáját, de így egyszerûen nem éri meg üzemeltetni.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
azt mondtad nem fogsz warozni meg klánozni..<#mf2>#mf2>
áprilistól én se leszek..sõt erõsen gondolkodom, hogy már márciustól sem mert ennek semmi értelme.
Többször is volt, hogy felmentem szerverre és vártam..aztán lettünk 2-3-an vagy néha 6-7-en aztán ennyi. Megpróbáltuk nem vált be.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ennek ellenére gyilok?😊))))))
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Hát honnan lenne drága barátom ha nem ProfBako oldaláról a letöltések menünél.
Teamspeak+honosítás.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Ja és nekem a magyar nyelvû van meg.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Nieleen
egyébként hangerõre kapcsol be. Valahol egyébként magyarítás is van hozzá.
Nieleen
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Okszi értem!
Haverok bejönnek bennt vagyunk a D@rts szobában ez a mienk.
Felmegyünk egy szerverre és tudunk dumálni igaz?
Tök mindegy melyik szerverre megyünk fel nem?
Mi SD-zünk.
De hol állítom be hogy gombnyomásra dumcsizzunk?
Érdemes configolni, hogy melyik gombra dumálj pl. Ez-az egyik elõnye az ilyesminek, a hangot nem folyamatosan közvetítik, hanem gomb nyomásra, vagy bizonyos erõsségû hang impulzusra, én az elõbbit ajánlom. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(hiszen azt egy másik beállításban lehet szabályozni)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Megcsináltam a szobát, beállítottam a hangot.
Most ASE belépek egy szerverre és mi lesz?
😄
Keress rá guglival és szedd le a TS klienst. (ts2_client_rc2_2032.exe)
Aztán telepítsd fel, quick connect. Server addressnek írd be ezt: tss.thomi.hu:8767
Utána létrehozol egy szobát (create channel) és oda bementek a haverokkal. Ha kilép mindenki, akkor valamennyi idõ után megszûnik a szoba. Ha ezt el szeretnéd kerülni, akkor regisztráltatnod kell. A hang beállításokkal érdemes kisérletezni. Nálunk gsm16,4 kbit-re van állítva. Nem eszi meg a neted, de elég jó a minõsége...
Nieleen
Hogyan tudom meg hogy free TS?
Mi UO-zunk ne feledd!
Nekem nem zabálja be a netem.
Nem laggolok a pingen egy ici-picit magasabb csak.
Nincsen szerverünk s úgy tudom, hogy szerver nélkül a TS nem alkalmazható!
Vagy igen?
Esetleg ha jobbat tudtok elmondhatjátok.
Nieleen
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Tegnap úgy, de úgy leléptél Punker. Rosszul esett a maradóknak. 😊
Nieleen
Ez az idegességének fõ oka sztem s már kezdi mondogatni hogy kezd elege lenni a COD-ból.
Nekem eddig nem volt baj, de mióta a skypon közben dumálok a haverokkal meg klánunk is van így mégtöbbet nyomom és már kezdi piszkálni a párom csõrét. :-)
Kezdek is kicsit bekakkantani nehogy balhézzon majd hamarosan.
Nieleen
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Lesz most valami hent?